Måndag 28.e februari

Fixar lite mat och laddar inför kvällens träningspass.
Ser faktiskt fram emot att träna. Det blir medeljympa idag!

Sitter samtidigt och lyssnar på årets melodifestivallåtar. Alla finns nu på spotify. Härligt!!!

Big Brother!

Klockan 21 bänkar jag mig framför tv.n med en stor kopp te. Första utröstningen i "Big Brother".
Ja, dokusåpor är något som brukar falla mig i smaken;)


Kollar ni?

No more candy

Vilket sötsug jag känner idag. Helt sjukt! Men jag har lovat mig själv att försöka bli av med mitt ständiga sötsug. I vanliga fall skulle jag traska upp till affärn för att köpa något smarrigt. Men nej, nu får det vara bra med detta. Tänk vad pengar jag sparar om jag slutar unna mig godis jämt och ständigt. Så tips för att bli av med sötsugen mottages gärna.

Tror jag går ut i köket och plockar fram en frukt att mumsa på istället...



Får enbart inköpas helg-godis i fortsättningen.
Lycka till säger jag till mig själv...

Lite nytt i bokhyllan

Satt och kikade runt lite på cdon.com. Bokrean är ju igång, vilket innebär att det finns en hel del härliga titlar att gotta sig i. Däremot lovade jag mig själv att inte köpa speciellt mycket, då det fortfarande finns böcker i min bokhylla som jag inte läst. Samt att jag faktiskt skulle klicka hem säsong 3 av serien "Tre kronor" med. Någon måtta får det finnas. Det blev två böcker, som kostade 39kr/st. Och fraktfritt på det.

 

Båda böckerna är skrivna av Jane falcon. "Dumpa Matthew" och "Rätt åt dig" är båda två chick-lit-böcker. Alltså tjejer som är skrivna för tjejer, riktigt tjejiga böcker! Jag älskar den sortens böcker, och hoppas på att detta är ännu en bra författare som hör till den genren. Har två favoriter hittils: Marian Keyes och Sheila O´Flanagan.


Söndag 27.e februari

Idag blir det att ägna sig en hel del inför den kommande tema-festen som jag & Sandra ska ha i mars. Musik ska fixas, förberedelser inför lekar och så vidare:) Men det är ju bara roligt att planera allt sådant! Längtar tills festen går av stapeln!

Känns som man har mycket roligt att se fram emot den kommande tiden. Och som vanligt tycker jag det är viktigt att ha saker att se fram emot. Det gör att vardagens gång känns lite roligare den med.

  • Nästa helg blir det after work med Sandra, samt att vi ska planera lite inför festen.
  • Helgen därpå blir det att bege sig hem till Camilla tillsammans med Erica & Frida. Melodifestivalfinal & vin.
  • 19.e mars blir det charterfest.
  • 2-3 april blir det skåne tillsammans med syster. Musikal, shopping och hotellövernattning.
  • 8-11 april åker jag till PARIS:) Som jag längtar!
  • ... och som avslut, på tisdag släpps äntligen biljetterna till årets Ladies Night. Roligt!

Ladies Night 2010!

Sofia, Sandra & Jag!

 


Lördag 26e februari

Åker snart ner till mamma & pappa i Lilla Edet.
Räkor och melodifestivalen står på schemat:)

Onsdag 23e februari

Jag och min lillebror anmälde oss tillsammans till Göteborgsvarvet. Det var liksom som en rolig grej. Något vi skulle göra tillsammans. Eller i alla fall åka dit tillsammans, men springa tillsammans hade nog inte varit någon idé, vilken kass tid han hade fått då! I vilket fall.. först fick vi reda på att han skulle ha sin studentbal kvällen innan. Men grabben var nog inställd ändå på att försöka ta sig runt. Men nu då, nu är hans bal förflyttad till samma dag som Göteborgsvarvet. Vilket innebär att jag helt enkelt kommer få klara detta själv... det var ju faktiskt inte tanken:( Men ni behöver inte oroa er, jag ska vara med ändå. Med eller utan Jimmy.


Dandy

Under rasten på jobbet idag började jag läsa Andreas Carlssons bok "Dandy". Efter första kapitlet kände jag en ren besvikelse. Inte alls den sortens bok jag trodde det var. Min stora fråga är hur jag ska klara att ta mig igenom den. Och jag har väldigt svårt att bara avsluta en bok utan att läsa färdigt. Har enbart hänt EN gång. Ska detta bli den andra gången?!


Tisdag 22e februari

Rätt nyss hemkommen. Har spenderat ett par timmar av kvällen till att sitta på ett fik i stan. Härligt! Man behöver unna sig lite sånt ibland!

Nu blir det kvällsmat och mysa i soffan resten av kvällen! Underbart!

3 timmars träning...

Fick ett meddelande av min syster på facebook för en liten stund sedan:

"Boka in 12:e mars. Då ska vi jympa i 3 timmar.. Japp, du läste rätt! 3 timmar! Wohoooo.. jag längtar redan!"

Herregud, tyvärr vet jag inte om jag längtar lika mycket. Men efter lite snack i telefon gick jag väl egentligen med på att hänga på. 4 träningspass på raken, som är 45min styck. Jag brukar vara helt slut efter ett jympapass... kommer jag ens överleva detta??? Men samtidigt tycker jag det är kul att Friskis&Svettis anordnar så mycket roliga aktiviteter!





Måndag 21.e februari

Imorgon ska jag äntligen dra mig till jobbet igen! Inte klokt vad man saknar det efter några dagar instängd i en lägenhet. Dels saknar jag ju såklart de härliga kollegorna. Men självklart saknar man de små knattarna med! Usch vad tråkigt det känns att den förskolan inte kommer finnas kvar efter semestern! Tråkigt!

Gårdagens resultat!

Gårdagens startfält i melodifestivalen tycker jag var det starkaste hittils. Några låtar satte sig mer än andra.
En låt jag verkligen älskade var Sara Vargas låt: "Spring för livet". Så rak med sitt budskap. Ett starkt ämne, men hon fick den till att bli en fin ballad. Jag älskade den och rös verkligen när hon sjöng. Däremot vet jag inte hur den låten skulle tas emot om vi skickade den till eurovision. Men den kommer gå varm på min spotify när den kommer ut där. Hoppas det går bra för henne i andra chansne.

Lambretta-Linda hade även hon en bra låt. Lite för klämkäck ibland kanske, om man jämför med vad hon gjort innan. Jag ser fortfarande henne som en som gör låtar i stil med "Bimbo" som hennes debutlåt heter. Men som sagt, helt okej låt.

Playtones däremot vet jag inte varför de gick vidare, men antagligen har de sina fans ifrån Dansbandskampen. Inte en jättedålig låt, men klarar sig nog inte så långt i Globen.

Eric Saade var väl nästan självklar att gå vidare. Det kändes redan uppgjort. Och var det en låt som barnen på förskolan kan gå och runt och nynna på, precis som de gjort i ett år på manboy. Jag vet inte, men kanske! Det skulle inte förvåna mig. Men hela framträdandet igår var bra och jag TROR faktiskt att det kan stå mellan honom och Brolle i finalen.


Söndag 20.e februari

Haft en riktigt slapp söndag hittils. Slängde ihop en enkel kycklinggryta (som faktiskt blev väldigt god) och slappat framför tv.n. Kört "Tre Kronor"-avsnitt efter avsnitt. Det är verkligen att uppleva ungdomen på nytt. Eller barndomen kanske man borde säga. Feberfri hittils idag, underbart. Och ögoninflamationen börjar ge med sig den med. Rinner inte lika mycket alls längre. Så på tisdag är tanken att jag återvänder till jobbet. Oj vad jag saknar jobbet nu! Mina småttingar och kollegor!

Har för tillfället två uttråkade katter här hemma. Kanske dags att se till att de får nått att sysselsätta sig med. Istället för att riva ner ljuslyktor, filtar i hyllor med mera. Hmm...Dessa katter.

"Tre Kronor"

Kunde inte motstå att klicka hem säsong 1 av "Tre Kronor" för ett tag sedan. Har precis kollat på första avsnittet. Serien sändes mellan 1994-1999 och ja, man kan väl säga att det märks när man kollar. Jag har suttit och skrattat lite smått åt kläderna de hade på sig. Till saken hör ju att man själv hade likadana kläder. Och visst var man lite småkär i både Klimax och Jimmy?  Nostalgi på hög nivå!


Lördag 19.e februari

Sådär, idag är jag lite piggare än jag varit de senaste dagarna. Var som sagt hos läkarn igår, och ska bli kallad igen för lite prover. Känns skönt att de tar detta på allvar, för jag orkar inte åka på samma skit om och om igen. Det jag ska göra nästa gång jag ska dit är att ta en massa astmaprover. För är det så att jag faktiskt har astma så klarar inte förkylningen av att bryta ner sig, innan den slår till igen. Och det kan alltså vara därför jag varit förkyld i typ... ja sedan i somras åtminstonde? Vissa månader har varit värre än andra. Ja, hela imunförsvaret blir ju helt klart sämre. På bara  några dagar har jag klarat av influensaliknande sak, magsjuka & ögoninflamationJag hoppas bara på ett slut och rätt medicin. Som det är just nu så kan jag tappa energin helt och hållet vissa perioder, för kroppen orkar inte. Och inte blir det ju bättre av att jag arbetar i en barngrupp dagarna i ända med en massa olika baciller, hehe! Nog om sjukdomar.

Nu ska jag i alla fall slänga på mig lite kläder, och bege mig upp till affärn och köpa något smarrigt inför melodifestivalen. Passar på när det är mörkt ute, ni ska se mina ögon. Ser ut som om jag druckit tre dagar i sträck!

Återkommer mer senare!

Fredag 18.e februari

Dåligt bloggande IGEN.
Sjuk och eländig. Besökte läkaren idag.
Återkommer när orken finns!

Blodprov imorgon...:(

Just nu är jag väldigt trött på att vara förkyld hela tiden. De sista dagarna har energin varit som bortblåst. Igår somnade jag på soffan redan runt 19-tiden, normalt? Dessutom börjar jag känna av symptomerna från bihållsinflamation. Visste först inte att ont i tänderna var en sådan, men jo, det var det visst det! Fast det var värre imorse. Och tryck över kunderna, tung i huvudet, ja allt det där. Så ringe sjukvårdsupplysningen förut. Tanten i andra änden av luren tyckte jag skulle uppsöka min vårdcentral imorgon. Dels eftersom hon med misstänkte bihållsinfalmation. Sedan gillade hon inte heller hur länge jag gått med förkylningen. Jag sa ca 2 månader. Undra vad hon hade gillat om jag sa hela sanningen? ;) Sedan när jag sa vad jag jobbade med tyckte hon absolut jag skulle uppsöka vård imorgon. Barn kan tydligen ge ifrån sig en massa bakterier... nähä? :) Så ja, vi får se om det finns någon bakterie i min kropp. Blodprov... fyfan!

Tänker se till att vara bland de första på plats, redan innan kl 8. Börjar egentligen jobba kl 10, men meddelat att jag kommer när jag kommer!

Onsdag 16.e februari

Åkte ut till Överby efter arbetet idag. Passade bland annat på att köpa en present till Malin som har sin 25årsfest i helgen. Hade själv velat ha den saken jag köpte. Vem vet, kanske blir ett inköp till mig med vid ett senare tillfälle. Sedan traskade jag även in på tre-butiken där. Och där fastnade jag. I dagsläget är jag inte alls nöjd med den mobilen jag har. Nämligen:

Nokia xpress music

 

Har väl egentligen lagt iphonen helt åt sidan. Tillochmed killen i affären rekomenderade HTC-telefon istället för Iphonen. Det trodde jag faktiskt inte. Killen gjorde allt han kunde för att lära mig finesserna med en HTC-telefon. Stackans, han fick ett tufft jobb där ett tag. Nu står det mellan två telefoner:

Htc Desire


Htc Legend

Hmm, jag vill inte ha så dyrt abonemang. Idag har jag ett pp 199kr månad. Och ja, lite för lite är det väl, det överstiger jag varje månad. Med den översta mobilen, som givetvis är nyare och mer finesser så kunde jag få ett abonemang på 399kr/månad, vilket jag faktiskt tycker är lite mycket. På Legend fanns det så jag kunde få ett abonemang på 299kr/månad, vilket jag tror blir perfekt faktiskt. Detta var svårt. Dyrare och nyare mobil. Billigare och äldre modell?

Vad hade ni valt?

Söndag 13.e februari

Idag har jag varit väldigt seg. Känns som 24-timmars tog all min kraft. Men efter 10 timmars sömn så känner jag mig ju i vilket fall betydligt piggare än igår. Hann till och med somna lite till melodifestivalen igår. Då är man trött! Men såg det mesta i ala fall.

Enligt mig var det ett mycket starkare startfält än förra veckan. Brolle var så bra som jag hoppades på. Gillar verkligen den artisten! Ingen skräll att han gick vidare! Sedan dök det upp två tidigare idol-deltagare. Loreen, helt ok, men inget som fastnade direkt. Men en som jag däremot tyckte om var Idol-Daniel som numera kallar sig The Moniker. En riktigt trallvänlig låt.

Men Sanna Nielsens låt, jo, helt ok. Men jag tror hon går vidare direkt på grund av sitt artistnamn. Hon är duktig, men tröttnar man inte? Babsan nämner jag inte ens! Bettan hade faktiskt en fin låt. Christian Walz låt var nog den enda jag missade när jag sov;) Och den där elektrobruden var ju lite speciell!




Brolle:)

Ska alldeles strax bänka mig framför melodifestivalen. Har höga förväntningar på denna mannen ska ni veta!!




BROLLE!

Lördag 12.e februari

Det är verkligen inte en pigg Jenny som sitter framför datorn just nu. Verkigen inte. Sedan igår morse så har jag sovit 1 timma och 45 minuter. Jag är helt slut. Men fyfasen vad roligt vi har haft! 24-timmars är absolut något jag kommer vilja vara med på nästa år med. Vilken stämning.

Sedan var det verkligen inte så tajmat att vakna med ont i halsen igår morse... barnbaciller från jobbet som vanligt. Men jag kan ju lova er att det absolut inte känns bättre i halsen nu (och örat ska vi inte tala om) efter en massa spinning. Nej, så pga detta och brist på sömn så hoppar jag festen ikväll och tar igen lite sömn.

Men som sagt, riktigt roligt har det varit!

Fredag 11.e februari

Hemma och laddar inför spinningen kl 03 inatt. Härligt. Pratade precis med Malin. Och efter första timman låg vårat lag på 13.e plats, av nästan 100 lag. Tycker jag var rätt så bra!






En resa med en flygrädd

Mmm, nu börjar det igen. Bara för att jag ska ut och flyga som sagt (som jag redan bävar för) så händer olycka efter olycka. Läste senast om en flygplansolycka idag på aftonbladet. Någon som har tips på att bli av med sin flygrädsla får gärna dela med sig.

Jag är nog en sån där jobbig person att ha bredvid sig när man flyger.

  • Vid minsta turbulens sitter jag på helspänd. Helst lutad mot den som sitter bredvid. Som om nu det skulle hjälpa om olyckan är framme.
  • Håller ständigt koll på vart kabinpersonalen håller till. Ser jag dem inte gå med sin serveringsvagn i lugnan ro så slår hjärtat lite fortare än vanligt. Är något på tok?
  • Jag kan tillochmed låtsas att behöva gå på toaletten för att se om jag hittar personalen. Ni anar inte vad glad jag blev när jag hittade en som satt och läste tidningen i lugnan ro på en pall utanför toaletten.
  • Jag kan knappt äta när jag sitter på flygplanet. Varför vet jag inte, det bara går inte.
  • Alla jobbiga ljud - måste ständigt veta om det ska låta så?
  • Håller gärna för ögonen och blundar ända tills vi är uppe i luften.
  • När vi landar rycker jag till varje gång planet tappar höjd.
  • Kan absolut inte ha luckan på fönstret öppet på den raden jag sitter. Klarar inte av att se ut. Inte ens om jag sitter längst ut.
... Ja, listan kan göras lång. Det är bara en liten del av vad som väntas när man har med mig på flygplanet. Och då har jag inte berättat om paniken när lampan om att ta på bälte tänds. Eller när den lampan tänds och självaste piloten kommer ut (ja, han skulle faktiskt bara gå på toaletten, och för säkerheten var alla tvungna att sitta ner) och jag tror att planet faktiskt har ett mayday mayday.

Mmm, och nu är ännu en långresa planerad i januari 2012... härligt;)

Paris:)

Fick precis meddelande av Malin (inte syster) om att Paris-resan var bokad och klar nu! Underbart. Då har man något kul att se fram emot. Så 8-11 april blir det en Paris-Weekend. Då åker vi och hälsar på Karin!


Torsdag 10:e februari

Mina ögon går i kors just nu. Somnade runt klockan 23 igår kväll, och vaknade kl 02 inatt. Tror ni jag somnade om? Nej! Så jag låg vaken fram till klockan ringde 04.30. Kl 6.15 öppnade jag på jobbet. Jaja, somnade rätt gott här i soffan nu i eftermiddags.

Imorgon smäller det. kl 17 går starten för 24timmars på friskis och svettis. Ska bli riktigt kul. För er som inte vet vad detta innebär så går man ihop ett lag, som ska hålla en spinningscykel igång i 24 timmar. 3 timmar spinning totalt blir det för min del. Gör första spinningspasset imorgon natt kl 03-04, sedan lördag morgon 6-7 och till sist 12-13. Och på kvällen blir det fest som avslutar hela galejet. Ska bli riktigt kul!


Tisdag 8.e februari

Jag är en väldigt känslig person, jag erkänner. Tårarna har rullat under kvällens avsnitt av "Sofias Änglar". Finns liksom inget stopp på mig när jag väl börjat.


Måndag 7.e februari

Sitter här och småskrattar lite för mig själv, samtidigt som jag känner paniken smyga på. Ja, för nu är vi nära att boka våra biljetter till Paris. Och vad innebär det... jo, att jag måste sätta mig på flygplanet igen. Då kommer mardrömmarna snart komma smygandes på, det är liksom bara att invänta dem, för de kommer alltid när jag ska ut och flyga. Men samtidigt måste jag säga att jag är stolt över mig som faktiskt går på ett flygplan. Men men, vad skrattar jag åt då? Jo, satt och läste på aftonbladet.se om en undersökning ett bolag gjort, vilka de konstigaste frågorna personalen fått. Och den bästa är utan tvekan:

Kan ni be kaptenen att stoppa turbulensen?

Den frågan kanske jag skulle kunna ställa om det är en jobbig resa. Jag menar, kan man undvika turbulensen där uppe i luften så är jag nöjd.


Gammalt nattlinne.

Usch vad trött jag är. Tänker faktiskt krypa ner under täcket och läsa lite innan jag somnar. Har hoppat i ett nattlinne som jag haft sedan många många år tillbaka. Flera år innan jag flyttade hemifrån. Vill inte ens gissa hur gammalt det är. Det är inget man vill visa sig i. Skämdes nästan tillochmed när jag stod i köket förut, tänk om grannarna mitt emot skulle se mig.

Men ibland får man vara lite sunkig sådär. Och det är ju så mysigt nattlinne. Vill verkligen inte göra mig av med det, hihi.



Boken jag läser just nu. "På grund av Leon".
Helt ok, men har läst både bättre och sämre böcker innan.
Lite roligt att några karrakterär från hennes första bok dyker upp i denna med.
Trots det behöver man inte ha läst hennes debutroman för att hänga med i denna.

Mer tid, tack!

Är nu hemma i min kära lägenhet igen efter att ha varit i Edet hela dagen. Tänker faktiskt inte göra så mycket mer idag. Känner att jag har en vecka framför mig som är fullbokad.


Träningsbyxa

Dags att slänga på sig kläder och lite smink och bege sig bort till torgkiosken. Tänkte hämta ut ett paket från H&M med ett par träningsbyxor i.



249kr, H&M

Söndag 6.e februari

Kommer spendera denna dagen nere i Lilla Edet. Först åker jag & Malin ner till familjen. Där blir det middag! Sedan rullar vi vidare mot farmor. Och sist men inte minst så åker vi till Ninnes tuppeweare-party. Har aldrig tidigare varit på ett sådant, så det ska bli intressant att se vad det finns för saker.

Ikväll när jag kommer hem lär jag stupa i soffan! :)


Lite förändring??

Jag har kommit till en punkt där jag börjat tröttna på mitt hår. Eller nej, jag trivs både med längden och färgen, så där är inget fel! Men jag vill ändå ha någon liten förändring. Just nu funderar jag över en permanent. Lite Carrie Bradshaw-aktigt. Inte alls jättelockigt alltså, utan mer väldigt enkelt. Hade varit kul att testa nått nytt. Och passar jag inte i dt får jag väl vänta tills det försvinner i så fall. Men vågar man?



Vad tror ni?

Deltävling 1

Första deltävlingen i melodifestivalen är nu över. Och jag tycker faktiskt inte det var ett jättestarkt startfält. Men då kan det väl förhoppningsvis bara bli bättre.

Danny var väl egentligen klar för finalen innan han ens gick på scenen. Storfavorit så det skrek om det. Men det kändes väl inte direkt som en Danny-låt. Men ändå helt okej. Killar som kan dansa är rätt sexigt, det kan man inte säga något annat om. Andra finalisten Swingfly, den låten blev mycket bättre redan andra gången när man lyssnade på den, och den har ett härligt gung. Garanterat en låt som kommer spelas ute på krogarna om några veckor.

Dilba trodde jag faktiskt skulle komma med en mycket starkare låt. Detta var ju ändå lite av en comeback för hennes del. Borde man då inte få till en riktig slagdänga? Nej, den låten gillade jag faktiskt inte alls. Le Kid var faktiskt lite härliga. Där hade vi även med en kille från grannstaden, Vänersborg. Men absolut inget man skulle vilja skicka till tyskland. Så i det stora hela så var det allt de bästa som gick vidare.



Någon som vet om man kan få tag på den klänningen som Marie Serneholt hade på sig? Eller kan den vara speciellt uppsydd till henne kanske? I vilket fall som helst så älskade jag den!

Vargasången

Läste igår att Lena Nyman gått bort. Hon har gjort mycket saker genom åren. Men dels minns jag henne från den där läskiga tanten i "Drömkåken". Ja, fråga mig inte varför, men alltid tyckt att hon var lite läskig där i. Men det första jag får fram framför mig när jag hör hennes namn är helt klart Ronjas mamma. Och den första scenen därifrån jag kommer att tänka på är helt klart när hon sjunger för Ronja. Jag har alltid gillat den låten. Den har alltid kännts speciell i mina öron. Varför vet jag inte. Har i och för sig fått veta att mamma alltid sjöng den för oss. Kan det vara därför?

Vargen ylar i nattens skog,
han vill men kan inte sova...
Hungern river hans vargabuk,
o det är kallt i hans stova...
Du varg. Du varg, kom inte hit, ungen min får du aldrig...
Vargen ylar i nattens skog,
ylar av hunger och klagan...
Men jag ska ge'n en grisasvans...
sånt passar i vargamagar
Du varg. Du varg, kom inte hit, ungen min får du aldrig...
Sov mitt barn i bädden hos mor,
låt vargen yla i natten...
Men jag ska ge'n en hönsaskank,
om ingen annan har tatt 'en...
du varg, du varg kom inte hit, ungen min får du aldrig.
ungen min får du aldrig....


Är det någon som förresten vet varför det inte fungerar med youtubeklipp här för tillfället? Inte för min del i alla fall!



Lördag 5.e februari

Kommer ha en härlig hemmadag idag. Har iofs redan varit iväg en liten sväng. Var uppe på lagret och spenderade lite tid medan pappa tvättade min bil. Tack för det. Sedan åkte jag med dem ut till Kjellbo möbler och inhandlade mig ett skoställ.

Men nu är jag hemma och ska inte gå utanför dörren idag! Så det så.

Ikväll är det äntligen dags för melodifestivalen igen. Lite svagt startfällt i år om ni frågar mig. Men såg till min stora glädje igår att Brolle kommer vara med. Hur underbart är inte det då? Oh vad jag gillar honom. Hans röst går inte av för hackor inte.

Lovar att återkomma lite senare. Helg brukar innebära att det blir fler blogginlägg:)


Fredag 4e februari

Då var äntligen helgen här. Jag ska bara vila och ta det lugnt. Kanske är bra det med, känns som om det varit något de senaste helgerna. Sedan är det planer för kommande två helger med. Så ja, det kanske gör gott! Känner mig faktiskt lite halvseg.

Haft en härlig dag i alla fall. Började med att köra till jobbet långt innan tuppen gick upp. Öppnade idag. Snön vräkte fullkomligt ner och det var lite smått snökaos på vägarna. När jag sedan slutade jobbet klockan 13 så var det barmark och blött på vägarna. Konstigt väder det här. Åkte ner till Edet efter jobbet för att spendera lite tid i Carinas frisörstol. Nöjd som vanligt när jag går därifrån. Lite blondare och lite mer nyklippt!

Nu tänker jag fortsätta vila ögonen på Lets dance! Härliga fredagskväll!

Körledare

Jag kan säga att jag inte är någon stor beundrare av programmet "Körslaget". Kan vara kul att se nått avsnitt, men inget program jag ser till att alltid sitta bänkad framför. Men nu visar det sig att Andreas Johnson ska vara en av körledarna i nästa omgång. Då kanske man måste kika?



Onsdag 2.e februari

Nu är jag faktiskt ledsen! Har en fondvägg i vardagsrummet som jag fullkomligt älskar. Skulle inte vilja byta ut den mot någon annan. Och så hade jag ju Malins katter här förra veckan, och en av dem ställde sig mot väggen och började riva. Blev ett par märken, men inget som itne någon såg. Men nu idag när jag kom hem, har någon av mina katter varit på och fortsatt där den andra katten slutade, och lite av tapeten ligger nu på golvet. Jag vill verkligen inte ha det så nu... räcker med förra lägenheten där de förstörde tapeten när de var små. Så nu får jag antingen täcka på nått sätt... eller helt enkelt se en tapetsering i framtiden. Undra om man kan få tag på denna tapet någonstans???

Ledsen är bara förnamnet. ää

Tisdag 1.e februari

Ska alldeles strax bege mig bort till friskis&svettis för ett träningspass. Idag blir det spinning:)

Laddar upp inför 24-timmars:)

RSS 2.0