Söndag 31.e oktober

Redan igår bestämde jag mig för att jag skulle ägna denna söndagen till att göra ingenting. Inga måsten eller krav. Jag tycker det är viktigt att ha en sådan dag ibland (för min del brukar söndagarna bli en sån dag). Som person är jag väldigt stressad precis hela tiden, utan att jag egentligen inte behöver vara det... Men jag måste erkänna att jag har blivit mycket bättre med det. Förut kunde jag stressa över minsta lilla och må jättedåligt om jag inte hann diska innan jag åkte till jobbet, eller liknande. Alla sånna tankar försöker jag få bort nu. Och idag har jag inte brytt mig om ett enda måste.

Nu ligger jag i soffa och kollar på "Ensam mamma söker". Laddar inför en ny arbetsvecka. Men jag kommer bara jobba måndag-onsdag för att sedan ha lite semester... skönt med en kortvecka.


Trist inlägg, i know. Får bättre mig nu när en ny vecka är på ingång!!

Ha en fin söndagskväll!


Lördag 30e oktober

Helg. Tog lite sovmorgon imorse, för det tycker jag att jag var värd;) Men när jag klev upp strax efter nio (ja, för mig är det sovmorgon) så åt jag frukost och satte genast igång inför kvällen! Ska nämligen ha hem ett gäng härliga tjejer, tror vi blir ca 10 st. Lite inflyttningsfest sådär! Maten inför kvällen är förberedd, välkomstdrinkarna är bara att fixa strax innan de kommer. Ja, det mesta är klart. Tillochmed städningen, och klockan är inte ens 12.30.

Ska faktiskt iväg och träna sedan. Friskis&svettis firar 25 år, och de har massa pass och aktiviteter i 25 timmar. Så jag, mamma & Malin ska iväg på ett 80tals-pass klockan 15. Sedan blir det raka vägen in i duschen och förbereda sig inför kvällen. Kanske jag tillochmed hinner med en powernap;)

Men nu ska jag ta mig en svängom med damsugaren!


Maaaanboy

Absolut inget illa menat mot Eric Saade. Men denna låten börjar stå mig upp över öronen. Spelas dag ut och dag in på jobbet. Vad hände med att barnen älskar låtar som "Björnen sover" och så vidare. Nej nej, här kör vi "Manboy". Under introt står de som på nålar, och när han börjar sjunga jublar barnen och börjar dansa. Men vissr är det gulligt:)


Torsdag 28e oktober

Är hemma en sväng från jobbet. Men ska tillbaka om ett tag för lite planeringsmöte. Men inte ligger jag i soffan för  det inte, nej nej. Jag kör ett röjande i köket. Passar även på att busa upp katterna lite, så nu har jag även två uppspelta katter här hemma.

Återkommer mer senare!

Onsdag 27e oktober

Äntligen hemma efter en lång dag. Först jobb i barngrupp 9.30-17. Sedan planering 17-18 och sist men inte minst föräldraråd där jag satt med. Ja, inte som förälder, utan som pedagog då! Så nu känns det rätt gott att äntligen ha kommit hem. Satt mig ner i soffan, med fötterna på bordet. Fått i mig en smörgås och ett glas juice. Men snart borde jag väl tänka på att bädda ner mig igen, eftersom klockan ringer 04.45. Ibland är livet bra härligt, hehe.

Kort och trist  inlägg idag. Men jag är trött!

Bild på lägenhet, eller?

Håller på att röja i köket för fullt just nu. Inte det roligaste att göra, men ibland måste man!

Vem vet, kanske dags att bjuda på en lägenhetsbild snart?

Tisdag 26:e oktober

Åh, sitter här med lite smått ångest. Eller ångest var väl fel ord, snarare beslutångest. Funderar och funderar. Älskar ju sex and the city. Har redan förbokat den andra filmen, som ramlar ner i brevlådan här hemma nu i början av november. Första filmen står redan bland mina andra filmer. Det enda som saknas är en box med alla säsongerna i. Kikade runt på cdon och där har de "Sex and the city - The Essential Collection: Silver". En box med 19 härliga dvd-skivor med de härligaste tjejerna som finns. Helst hade jag nog velat haft den såkallade "skolådan", men spelar ingen större roll. Denna reas nu ut för 499kr, istället för 799kr. Ska jag, eller ska jag inte. Hjälp mig ta ett beslut tack!

Och en sak till, vad är skillnad på denna boxen och skolådeboxen?


Vid din sida

Ligger i soffan och kollar på en av mina favoritfilmer: "Vid din sida". Det är en film som innehåller allt:

  • Kärlek
  • Sorg
  • Glädje
  • Smärta
Ja, listan hade kunnat bli lång. Denna filmen får en att skratta, men även gråta. Har ni inte sett den så se den. Handlar om en familj med två barn. Föräldrarna är skilda och pappan har hittat en ny kärlek. Vilket inte är så populärt från barnens sida. Eller? Och mamman drabbas av cancer, det värsta som kan drabba en familj. En underbar film. Se den!

 

Bode egentligen redan ligga i sängen. Klockan ringer 06.00 imorgon. Men när jag såg att denna tv.n skulle komma ikväll kunde jag inte motstå att hålla mig vaken. Men så fort den är slut ska jag bädda ner mig och sova. Så nu säger jag Godnatt!


Söndag 24:e oktober

Söndag. Känner mig lagom seg efter att ha varit iväg två kvällar på raken. Man är väl inte 20 längre, haha! Nä, huvudsaken är att man har haft trevligt. Och det har jag haft!

Regnet öser ner utanför, men i ärlighetens namn spelar det inte mig någon roll alls idag. För idag tillåter jag mig att ha en soffligardag helt och hållet. Eller i alla fall några minuter till, för sedan tänkte jag dra mig ner mot tvättstugan för att tvätta. Och sedan får jag besök av familjen med. Så nu är det nog snart dags att hoppa upp och se till att borsta ur mitt trassliga hår efter duschen.

Återkommer mer sen!

Sex and the city 2

Idag bokade jag denna. Så om ett par veckor får jag hem den med posten!



Sex and the city 2

Längtar!

Lördag 23:e oktober

Tack tjejer för en himla mysig tjejkväll igår. Mer sånna kvällar behövs. Speciellt nu när hösten/vintern är här och man automatiskt blir tröttare och segare (i alla fall jag). Då kan en sådan här kväll muntra upp en riktigt ordentligt. Lite vin, lite plockmat, lite underbara tjejer och kvällen är perfekt! Så tack Sandra för att du tog dig an detta:)

Idag fortsätter jag lite i samma tema faktiskt. Petra fyller 26 och detta ska självklart firas.  Grattis Grattis. Så ikväll ska jag hem till Petra, på ännu en tjejkväll! Tror det kommer bli en himla bra kväll det med. Och sedan får vi väl se om det blir en runda på stan eller inte. Som jag känner just nu hade det allt varit roligt. Var ett tag sedan jag var ute här i Trollhättan. Var ett tag sedan jag var ute överhuvudtaget egentligen. Ladies Night senast, men då skippade jag ju utgången efteråt;)

Ska försöka att komma ihåg att ta med kameran ikväll!

Nu ska jag invänta mamma & Jimmy som ska komma hit en sväng.


Fredag 22.e oktober

Äntligen helg! Nu laddar jag för tjejkväll hemma hos Sandra. Lite vin & trevligt sällskap är aldrig fel. Eller vad säger ni? Ska även ta med denna som inköptes i spanien och bjuda på. Spännande!

God eller inte, det är frågan!


Elsas värld

Imorse när jag lyssnade pår radion kom det till min kännedom att Sofie Fahrmans uppföljare på "Elsas mode" precis kommit ut i butik. Behöver jag ens säga att jag precis klickat hem den boken?



Elsas värld

Torsdag 21:e oktober

Okej, nu har jag varit tyst här på bloggen i flera dagar. Inte bra, inte bra. Men ibland händer det lite mycket, man har mycket på jobbet, man sover bort dagen efter jobbet, man har alldeles för mycket saker inplanerade efter jobbet. Ja, alla ursäkter är bra ursäkter;)

Men nu är jag tillbaka!!

Nu känns det som om vintern är här. Idag har vinterns första snö kommit. Jag har då inte varit förberedd på detta, vilket ledde till att jag fick krypa fram med bilen nu när jag åkte hem från jobbet ikväll. 1 timma (nästan) mellan Uddevalla - Trollhättan. Hastighetsmätaren stod på allt mellan 30km/h och 50km/h. Nej... fy vilken hemresa. Hoppas att det lugnar sig inför morgondagen. Skulle egentligen öppnat imorgon, men fick vackert ringa en arbetskamrat och be att få byta tid med henne. Är ju inte säker på att komma fram i tid annars;)

Nu är det bara en arbetsdag kvar, sedan helg:) Underbart!

Vad ska ni göra i helgen?

Ordning och reda... eller?

De flesta rummen i lägenheten börjar forma sig och se helt okej ut. Självklart är jag fortfarande inte helt klar i alla rum. I vardagsrummet tex saknas gardin, matta, tavlor med mera. Jag är kräsen! Men det rum som helt hamnat i bakgrunden är badrummet. I mitt förra badrum hade jag lite hyllor och så på väggarna där jag förvarade en heeel del. Men i detta badrum finns det inte en enda hylla...än. Så saker och ting har bara legat på golvet där inne. Hårspray och andra flaskor överallt. Hårsnoddar och diadem högt och lågt. Ja, helt oordning med andra ord. Så ikväll ägnar jag min tid att få iordning där inne. Har lite planer på hur jag ska lösa det, så eventuellt behövs det inga hyllor när jag är klar. Får se!

Så nu får jag väl återgå till att göra lite nytta!

Måndag 18.e oktober

Inte ofta det blir ett morgoninlägg mitt i veckan. Men det får det bli idag. Brukar väldigt sällan starta datorn på morgonen, men idag var jag tvungen att fixa lite saker på nätet såhär på morgonkvisten.

Frukosten är avklarad och jag ska snart ta morgonens andra kopp kaffe. Sedan är jag nog tillräckligt vaken för att möta dagens utmaningar. Dagen kommer väl i och för sig mest ägnas åt att vara på jobbet. Arbetar stägning idag, 10-18. Men tror faktiskt att jag ska börja mig redo att åka när jag druckit upp kaffet. Lägga lite planeringstid såhär på måndag morgon.

Känner mig faktiskt lite trött efter gårdagens Ullaredsbesök. Det tar på krafterna att slå sig fram med kundvagnarna;) Men vet ni vad, jag gör nog ett besök igen om några veckor. Mamma, pappa & farmor ska ner till Ullared. Och som nyinflyttad kan jag nog gå loss på deras inredningsavdelning igen. Så planen är faktiskt att jag ska ta ett par semesterdagar, eventuellt 4-5 november (sedan helg 6-7 november), så får jag en långhelg ledigt. Har några dagar jag måste ta ut snart i ledighet, bland annat pingst, så det passar väl bra! Sedan har jag nog bestämt mig för att ta semester och åka med till sälen 15-19 december.

Jag älskar verkligen mitt jobb. Men visst förtjänar man lite ledigt ibland. Dessvärre lär jag inte kunna ta ledigt så mycket mellan jul & nyår om jag åker till sälen. Men det gör mig inte så mycket. Den veckan där emellen brukar vara väldigt lugn på förskolorna. Och man hinner med att pyssla och leka en massa med barnen.

Nu har jag babblat på alldeles för mycket såhär på morgonkvisten. Och kaffet är klart. Hörs mer ikväll!

Söndag 17:e oktober

Spenderat dagen nere i Ullared med lillebror. Fick faktiskt köpt en hel del bra saker. Men fy vad folk det var. Som tur var så var det ingen kö för att komma in. Och kön för att betala var inte speciellt lång heller.

Medans vi var i Ullared begav sig mamma & pappa ner till Göteborg för att kolla på en bil åt mig. Och kan nu meddela att jag inte kör Polo längre, utan peugeot:) Närmare bestämt en peugeot 206.

 

Bilden lånade jag HÄRIFRÅN

Så i en näst intill exakt sådanhär bil glider jag runt i nu.

Goda bullar

Idag har det bakats kanel- och vaniljbullar. Lillasyster har varit här ikväll och smakat. De blev allt godkända!



Nu blir det till att bädda ner sig i sängen och läsa lite, innan John Blund får komma på besök. Trots att det är söndag imorgon ringer klockan tidigt. Ska ner till Ullared och shoppa loss lite. Den jag ska åka med är ingen mindre än Jimmy (lillebror). Trodde aldrig han skulle gå med på det, men jo då! Men räknar med att han börjar gnälla relativt fort där nere.

God natt

Rosa bandet

För någon vecka sedan gjorde jag det jag gör varje oktober.
Köpte rosa bandet.



Har du med köpt det?

Hemmadag

Idag ska jag ha en hemmadag. Städar för fullt och bara njuter av ledigheten. Håller på att tina upp lite kött med, så jag kan laga en riktigt smarrig köttgryta sedan. Härligt. Och senare i eftermiddag/kväll ska jag baka bullar! Det händer inte allt för ofta här!

Just nu på min spotify spelas "Love the way you lie - Eminem

Torsdag 14:e oktober

Pust och stön vilken lång dag. Kände redan imorse när jag vaknade att jag skulle ha en seg-dag. Men men, ibland är det bara att bita ihop och hoppa upp ur sängen. Jobbade en av de tidiga turerna idag, 7:15-13.30. Tyvärr skulle jag vara tillbaka på jobbet klockan 17 för att ha APT. Ingen ide att åka hem för de timmarna inte. Så det fick bli ett besök hos mamma och se hur hon har det på sitt jobb.

Sedan blev det en tur på stan. Råkade köpa med mig fyra nya böcker från stan. Varför köper jag nya böcker när jag har en massa i bokhyllan som står olästa. Ja ja, dessa är nytillskotten:

Lyckan, kärleken och meningen med livet - Elizabeth Gilbert


 

Grevgatan 22 - Jenny Leeb


Stella & Sebastian - Jenny Leeb


 

Jag är wanted - alias David Larsson

 

Ser fram emot att ha många härliga böcker att läsa i vinter. Någon som läst dessa böcker? Bra eller mindre bra? Tell me!!??


Välkommen

Minns ni den där dörrskylten som jag var med och budade på Tradera? Det var någon annan som vann den medans jag satt på släktkalas. Men vet ni vad... Sofia hade sett den i en affär i Halmstad, så hon ska hjälpa mig att köpa den! Tack vännen!

Gillar den verkligen. Enkel och inget märkvärdigt alls!


Onsdag 13.e oktober

Upptäckte idag när jag kom hem från jobbet att Alvina verkade besväras av sin ena framtass. Hon går på den, men såfort hon ligger eller sitter så lyfter hon upp den och vill inte ha den i golvet. Försökte kolla, men såg inget. Och denna lilla tös är typ hal som en ål. Vill inte att man håller fast henne.

Som tur var så kom Malin över och hjälpte mig. Det visar sig att Alvinas framtass har massa blåsor:( Och det slog oss väldigt snabbt vad det kom ifrån. I lördags när jag & Malin satt här hemma och åt lite innan vi åkte ner på Ladies Night så hoppade Alvina upp på spisen som var varm:( Min stackars lilla katt. Nu får vi hålla koll på tassen....

Alva som ettåring, håller ett öga på sin nya lillasyster Alvina. Alltså ett kort som är ett par år gammalt!


Tisdag 12:e oktober

Känner mig duktig över att jag kom iväg till friskis&svettis idag. Jag är en sådan person som gärna hittar ursäkter för att inte komma iväg. Men nu får det vara ett slut på det. Nu ska jag komma igång. Så idag fick det bli ett bas-pass, och imorgon får det bli poweryoga. Lagom mjukstart. Innan jag kommer igång ordentligt tror jag att det är viktigt att jag går på pass som får mig att tycka det känns kul att åka dit för det första!

Nu sitter jag och kollar på ett program som fått mig att le i flera avsnitt. Nämligen "Elvis i glada Hudik". En serie där man får följa en teatergrupp, som av stor del består av personer som har ett funktionshinder eller utvecklingsstörning. De har flera funktionshinder, bland annat down syndrom med mera. Detta programmet visar på ett bra sätt att alla människor är lika mycket värda. trots något funktionshinder med mera. Någon gång i framtiden hade jag väldigt gärna kunna tänka mig att jobba på ett hem med personer med olika funktionshinder. Det lockar lite. Men framförallt vill jag någongång arbeta på en resursavdelning på en förskola. Det är nog min högsta dröm inom mitt yrke som förskolelärare, och den hoppas jag att jag någon gång kommer kunna uppfylla. En annan sak jag skulle kunna tänka mig att testa på är att arbeta på ett sjukhus med lekterapi för barn som är sjuka och vistas på sjukhus en längre tid. Som ni märker finns det mucket jag vill testa på (vilken tur jag har sisådär 40 år kvar att jobba). Men en sak som är säker är att jag alltid kommer vilja jobba med människor! Jag vill ha ett jobb som kan vara skitjobbigt ibland men ändå ger mig så mycket glädje tillbaka.

Dagarna som förskolelärare kan vara krävande, frustrerande, jobbiga... ja det är inte alltid en dans på rosor. Ena dagen är tålamodet på topp, medan andra dagar har man inget tålamod alls. Men jag lovar er, hur dålig dag jag än har på jobbet (oftast har jag superbra dagar) så har jag aldrig gått hem från jobbet utan att ha skrattat med mina små barn, känt glädje över att få jobba med dem. Att jobba som förskolelärare är underbart!!!

Jag ångrar inte för en sekund att jag hoppade på lärarutbildningen i augusti 2006.

Måndag 11:e oktober

Varit dåligt bloggande, jag vet. Har haft en toppenhelg i alla fall. Var ju Ladies Night nere i Göteborg som gällde. Helt underbar kväll med ett gäng underbara tjejer, och ett gäng läckra killar på scenen. Kan inte bli så mycket bättre.

Sofia, Sandra & Jag hittade fina solbrilor.

Efter showen åkte några hem till respektive städer, andra gick vidare, och någon gick till hotellet för att sova (Ja jag börjar väl bli gammal, haha). Stensomnade så fort jag la huvudet på kudden och fått Johanna att inse att strepsils inte hjälper mot trötthet eller så, haha.

Dagen efter (igår alltså) var man långt ifrån pigg. Jag som lade mig tidigt borde ju varit någorlunda pigg, men nej! Så när vi anlände med tåget till trollhättan runt 13.00 tog jag vägen om en thairestaurang och köpte med mig thaimat. Sedan kan man väl säga att jag låg i soffan från 14.00 och fram till att jag hoppade i sängen runt 21.30. Givande söndag, njaaa! Idag borde jag ju varit utvilad, men nej. Dels började jag jobba 6.15 och dels har jag varit igång hela dagen. Hälsat på Sandra, tvättat, plockat i sovrummet med mera. Så nu skulle jag kunna sova. Ska faktiskt snart göra det.

Idag kommer det inte någon låt som spelas på min spotify, utan istället bjuder jag på helgens låt. På Ladies Night åkte Eveliina upp på scenen och fick delta i en sångtävling. I pubilken satt "bara" 9000 tjejer. Och tävlingen gick ut på att man ska sjunga en låt så fort man får mikrofonen framför sig, utan att tveka, och du får inte sjunga en låt som du eller någon annan redan sjungit. Rätt som det är så klämmer Eveliina igång med denna, vilket jubel det blev, haha.

Bara för att jag ville hitta ett filmklipp med den låten för att visa er så gör jag såklart inte det. Men sök på:

Bransdsta City Släckers - Här är jag


Lördag 9.e oktober

Idag blir det äntligen Ladies Night nere i gbg.
5 året i rad och jag tror att denna showen kommer slå de flesta faktiskt!

På min spotify spelas just nu: Kool & the gang - Ladies Night, Såklart;)


Uppladdning inför imorgon

Har haft Malin, Louise och Julia här ikväll. Självklart blev det till att titta på Idol (som typ resten av svenska folket gör om fredagskvällarna). Favoriterna ikväll var två styckna:

Olle & Daniel

Och båda klarade ju sig fint.

Malin har även fixat naglarna inför imorgon, Ladies Night. Så nu börjar jag väl i stort sett bli redo. Ska bara packa klart resten imorgon. Kläder och allt är förberett. Resultatet av naglarna:



Blir fint med den svarta klänningen med som jag ska ha imorgon. Så tack Malin för hjälpen. Nu ska jag faktiskt plocka undan lite här och sedan ska jag nog faktiskt krypa till sängs. Måste ju vara utvilad imorgon.

Och på Sofias begäran så återgår jag till dagens låt.

På min spotify spelas just nu: Brolle - Världens hörn.

Hoppas självklart på att få höra denna låten LIVE imorgon. Brolle är en stengrym artist!!!

Godnatt!

Rolig säkerhetsgenomgång

Satt precis och surfade runt på aftonbladet.se där de hade ett intressant filmklipp. Nämligen ett flygbolag som visar sin säkerhetsgenomgång på ett litet annorlunda sätt, nämligen genom dans. Detta för att fånga passagerarnas uppmärksamhet lite bättre. Jag tror faktiskt det kan leda till bättre uppmärksamhet. Framförallt tror jag att sånna som jag (flygrädda) uppskattar lite komik mitt i allt hemskt, innan starten. Kolla in klippet HÄR!

Fredag 8:e oktober

Nu har jag tagit helg. Slutade tidigt idag. Hur underbart är det inte att sluta 13.30 på en fredag liksom? Åkte ut en sväng till Överby på vägen hem för att köpa kattmat. Passade även på att svänga in en sväng på Jysk och köpte en matta som jag nu lagt ut i !hallen. Jag blir mer och mer hemmastadd ju mer tiden går här. Skönt!

Nu sitter jag och väntar på syster som ska fixa mina naglar inför imorgon. Who knows, kanske slänger upp en bild här när det är klart. Har ju som sagt hittat kamerar igen. Undrar bara vart sladden till kameran och datorn kan vara... om inte annat får jag väl ta med webcamen!

See you later!

Torsdag 7e oktober

Sitter och småkollar på premiären av "Robinson". Men kan absolut inte säga att jag hänger med speciellt mycket. Ögonen vill inte riktigt hänga med. Jag har jobbat mellan 8-19.15 och känner mest att sängen lockar just nu! Och så får det nog snart bli med, eftersom jag ska befinna mig på jobbet igen 7.15.

Måste faktiskt sända ett väldigt stort tack till världens pappa! Han har ägnat dagen åt att lägga nytt golv i min hall. Vilket kanske inte bara var en dans på rosor, då det tydligen blev lite broplem med toadörren. Men man kan väl säga att en såg kan lösa det mesta! Nu har jag en riktigt fin lägenhet. Han har även hängt tavlor på plats. Så jag säger TACK TACK TACK. Detta uppskattas enormt mycket ska du veta pappa!

Imorgon efter jobbet kommer Malin hem till mig, för att fixa en snygg nageldesign inför Ladies Night på lördag! Underbart.

Fick precis sms från Jimmy som är i Italien. Jag vill med vara i Italien. Njut av värmen lillebror!

Farfar!

GRATTIS ÄLSKADE FARFAR!

HOPPAS DU HAR EN UNDERBAR FÖDELSEDAG DÄR DU ÄR.

Idag känns det tomt. Farfars första födelsedag sedan hans bortgång:(

Tisdag 5.e oktober

Håller på för fullt här hemma. Packar upp de sista lådorna/påsarna. Ska även springa ner med saker till förrådet. Är helt hundra på att jag packade ner mitt hänglås från förra förrådet i det gamla huset, men nu är det borta. Finns ingenstans. Så jag ska faktiskt iväg till ÖB strax med för att se om jag hittar något där. Jag är säkert sjåpig, men vill inte ta ner alla saker innan jag har lås, som te.x resväskan. Men ska i vilket fall som helst bära ner några lådor, för att sedan bege mig till ÖB och sedan raka vägen till lagret för att jobba ett par timmar. Lite extrapengar sitter väl aldrig fel;)

Men ja, nu ska jag traska neråt källaren då ja!

Cougar town

Förresten, imorgon börjar ÄNTLIGEN "Cougar Town" igen. Som jag längtat.

Så missa inte: Kanal 5, klockan 21.55


Måndag 4.e oktober

Nu ska jag alldeles strax stänga av datorn och vandra bort till sovrummet för att sova lite. Ögonen går i kors, och klockan ringer 6.00 imorgon. När jag ändå är inne på sovrummet, så kan jag ju berätta att jag hämtade mitt paket från ellos idag, och det innehöll ett sängöverkasst. Blev jättebra. Och sedan tog jag som sagt svängen om Åhlens med och köpte en tvättkorg.

Kanelbullens dag idag. Har ni ätit några bullar? Själv bakade vi kanelbullar på jobbet idag, tillsammans med alla barnen. De blev riktigt smarriga.

Nej, nu lämnar jag bloggen för idag. Ett kort och tråkigt inlägg.... Men är alldeles för trött.

Vill även önska min lillebror trevlig resa nu! Han åker till Italien imorgon.

Godnatt på er!

Söndag 3.e september

Har krypit upp i soffan med en stor kopp med te. Mint-te. Det är nog den godaste tesorten faktiskt.

Har varit nere i edet i eftermiddag/kväll. Det har varit kalas för Malin. Lite senare, eftersom hon fyller år den 15.e september, men ibland blir det så. Var i alla fall trevligt att träffa släkten och familjen, igen. Var ju som sagt på kalas igår med. Så egentligen kan man väl säga att hela min helg har gått i kalasets tecken.

Oh, just för tillfället är jag inte alls sugen på att behöva ställa klockan för imorgon. Men det är ju faktiskt söndag idag, vilket innebär att det är en ny arbetsvecka på ingång. Men jag får sovmorgon. Börjar inte förrän 9.30. Och slutar 17. Skönt. Då åker jag raka vägen hem till trollhättan och Oden-huset. Först ska jag hämta ut ett paket på Ica som ligger där och väntar på mig. Sängöverkast och en scarf. Sedan traskar jag vidare bort till Åhlens för att köpa en tvättkorg. Har hittat en där jag vill ha. Var dock inne på Åhlens hemsida nu, för att se om det fanns någon bild på den, men nej. Hoppas bara den finns kvar. Hoppas hoppas hoppas. Kanske borde passa på att köpa krokar som ska upp i hallen med. Istället för hatthylla. Risken finns att en hatthylla äter upp hela hallen. Kolla gardiner med kanske?

Har äntligen hittat min kamera igen. Lätt att tappa bort saker under en flytt. Så vem vet, kanske börjar dyka upp lite bilder inifrån min lägenhet snart, för alla nyfikna!

Nu däremot ska jag varva ner med ett avsnitt av danska Paradise Hotel. Sedan får det nog bli sängen.

Godnatt

Snart kalas

Ska alldeles strax sätta mig i bilen för att rulla ner mot edet och sysslingens 30årskalas för släkten. Ska bara byta lite kläder och fixa håret innan. Jag som kommit igång så bra med både sovrummet och klädkammaren... Hoppas jag har samma inställning ikväll när jag kommer hem, för då kommer det börja likna något i lägenheten.

Nu ska det i vilket fall som helst bli trevligt att träffa släkten igen!

Välkommen

Har varit ute efter en skylt att ha på ytterdörren.
Hänger ju en krok där, så då är det ju lika bra att utnyttja den.
Kruxet har varit att jag vill ha en enkel och en stilren.
Hittils har jag bara hittat sånna med en massa detaljer på.
Igår fann jag denna på Tradera. Jag leder auktionen, som går ut idag.
HOPPAS!


Lördag 2.e oktober

Yes, Olle gick vidare igår i Idol. Men ska jag vara ärlig så kändes det faktiskt rätt självklart. Håller ni inte med?

Har liksom fastnat här framför datorn. Men ska snart ta mig i kragen och komma igång. Tänkte organisera bland mina kläder idag! Och i eftermiddag åker jag ner till edet. Det blir 30årskalas för min kära syssling. Satt precis och funderade lite och inser det var ett bra tag sedan jag var i edet. Om man bortser från i onsdags, för då var jag ju bara där och klippte mig.

Ska även se till att kolla hur man fixar sitt examensbevis. För nu har ÄNTLIGEN vårat godkännande för c-uppsatsen lagts in, vilket betyder att jag kan beställa mitt examensbevis och aldrig, ALDRIG mer tänka på skolan. Kan ju meddela att det känns väldigt skönt!

Ha en fin lördag, mina vänner!!!

Fredag 1:e oktober

Fredag och helgen har börjat. Känns skönt. Ska absolut inte klaga på arbetsdagen idag, då vi hade det väldigt väldigt lugnt. Riktigt gott med sånna dagar emellanåt. Fast måste erkänna att även om det då och då finns arbetsdagar som är fyllda med kaos, så har jag det absolut bästa jobbet!

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och ha fredagsmys. Idol!

Vem är era favoriter i årets Idol? Jag gillar Olle och hoppas han lyckas ta sig vidare på något sätt. Heja Olle.



Får jag bestämma (vilket jag såklart inte får) så är detta vinnaren av Idol 2010!!!


RSS 2.0