Nässpray

Jag skulle absolut inte kalla mig beroende av nässpray. Finns de som använder det mycket mer än vad jag gör. Under mina första år i arbetslivet så levde jag ständigt med den, för då var jag ständigt förkyld. Riktigt så är det inte nu. Men däremot, när jag väl behöver det, men inte hittar någon nässpray, då får jag panik! Ja, panik är nästan inte att överdriva!

Den paniken har precis utspelat sig här hemma. Igår utbröt en förkylning. Skulle ta lite nässpray nu innan sovdags. Men då ska flaskan bredvid sängen självklart vara slut. Såg en sömnlös natt framför mig..... Innan jag kom på att jag har en i väskan;) så även jag ska nog få sova!

Nog om nässpray...

Snöar ute. För min del hade det gärna fått vänta lite till. Vill helst ha vår och sommar året om. Men lägger den sig kanske det kan bli lite ljusare i alla fall. Ständigt grått och trist. Inte konstigt man alltid känner sig trött och grinig!

Nu blir det att läsa några sidor i min bok, innan det är dags att sova. Vem vet, kanske får skotta loss bilen imorgon bitti;)


Måndag 26 november

Borde vara förbjudet att jobba över 12 timmar på en måndag. Dessutom känns det som det varit en ovanligt tuff måndag. Ser fram emot en natts sömn. Och imorgon jobbar jag bara 7-14. Nästan hela dagen ledigt! Enda dagen denna vecka som jag skulle hinna träna. Men är fortfarande i valet och kvalet om det blir spinning eller en hemmadag. Får sova på saken! God natt!


Söndag 25 november

Om gårdagen var lugn, så var denna dagen ännu lugnare. Småpysslat här hemma. Mest donat i sovrummet. Lite nya blommor i fönstret så är jag nog nöjd här inne med. Eller ja, funderar fortfarande på att sätta in en tv i sovrummet med. Kanske, kanske inte!

På tal om tv... För x antal år sedan började jag kolla på en serie: "One tree Hill". Vet att jag bodde hemma fortfarande, så det är väl MINST 6 år sedan. Kanske 7. Idag såg jag det sista avsnittet! Känns lite vemodigt faktiskt!


Lördag 24 lördag

Började denna härliga lördag med ett familjejympa-pass borta på Friskis. Kördes ett extra pass denna veckan då det var öppet hus idag.

Därefter har jag bara haft en sån där himla go lördag här hemma! Låtit mig sitta i soffan och slökollat på två filmer som gått på tvn. Lagat go mat m.m. Känner att denna dagen var behövlig. Tvingat mig själv att slappna av. Sedan några veckor tillbaka tänker jag extra mycket på hur jag lever mitt liv! Nu fokuserar jag mycket på att inte stressa och göra saker som jag mår bra av.

Ikväll blir det "Så mycket bättre". Tänker även ta första muggen glögg ikväll. Sprang på den glöggen jag letade efter förra året. Så var tvungen att köpa en flaska idag. Så glögg och pepparkakor blir lördagsmyset!


Fredag 23 november

Äntligen fredag!! Kompetensutvecklingsdag på jobbet. Känns rätt gött att få en barnfri dag faktiskt. Även om jag älskar mitt jobb så känna det skönt med en "tyst" dag;)

Annars kommer helgen bli rätt så lugn ikväll stannar jag kvar i Edet och myser med tacos tillsammans med familjen. Fredag när den är som bäst faktiskt!


Decembersånger

Sitter och lyssnar på Stenmarcks nya skiva "Decembersånger". O helga natt med Martin Stenmarck var allt annat än dåligt. Där pratarv i gåshud. Den mannen kan sjunga!
 

SOS barnbyar

Ikväll bänkar jag mig och kollar på "SOS UPPDRAGET" på tv.4. Tänk vilket engagemang de människorna gör som bor i de byarna. Helt underbart. I helgen införskaffade jag mig ett armband som stödjer SOS barnbyar. Gör det du med. Jag köpte mitt på Hemtex.
 

Måndag 19 november

I helgen var jag iväg till Göteborg. Åkte ner med Malin, Eveliina & Frida, för att besöka årets Ladies night. Finns tyvärr inga bilder från helgen,men vilken toppenhelg vi haft. Längtar redan till nästa år! Gör mycket att komma bort lite med, även om det bara gäller en natt! Och vilken show killarna bjöd på.
 
Men, nu är det måndag igen. Jag har redan hunnit göra veckans första arbetsdag. Slutade redan kl 14 så jag klagar inte. Har en rätt go vecka, om man jämför med nästa... Hade planer på att träna idag. Men när jag vaknade imorse var jag inte alls sugen på det. Kan bero på att klockan var 04.30 när jag gick upp, men det gick väldigt smidigt att avboka sig.
 
Ha en riktigt go måndagskväll!
 

Niceville

Fredagsmyset är på ingång. Blir filmkväll med Malin & Sanna. "Niceville" är det som ska visas. Precis läst ut boken, så ska bli spännande och se vad jag tycker om filmen. Boken va riktigt bra. Nått glas vin blir det med. Lugn och härlig fredagskväll med andra ord.
 

Torsdag 15 november

Ännu en sovmorgon, skönt! Idag är det redan torsdag och jag börjar undra vart denna vecka har tagit vägen? Tiden har verkligen bara runnit iväg.

Idag var tanken att träna efter jobbet. Men tror att jag skippar det. Körde ju spinning i tisdags och foten mår fortfarande "bra". Men vågar nog ont överbelasta den. Så istället åker jag hem ikväll efter jobbet och bara har en hemmakväll!

Kanske borde börja läsa min nya bok? Alla tjatar om den, alla har en åsikt om den osv. Kände att jag själv är tvungen att ta reda på om den är så extremt bra. Pratar såklart om "femtio nyanser av honom".

Nu dricker jag upp mitt kaffe, fortsätter kolla på "vakna med the voice" och njuter av att jag inte behöver stressa mig iväg till jobbet än på ett tag.


Måndagstrött!

Ja, då var det måndag... Igen! Känner mig måndagstrött! Skönt att jag inte börjar förrän 9.30. Sedan att jag jobbar till typ 19.30 är en annan sak.

Imorgon är det återigen dags att testa om foten håller. En liten springtur med lillebror står på schemat. Jag ringde aldrig vårdcentralen sist, jag bet ihop. Kan ju hoppas det blir bra nu. Jag har inte tränat (om man bortser från barnpassen) sedan 3timmarsjympan. 20 oktober....Jag saaaknar det!


Söndag 11 november

Befinner mig nere i Edet hos familjen. Är här och firar pappa lite på fars dag. Passar även på att mysa med Ludde!

Nu åker jag snart till Friskishuset för både familjejympan och juniorjympan!


lördag 10 november

Som jag har svurit över min telefon det sista. Jag har en iphone av äldre modell. Införskaffade inte den nyaste då för 1,5 år sedan, för jag trodde ju verkligen inte jag skulle gilla iphone (idag älskar jag iphone). Och den är enbart uppdaterad 1 gång under denna tid. Jag vet, skärpning. Så det har jag ägnat kvällen till. Insåg det var dags, när jag inte ens kunde ladda ner vissa appar, pga telefonen inte var uppdaterad, haha.
 
Men vilken slit det var att uppdatera den (Antagligen för att det var massa uppdateringar). Men nu är den uppdaterad och som ny. Kanske ska stå ut med den ett tag till ändå. 11 månader kvar på abonnemanget. Känner inte för att betala av det i förtid.
 
Har även fått tips om att ladda ner appen "Podtcaster" vilket är gjort. Så nu får vi se om det är något för mig att lyssna på podcast... kanske kan vara bra tidsfördriv i bilen upp till Sälen om några veckor. Tips på bra podcasts tack? ;) Har redan fått om Amanda Schulman och Hanna Widell.
 
Ha en fortsatt trevlig lördagskväll.
 

Kladdkakans dag

Visste inte ens att det fanns en kladdkakans dag. Men fick höra på morgonradion att den dagen var idag. Vilket sammanträffande att jag slängde ihop en igår inför dagens fikabesök! Sandra, Malin och Sanna har varit här ikväll på fika. Mysigt!

Nu är det tid att sova. Ännu en gång är klockan ställd så jag ska hinna upp i god tid och njuta av en kopp kaffe. Ännu en gång lär jag ligga kvar och snooza in i det sista. Att jag aldrig lär mig att bara gå upp ur sängen när klockan ringer! Men det går frammåt. Förr ställdes klockan en timma innan jag var tvungen att gå upp! Riktigt så illa är det inte nu;)


Måndag 5 november

Eftersom jag fick hoppa in och öppna idag på jobbet, plus att jag har min ordinarie öppning imorgon, var jag inte jättesugen på kvällsplanering nu ikväll på jobbet. Men... Har saker som måste bli gjorda. valde istället att planera hemifrån. Väldigt klokt val. Nu sitter jag vid köksbordet och arbetar, samtidigt som jag njuter av levande ljus. Känns sådär lagom jobbigt, hehe!


Sovdags

Börjar bli dags att sova. Blir upp tidigt imorgon, hoppar in och öppnar på jobbet då en kollega blivit dålig. Kan väl inte säga att jag är sådär jättesugen på att klockan ringer 04:30, men brukar funka när man väl kommer upp ur sängen!

Idag körde vi halloween-tema på barnjympan. Det var verkligen inte lätt att ha på sig hatten hela tiden, den flög rätt så bra om man säger så!


Magnus Uggla - jag och min far

Kollade på gårdagens avsnitt av "Så mycket bättre".
Var en låt som berörde extra mycket.
 
Magnus Uggla - Jag och min far
 
Kollade ni? Vad tyckte ni om den?

Söndag 4 november

Söndag, och jag sitter fortfarande kvar i soffan. Känner mig rätt så pigg idag, trots att det både blev drinkar, vin och baileys igår. Blandning brukar aldrig vara en bra kombination för mig såhär dagen efter, därför blandar jag inte längre. Men se, det gick ju bra.
 
Hade en jättemysig kväll hemma hos Petra, tillsammans med två av hennes kompisar. Alltid kul att träffa nytt folk. Därefter var det tänkt utgång, vilket faktiskt inte lockade mig. Såg rätt tomt ut på stället med för den delen. Så istället traskade jag hemmåt, men stannade till på Malin & Karins lilla vinkväll med. Mysigt. Blev en härlig lördag och jag somnade gott när jag bäddade ner mig, närmare klockan 2 inatt!
 
Idag vankas det familjejympa och juniorjympa. Temat för dagen är Halloween. Så det blir till att dra på sig häxutstyrseln. Får väl se hur det går att jympa med en häxhatt.
 
Ha en bra söndag. Det tänker jag ha!

Fredag 2 november

Äntligen fredag! Sitter hemma i soffan och har ätit en god frukost. Första koppen kaffe för dagen är nere. Den första koppen måste vara den godaste på dagen?!

Börjar jobba klockan 10 idag. Mindre roligt är att jobba stägning på en fredag, men tror det blir en rätt lugn fredag på jobbet!

Ikväll stannar jag kvar i Edet och äter mammas mat! Riktigt gott!

Ha en häääärlig fredag i regnrusket!


Torsdag 1 november

Efter jobbet åkte jag hem till min syster på lite fika idag. Det bjöds på hembakat och kaffe med lite vanilj i. Sjukt gott!

Hade tänkt att komma igång ordentligt med träningen idag. Men den tanken fick jag slå ur huvudet... Min fot ville annat. Istället får det bli ett samtal till vårdcentralen imorgon bitti och försöka boka en tid inom en snar framtid. Sist gång behövde jag "bara" vänta 3 veckor!

Blir ändå en tur bort till Friskishuset alldeles strax. Fotografering står på schemat.


RSS 2.0