Personalfest

Nu är det dags att uppdatera denna blogg lite. Förutom inlägget om Filippinerna så har det ju inte uppdaterats sedan i mitten av oktober. Nu är det ju snart december!
 
Livet flyter på som vanligt, och just nu handlar mycket om förberedelserna inför volontärarbetet i Thailand som närmar sig med stormsteg. 9 Januari lyfter planet, herregud. Mer om förberedelserna kan ni ju läsa i bloggen som är till för just denna resa. Den hittar ni på http://mylifeasavolununteer.blogg.se så kika vidare dit.
 
Just för tillfället sitter jag hemma hos mamma och pappa och myser med goaste vovven Ludde, medan de andra äriväg och shoppar. Sovit här inatt eftersom vi hade personalfest hemma hos en kollega här i Lilla Edet igår. En jättelyckad kväll som bjöd på trerätters, många skratt, dans och myckeg mycket mera. Passade även på att avtacka en kollega som slutar hos oss :( En kollega som kommer bli oerhört saknad.
 
 
Tack mina underbara solrosare för eran lilla gåva. Självklart kommer jag inte glömma er där borta i Thailand. Tackar även för instruktionen i kortet hur man sår solrosfrön för gröna fingrar, det har jag icke. Men jag har fortfarande 3,5 veckor kvar att arbeta på bästa förskolan innan det vankas lite semester innan avresa. Och ja, det ska bli så himla härligt med lite ledighet.
 
 

katastrofen i Filippinerna

Jag är "Bloggare för varenda unge" hos UNICEF  och sprider därför detta budskap!
 
Tyfonen Haiyan som har dragit in över Filippinerna har drabbat miljontals människor. Som alltid i katastrofer är det barnen som drabbas hårdast. UNICEF finns på plats och högsta prioritet är nu att rädda barns liv. De får ut mediciner, mat, rent vatten och hygienartiklar till de drabbade barnen och deras familjer.
 
Hjälp UNICEF att rädda barns liv, ge en gåva på unicef.se eller SMS:a LIV till 72 900 för att ge 100 kr.
 
 

RSS 2.0