Ron Weaslay

Vi har förresten storfrämmat i Trollhättan just nu. För ett Harry Potter-fan så är det stort;)


Godnatt

Nyss hemkommen, efter att ha spenderat några timmar ute på stan Blev några glas tillsammans med Petra. Rätt skönt att bara sitta och tjöta! Blev dock inte sent, och inte allt för många glas. Jag ska ju upp alldeles för tidigt imorgon för att orka med det.

Nu säger jag godnatt!

Lördag 30e april

Nu beger jag mig ut och möter upp Petra. Sedan slår vi oss ner på någon av stans uteserveringar och avnjuter ett par glas vin, och en massa tjejsnack! Härligt! Dock blir det inte allt för många glas vin... Ska upp redan klockan åtta imorgon! Ha en härlig lördagskväll... och valborg dessutom!

Fredag 29e april

Vilken vecka. Nu tar jag helg. Med gott samvete!

Torsdag 28e april

Håller på för fullt med att städa badrummet, sortera tvätt osv. Varför får man alltid sån ork när man egentligen inte vill ha den orken Jag menar, halv tio en torsdagskväll? Nej, nu avbryter jag och tar mig en snabbdusch innan det är Big Brother. En arbetsdag kvar, sedan helg igen. Tycker veckorna springer iväg alldeles för fort nu! 10 veckor kvar med mina underbara småttingar på jobbet. Sedan stängs förskolan. Sorgligt!


Tisdag 26e april

Imorse var det faktiskt segt att komma igång. Då kändes det att man varit ledig i fyra underbart härliga dagar. Men bara man kom iväg till jobbet så gick det allt fint! Sedan var jag bara i barngrupp i fyra timmar. Resten av tiden tillbringades på en föreläsning för oss som är med i Krisgruppen. Intressant!

Jag åkte raka vägen ner mot Lilla Edet, för att ge mig ut på en löprunda med min farbror (eller ingifta farbror säger man väl). Han tror på att jag ska ta mig runt Göteborgsvarvet, det kändes skönt att höra det från en van löpare.

Nu däremot är jag hemma och ska bädda ner mig i soffan, framför ett eller kanske två avsnitt av "Vänner". Blir i vilket fall som helst ingen lång kväll. Ska ju jobba öppningen imorgon.

Godnatt mina vänner!

Klocka!

Som jag sagt tidigare. Tradera är bra till mycket. Ännu en klockan är påväg hem till mig, för en alldeles för billig peng.



Nu ska jag bara se till att bli lite sommarbrun, så man kan bära upp dessa färgglada klockor på rätt sätt!

Total Blackout

Haha, som jag skrattat den senaste timmen. Hade tråkigt, så jag gick in på kanal5.se och kollade första avsnittet av "Total blackout". Hahahaha, som jag skattade!! Deltagarna får göra olika uppdrag inne i ett mörkt rum, där de inte ser någonting. Kan bli rätt roligt. Fast å andra sidan, jag hade nog skrikit värre än dem;)


Måndag 25e april

Om man bortser från lite kattbett, så har denna morgon varit lugn och härlig. Men visst borde jag ha kvar stelkrampskydd? Nu tänker jag bege mig ut i solen och gå en promenad med Petra. Härligt. En glass hade inte suttit fel heller för den delen. Mums!

Söndag 24e april

Det senaste har jag bara kännt en enorm glädje när jag vaknat och tittat ut. Att solen kan göra en så glad. Fast det är väl egentligen inte så konstigt, om man tänker tillbaka på vilken vinter vi haft. Nej, lite sol och bara ben, ja tack!

Ska alldeles strax hoppa i dagens kläder och göra mig redo att möta dagen. Åker ner till Lilla Edet en sväng idag igen. Idag står middag hos farmor på schemat. Mums!

Påskafton!

Haft en supermysig påskafton tillsammans med familjen.
Började med grillning nere vid älven i Lilla Edet.
Sedan bjöds det på kubb-spelande, solande, påskmiddag, jordgubbar, godis med mera.


















lördag 23e april

Hoppas alla får en mysig påskafton, med en massa godis såklart!

Jag tänker tillbringa dagen nere i Lilla Edet, tillsammans med hela familjen!

Gilbert Grape

Efter en dag med mycket sol och slappande så fick det även bli en film såhär på kvällen. Malin kom över och kollade med mig. Det blev den underbara filmen "Gilbert Grape". Längesen jag såg den nu. Underbar film!



Nu avslutar jag kvällen med ett avsnitt av "Big Brother. Beroendeframkallande det där!

Fredag 22e april

Vilken go dag.
Malin kom över i förmiddags och vi spenderade några timmar ute i solen.



Även Alva gjorde ett gott försök att glassa på balkongen:



Nu har det städats lite här inne (ja, ibland måste man, trots strålande sol). Så nu tar jag med mig en kopp kaffe & en bok ut på balkongen och bara njuter. Vatten får följa med ut också känner jag. För mycket sol och för lite vätska idag kanske? Huvudvärken smyger sig på lite smått...

Onsdag 20e april

Ska alldeles strax bege mig mot jobboet. Idag står det påskfest på schemat för de små. Så det är bara att sadla om till en påskkärring för fröken Jenny! :) Mysdag helt enkelt!


Ny klocka på ingång

Inväntar denna klocka:



Har börjat gilla klockor i alla dess färger!

Tradera är bra till mycket!

Upp i vikt?

Att vara överviktigt är ett stort problem. Men något som inte uppmärksammas lika mycket är när man tycker man är för smal och verkligen vill gå upp i vikt. Det är något jag tampats med i alla år!  De senaste åren har jag accepterat min kropp. Att jag har accepterat den betyder verkligen inte att jag gillar kroppen. Acceptera och gilla, det är två olika saker. Får jag bestämma så vill jag åtminstonde öka med 5kg (sedan är inte antalet kilo det viktiga, utan mer hur kroppen mår), och att de fördelar sig där jag önskar. Typ... armarna, benen... ja. Lite mer kvinnliga former helt enkelt;) Önska kan man ju alltid;)

Satt och kikade runt för skoj skull på nätet. Hittade en väldigt bra sida, som verkligen fokuserar på hur man går till väga om man vill gå upp i vikt. Oftast brukar överviktiga stå i fokus på sådana sidor. Men inte här. När jag har lite mer tid och ork ska jag gå igenom den sidan från grunden. Men genom att lusläsa lite så inser jag ju att kosten är otroligt viktig. Frukost, middag, kvällsmat räcker definitivt inte. Träningen är viktig. Framför allt att träna styrka.

Jag tänker ge sidan en chans. De tipsar även om en del kosttillskott, men det väljer jag att avstå=)




Tisdag 19.e april

Sitter och kollar runt på Spotify. Men har fastnat på ett album. Sara Vargas nysläppta album: "Spring för livet". Jag gillade hennes låt i melodifestivalen. Och jag gillar hela hennes album. Kanske inte alltid det allra muntraste låtarna. Men det kan vara bra ändå! Jag gillar hennes röst och hennes musikstil. Lätt en favorit som kommer spelas här hemma!



Lyssna Lyssna Lyssna!

Måndag 18e april

Vilken härlig dag jag haft idag. Det var inte ens svårt att komma upp ur sängen imorse. Gick tillochmed upp innan det var tänkt. Det har nog inte hänt på år och dar. Jag är extremt morgontrött. Sedan har jag jobbat mellan 10-18. Behöver jag ens nämna att vi varit ute hela dagen. Min näsa är röd. Som vanligt lyckas jag alltid bränna den.

Eftersom alla pratade om att påskvädret kommer bli så underbart var jag ju tvungen att kolla upp detta... ja, smhi.se har nog blivit min mest besökta webbsida sen i vintras, och jag funderar starkt på att sadla om till meterolog nu när jag blir av med jobbet i juni. Men till min fasa så såg de närmaste dagarna inte alls så soliga ut. Så jag körde 10dyngsprognosen... Nu känner jag mig väldigt deppad. Nästa onsdag ska det SNÖA. Det är nu man borde ha en lägenhet i utlandet och bara fly dit! Jag är trött på det svenska vädret:(

På tal om boende utomlands. Någon gång i framtiden ska jag ha en lägenhet utomlands. Det är ett mål som jag har! Så det så!

Söndag 17e april

Ser ut att bli en lika vårfin dag idag. Jag har precis kommit ur duschen och ska strax bege mig iväg och handla hem lite mat. Tänkte bjuda lillasyster på mat senare i eftermiddag. På menyn står pannbiff, potatis, sås & sallad. Riktig husmanskost.

Förutom att tvätta i eftermiddag och att laga mat, så ska jag inte göra någonting alls. Tänker ha en liknande dag som igår. Känner att jag börjar stressa upp mig inför vissa saker så denna slapparhelgen är nog behövlig.

Vårfeelings så det skriker om det.

Detta kortet är taget när vi firade mormor & morfar, när de blev 80!


Härlig dag!

Har haft en riktigt må-bra-dag. Jag har tagit dagen som den kommit. Inget stressande alls. En låång frukost framför tv.n blev det. Passade även på att beställa lite kläder från H&M. Nej, inte från den nya kollektionen. Tyckte faktiskt inte den var något att hurra över direkt. Sedan tillbringade jag tid ute i solen, på balkongen. Köpte hem pizza, för jag orkade inte lägga tid på att laga mat! Gick en långpromenad i solen. Och har suttit ännu mer på balkongen. Mått allmänt bra bara:)

Funderar på att fortsätta i samma spår ikväll. Bara vara. Kolla någon film som får en att känna en sån där enorm glädje. Då tror jag faktiskt att "Mamma Mia" ligger bra till hands.

Shopping

Har nätshoppat lite idag. allt kommer ifrån H&M.





Våren/sommaren är räddad. Träningsbyxorna är tänkta att användas till Göteborgsvarvet!

Lördag 16.e april

Gick fortare än väntat att få min laddare. Så igår kväll var den på plats här hemma!

Vilken härlig lördag! Jag har absolut inga måsten. Känner bara för att ta dagen lite som den kommer. En kaffe på balkongen kommer det definitivt bli alldeles snart. Men innan dess tänkte jag unna mig lite nätshopping från H&M. Behöver verkligen, eller jag vill verkligen, förnya min vår- & sommargarderob:) Är väl en rätt stor skillnad på behöver och vill.

Ha en underbar lördag allesammans!

Ingen dator!

Min laddare till datorn har gett upp!
Så fort den nya laddaren kommer, så bloggar jag på som vanligt.
Antagligen i början av nästa vecka!


Onsdag 13e mars

Idag känner jag mig inte lika nere som igår. Jag försöker se lösningar på problemet istället. Och jag hoppas att något av förslagen kommer fungera, så jag slipper ta det där jobbiga beslutet.

När jag kom hem från jobbet idag la jag mig i soffan för att "vila ögonen". Det blev en rätt så lång powernap! Tyvärr ledde den powernapen till att jag bara känner mig ännu mer tröttare. Så kvällen blir väldigt lugn. Sovmorgon imorgon, det gillas!

Tisdag 12e mars

Har egentligen ingen lust alls att blogga idag. Vet inte ens varför jag gör det. Jag står inför ett tufft beslut att fatta. Ett beslut jag inte vill ta på egen hand. Ett beslut som medför mycket funderingar. Men framför allt många tårar. Jag har stått inför samma beslut tidigare, men valde då att flytta fram det beslutet. Nu har jag kommit till en punkt då jag måste bestämma mig. Egentligen behöver jag inte ens skriva om det här. Men jag gör det för min egen skull...

Kommer kanske skriva mer om detta en annan dag. Och jag hoppas ni förstår. Jag skriver inte för att få uppmärksamhet, eller att jag vill att folk ska fråga vad det handlar om... nej, jag skriver för min egen skull! Samtidigt som det hjälper mig att skriva av mig lite.

Kan ingen annan ta  beslut åt mig????

Måndag 11e april

Nu är jag tillbaka! Har haft en helt underbar helg i Paris. Tack Karin för att vi fick komma och hälsa på dig. Önskar mig fler sådana här helger. Kommer definitivt leva på denna lilla weekend länge länge!







Återkommer med fler bilder! Finns massor!!!

Torsdag 7e mars

Kommer bli tyst här inne på bloggen i några dagar.
Återkommer på måndag! Då ska ni få höra om min helg!

Ha en toppenhelg!

Längtar!

Helt amazing!
Jag är färdigpackad!
Jag har inte packat för mycket... tror jag!

Nu längtar jag efter en härlig resa till Paris med de bästa tjejerna! 20 grader, jag klagar inte.
Malin vaktar katter och lägenhet, perfekt!

Ser fram emot att möta allt som har med Paris att göra!

Karin, snart kommer vi:)

Onsdag 6e mars

Vilken dag..... är helt slut. Tror mycket mest beror på att klockan ringde 04.30 imorse, och jag är ingen morgonmänniska direkt. Men men, börjar man tidigt, så slutar man tidigt. Tyvärr hade jag inget roligt planerat alls efter jobbet. Tandläkarbesök (igen) och sedan att tvätta. Tandläkarbesöket gick bra, och tvätten är snart klar den!
Tänkte ta mig en filmkväll. Filmen som ska ses är "I rymden finns inga känslor". Har bara hört bra om den! Har ni sett den? Bra eller mindre bra?



Vill även tillägga att jag i dagsläget avskyr telefonförsäljare. Hur många gånger ska man behöva säga att man är med i NIX innan de ger upp?

Natti natti

Ska ta och krypa upp i soffan nu och kolla ett avsnitt av "Tre Kronor". Sedan är det nog faktiskt dags att bädda ner sig i sängen. Klockan ringer 04.30 imorgon. Och imorgon ska jag till tandläkarn igen.. usch, bland det värsta jag vet. Det och flyga! Men imorgon ska jag "bara" limma fast en tråd bakom tänderna lite bättre, inget mer. Skönt är väl det. Räcker med mitt besök där för några veckor sedan:)

Godnatt, sov gott!

Tisdag 5e mars

Jag anser mig ha ett sjukt stort sötbehov. Någon godisbit varje dag i stort sett. Och ibland kan jag nästan vakna på morgonen och känna att jag vill ha en chokladbit. Och ja, jag vet att det inte är bra med en massa sötsaker. Och nu har jag bestämt mig för att verkligen dra ner på alla sötsaker. Inte ta bort helt, men dra ner. Absolut inte för att gå ner i vikt, för det behöver jag verkligen inte. Jag kämpar åt andra hållet istället, haha. Men just för att må bättre.

Mitt största problem är hur jag ska kunna motstå mina begär. Men idag på jobbet diskuterade jag lite med en förälder och fick tipset: Riskaka. Så fort sötsuget kommer så stilla det med en riskaka. Enligt mig har det bara varit frigolitsmak på det. Men fick även tips på goda smaker. Så just nu i mitt skafferi står två smaker:



Pizzasmak och Gräddfil & lök.
Jag är faktiskt förvånad. Jag tyckte det var riktigt gott!

Ladies Night 2011

Äntligen är biljetterna bokade.



Och ja, lite av mina förhoppningar gick igenom. BROLLE är med även i år.
Det tackar vi för;)

Söndag 3e april

Nu är jag hemma i Trollhättan igen. Haft en trevlig vistelse i Kristianstad. Tänk vad gott det är att få komma bort ibland, även om det bara är för en natt. Att på sova på hotell är bland det bästa jag vet, och hotellfrukosten är ju underbar den med. Nu var det dock inte enbart för detta som jag & Malin bilade oss ner till Skåne. Nej, igår kväll vankades det ju musikal. "Skönheten och odjuret", som sattes upp av Emil Sigfridsson. Hela musikalen var helt magiskt. Mer säger jag inte, för jag kan inte berätta hur bra den var! Finner liksom inga ord... Älskar musikaler.


Teatern!



Malin är redo för att se på musikal.

Men som sagt, nu är jag hemma igen. Nu får vi invänta nästa musikal:)

Lördag 2e april

Hur ofta är jag uppe ur sängen klockan sju en lördagsmorgon? Inte ofta, men idag var jag det! Så nu har jag hunnit med allt som skulle göras på morgonen. Och bredvid mig står en stor kopp kaffe. Perfekt.

Kommer inte blogga förrän imorgon kväll, men då ska ni få höra om min (förhoppningsvis) toppenhelg.

Ha en underbar helg ni med!

Dessa killar till årets Ladies Night, jatack!

På måndag bokas förhoppningsvis biljetterna till årets Ladies Night. Uppsättningen med killarna brukar byggas upp med 3 artister och en komiker. Vill ni veta hur min drömkväll på Ladies Night ser ut? Jag kan visa, så ser vi hur många rätt jag får i år. Förra året var faktiskt nästan fullträff, om man bara hade bytt ut komikern. Absolut inget illa menat mot Måns Möller.

Snälla Ladies Night, sätt ihop dessa killarna och det blir en toppenkväll!


Martin Stenmarck. Och yes, han är redan klar för årets show!


Brolle. Enligt mig, sveriges bästa artist. Han var med förra året. Kan det bli ett andra år?


Andreas Johnson. En toppenröst. Ett tredje år? Ja tack!


Och komikern då, Magnus Betner såklart. Tyvärr tror jag ALDRIG denna människa skulle ställa upp på något arrangemang så som Ladies Night. Men man kan väl få hoppas lite;)

Fredag 1e april

Tänker ha en lugn och skön fredagskväll här hemma. Pyssla lite i lägenheten, packa lite inför helgen, mysa framför tv.n, med mera. Om en timma tänker jag i vilket fall bänka mig framför tv.n och heja på Brolle i "Så ska det låta". Oh vad jag gillar Brolle. Den stämman är det inte många artister som har!

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll!

RSS 2.0