Gyllene tider

Saker kan ändras. Jag skulle ju verkligen inte gå på gyllene tider i sommar. Men men, helt plötsligt var biljetten bokad och den 12 juli blir det Gyllene tider på Ullevi:)


Ludde

I söndags träffade jag denna goding. Dagen till ära (han blev ett år) hade han fått en flyktväst inför sommaren. Ber om ursäkt för kassa mobilbilder. Hoppas snart på en ny mobil!


Borde sova

Ja jag borde verkligen sova nu. Tar en extra-öppning på jobbet imorgon, så klockan ringer sisådär 4.30. Men men, somnar man och sover mellan 17.45-18.30 kanske det inte är konstigt att jag känner mig pigg.

Kommer sällan bilder på mig själv här i bloggen, här är en i från morsdag i söndags. God natt på er:)


Måndagshäng

Idag efter jobbet fick jag finbesök från Göteborg, nämligen barndomskompisen Linda. Det blev en middag och dessert på Butlers! Heeeelt ok måndag, såklart!


Göteborgsvarvet 2013

Igår tog jag mig igenom mitt tredje Göteborgsvarv. Första året då jag faktiskt tränat. Men jag var nog inte beredd på att springa de där 21 km i 25 grader varmt. Det var riktigt tufft. Många bröt, och jag såg många som kollapsade.

Jag är verkligen ingen "bra" löpare så målet var att ta mig i mål på 2,35. Men när värmen slog till tog jag bort all tidspress och hoppades på att orka mig i mål. 2,43 blev tiden. 10 minuter snabbare än vad jag haft innan.


RSS 2.0