torsdag 12 september

Pff, kommer på mig själv med att sitta och svära lite emellanåt. Jag och surfplattan är fortfarande inte vänner helt och hållet. Men det går åt rätt håll. Hade skrivit ett lååångt inlägg och skulle gå ut från bloggappen för att kolla en sak. Trodde ju självklart att den skulle spara inlägget i något utkast, men nej då. Men men, skam den som ger sig.

Känns som om veckorna bara springer iväg. Känns som man alltid är på språng någonstans. Även om det är väldigt roligt att ha mycket saker omkring sig sånär hemmadagar/kvällar också riktigt goa att ha emellanåt. Imorse när klockan ringde 04.45 så kände jag mig både extremt trött och en tendens till huvudvärk, så det känns gott att bara vara hemma idag. Ska tvätta om en halvtimma och medan den sköter sig av sig själv tänker jag dricka kaffe och bara småpyssla här hemma. Alldeles lagom.

Åh, efter ett längre sommaruppehåll fanns det ÄNTLIGEN ett nytt avsnitt av "Adam & kompanis" podcast att lyssna på. Den fick roa mig medan jag försökte vakna till liv efter powernapen... Vill ni lyssna på ett gäng med bra humor så rekomenderar jag starkt dena podcast:)


Föreläsning

Nu ikväll har jag och mina två avdelningskollegor varit på föreläsning med Magnus Hedman. Riktigt bra föreläsning som handlade om hans liv. Där han redan son liten grabb fick fotbollen som ett stort intresse. Blevnså duktig att han lyckades bli en så kallas proffsspelare. När han slutade med fotbollen hamnade han i ennond cirkel med bland annat droger inblandade. Avslutningsvis berättade han hur han lyckades komma tillbaka och lämna den mörka tiden. Har ni möjlighet så lyssna på hans föreläsning så gör det. Jag tänker absolut läsa hans bok inom en snar framtid!

RSS 2.0