Äntligen

Känns spännande att börja jobba imorgon. Känns så skönt att veta att man har ett jobb att åka till om dagarna nu. Att man får en lön som går in på kontot så man kan börja unna sig saker utan dåligt samvete. Jag menar, finns det något bättre än att gå loss och shoppa en massa roliga saker till garderoben? Jag älskar shopping, det måste jag väl erkänna.

Jag är verkligen trött idag, men det hör väl till när man hade en utekväll kvällen innan. Så det har inte blivit gjort så mycket idag. Nu tänkte jag se till så jag har allt inför jobbstarten imorgon. Som förskollärare är det mycket utomhuskläder som ska rotas fram kan jag lova;) Lika bra att dra dit allt redan nu i början, så man är beredd på alla slags väder när man går ut med barnen. Nu ska jag dra fram det, så att jag kan gotta mig med täcke och kudde framför tv.n sedan med gott samvete!!!


Söndag 28:e februari

Känner mig lite sliten idag, efter gårdagens festande. Började kvällen hemma hos Rita & Ingemar. Det var helt enkelt en födelsedagsfest för Rita. Där bjöds det på mycket skratt och lite sällskapsspel. Sedan åkte vi in till stan och styrde kosan mot O´lerays. Tack alla för en toppenkväll, även om vi hellre hade sett ett annat avslut på kvällen. Men mer skriver vi inte om det här. Vi fokuserar på det roliga.





Nu ska jag börja laga till lite mat här hemma. Så jäkla hungrig så det är inte klokt. Blir lax till middag idag. Underbart gott!

Lördag 27.e februari

Nu ska jag snart bege mig ut till Överby tillsammans med mamma & lillebror. Tänkte kolla om jag hittar något snyggt att ha på mig ikväll på Ritas fest! Var faktiskt längesedan jag köpte något nytt när det var dags för fest, så det borde jag väl få unna mig!

Twillight

Är alldeles för trött för mitt eget bästa. Lutar åt att jag bäddar ner mig i sängen alldeles strax och beger mig in i Edward & Bellas värld. För er som inte är insatt i Twilliht, är det alltså huvudpersonerna. Jag har verkligen fastnat för böckerna. Är inne på andra boken nu. Älskar att ha tid för att läsa igen. När man pluggade fanns varken tid eller ork till det. Inte så mycket som man ville läsa i alla fall.

I och för sig råkar jag ha två uppspelta katter här hemma nu,så hur lugn lässtunden blir är en annan fråga. Men jag får skylla mig själv, det är ju jag som spelat upp både Alva & Alvina!

Godnatt!

Tropiska frukter

Sitter hemma och bara gottar mig. Kollar på någon repris av "Färjan", men nu när klockan blir 20.00 så blir det nog att vila ögonen på "Let´s dance". Vet inte vad det är med mig idag, men orkar knappt hålla ögonen öppna! Då är det skönt med en lugn fredagskväll. Har precis fått i mig ett par smörgåsar och en kopp te. Har helt klart fått ett nytt favorit-te som tillochmed slår te med mint-smak. Nämligen te med smak av tropiska frukter:

Kan absolut råda er till att smaka det;)

Imorgon däremot blir det då inte en lugn hemmakväll. Då är det födelsedagsfest hemma hos Rita, med utgång efter det. Jag ser verkligen fram emot det. Har ju inte varit ute och festat ordentligt sedan examensfesten (i och för sig så slår väl den de mesta fester). Nu blir det soffan, chips & dip! Ha en go fredagskväll mina läsare!


Fredag 26:e februari

Kärlek!


Nytränad

Nu har jag gjort mig bekväm framför tv.n här hemma. Känner mig duktig efter träningen idag! Tyvärr mår inte min fot lika bra som jag mår i övrigt. Har ju haft problem med både fötter och knän sedan den tiden jag höll på med friidrotten. Var hos läkaren för ett par år sedan sist, och fick då till svar att jag har svaga leder. Och antagligen känner lederna av att jag börjat träna igen, men inte hunnit hänga med på det, eller nått. Så nu har typ högerfoten gett upp ;) Men med lite vila över natten ska det nog ha lugnat ner sig hoppas jag. Nu ska jag fortsätta kolla på filmen "Cake" som går på trean!

Torsdag 25.e februari

Började dagen med frukostbuffé borta på Ritz tillsammans med Malin & Sandra. Gött att unna sig lite vardagslyx ibland! Därefter åkte vi hem till Sandra. Blev lite fika där med tårta. Mumsigt. Fredrik hade lyckats göra en riktigt god tårta till Sandras födelsedag igår. Den fick mer än godkänt!

Nu ska jag snart se till att äta lite, så jag orkar träna lite senare. Ska hämta Sandra runt 17-tiden för att bege oss bort mot friskis & svettis. Temapass idag! Ska bli kul. Undra vad som menas med gamla godingar, men jag hoppas det är typ 80- och 90-talsmusik!

Ha en fortsatt trevlig torsdag!


Nostalgi

Snacka om nostalgi!

 

Nånting säger mig att förskolläraryrket passar mig;)


Dags att börja jobba!

Nu har jag nyss pratat med både min chefoch sedan en av mina nya arbetskamrater. Fått reda på lite arbetstider och så inför kommande vecka. Och jag kan verkligen inte klaga på de tiderna. Nu kanske schemat skulle ändras lite eftersom vi är två nya som kommer dit. Men det skulle vi ta lite senare i så fall. Första arbetspasset blir i vilket fall som helst 7.15-14. Jag klagar inte! Men i ochmed att en del dagar blir kortare, så blir givetvis en del dagar lite längre. Jag ser fram emot att börja jobba som förskollärare!

Ladies Night

Ladies Night 2010 Bokat och klart!
18 tjejer blir vi som åker ner till Göteborg den 9.e oktober.

Spännande att se vilka killar som gör showen iår:)

Onsdag 24:e februari

Jag har verkligen kommit in i en riktig städ- och rensarperiod. Igår var det som sagt burk-skåpet som fick ta stryk. Nu springer jag runt här hemma igen och städar och donar. Finns mycket att pilla med även om man bara bor i en etta kan jag lova. Jäklar vad saker man samlar på sig. Men med lite bra musik på i bakgrunden så går det som på en räls.

Dagen bjuder på lite av varje. Vid två-tiden kommer min moster hit en sväng. Och sedan runt halv fem ska jag iväg till lagret och jobba lite! Skönt att göra lite nytta! :) Väntar även samtal från rektorn på min nya förskola jag ska börja jobba på. Är ju en del saker som man behöver prata igenom lite, men hon är ju inte på den förskolan fem dagar i veckan, utan är på tre olika. Så hon ringer väl när hon är på den förskolan antar jag. Annars får jag slå en signal.

Grattis Sandra på 24årsdagen! Nästa år blir det solsemester när vi fyller 25;)


Presenter

Hade ju födelsedags- och examensfirande i söndags. Bättre sent än aldrig. Fick en massa fina saker som nu har flyttat in här i min lägenhenhet

1. 2. 3.
4. 5. 6

1. Sofia tyckte jag behöver dessa kaffemuggar, eftersom jag tydligen är kaffeoman;)
2. En jättefin tulpanvas, som jag kollat på flera gånger i affären faktiskt!
3. Vinkaraff & vattenkaraff. Sådant jag med velat ha ett bra tag.
4. En fin te-bringare som nu står placerad i köket.
5. Älskar sånna skålar/ljuslyktor.
6. Och denna lyktan bara älskar jag!

Det blev även pengar & presentkort. Tack så mycket allihopa!



Tisdag 23:e november

Var riktigt kul att träna igår igen, efter ett V Ä L D I G T lånt uppehåll! Det blev ett medelpass borta på Friskis&Svettis. Eftersom jag inte är någon träningsmänniska som älskar att träna, tänker jag satsa på att ta mig dit två gånger i veckan. Det känns lagom för min del. Och då tjänar jag in kostnaden på kortet med... blir ju dyrare nu när man inte är student! På torsdag blir nästa träningspass. Då är det temapasset "Gamla Favoriter" som det ska tränas till. Därefter får jag nog börja anpassa träningen utefter hur jag jobbar. Vet ju inte arbetstiderna än, men gissar på att det är ett rullande schema, som det brukar vara på förskolorna.

Idag har jag faktiskt inget speciellt planerat, vilket känns underbart! Ska bara vara hemma och pyssla och dona. Håller på att tvättar med, skönt när det är färdigt!


Måndag 22:e februari

Blev inget bloggande igår! Kom inte in på bloggen helt enkelt.

Nu ska jag bege mig bort till Friskis&Svettis för att träna med Malin & Sandra. Medelpass står på schemat!

Lite shoppingtips

Hittade en läng inne på min systers blogg som jag klickade in mig på.

MamsellK.se, och jag blev helt frälst. Så himla mycket fint till otroligt bra priser. Jag ska absolut sätta mig och kolla igenom denna sidan lite mer när jag har tiden till det!

Lördag 20:e februari

Jäklar vad det har snöat inatt. Känns nästan som om jag skulle kunna sitta uppe i en lägenhet i Sälen. Men nej, jag befinner mig allt här i Trollhättan. Många år sedan vi hade såhär mycket snö. Visst är det mysigt så länge man sitter inomhus och kollar ut på det, men det är tyvärr inte lika mysigt när man ska försöka ta sig ut. Och fortfarande vräker snön ner. Känns som det gör allt så mycket mer komplicerat. Bara att ta sig bort till Sandra sen känns som en utmaning. Nejdå, det ska nog funka, värre är det när man ska hemmåt, men sådant löser sig alltid på ett eller annat sätt! Ja, lite svårt att inse att jag för tre veckor sedan befann mig i värmen och paradiset. Längtar verkligen tillbaka just nu!


Fredag 19:e februari

Har stensovit här hemma i någon timma nu. Tror jag släppte allt efter omtentan idag och slappnade av på ett helt annat sätt, vilket resulterade i att jag blev oerhört trött och stensomnade. Är fortfarande helt slut och hade väldigt gärna sett att klockan var såpass mycket så man kunde lägga sig, haha. Men inte... Så får försöka hålla mig sysselsatt ett antal timmar till. Tänkte sysselsätta mig med att ta mig an förrådet/garderoben i hallen. Känns som det förrådet behövs städas en gång i månaden, haha.

Efter omtentan idag gick jag, Rita & Fidane ner på stan för att ta en lunch på Bombay. En indisk restaurang. Mitt första besök där, och tycker absolut att det var bra mat. Kan bli något mer besök någongång! Fick även bli ett besök in till Åhléns där jag handlade på mig följande produk:



"LdB Vitalizing Peeling" som jag hoppas ska ge ett bra resultat. Negativt med att åka på solsemester är när man varit hemma ett tag och färgen börjar försvinna, samt att huden blir extremt torr. Nu är det värre än någonsin typ, så jag hoppas denna produkt ska hjälpa till att få ordning på huden lite snabbare=) Skulle även köpa en ny bodylotion, eftersom min börjar ta slut. Trodde det var det jag köpte, men när jag kom hem såg jag att det var en duschcreme. Jaja, så kan det gå!

Nu får det bli lite musik och ett röj i hallförrådet!


Snö snö snö

Kunde det inte räcka med den snön vi redan hade??

Sälen för några år sedan

Torsdag 18:e februari

Sitter och pluggar inför omtentan imorgon. Men motivationen finns inte... känner mig ju inte som en student längre och är därför inte motiverad att behöva gå till skolan kl 8 imorgon bitti. Men det är bara en fråga  som ska kompletteras, så jag lär väl vara hemma runt 9 igen. Äh, det är bara att le och gilla läget:)

Annars tänker jag faktiskt bara ta det lugnt idag. Ska hem till mormor och morfar senare i eftermiddag, eftersom mormor fyller år idag. Ska bli mysigt att träffa dem. Och ikväll lär jag bli sittandes framför OS igen. Brukar bli så om kvällarna. Såg att det är skidskytte ikväll. Fråga mig inte varför jag just gillar att kolla på det... men mormor & morfar älskar det, så jag har kollat på det hos dem flera gånger under min uppväxt-tid, gissar på att det är en bidragande orsak.

Synd för Anja Pärson igår. Ingen dålig vurpa hon gjorde, fyfasen! Så egentligen ska man väl vara glad över att hon kunde gå därifrån själv i alla fall. Jag tror att om hon hade klarat hela åket så hade det nog blivit en medalj till sverige.

Nu ska jag koka en kopp kaffe (som vanligt typ) och sedan sätta mig med boken som ska läsas inför tentan igen.

Thaikock

Har fått upplysning om att det tillochmed ska finnas en thailändsk butik här i stan. Detta ska utforskas inom de närmaste dagarna! Kommer bli grym på att laga Thaimat. Jimmy har ju redan bjudit in sig själv på Thaimiddag!

Nu ska jag gotta ner mig med en kopp grönt mint-te i soffan, och kolla störtlopp. Heja ANJA!

Thailändsk mat!

Nu ska det lagas thailändsk mat här hemma!
Klickade nyss hem "Thailändsk mat - över 100 läckra recept".


Onsdag 17:e februari

Känns inte som jag får gjort så mycket vettigt idag. Har varit hemma hos Johanna idag i alla fall och fått gjort lite nytta. C-uppsatsen börjar se ut som en c-uppsats ska nu, och inget annat;) Skulle kännas skönt att ha den helt godkänd nu, men trodde jag skulle förlora mer i lön än vad jag gör, när jag inte har ett fullständigt examensbevis än. Men den dagen kommer den med! Jag räknar mig ändå som färdigutbildad lärare, väntar bara på betyget i stort sett :)

Sedan att vår kära skola lägger en tenta två dagar innan examensdagen har resulterat i att det är rätt många som skriver omtenta på fredag. Tycker det är sjukt att de lägger en tenta så sent så omtentan ligger efter examensdagen. Hmm... jaja, jag har inte så mycket som ska göras om på den tentan, så det ska väl förhoppningsvis lösa sig. Kan ju hoppas de ändrar på upplägget för nästa års avgångselever:) Men i vilket fall borde jag sätta mig och plugga lite inför den.

Fast ska jag orka plugga får jag nog först se till att få lite mat i magen. Idag blir det köttfärssås och spaghetti. Hade köttfärssås i frysen, så slipper laga något idag. Skönt! Efter maten kanske det får bli en liten vilostund innan det är dags för pluggandet. Är lite sugen att läsa... läste ju första delen av Twillight-böckerna nere i Thailand, och igår gav jag mig på bok nr 2. Kan inte få nog. Har ni inte läst dem, så läs dem! Trodde inte det skulle vara något för mig, men oj så fel jag hade. Läs läs läs!


Jobb!!

Jag är superlycklig idag. Jag har fått jobb på en förskola i Uddevalla!!!

Tisdag 16:e februari

Nu sitter jag hemma i huset, nere i Edet. Förmiddagen har jag tillbringat med att hjälpa farmor köra lite saker till den nya lägenheten. Även min faster och hennes man har hjälpt till. Farmor ska inte flytta in förrän vid månadsskiftet, men har fått tillåtelse att göra dit lite saker innan. Så idag gav vi oss på köket. Ojojoj vad grejjer de har samlat på sig under årens gång. Och jag såg en klar tendens till seperationsångesten inför dessa saker. Hälften skulle man nog kunnat hivat bort, men nejdå, det mesta fick åka med till nya lägenheten. Ska det gå sådär för varje rum? Hon flyttar från ett stort hus till en tvåa. ;) Men jag ska inte säga något, jag känner mig själv, och kommer vara likadan den dagen då jag själv ska flytta. "Men den saken kan vara bra någongång i framtiden", även om den stått längst in i ett skåp de senaste åren! Det är väl så människan fungerar.

I morse när farmor öppnade posten såg vi att hon fått ett minnesalbum från begravningen. Jättefina bilder verkligen, även om det kommer kunna ta ett tag innan man kommer kunna kolla igenom det utan att känna den sorgen man känner. Idag är det exakt en månad sedan farfar lämnade livet här på jorden. En månad sen... lilla farfar.

Den senaste månaden har mycket i min blogg handlat om, eller avspeglat sig i min saknad till farfar. Jag skriver blogg dels för att nära och kära ska kunna läsa den och se vad jag gör om dagarna. En del kompisar som bor längre bort kan läsa den och se hur jag har det (precis som jag läser deras blogg, för att se hur dem har det). Men i det stora hela skriver jag faktiskt blogg för min egen del. Dels för att kunna gå tillbaka och läsa om mina bravader här i livet, men även kunna skriva av mig mina känslor. Och att förlora farfar är något av det svåraste jag varit med om. Han var en sådan människa som man önskade att alla fick lära känna. Därför hoppas jag att ni har förståelse för att min blogg handlar en del om farfar och saknaden till honom ett tag!

Nu ska jag dricka en kopp kaffe tillsammans med mamma och sedan ska jag åka upp mot Trollhättan. Ska jobba några timmar borta på lagret!


Charlotte Kalla

Har suttit framför tvn och kollat när Charlotte Kalla tagit Os-guld. Härligt!

Nu ska jag bädda ner mig framför tv.n och bara mysa resten av kvällen. Imorgon ska jag ner till edet och hjälpa farmor flytta lite saker till hennes nya lägenhet.

Måndag 15:e februari

Segaste måndagen på länge. Har fått ringa några viktiga samtal i alla fall, och det är ju alltid något:) Annars har jag mest småplockat med lite saker här hemma. Hela dagen idag har det känts som jag har klättrat på väggarna.

UTTRÅKAD!

Söndag 14:e februari

Dagen har spenderats nere i Lilla Edet. Åkte först till familjen, där jag åt middag! Därefter åkte jag vidare hem till min farmor, där även min faster med familj var. Första gången jag var där i huset sedan farfar försvann från oss. Allitd när man satt där och drack kaffe och inte farfar var hemma, så hörde man allitd plingandet i dörren när den öppnades och han kom hem. Så sa han alltid: "Är det lilla Jenny som är här?". Även fast jag passerat 20års-gränsen så var jag lilla Jenny för honom. Idag plingade aldrig dörren som den brukade göra förr...

Imorgon har farmor visning på huset och hon flyttar snart till en lägenhet i edet. Det gör hon helt rätt i. Jag ska ner någon dag och hjälpa till med småsakerna. De stora tunga sakerna får andra bära;) Kommer komma mycket minnen när man går igenom allt.

Iaf, efter besöket hos farmor åkte jag med min faster hem till dem och umgicks lite. Alltid lika trevligt!

Nu sitter jag och kollar på "Catch and release" som går på 3.an. Och när den är slut får det nog bli att sova.

Lördag 13:e februari

Precis hemkommen från en sväng på stan. Var där och lämnade in några filmer jag hyrde förra helgen. Kom på imorse att de skulle in, så då fick jag kolla på den sista filmen till frukosten. Skön start på denna dag! När jag gick hem tog jag svängen om syster för att låna med mig första säsongen av "Supernatural" hem. Har sett den för längelängesedan. Tror jag såg fram till några avsnitt in på säsong två. Så nu är det dags att kolla på det från början, och låna boxarna från syster. Hon har ju fyra st, så jag har att göra. Passar bra när jag fortfarande inte är frisk!

Nu kan jag inte bestämma mig om jag ska kolla ett avsnitt först och sedan börja med maten. Eller om jag ska börja med maten på direkten? Svårt val... blir nog kolla ett avsnitt först!


Fredag 12:e februari

Känns underbart med fredag! Spenderade förmiddagen hemma hos Johanna. Lika trevligt som vanligt:)

Inatt däremot var det inte lika trevligt. Vaknade framåt fyra-tiden... eller det var nog strax innan fyra, av att det blinkar blått i hela rummet. Ställer mig i fönstret nyfiken som man är. Där står både polisbil och brandbil. Visar sig att det är någon/några som tänt på en bil alldeles utanför. Smart, precis utanför lägenheterna. Fint om det hade exploderat. Jaja, det finns människor till allt.

Nu ska jag mumsa i mig lite smörgåstårta. Blev en massa över från begravningen igår.


Torsdag 11:e februari

Är jättetrött verkligen, vilket antgligen beror på att det har varit en extremt jobbig dag känslomässigt. Det var nämligen farfars begravning idag. Jag & Malin åkte ner till familjen i edet imorse, för att sedan åka vidare mot Fuxernas Kyrka. Redan när jag kom till parkeringen kom känslan, känslan som gjorde mig påmind om att jag just idag skulle ta ett sista farväl av en otrolig människa som lämnat jordlivet. Det var en fin begravning med fin musik till. Även fast tårarna rann konstant så kunde jag inte låta bli att le ibland när prästen pratade om farfar.

Jag säger som det stod på en blomgrupp till farfar: Du har inte lämnat oss, du har bara gått lite i förväg.

Jag fick ha med farfar i mitt liv i nästan 24 år. Och jag känner en enorm glädje att ha fått haft den människan i mitt liv. Jag önskar han hade fått stanna hos oss längre. Att han fick fortsätta gå ut med sina hundar, eller åka upp till dalarna och tillbringa någon vecka per år. Eller varför inte bara fortsätta vara den underbara människan han var. Saknaden efter farfar kommer allitd att vara stor. För man glömmer aldrig en sådan människa. Min farfar inkluderas i många av mina barnminnen.

Under begravningen idag kom det så otroligt mycket folk. Och det visar hur omtyckt han var. Frågar man någon i edet om han/hon vet vem Arne Andersson var, så är jag nästan säker på att långt över hälften hade svarat ja. Han var ett välkänt ansikte på pappersbruket, där han arbetade under sitt yrkesliv. Varenda sommar jag är där och jobbar så får man iaf samma fråga några gånger per sommar: "Och hur är allt med farfar?". Den frågan kommer aldrig mer komma nu.

Farfar kommer alltid finnas med i hela mitt liv, på ett eller annat sätt. Jag älskar dig farfar! Och saknar dig oerhört mycket. Tack för åren jag fick med dig. Du har det bra där du är nu.


Onsdag 10:e februari

Denna dagen har gått väldigt fort tycker jag! Började med att jag åkte ner till edet för att luncha med mamma. Det fick bli kina/thaimat. Haha inte ens en vecka i sverige klarade vi oss utan thaimat. Bra jobbet. Senare rullade bilen vidare till Uddevalla där jag hade ett litet möte inplanerat. Nog om det:) Och nu ikväll har jag & Sandra varit hemma hos Emelie på lite fika. Mysigt!

Nu ska jag se till och hoppa in i duschen, samt förbereda kläderna för imorgon. Får nog plocka fram strykhjärnet med *tråk*. Sedan ska jag bara lägga mig framför tvn och spendera kvällen där. Förbereda mig så mentalt det går inför begravningen imorgon. Lilla farfar! Saknar dig....

Tisdag 9:e februari

Kan börja med att grattulera min lillebror på 18årsdagen. 18 år, vad hände liksom? Då var även han vuxen nu då;)

Ser fram emot ikväll. Vid halv sex ska jag möta upp Rita, så beger vi oss för att köpa med oss mat hem till Petra. Blir väl kanske pizza eller nått *mums*. Och vid 19.30 ska vi infinna oss på Hebeteatern här i stan för att kolla på Magnus Betners ståupp-show.




Söndag 7.e februari

Igår kände jag mig lite halvkass från eftermiddagen typ... lite ont i halsen osv. Inatt vaknade jag och mådde värre än värst typ. Vilket resulterar i att jag kommer vara liggande hela dagen för att bli frisk så snabbt som möjligt. Har hört många som blivit sjuka när man nyss kommit hem från ett varmt land och hamnar mitt i vintern. Men det är väl inte så konstigt, för det borde ju bli som en chock för kroppen. Iaf, jag hostar, nyser, snuvar, och har ont i både hals och huvud. Vilket inte alls är kul! Men å andra sidan är väl de flesta förkylda nu! Men måste bli frisk för jag har saker uppbokade hela veckan, som jag verkligen inte kan ställa in. En del saker som är inplanerade gäller min framtid, men sedan har jag en jobbig sak till veckan med. Farfars begravning. Men jag tror den kommer bli så underbart fin!!! Det är farfar värd. Älskar dig farfar!

Igår drog melodifestivalen äntligen igång igen. Och jag kan väl säga att jag tycker det var rätt artister som gick till Globen, samt till Andra chansen! Olas låt "Unstoppable" satte sig direkt på hjärnan och den kommer nog kunna gå långt. Jag har nog alltid varit svag för den killen ;) Han har verkligen charmen både på scen och i andra sammanhang. Det gillar jag. Däremot tycker jag att programledarna blev lite för mycket tillsammans.


Lördag 6:e februari

Jag fattar inte hur jag fortfarande kan vara så himla trött. Ska det ta sådan tid att ställa om sig till tiderna här i sverige igen? Skulle kunna somna nu. Men istället blir det nog att koka sig en kopp kaffe och försöka piggna till. Måste se till att få städat, eftersom det alltid blir så stökigt när man kommer hem från en resa. Undra varför det blir det egentligen? Eller så är det bara jag som lyckas med att stöka ner när jag egentligen bara ska städa upp.

Mötte upp Sandra & Wille förut och tog en runda på stan. Var himla trevligt att träffa dem igen. Sötare unge än Wille får man helt klart leta efter länge. Man blir ju helt sjuk när man ser de små liven!

Nej, nu får det bli kaffe innan jag somnar!!!

Pitbull - I know you want me

Denna låten får mig att tänka tillbaka på livet i Thailand. Vet inte hur många gånger den spelades under de två veckorna!


Älskade lilla farfar.

När jag befann mig i Thailand var farfars dödsannons med i tidningen. Såg den direkt när jag kom hem. Dikten stämmer så bra in på min kära farfar. Saknar honom varje dag!



Torsdagen den 11.e februari kommer bli tungt, men fint!

Fredag 5:e februari

Efter att ha varit vaken i alldeles för många timmar så somnade jag rätt gott när jag la mig igår kväll. Men vaknade redan halv sju imorse, så då fick det bli att förflytta sig till soffan och kolla på "Vakna med the Voice". Blev väl att jag slummrade till någon halvtimma framför tv.n. Men nu är jag fit for fight att möta dagen. I alla fall någorlunda, känner att jag har ont i halsen. Men med lite halstabletter ska väl det gå över.

Nu ska jag snart göra mig redo för dagen, springa ner till tvättstugan och slänga i första maskinen tvätt. Skönt att få tvätta upp allt efter resan redan idag. Sedan ska jag åka med mamma & pappa och handla lite mat. Passar på när de ändå är i stan och ska handla, eftersom min bil står inne på lagret. Och kylen och frysen är nästan tomt nu när man är nyhemkommen.

I eftermiddag blir det en sväng hem till Johanna, för att träffa henne och Rita. Ska bli trevligt att träffa dem igen. Men nu ska jag plocka fram lite kläder för dagen och göra mig klar.

Torsdag 4:e januari

Nu är jag tillbaka hemma i kalla sverige. Kom hem hit till lägenheten runt halv åtta imorse. Aningens försenade med flyget, som vanligt när jag är ute och reser. Vi blev sittandes på flygplatsen i Phuket ett bra tag innan vi kunde stiga på planet.

Jag kan säga att jag har haft två helt underbara veckor i paradiset. thailand går verkligen inte att jämföra med något annat land jag tidigare varit i. Omgivningen är underbart vacker, men man har även fått se vissa delar av Phuket där folk bor i nästan små hyddor. Men det är ju deras livsstil och det är nog nyttigt att se det. Och en del hus såg så lyxiga ut att hälften vore nog. Folket i thailand var helt underbart. Har aldrig tidigare träffat så vänligt folk, och fler borde bete sig som Thailändarna. Man kände sig verkligen välkommen av dem. Och jag har nog aldrig blivit så uppassad heller för den delen. Handdukarna fick vi inte ens lägga ut på solstolarna själva, och hela tiden sprang de och fixade med parasoller och borstade av sanden från våra fötter.

Dagarna har mest bestått av sol och bad. Vi besökte lite olika stränder. Favoriten blev nog Freedom Beach, väldigt mysigt ställe där fiskarna simmade precis inpå oss. Dit tog vi oss med longtail-båten, vilket jag inte gillade! Det kändes som den kunde kantra när som helst, haha. Jag är en fegis, i know! På min födelsedag hade vi bokat in oss på en tur till PhiPhi-öarna. Vilket underbar tur. Vilket paradis man fick se. Aldrig sett något finare. Höjdpunkten på resan var för min del MonkeyBeach... jag älskar apor och skulle gärna haft en egen liten apa;) Tyvärr kom inte aporna allt för nära denna gång... men lite senare på semestern fick jag allt hålla en liten apa i famnen, och min lycka var gjord!

Jag skulle kunna babbla på om min thailandsresa i all oändlighet, men det har jag inte orken till nu. Har varit vaken i ca 36 timmar, med enbart någon timmas sömn på flyget hem och någon timmas sömn när jag kom hem. Vet inte varför jag inte kunde sova längre imorse, antagligen för tidsomställning. Kommer säkerligen komma ut en massa bilder här från resan vid ett senare tillfälle!

Och jag kan redan nu säga att det finns planer på ett återbesök till thailand;) Den ni...


RSS 2.0