Cockpit

Var på bio igår och såg "Cockpit". Första stunden inne i salongen blev lite speciell om man säger så, och jag hade lite svårt att fokusera på filmen. Men när det väl gick att fokusera på filmen så var den riktigt bra. Gillar man svenska komedi-filmer så ska man se den.
 

Måndag 30 juli

En av få dagar på semestern då jag inte haft några planer alls. Och som vanligt så blir jag sådär rastlös av att bara gå hemma. Så jag gav mig ut på en liten löparrunda. Inser att Midnattsloppet närmar sig med stormsteg, och ska jag lyckas ta mig runt med en halvbra tid så är det på tiden att träna. Blev ingen lång sträcka. Kände mest hur foten klarade det idag, och det gick bra. Kände ingenting. Så en till tur denna veckan får det alltg bli.
 
Annars har jag inte gjort så mycket alls. Kollat på OS såklart. Mycket simning i förmiddags. Insett att det är roligt att kolla på just simning. Ikväll 20.30 bänkar jag mig för att kolla hur det går för Sarah sjöstrum i semifinalen ikväll. Heja heja!
 
 

Lördag 28 Juli

Nu tror jag äntligen det ska gå och blogga normalt igen. Det har krånglat lite... först gick det inte att uppdatera alls, för att i nästa stund ha uppdaterat samma inlägg cirka fem gånger. Ja ja!
 
Tillbringade kvällen igår tillsammans med Sandra, Malin & Karin på Butler´s uteservering. Riktigt lyckad kväll med härligt prat, skratt, rosé & drinkar. En riktigt härlig sommarkväll.
 
 
Idag däremot har jag tillbringat dagen på både Överby & Torp. Blev en shoppingdag med syster. Fick med mig lite smått och gott hem. Ikväll blir det räkor. Inte helt fel!
 
 

Torsdag 26 juli

Vilken underbart härlig dag jag haft idag. Först ett antal timmar på stranden, och därefter ännu några timmar i solen, fast i båten. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och känner hur huden stramar. Kan väl säga som så, att solen har tagit rätt så bra. Aj aj på en del ställen!
 
Lite bilder från dagen!
 
 
 

Rivet till marken

Påväg hem från Uddevalla förut, tog jag svängen om mitt och Ericas gamla jobb, som nu mera är jämnat till marken. Lite sorgligt att se faktiskt... Det var ju min första anställning som förskollärare och vi har många roliga minnen därifrån.


Onsdag 25 juli

Nu är den riktiga sommarvärmen här!! Nu är det som det ska vara! Placerade mig på balkongen så fort solen nådde den i förmiddags, där satt jag tills jag var tvungen att gå in. Bytte om snabbt till en härlig sommarklänning, och tog bilen till Uddevalla. På schemat stod lunch med höggravida Erica! Nu däremot ska jag ladda om! Ska på jympa om ett tag. Systeryster har sitt pass utomhus idag. Något säger mig att det kommer bli varmt!!


Tisdag 24 juli

Blev en fullspäckad dag, som började på Ikea tillsammans med systeryster. Vi kollade lite möbler till hennes nya lägenhet. Finns mycket fint!! Sedan stannade vi till och köpte med oss massa kex hem från Kungälv. Tycker den butiken blir mindre och mindre för var gång man går in i den... Men fick allt med mig en hel del gott därifrån ändå!
Sedan stannade vi till hos våran faster, där blev vi sittandes i solen (!!) i typ tre timmar. Hoppas verkligen att detta sommarvädret stannar kvar ett tag nu.
 
Sista stoppet blev hos mamma och pappa.
 
Nu ska det slappas resten av kvällen!
Ha det gott!

Måndag 23 juli

Första semesterdagen. Jag vaknar upp och känner mig totalt rastlös. Kände att jag ville göra en massa, men kunde inte bestämma mig för något. Blev till att storhandla mat i alla fall. Sedan fick Sandra med mig en tur till Överby för lite shopping nu i eftermiddags. Det behövde jag!
 
 

Ett år sedan....

Idag är det exakt ett år sedan hemskheterna i Norge utspelade sig. Skänker en tanke till alla berörda!
 

Söndag 22 juli

Igår blev det en sväng ner på stan igen, där första stoppet blev att kolla på när Timbuktu körde sin spelning. Därefter blev det en tur till strandgatan! En cider senare gav jag och Karin upp och gick hemmåt. Idag däremot känna det skönt att det inte blev så sent igår. Slänger in en bild från igår... Från låångt avstånd, samt där jag bara fått med ryggen på killen... Men en bild är det ju i alla fall!


Vart jag än går

Jag har verkligen kärat ner mig.... i en låt. Hörde den för första gången igår och blev förälskad direkt. Tydligen är en av killarna från Takida med och sjunger... och då kan det ju inte vara annat än bra.
 
 
 
Stiftelsen: Vart jag än går

Lördag 21 juli

Toppenstart på semestern igår.
Började hemma hos mig, för att sedan ta oss en tur ner till tältena för att kolla läget.
 
Ikväll blir det först en tur hem till Jennifer, sedan mat i tälten och sedan får vi se vad kvällen bjuder på.
Än så länge är vädret med oss för kvällen. Hoppas solen får fortsätta skina!

Fredag 20 juli

Nu får även jag ansluta mig till semester-skaran. Kändes väldigt skönt när jag lämnade jobbet tidigare idag! 3 veckors ledigt, jo man tackar!! Denna helgen är det Fallens Dagar här i stan. Var iväg och åt thai-mat med mamma & Malin på stan förut. På vägen hem kom det obligatoriska Fallen Dagars-vädret: ösregn. Då är allt precis som det ska vara;)


Måndag 16 juli

4 dagar kvar nu.... om man räknar ner. Men det gör jag väl inte... hihi!
 

Måndag igen. Blev en härlig måndag. Först jobb som man sutade tidigt ifrån. Därefter en promenad med Lotta & Katarina. Sen däckade jag rätt gott i sängen när jag kom hem.
 
Hoppas även ni har haft en härlig måndag!

Bio-sugen

Jag är sugen på bio inom det närmaste!
 
 
Någon som hunnit se den än? Bra?

Söndag 15 juli

Blev en riktigt lyckad kväll igår. Ett härligt gäng som återförenades efter 2,5 år. Idag däremot har man varit seg. Inte gjort allt för mycket här hemma. Tänkte dock leta upp damsugaren nu och ta mig en sväng om med den.
 
Måste passa på att tipsa om kaffe som är smaksatt. Köpte en påse kaffe när jag var i Smögen igår. Smaksatt med hasselnöt. Riktigt gott. Gott med något annat ibland än vanligt kaffe.
 

Smögen

Tillbringade som sagt förmiddagen ute i Smögen. Man måste bara älska västkusten på sommaren. Vi slapp regnet... lite väl kallt och blåsigt vissa stunder, men inget som förstörde dagen för det. Gick runt och strosade på bryggan. Kikade in i rikemansaffärer, och även icke-rikemansaffärer. Köpte inget speciellt. Avslutade dagen med lunch. Bakpotatis med skaldjursröra. Kan väl knappast få färskare räkor än där! Riktigt gott.
 
 
Nu däremot ska här svidas om inför kvällen. Ha en riktigt härlig lördagskväll allesammans. Det ska jag se till att ha!

Lördag 14 juli

Fullspäckad dag! Blir alldeles strax upphämtad av mamma och pappa... Sedan rullar vi vidare mot smögen. Ska ut och kolla läget lite. Än så länge håller sig regnet borta, men tror ändå att jag får ta med mig paraplyet. När jag kommer hem blir det att svida om för en partykväll. Lite renuion med folk från lärarprogrammet. Herregud, 2,5 år sedan vi tog vår examen. Vart tar åren vägen?


Torsdag 12 juli

Nyss vaknat till efter en härlig powernap! Nu försöker jag ladda om så jag har energi till ett härligt spinningspass ikväll. Benen ska få kämpa på bra kan jag lova! Träningsvärk imorgon tro?


Måndag 9e juli

Första dagen på sommarförskolan idag, vilket innebär en mindre pigg Jenny! Men men... det har ändå gått bra, och jag tror nog att det blir två bra veckor där, innan semestern. 9 arbetsdagar kvar... men vem räknar ner? ;)
 
Nu blir det en kopp te och "Lotta på Liseberg". Sedan lär jag somna gött!!!
 
 

Solsidan

Jag som var så emot Solsidan när det började... För bara ett tag sedan tog jag mig igenom säsong 1, och kom på mig själv med att tillochmed tycka det var roligt. Därför kunde jag inte låta bli att le lite för mig själv, när jag insåg att säsong 2 börjar på tv4 nu ikväll. Så kl 20.00 bänkar jag mig framför tv.n.
 
 

Söndag 8 juli


Söndagsseg! Men det får man vara såhär på söndagen. Håller på att tvätta och storstäda... Så försöker hålla igång i alla fall! Hoppas ni haft en härlig söndag!
 
Även Alvina är lite söndagsseg idag. Jag förstår henne...:)

Lördag 7 juli

Woohoo, äntligen fungerar det att blogga via bloggappen igen. Det gillas! Igår spenderades kvällen på Butlers utrservering. Tur att det både fanns tak och infravärme, då regnet fullkomligt öste ner utanför. Men vi försökte få lite sommarkänsla ändå med hjälp av go mat och go dricka! Avslutade kvällen hemma hos Malin med nått glas även där. Perfekt fredag helt enkelt! Idag blir det lite småfix här hemma, och ikväll tänkte jag nog bege mig ner till familjen i Lilla Edet och hälsa på!


Måndag 2 juli

Blev en god fika på Strandgatan i eftermiddags, tillsammans med Lotta, Katarina & Karin. Självklart blev det en favorit i repris: Coccos-Latte.
 
 
 

Nedräkning

Nu börjar jag officiellt min nedräkning.
På ett sätt känns det som en evighet.
På ett sätt känns det som om det inte alls är långt kvar.
 
I vilket fall som helst så längtar jag efter semestern nu.
Ett tillfälle att samla nya krafter och bara leva livet fullt ut!
 
15 arbetsdagar kvar.

söndag 1 juli

Vilken dag det blev igår! Världens finaste bröllop, en riktigt rolig bröllopsfest... ja hela dagen var perfekt helt enkelt. All lycka till Anna & Lucas!
 
Fick en kommentar från Malin som ville se bild när jag var redo för bröllopet. Jag måste erkänna att jag var väldigt dålig på att fota igår. Fick några fina kort på brudparet. Inget enskilt på mig, tyvärr. Jag fokuserade på brudparet istället, hihi. Däremot finns det kort med mig och bruden. Men på brudparets önskan vill de ha lite inflytande på vilka bilder som hamnar på nätet, vilket jag förstår helt och hållet. Så väljer att inte lägga upp något här. Jag kände mig i alla fall väldigt fin i min blåa fina klänning, och fina frisyren som syster fixat.
 
Idag har det inte blivit många knop gjorda. Sov över hos mamma & pappa inatt. Spenderade förmiddagen idag framför deras tv. Och har väl gjort det samma här hemma hela eftermiddagen och kvällen. Friidrotts-EM har gått varmt vill jag lova.
 
Börjar på allvar tro att det inte kommer någon sommar i år. Regnet bara öser ner och vi är inne i Juli. Nu har vädret tre veckor på sig att ordna upp sig, så jag kan njuta på min semester.

RSS 2.0