Skönhet

Lycklig. Lyckades buda hem denna skönhet från Tradera.
Nyskick! Kan detta vara årets nyårsklänning?

Relativt billig blev den med. Under 200 kr i vilket fall.



I annonsen stod det den kom från
asos/nelly, så gissar på att även bilden är från någon av dessa sidor.
Men visst är den fin!

Someone like you - Adele

Låttips: Älskar denna låten och kan lyssna på den flera gånger. Älskar hennes röst.


Lördag 29e oktober

Jag är helt slut i huvudet just nu. Spenderat hela dagen med att skriva högskoleprovet. Varför man nu gör det när man redan sitter med en högskoleutbildning! Men helt ärligt så är det för att jag vill ha ett bättre resultat än sist jag skrev det (för sisådär 6 år sedan), för det resultatet skäms jag nästan över. Och sedan är det väl alltid bra att ha om jag nu får för mig att läsa vidare. Specialpedagog har ju alltid lockat lite, tyvärr verkar det varken finnas på distans eller kvällstid för tillfället, och jag känner då inte för att plugga på heltid dagtid något mer.

I vilket fall som helst, nu har jag gått igenom de rätta svaren på dagens prov. Och jag tror faktiskt att jag kan ha fått mer än vad jag hade sist;) Så förhoppningsvis nådde jag målet.

Nu däremot blir det inte många knop resten av dagen. Så det så! Over and out!

En doft av jul... snart i alla fall

Dessa ska absolut få göra mig sällskap frammåt jul, i mina väggljusstakar.
En doft av "apple cider".

När jag luktade på de första gången tänkte jag bara: GLÖGG


Snö, inte snö, snö inte snö....

En sak till...
Jag mår verkligen inte bättre av att jag kollade på klart.se och ser att det kommer lite snö i slutet av nästa helg.
Jag som nästan hade hoppats att den skulle utebli i år.

Vågar man hoppas på en mildare vinter i år??


Onsdag 26e oktober

Det gick inte att stå emot förkylningen längre. Imorse när klockan ringde kände jag direkt att det fick bli till att stanna hemma. Jag har bitit ihop länge nog, och kroppen mår nog inget vidare om den inte får vila. Jag kommer ligga hemma resten av veckan för att samla krafterna igen. Detta är väl något jag egentligen redan skulle ha tänkt på förra veckan... men ja, nu är det som det är.

Så idag kan jag väl inte berätta något roligt alls jag har gjort. Legat i soffan och kollat på serier i princip hela dagen. Gjorde ett tappert försök att damsuga, men jag blev helt slut efter det. Var även uppe en sväng och lagade mat, för mat måste man ju ha! Har spelat wordfeud (haha, bra tidsfördriv)... druckit kaffe... men det är aldrig gott när man är lite krasslig. Undra varför? Så ikväll blir det en stor kopp te istället. Det kommer nog halsen må bra av.

Jag bad min syster ringa och sjunga denna för mig, men än har jag inte fått det samtalet.

Sjukdomstider

Idag har jag inte gjort mer än att vila i soffan och sängen. Har liksom vandrat fram och tillbaka mellan dessa två möbler. Självklart jobbade jag ju först, men slutade 13. Har en förkyldning som suttit i nu i ett x antal veckor. Den kommer och går, men nu känner jag att den nått sin topp. Men men, jag kämpar på. Jag är medveten om att detta hör till mitt yrke. Just nu satsar jag på att undgå all halsfluss som cirkulerar runt på jobbet!

Kommer fortsätta resten av kvällen i soffan. Nu är det "Outsider" som gäller. Ska se till att få i mig lite kvällsmat med. Äter man ordentligt ska man väl bli friskare snabbare med.

Ha det gött allesammans.

Tisdag 25e oktober

Kunde inte motstå längre.
Påväg hem till mig.
Kunde inte bestämma färg heller, men för 99kr/st kände jag att jag kunde unna mig båda.



Från H&M

Kommer passa bra nu i höst/vinter.

Thomas Sabo - Ja tack!

Tog en sväng på stan igår. Svängde in i en smyckesaffär som säljer Thomas Sabo-smycken. Jag fullkomligt älskar dessa smycken. Har berlockarmbandet med en del berlocker. Och förhoppningsvis är jag snart ägare av ett pärlarmband med (tradera-auktion) som går ut om någon timma.

I alla fall, gick jag in där för att kolla vad det pärlarmbandet ligger på, så jag inte betalar överpris på tradera. Det kan jag ju säga att jag verkligen inte gör. Pratade lite med en ur personalen i butiken. Slutade med att jag fick hem en stor katalog med massa olika Thomas Sabo-smycken. Kommer definitivt vilja ha en av klockorna någon gång, samt någon ring. Så mycket fint det fanns. Dessutom har jag förälskat mig i detta armband som föreställer löv. Kostar dock bara 1980, som hittat;)

Bild lånad från

http://shop.thomassabo.com

Söndag 23e oktober

Blev en riktigt mysig kväll igår med Erica & Frida. Mat och prat här hemma innan vi begav oss iväg till bowlinghallen för att bowla lite. Hur det gick? Låter bilden berätta det:

Är stolt över att äntligen få vinna bowling för en gång skull. Sitter och funderar på om det någonsin hänt? Jag vet faktiskt inte...

Idag är det tvättning och mys här hemma som står på schemat. Härlig söndag med andra ord.


Lördag 22e oktober

Verkligen kass bloggning denna veckan. Men imorgon återkommer jag! Ikväll blir det middag med Erica & Frida.
Ha en fin lördagskväll allesammans.

Ikväll åker mitt nya Humanity-armband på. Kanske kan det ge lite tur i bowlingen;)


Måndag 17e oktober

Varför känns det alltid som det händer
väldigt mycket flygolyckor när jag har en resa som närmar sig...
Känns som jag ofta läser om det på nätet just nu.

13 veckor kvar tills det är dags att flyga
och jag känner redan obehaget komma tätare inpå.

Jag kan flyga, jag är inte rädd
Jag kan flyga, jag är inte rädd...
... eller?

Måndag 17e oktober

Varför känns det alltid som det händer
väldigt mycket flygolyckor när jag har en resa som närmar sig...
Känns som jag ofta läser om det på nätet just nu.

13 veckor kvar tills det är dags att flyga
och jag känner redan obehaget komma tätare inpå.

Jag kan flyga, jag är inte rädd
Jag kan flyga, jag är inte rädd...
... eller?

Pan Am

Ikväll ger jag den nya serien på tv3 en chans!
Känner att det skulle sitta fint med en bra serie att följa nu i höst.


Pan Am, tv3, kl 21.00

Söndag 16e oktober

Jättemysig kväll igår med tjejerna. Många goda drinkar blev det. Måste säga att jag var väldigt förvånad när jag vaknade imorse och inte kände av gårdagen någonting... härligt.


En av alla goda drinkar


Idag har det varit dop för lille Viggo. Annars har jag faktiskt inte gjort speciellt mycket. Bara tagit det lugnt, vilket känns väldigt skönt. Tänker fortsätta med det dagen ut. Har ett enormt sötsug just nu. Vet inte hur många gånger jag har varit påväg till affären bara för det. Men försöker intala mig att jag inte kan uppsöka en affär varje gång det suget kommer. Tänk vad mycket pengar jag skulle spara om jag gick förbi godishyllan varje gång i affären. Borde jag börja med att enbart köpa gott på helgerna? Nu förtiden köps faktiskt bara läsk om helgerna. Stooora framsteg här kan jag lova. Så... från och med idag blir det bara godis på helgerna... typ.

Istället går jag helt enkelt ut i köket och hämtar mig en riskaka. Det brukar faktiskt fungera. Tips tips!

Lördag 15e oktober

Började dagen med ett härligt spinningspass på 75minuter. Riktigt bra pass var det, och fyfasen vad trött man blev. En nära-döden-upplevelse där ett tag, haha! Men men, det var värt det.

Nu har jag precis skjutsat iväg Malin & en kompis till henne på fest borta på Friskis&svettis... Så nu är det dags för mig att göra mig redo för kvällen. Fast sminket är redan klart, klädvalet är halvklart, så det är faktiskt bara håret ikvar. Ikväll vankas det drinkkväll hos Sandra. Mysigt. Vem vet, kanske bjuder er på lite biler imorgon!

Ha en trevlig lördagskväll, det ska jag ha!

Fredag 14e oktober

Sitter och kollar på Idol... Jag vet inte, men jag tycker verkligen inte det är hög klass i år, sorry! Det som gör "bra" tv är väl när Laila hugger tillbaka på Alexander Bard!

Sedan kan jag ju inte säga annat än att Molly har en riktigt bra röst! Även Robin, om han väljer rätt låtar!


Onsdag 12e oktober

Vill ni veta en hemlis om mig. Jag klarar verkligen inte av att kolla på "Efterlyst". Har försökt flera gånger, men jag får alltid så otäcka vibbar när jag kollar på det programmet. Jag minns när jag fortfarande bodde hemma... det var mörkt ute. Jag fick alltid känslor om att det var något läskigt som hände utanför vardagsrumsfönstret, haha.  Jag vågade liksom inte kolla ut, utan var tvungen att sitta med ryggen mot fönstret. Som om det skulle hjälpa egentligen...Men sedan om jag bytta kanal till något roligare program så försvann de känslorna lika snabbt.

Detta hänger i fortfarande. Har nu gjort ett försök att kolla på "Efterlyst". Inte ens 10 minuter har gått av programmet och jag får de där läskiga känslorna igen. Så nu stänger jag ner tvn och lägger mig och bläddrar i någon tidning eller bok istället.

Godnatt!

Tisdag 11e oktober

Usch, jag är inte alls sugen på vinter just nu. Men något säger mig att hösten kommer bli kort och att vintern kommer snabbare än väntat. Men några höstveckor till hoppas jag att vi får. Hellre det än snö och slask.

Malin, i november förra året.

Egentligen har jag väl inget emot snön i sig. Visst är det mysigt. Det är väl bara att jag avskyr vinterkörning över allt annat. Men jag måste medge att i slutet av förra vintern gick det helt okej även för mig att ta sig fram;)


100 dagar kvar då!

Jag vet att jag är tidig med min nedräkning. Jag har räknat ner sedan det var över 150 dagar kvar! Men det är för att jag längtar bort till Thailand så otroligt mycket. Och vet ni vad? Idag är det 100 dagar kvar. imorgon är det tvåsiffrigt. Det tar sig. Och jag har mycket roligt att se fram emot, så det kommer gå fort. Rätt som det är så ligger jag på stranden och solar och gottar mig.









Bilder från Thailand 2010


Extremt sugen!!

Jag är väldigt sugen på en tripp till Stockholm i februari. Det är nämligen denna mannens krogshow som lockar något enormt!

Brolle, som ska göra sin egna krogshow, kan ju inte bli annat än bra!


Söndag 9e oktober

Hade en riktigt trevlig kväll igår med kollegorna. Det blev bowling, mat och god dryck. Bowlingen i sig gick väl lite sådär, kändes som mina klot mest besökte rännan. Men huvudsaken är att man har roligt, och det hade jag ju!

Idag är det tvättstugan som gäller. Insåg häromdagen att det var tre veckor sedan jag hade tvättstugan. Jag behöver väl inte ens säga att tvättkorgen nästan svämmade över nu i slutet? Men nu är i alla fall den sista maskinen alldeles strax klar. Sedan blir att att fixa lite mat.

Sitter även och kollar på "Humanity"-armband. Vill verkligen ha ett sådant, och funderar att införskaffa mig ett inom en snar framtid kanske. Har bara inte bestämt vad jag vill ha för färg än, men det lutar åt svart eller vit... eller rosa. Men svart och vitt passar till det mesta.




Kanske borde införskaffa mig ett armband efter löning nästa gång:)

 

 


Lördag 8e oktober

Nästan nyss hemkommen ifrån jobbet. Jajamen, idag har man arbetat. Men som plåster på såren så blir det bowling med arbetskollegorna nu ikväll på Buddys. Tror nog att en eller annan drink kan slinka ner också. I vilket fall som helst så tror jag att det blir en mycket trevlig kväll!

Onsdag 5:e oktober

Tröttare än tröttast! Tänker alldeles strax sova! Men först tänkte jag läsa lite i "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann".

Idag skulle finaste farfar fyllt år! Grattis!


Tisdag 4e oktober

Haft en väldigt lugn och härlig dag idag. När jag slutade kl 13 på jobbet, begav jag mig direkt till vårdcentralen. Har en sån där himla jobbig hosta igen som inte ger med sig. sist jag hade den, kollades den upp för sent, och den fick helt enkelt ge med sig av sig själv. Nu dena gång tänkte jag inte vara för sent ute, så sagt och gjort. Fick bli ett besök hos doktorn. Men till vilken nytta...?? Knappt någon undersökning, inga prover , 100kr fattigare, men däremot en Kalle Anka-historia rikare. Ja vad ska man säga? Tack för hjälpen. Jag fortsätter att hosta sönder mig då! Gör ju så himla ont med, så jag tycker faktiskt synd om mig själv. Nog om det!

Har även bokat hotell idag, till Ladies Night. Blir ett besök på Scandic Crown. Samma hotell som jag bodde på för nästan exakt ett år sedan när jag och tjejerna var nere i Göteborg för en tjejhelg. Så det är ett bra hotell man hamnar på. Känns gott att veta innan hur det är där!

Nu blir det en snabbdusch, och sedan soffan resten av kvällen. Skönt. Klockan ringer tidigt imorgon med. Lite omorganisering i mitt schema pga sjuk personal. Skönt med två tidiga dagar på raken, jag klagar inte!

Rosa månaden!

Varje år i oktober köper jag "Rosa bandet". I år köpte jag "Rosa armbandet" istället. 75 kr på Lindex!


Ny vecka, nya tag

Måndag, ny vecka nya tag! En fullspäckad vecka! Jag ska alldeles strax bege mig mot jobbet! Långdag med apt står på schemat: 9-19! Ha en härlig måndag, det tänker jag ha!


Söndag 2e oktober

Varit uppe sedan halv åtta idag. Måste erkänna att jag tycker det känns härligt att komma upp i tid även på helgerna, så länge man får vakna helt av sig själv. Att gå upp, när det fortfarande är tyst ute på gatorna. Göra lite frukost och bädda ner sig i soffan. Underbart. Nu behöver jag lite hjälp från er som använder blogg.se! Ser det ut som vanligt inne hos er? För jag saknar funktionen där man kan ändra till kursivt på bokstäverna, samt att jag inte hittar vart jag laddar upp bildern. Help!

Lördag 1e oktober

Ska alldeles strax bege mig ut till överby för lite ärenden, sedan raka vägen ner till Edet och lite försenat kalas för syster!

Jag som tyckte det var så bra med en app till telefonen så jag lätt skulle kunna blogga, men även bli duktigare med bilder! Får det tyvärr inte att funka att ladda upp bilder från telefonen! men ska försöka fixa detta snart:)


RSS 2.0