Torsdag 30:e september

Äntligen snart helg, endast en arbetsdag kvar. Och fråga mig inte varför, men jag har varit extremt trött denna veckan. Så nu ska jag faktiskt göra mig klar för att bädda ner mig i sängen och sedan sooova. Sova ända tills klockan ringer 06.00, suck. Sovmorgon tack!

Nej, nu är jag så trött så ögonen går i kors. Så nu säger jag Godnatt!

Hotell bokat och klart

Nu är jag redo för Ladies Night på Scandinavium nästa helg.
Hotell bokades idag. Gött!

Nu däremot blir det till att gå och sova. Klockan ringer 04.45 imorgon. Suck!

Tisdag 28:e september

Då var även tisdagens jobb avklarat. Tycker dagarna går väldigt fort nu för tiden.

Har precis gjort det som måste göras varje månad, men tyvärr inte alls är speciellt roligt. Nämligen att betala räkningarna. Men nu är det gjort! Sitter och väntar på Malin som ska komma hit. Först och främst ska hon lämna tillbaka mina små hjärtegull (katterna) som jag saknat väldigt mycket. De har ju inte bott hos mig sedan i fredags... Kan lova er att det varit tomt här.

Eftersom Malin spenderat sin dag med att måla listorna runt dörrar och skåp i min hall så ska jag bjuda henne på mina utsökta varma mackor. Chilisås/tonfisk/champinjoner/ost. Underbart. Svängde faktiskt vägen om "Godisjätten" när jag åkte hem från jobbet, så vi har lite godis framför Idol ikväll!


Höstmörker

Jag överlevde friskispasset! Vet att jag älskade bräd-passet förr, så valde därför att testa det idag igen, flera år senare typ. Och jag tycker verkligen det är kul. Så de måndagar då jag slutar relativt tidigt så får det nog bli det passet i fortsättningen.

Brr, är det bara jag som tycker det börjar bli riktigt kallt ute om dagarna nu. Imorse var det faktiskt nära att jag drog fram en liten tunnare vinterjacka till jobbet. Imorgon får den nog faktiskt följa med mig. Är man ute mycket på jobbet så får man faktiskt klä sig efter väder med. Vill ju inte bli förkyld igen. På ett sätt är hösten underbar, den är så mycket mysigare än andra årstider. Men samtidigt är den det årstiden då jag kan känna mig som mest trött och deppig. Vissa år har jag tappat lusten för det mesta faktiskt och hade nog helst bara velat vara hemma dagarna i ända. Men i år känns det faktiskt inte så. Har roliga saker att se fram emot, och ett härligt jobb att gå upp till varje dag. Tanken hade ju varit att åka till London i höst och hälsa på Lena. Oj vad jag såg fram emot detta, men då kommer Lena hem till Sverige istället. Det är kul det med såklart:) Men oj vad sugen jag är på en weekend någonstans.

Nu blir det soffan och slappande innan det är dags att sova!

På min spotify spelas just nu: Don´t stop believin -Journay

Måndag 27:e september

Sådär, nu var det dags att komma igång igen med träningen. Drar till friskis och kör ett pass på brädan.



Bild: Friskis&svettis

Bloggläsande

Söndagskväll, och vad har jag gjort sedan mamma, Malin & Jimmy begett sig hem till sitt? Jo, jag började med att damsuga och svabba golven, för att därefter lägga på mina nya mattor. Måste säga att det känns så mycket hemtrevligare nu. Idag har även några tavlor kommit upp, samt taklampor, sänglampa med mera. Så jag tackar ännu en gång för all hjälp idag. Och ber om ursäkt ifall jag var lite grinig det sista, men kände mig bara så otroligt trött.

Men för att återgå till vad jag har gjort ikväll... jag har suttit fastklistrad framför en blogg, en blogg jag verkligen inte kunde sluta läsa. Den handlar om en kille som verkligen lämnar ut hela sitt liv. Jag började helt enkelt från början, det vill säga från december 2009. Han skriver på ett väldigt bra sätt som fängslar läsaren. Han tar med oss under sina roliga stunder, glada händelser, sitt jobb som vikarie inom barnomsorgen, festande i alldeles för stor mängd för en annan, kärleken... ja han beskriver precis allt. Ibland lite väl mycket som man egentligen inte alls vill läsa. I slutet av bloggen får hans liv en helt ny vändning. Han är nämligen med i skandaldokusåpan "Kungarna av Tylösand". Det var en slump att jag hamnade på hans blogg, men jag är fast. Och efter att ha läst bloggen från början kanske man förstår varför han ställde upp i såpan, och man förstår även vilka konsekvenser han anser att han har fått efter såpan. Jag kan inget annat än att rekomendera Nemo Hédens blogg. Den finner ni HÄR. Enligt mig är den bäst innan"Kungarna av Tylösand" tar upp den största delen i bloggen.

Nemo. Bild lånad från kanal5.se


Efter ett litet bloggtips ska jag nu börja förbereda mig inför att gå och lägga mig. Helgen är slut och det är dags att jobba imorgon igen. Får en bra start på veckan i alla fall, då jag jobbar 7.15-13.30. Ingen tid man kan klaga över direkt.

Imorgon ska jag även komma igång med träningen igen. Ja, jag vet att jag sagt det flera gånger, men imorgon looovar jag er att komma igång. Har bokat in mig på ett pass klockan 17. Bräda. Får väl se hur det går. I värsta fall ramlar jag över brädan bara, värre än så är det inte. Har även bokat in träningspass två veckor framöver. Tror det är så jag får göra för att komma igång. Måste ju faktiskt komma igång. Göteborgsvarvet närmar ju sig mer och mer för varje dag som går.

 


Söndag 26.e september

Då är vi i målartagen igen. Idag är det golvlistorna i hallen som får sig en omgång.

Har jag sagt att jag älskar min nya lägenhet? ;)

En ny scarf till min samling

Klickade hem ett överkast från Ellos alldeles nyss. Samtidigt som jag beställde det satt jag och funderade på när jag senast köpte något till mig själv. Det var nog senast i Spanien. Så jag passade faktiskt på att klicka hem denna scarfen samtidigt.


Julshowen jag vill se!

Hade väldigt gärna velat gå på denna julshowen.
Synd bara att den är i stockholm!



Julshow med Martin Stenmarck!

Färdigmålat hall

Sådär. Hallen är färdigmålat och jag är väldigt nöjd med resultatet. Så jag tackar mamma & Malin för hjälpen. Jag älskar färgen och tycker den känns väldigt välkomnande, så den passar ju utmärkt i en hall. Jag lovar er att någongång inom en snar framtid fota lite i lägenheten och lägga ut bilderna (ska bara hitta kameran här hemma först).

Nu har jag precis ätit lite ostbricka, det som blev kvar sedan igår. Jag, mamma & Malin hade lite ostbrickskväll här igår. Hur gott som helst. Kollar även lite på "Här är ditt liv", men funderar på att gå in i sovrummet och spendera denna lördagskväll med att packa upp lite lådor som står där inne.

Hoppas ni har en trevlig lördagskväll=)

Lördag 25.e september

Är i full gång med att måla hallen! Hade tänkt att lägga ut en bild på den nya färgen, men tyvärr har inte kameran packats upp ur någon låda/påse än;) Får se om den dyker upp under dagen!

Torsdag 23.e september

Sitter här och känner mig sådär lagom seg. Klockan ringde 04.45 imorse och jag var inte alls sugen på att kliva upp ur min varma goa säng då. Men tillslut var tvungen om jag skulle hinna befinna mig på jobbet 6.15! Skönt att jag slutade kl 13 idag i alla fall.  Mindre skönt att jag nu ska till jobbet igen för att ha pedagogisk dokumentation några timmar. Andra kvällen jag spenderar med jobbet.  Men jag ska verkligen inte klaga. Jag har ett jobb jag trivs med, och det är ju huvudsaken. Men helst hade jag velat ligga kvar i soffan nu och bara slöat!

Kollade förresten gårdagens avsnitt av "Kungarna av Tylösand" för en stund sedan. Och allvarligt, hur pinsamt är inte det programmet? Har ni inte kollat det så ligger avsnitten ute på kanal5.se. Samtidigt förstår jag ju att det lockar tittare, och jag ska inte säga nått, eftersom jag själv sett alla avsnitt som hittils visats. Men jag är glad att jag inte känner någon som är med i den dokusåpan i vilket fall. Den svenska verisionen är ju 10 gånger värre än den amerikanska. Håller ni inte med?

Nej, nu får jag vara klar här, för nu är det dags att bege sig mot Uddevalla!

Men... neeeeej!!!

Tycker det kommer lite olägligt att Martin Stenmarck går och drar av sig hälsenan nu när jag ser fram emot att se honom på Ladies Night i Göteborg, den 9.e oktober. Känns som om han kanske inte alls dyker upp där nu? Well well, vi får se.

När han körde denna låten som jag lagt in här nere, på förra årets Ladies Night, då snackar vi gåshud. Går inte att beskrivas, måste upplevas.

Martin Stenmarck - 1000 nålar


Tisdag 21:e september

Härliga tisdag! Ja det känns faktiskt så idag. Till att börja med slutade jag tidigt från jobbet, bara det är ju underbart. Åkte därefter ut en sväng på Överby och shoppade lite. Tyvärr blev det ju inga kläder eller så... minns knappt när jag köpte ett klädesplagg senast. Nu går all shopping till lägenheten. Underbart.

Nu har jag passat på att njuta av dagen här hemma i lugn och ro. Väntar på att kaffet ska bli klart nu. Sedan ska jag sätta igång och greja lite här hemma. Bland annat mäta lite vägg och sådant. För imorgon ska jag hämta färg till hallen som ska målas i helgen.

Har faktiskt inte så mycket mer att skriva just nu. Kort och tråkigt inlägg, men ett inlägg i alla fall!

Låt som spelas just nu i min spotify: Manboy - Eric Saade

Dock hoppade jag väl inte av glädje när den låten kom på min spotify. För den hör jag så det räcker på jobbet. Antingen framförd av Eric Saade, eller av våra barn. Tillochmed småttingarna på 2 år går runt och sjunger den. Om jag är trött på den? Ja lite ;)

Drömmar är till för att uppfyllas.

Blev en trevlig tur till Ikea idag med brorsan. Fick väl inte köpt allt som jag ville, men en del fick följa med hem.
  • En matta som nu ligger så fint inne i klädkammaren.
  • En matta som var tänkt till vardagsrummet, men den är alldeles för stor. Så den ska in i sovrummet.
  • Duschdrapperi
  • Sänglampa
  • Avfallshinkar
  • Och en stor mjukisråtta till Alva & Alvina.
Så nu under veckan får det bli en tur till Rusta för att se om jag hittar en bättre matta till vardagsrummet. Ska även hinna med en tur till Åhlens tänkte jag, för där har jag hittat en tvättkorg som jag vill ha! Och på onsdag ska jag till Målarboden för att fixa färg till hallen. Sitter och funderar lite smått på om det inte vore snyggt med en fototapet med i hallen. Men den får komma lite senare. En sak i taget just nu känner jag. Under veckan MÅSTE jag se till att beta av lite lådor och påsar som står i sovrummet.

Har suttit och tänkt lite idag på vad mycket man egentligen vill hinna med i livet. I ärlighetens namn trivs jag väldigt bra i min tillvaro just nu. Jag har ett arbete att åka till varje morgon, som ger mig en enorm glädje. Jag kan inte tänka mig något yrke som inte låter mig arbeta tillsammans med alla underbara barn som vi har! Som även är våran framtid. Jag har numera en underbar lägenhet som jag bara älskar, och är säker på att den kommer bli fruktansvärt snygg när allt är klart. Jag har en underbar familj som alltid finns där. En underbar släkt (men saknar farfar väldigt mycket, men har alla fina minnen med honom) samt alla underbara vänner.

Men utöver detta så finns det självklart saker man vill göra någongång i sitt liv. Förut på den listan så stod det en Thailandsresa. För det var något jag aldrig trodde jag skulle klara av på grund av min flygrädsla. Men på nått sätt så fixade jag det och jag har alltså varit i Thailand. Och ännu en Thailandsresa är under planering. Sedan har jag en liten dröm inom mig. Och den har funnits där ett bra tag. Det är att någongång arbeta på en svensk förskola, utomlands. Just nu känns det inte aktuellt, inte efter att precis ha flyttat. Och sedan har jag ju mitt arbete. Går ju på vikariat och blir kvar som längst till juni 2011. Så det vill jag såklart jobba klart. Därefter finns ju möjligheter, absolut. Tyvärr finns det mycket praktiskt runt omkring. Jag har två katter som jag inte vill göra mig av med. Så de behöver ju någon som ser till dem. Sedan har jag en lägenhet jag inte vill göra mig av med heller. Och att hyra ut den i andra hand, njaa, jag vet inte.

Vem vet, nästa år kanske inte alls detta är en dröm jag har. Men just nu är det så! Sedan känns det inte som jag går under om det inte skulle bli så. För som sagt så trivs jag väldigt bra med mitt liv. Men kolla bilden här nedanför. Tänk att ha det som vardag!

Thailand 2010.

På min spotify just nu spelas: Abba - I have a dream

Söndag 19:e september

Idag blir det en tur till Ikea med lillebror. På inköpslistan står bland annat:

  • Mattor
  • Gardiner
  • Sladdgömmare
  • Lampor
  • Duschdrapperi
Men jag ska väl vara glad om jag kommer hem med något av detta. Har blivit så otroligt kräsen:) Återkommer senare om vad som fick följa med hem. Nu ska jag lägga på lite mascara och fixa håret, sedan åker jag!


Nu ska här tränas!

Sitter och kollar friskis&svettis schema för kommande vecka. Jag inser mer och mer att jag MÅSTE komma igång med träningen om jag på något sätt överhuvudtaget ska komma runt göteborgsvarvet. Så jag får helt enkelt sätta mig och planera in mina träningstider för kommande vecka och helt enkelt hålla mig till dem! Tyvärr har jag en del kvällar den kommande vecka på jobbet, men jag får pussla lite helt enkelt, för detta håller inte längre!

Låt som spelar just nu på min spotyfi: Ola - Still remember

 


Lördag 18:e september

Sitter här, lite smått irriterad på mig själv. Hade ju egentligen tänkt att åka till Göksäter idag, för att inhandla mattor & gardiner. Men kände att jag var i behov av en sovmorgon, så bestämde mig för att Göksäter kan vänta tills imorgon. Trodde jag ja... surfade precis in på deras hemsida och ser att de har stängt på söndagar. Och idag stänger de om en timma, så jag hinner inte dit idag heller. Jaha.... får satsa på att packa upp allt idag istället och kanske åka dit någon dag i veckan då jag slutar tidigt. Så får det bli.

Nu får det bli en varm kopp kaffe för att komma igång med uppackandet!

Kvällskvisten

Sandra har precis åkt hem till sig och jag sitter och väntar på att klockan ska närma sig midnatt, för då ska jag åka ner till Edet och hämta syster som är där på tjejmiddag. Sedan när jag kommer hem ska jag gotta ner mig i sängen och sova ut riktigt ordentligt imorgon. Underbart med sovmorgon. Har funderingar på att åka ut till "Göksäter" imorgon för att se om jag hittar någon matta eller gardiner. Eller i alla fall ett duschdrapperi. Men får se vad jag känner för imorgon när jag vaknar. Tar det lite som det kommer. Annars kanske det får bli en tur på söndag. Helgen är lång.

Fick en fråga i ett inlägg i från igår om vad en mattecirkel är. Svaret på det är att det är en grupp förskolelärare som träffas för att utveckla sin kunskap inom matematik inom förskolan. Det var första gången för mig att vara med igår eftersom jag tar över en arbetskamrats plats i gruppen, men jag uppfattar det som väldigt intressant och lärorikt. Ännu en gång ser man hur lätt man kan få in matematik i förskolan utan att göra det för krångkligt för sig själv. Jag vet inte hur jag lättare ska kunna förklara vad jag menade med mattecirkel, men hoppas svaret var tillräckligt!

Låt som spelas just nu på min spotify: Hoffmaestro - Highway man

Har planer på att förändra bloggen lite. En sak är att dagligen ha lite musiktips med. Vet själv att jag gillar att läsa bloggar där man får lite tips om musik. Bra va?

Fredag 17:e september

Äntligen fredag! Behövligt, för jag erkänner att jag känner mig sliten efter att ha bytt avdelning och numera jobbar med småttingarna. Men herregud vad mysigt det är.

Nu sitter jag och lyssnar på lite musik och väntar på att Sandra ska komma! Det blir fredagsmys med varma mackor och Idol! Var alldeles för längesedan vi sågs nu, så det ska bli kul.

Låt som spelas just nu på min spotify: Brandi Carlile - The Story

Torsdag 16:e september

Trött. Först jobb i barngruppen mellan 9.30-16.30. Sedan mattecirkel 17-19.30. Nu dröjer det inte allt för länge innan jag sover skulle jag tro! God natt!

Ett avslappnat bad

Tänker unna mig ett varmt skönt bad nu, innan Idol börjar! :)

En bra bok kanske får följa med in, samt radion i köket, så blir det rejäl avslappning! Underbart.



Onsdag 15:e september

Jag är verkligen helt slut just nu. Dels gick jag upp 04.45, eftersom jag hade öppningen på jobbet. Och sedan bytte jag ju som sagt avdelning idag och arbetar numera inne på småbarnsavdelningen. Och det kändes ju att det var mer krävande. Men tror det kommer bli väldigt bra detta. Kul att testa på något annat med. Men självklart bidrar det lite till att jag känner mig trött.

Får passa på att säga GRATTIS till min syster, Malin idag, som fyller 22. Grattis grattis. Jag har varit där och lämnat present från mig och Jimmy, och ätit tårta. Mormor och morfar kom förbi dem med. Kul att träffa dem.

Nu börjar jag piggna till lite, så nu ska jag ta mig en runda med damsugaren, kolla över mitt nya schema och småpyssla i lägenheten.


Tisdag 14:e september

Sitter här och kollar på något program på tv4 om valet. Jag börjar faktiskt tröttna rätt rejält på dessa program och diskussioner. Det blir skönt när helgen kommer och det är över. Sedan säger jag inte med detta att det är onödigt, för det förstår jag väl att det är viktigt att ha bra ledare i sverige. Men ja, det börjar bli lite tjatigt nu:)

Nog om det... hemma i vilket fall från jobbet efter en lång dag. 9.30-19.30. Hade APT på kvällen. Mina arbetsdagar kommer se lite annorlunda ut från och med nu, eftersom jag numera kommer tillbringa mina dagar på småbarnsavdelningen istället för min avdelning där de är 3-6 typ. På småbarn är de mellan 1-3. Men det ska bli kul och spännande. Helt nytt är det ju inte heller, eftersom jag arbetar på en liten förskola, där vi försöker sammarbeta en hel del mellan avdelningarna.

När jag kom hem ikväll mötte jag upp tjejen som ska överta min gamla lägenhet och överlämnade nycklarna. Så nu är jag kvitt den lägenheten. Känns skönt att enbart kunna fokusera på denna nya lägenheten. Alva och Alvina älskar den nya lägenheten. Alva har nästan blivit som en kattunge på nytt! Härligt att se.

Nu ska jag slappa några minuter och sedan krypa ner i sängen. Klockan ringer 04.45 imorgon bitti. ZzzZZzzZZzzZZ

Godnatt på er!

Ny klocka

Idag fick jag äntligen hem denna klockan. Som jag längtat.
Tyvärr var den lite stor, men det går att fixa.


Parkeringsproblem

Ibland får man inse vissa saker. Idag fick jag inse att jag inte alltid är så bra på att köra bil. Tanken var att föflytta min bil från min gamla parkering, till den nya. För att göra hela historian kort så slutade det hela med att jag behåller min gamla! Jag kan ju inte hjälpa att den nya parkeringen är alldeles för liten för att jag ska klara av att parkera där. Som tur var så var inte min gamla parkering uthyrd redan. Så imorgon är det tyvärr jag som får ringa och säga upp min nya! Jag är i vilket fall lättad över att ingen bil kom till skada idag, även om det var nära där ett tag!

Måndag 13:e september

När jag loggade in här idag så hade jag blivit kontaktad av en tjej på UNICEF som undrade om jag var intresserad av att stödja dem via bloggen. De har nämligen startat upp ett nytt sätt att stödja barn som har det svårt, nämligen "Bloggare för varenda unge". Jag ska genast surfa in och läsa om det. Läste bara lite snabbt förut, men det står att det är helt kravlöst. Tror inte det kostar något heller, utan det som de vill är väl att fler personer är med och stödjer dem, och att de ska hitta till UNICEF via min blogg.

Jag är redan fadder i PLAN, men ser absolut inte dessa två organisationer som två rivaler. Alla sätt behövs för att hjälpa barn som har det svårt. Klistrar in en text från UNICEF:s sida.

Kämpa för varenda unge!

Varje dag, året om kränks och utnyttjas barn medan omvärlden tittar på – eller bort. Så skulle det inte behöva vara. Alla har vi ett val. Antingen gör du ingenting – eller så gör du någonting. Tillsammans kan vi förändra förutsättningarna för miljontals barn världen över.

Det går att skydda barn mot våld, övergrepp och exploatering. Det går att ge dem trygghet, utbildning och mat för dagen. Och det går att befria barn från ett liv som soldat, gatubarn eller prostituerad.

UNICEF, världens ledande barnrättsorganisation, finns på plats i regeringskorridorer, slumområden, flyktingläger och avlägsna byar och arbetar dygnet runt för att ALLA barn ska få den barndom som de har rätt till. Det handlar om så självklara saker som till exempel rent vatten, vaccin mot dödliga sjukdomar, bra hälsovård, skola och skydd mot våld, övergrepp och diskriminering.

På unicef.se kan du vara med och kämpa för varenda unge, eller sprid budskapet du också genom att blogga, twittra eller" facebooka" om barns rättigheter.

Vi kanske inte kan förändra världen idag, men allt stort börjar med något litet.
Du kan göra större skillnad än du tror.

Ps. Vill du gå med i vårt nätverk bloggare för varenda unge - läs mer här!

http://www.unicef.se/stod-oss

Jag ska vara med. Var det du med!

Söndag 12:e september

Jag insåg precis att det är många dagar sedan jag bloggade nu. Många dagar för att vara mig i alla fall. Men det har varit fullt upp de sista dagarna. Försöker skapa en hemkänsla här i nya lägenheten, och jag måste säga att jag är på god väg. Idag började äntligen köket se ut som ett kök. Och vardagsrummet ser ut som ett vardagsrum. Nu ska jag bara fylla på med lite mattor och gardiner i dessa rum. Känns som man får ta ett par rum i taget. Måste tacka min familj ännu en gång för all hjälp med flytten! ! ! Tack!

I fredags var jag ju iväg på räkkryssning tillsammans med arbetskamraterna. Var en riktigt trevlig kväll. Räkorna var underbara och det bjöds på många skratt under kvällen. Sedan när jag kom hem på kvällen (blev ingen sen utekväll inte, skulle ju upp tidigt på lördagen) insåg jag att portkoden inte fungerade på kvällarna. Så där stod jag med en nyckelknippa med typ 100 nycklar. Okej, inte riktigt så många, men inte långt där ifrån. Fattar inte vart alla nycklar går i detta hus. Får utforska det någon dag. Men efter att ha provat nycklar ett bra tag kom jag äntligen in;)

Nu får det bli dusch, kvällsmat och kolla på "Ensam mamma söker". Det blir min söndagskväll det. Tänkte försöka lägga mig tidigt idag. Fast å andra sidan såg jag att "Mamma Mia" börjar klockan 21. Och den filmen kan man ju inte annat än att älska. Får helt enkelt se hur länge jag orkar vara vaken. Klockan ringer ju dessutom 6.00 imorgon.


Green tea

Fyllde på parfymförrådet under väntan på flyget hem till sverige i Lördags.
Har redan en sådan parfym, men den börjar ta slut.
Älskar denna doft från Elizabeth Ardens kollektion.


Onsdag 8:e september

Det värmer verkligen i hjärtat av att se att Alva & Alvina verkar trivas så bra här. De springer och leker dagarna i ända. De känner nog verkligen av att de har en större yta att röra sig på. Mina små hjärtetroll!

Funderar på att eventuellt klicka hem lite saker från Ellos ikväll. Har bland annat hittat ett överkasst som skulle passa in i mitt sovrum. Men först blir det självklart mys framför Idol.


Tisdag 7:e september

Har haft mamma här idag igen. Vi har burit en massa saker från gamla lägenheten. I nulägen känns det som om det är långt kvar innan jag känner mig helt klar. Allt är inte ens uppackat. Okej, det kanske inte är så konstigt eftersom jag flyttade hit i söndags. Men när väl allt är uppe så är det så mycket annat som ska fixas. Till exempel gardiner, mattor, behöver lite mer lampor och en massa andra saker som ska köpas till denna lägenheten. Men det får helt enkelt ta den tid som det tar. Känns i alla fall som om det kommer bli väldigt väldigt bra när det väl är klart. Mitt i allt stök så vill inte kylskåpet fungera riktigt som det ska. Så jag går och väntar på ett nytt (en fördel med hyresrätt, att man slipper stå för sådant själv).

Nu ikväll har jag kollat på Idol. Härligt att det drar igång igen! Och denna juryn som är nu, måste jag säga är tusen gånger bättre än den första juryn. Det blir definitivt bättre tv, och det känns som de kan mer (fast det kan ju inte jag veta). Min favorit är nog Andreas. Mycket beror nog på att jag läst hans självbiografi "Live to win- Låtarna som skrev mitt liv" som är så så så bra. Där förstår man verkligen att han har kämpat för alla de pengar han har. Han har en riktigt kämparglöd. Och det känns som om budskapet med den boken är att verkligen aldrig ge upp med det man vill. Har ni inte läst den, så rekomenderar jag den. Den hjälper en att få lite mer styrka att nå sina mål.

Tänkte faktiskt försöka komma i säng i tid idag. Har blivit lite sena kvällar nu när man gått och småpysslat här i lägenheten. Imorgon dessutom, börjar jag inte jobba förrän 9.30. Härligt.

 

God natt på er!


Myskväll

Haft en myskväll i nya lägenheten som bestått av:

  • En NY skön soffa.Inte min gamla hårda och obekväma.
  • Två söta katter som jag inte träffat sedan förra lördagen.
  • Chips & Dip
  • Coca cola
  • Danska Paradise Hotel
Men nu börjar jag inse att klockan strax är 23 och jag börjar jobba imorgon igen efter att ha haft semester i en vecka. Skönt att jag inte börjar supertidigt i alla fall. Kl 8 är rätt okej.

God natt!

Flytt

Det gick smidigt med att flytta över mitt abonnemang hit, och nu fungerar internet, tv och telefon som det ska. Eller nästan i alla fall. Måste söka alla kanalerna på nytt igen. Ja ja, bara att sätta igång med det. Ska även fixa lite till i köket, innan jag ska äta kvällsmat här hemma för första gången! Känns som jag kommer trivas bra här. Katterna har med anlänt. I början var de livrädda för precis allting. Men nu börjar de mer och mer bekanta sig med sitt nya boende.

Tack Mamma, Pappa & Malin för all hjälp idag. Får väl även tacka Jimmy som gjorde ett litet gästspel nu ikväll och höll i lite dörrar till vitrinskåpet och sånt.

Lite småfräckt

Innan jag lämnar datorn för ikväll så måste jag bara berätta en sak. På jobbet när de små barnen är ledsna så finns det en barnlåt som jag kan sitta och nynna på för dem, som alltid skapar ett lugn hos dem. Varför vet jag inte, men till 99% så funkar det. Varför jag nynnar på den, det vet jag inte. Den har liksom alltid funnits där och kommit fram när den behövts. Berättade detta för mamma, att den låten var toppen. Då berättade mamma att hon alltid sjöng den för oss barn när vi var små. Det måste ju vara därför den finns där i bakhuvudet hos mig varje gång. Utan att jag har vetat varför. Visst är det lite fräckt. Att sånna låtar sätter sig fast man var väldigt liten? Vem vet, kanske barnen jag har på förskolan, använder den låten till sina barn när de blir äldre;) Vilken låt jag pratar om? Vargsången ur Ronja Rövardotter.


Från och med du!

Kan kanske bli tyst här inne några dagar till.
Det beror på hur smidigt det går att flytta över mitt comhem-abonemang till nya lägenheten.
Men hoppas jag får igång det redan imorgon.

Tills dess, så bjuder jag på en av låtarna som spelas flitigast här hemma för tillfället.
Oskar Linnros - "Från och med du"




Lördag 4:e september

Nu är jag hemma ifrån Spanien. Landade i Sverige runt 11.30 idag. Haft en riktigt härlig vecka med min mamma. Tyvärr har väl vädret inte varit med oss hela tiden. Allt som allt hade vi ett par dagar med sol som höll i sig hela dagen. De andra dagarna dök den inte upp förrän senare under dagen, och en dag dök den inte upp alls. Och ska man klaga lite till så hade vi oturen att hamna på ett ungdomshotell. 80% av gästerna var väl i stort sett ungdomar som var där för att festa hela nätterna, riva hotellrum både innan de gick ut, och när de kom hem på morgonkvisten. Så sömnen har väl blivit lite sådär. Kan absolut inte säga att jag känner mig utvilad;) Men förutom detta så har det varit underbart. Spanien är ett väldigt fint land. Men både jag och mamma kände denna gången att det nog dröjer några år innan vi återvänder till Lloret de mar. Istället får det bli andra ställen att besöka.

Flyget gick faktiskt förvånatsvärt bra. Idag när vi skulle landa klarade jag tillochmed av att sitta och kolla ut genom fönstret nästan hela  vägen. Det tror jag faktiskt aldrig har hänt innan.

Shoppat har jag såklart gjort där nere med. Ska visa mina fynd någon dag. Tyvärr är alla saker på lite olika ställen just nu. Har ju inlett min flytt idag med. Springer mellan denna lägenheten och den nya hela tiden. Men nu ska jag faktiskt bege mig bort mot Willys och handla lite frukost till imorgon och så.

Bjuder på ett par bilder från resan:

 


RSS 2.0