youtube

Ni med blogg.se!
Någon som vill förklara hur man får in ett yputubeklipp i sitt inlägg?

Tisdag 30:e juni

Åker till jobbet om ett tag. Jobbar 14-22 idag. Imorgon ska jag & Malin till Ljungskile för att sola och bada. Underbart! Behöver bättra på brännan lite nu! Ha en fin och solig dag!


Måndag 29:e juni

Det blev ingen lång sovmorgon som jag hoppats på idag. Vaknade redan halv nio. Men det är gött det med, då hinner man med en hel del saker, innan jobbet! Skönt!

Just nu sitter jag och dricker lite kaffe och slökollar på tv. Pallar faktiskt inte att gå ut i värmen idag. Mådde riktigt dåligt igår efter värmen på jobbet. Och idag kommer det ju inte vara bättre direkt. Så här hemma är jag och fläkten bästa kompisar!

Funderar på att sätta mig och sätta in lite kort i album faktiskt. Har en massa kort liggandes här hemma. Roligare att ha ordning på dem. Har en hel del kort att framkalla med! Tror inte så många framkallar kort längre, men jag tycker om att pyssla med att sätta in kort i album och så.

Hoppas ni får en trevlig fag i solen!

Min vilja just nu!

Vad jag vill just nu:
* Bli klar med skolan så man kan börja jobba på allvar
* Skaffa ny lägenhet.

*
Åka till Thailand, 7 månader kvar typ!


Det bästa av allt är att dessa tre punkter kommer slå in relativt snart hoppas jag! Lägenheten hoppas jag att ha om SENAST ett år. Trivs inte speciellt bra här längre. Vill ha en större lägenhet, som inte ligger mittemot en pub som håller mig vaken om nätterna! Jag vill ha en balkong så jag inte känner mig så instängd. Så nu är det till att spara typ alla "överflödiga" pengar till att pimpa den nya lägenheten! Måste försöka stå ut här till skolan är klar iaf... måste!


Söndag 28:e juni

Jag kan sammanfatta denna dagen på ett sätt: Alldeles för varmt! När jag slutade jobba klockan 14, och kom ut i solen där det var typ 30 grader, så tyckte både jag & Tanya att det var svalt. Då kan ni tänka er vilken värme vi haft inne på fabriken idag. Haha var nästan säker där ett tag att jag skulle svimma av värmeslag, men det slapp jag! Har nog aldrig druckit så mycket vatten som idag!

Yeah yeah, nog om jobb! Hade en supermysig kväll igår med massa kompisar, nere vid kanalen. Det är sånna kvällar man vill ha fler av! Jag älskar verkligen sommaren. Det var som Sofia sa igår, att man känner sig så levande på något sätt. Och visst stämmer det?! På vintern känns det mesta trist och jobbigt. Och det är nästan ständigt mörkt. Nej, om jag får bestämma så vill jag ha mer sommar åt folket!

Ikväll blir det en lugn hemmakväll. Ska snart ner och hämta den sista tvätten i tvättstugan. Sedan är det slappa som gäller. Imorgon slipper jag gå upp 04.30 faktiskt. Börjar ju inte förrän kl 14... underbart.

Lördag 27:e juni

Andra förmiddagspasset av tre gjord. Längtar till på måndag då jag får sova ut eftersom jag inte börjar förrän kl 14 då. Finns väl inte så mycket att skriva under sin jobbvecka. Man gör inte så mycket annat än just jobbar då. Hmm, idag har väl inget speciellt kul hänt, förutom att jag halv sex imorse fick ett sms där det stod "Vad ville du?". Jag skulle tydligen ha ringt någon inatt. Men på min samtalslista var det inte ringt någonstans. Så efter en del sms.ande kom jag fram till att han trodde jag hette Frida. Så han måste ha tagit fel på något sätt. Fråga mig inte!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan äts lite mat. Och efter det blir det picknick nere vid kanalen med lite kompisar!! Hoppas ni får en bra lördag!

Sovdags

Har tillbringat kvällen framför filmen "Top Gun". Känns som det blivit mycket film det sista på kvällarna. Men för mig är det ett perfekt sätt att koppla av. Och det är något jag verkligen behöver - att koppla av. Men nu börjar det bli dags att gå och lägga sig. Lika bra, så jag är pigg (?) imorgon. Man är alltid slö när klockan ringer vid halv fem.... Men bara jag kommer till jobbet och får i mig en kopp kaffe så är jag pigg sedan.

Funderar på om jag ska kika lite i den nya Ellos-katalogen. Sånt kan vara farligt, men jag ska försöka att inte beställa något. Har ju bestämt mig för att spara en massa pengar nu. Jag vet ju vad jag vill att de pengarna ska gå till, och då är det värt att avstå något onödigt klädesplagg. Får väl se hur länge jag kör på detta. Jag är ju lite shopping-galen av mig=) SPARA SPARA SPARA


Fredag 26:e juni

Kom faktiskt upp ur sängen väldigt smidigt imorse. Skönt! Och 05.15 hämtade jag upp Tanya! Hon kanske inte var lika pigg som jag. Dagen på jobbet har spenderats med att lyssna på Michael Jacksons låtar. Han dog ju igår kväll. Vet inte varför, men på nått sätt känns det overkligt! Han var ju någon legend inom musiken! Hade väldigt svårt för han personligen, men hans musik har jag alltid gillat.



Skulle egentligen en sväng till "Strandgatan" ikväll, men skippar detta. Är helt slut efter första förmiddagspasset. Kroppen vill bara ligga i soffan och gotta sig med chips och dip. Blir att sova tidigt med, jobbar ju förmiddag imorgon igen.

Torsdag 25:e juni

Det blev stranden för mig, Sofia & Karin idag med. Men när vi kom dit märkte vi att det blåste väldigt mycket där. Men det hindrade inte oss. Vi solade ändå. Kände dock när jag kom hem att jag hade sand precis överallt. Hann knappt hem innan jag stod i duschen!

Känns inte jättebra att börja jobba imorgon igen när vädret är såhär. Fast jag behöver ju pengarna som rullar in ;) Och denna helgen tror jag blir helt underbar ändå! Imorgon kväll ska vi till "Strandgatan" och ha det mysigt. Och lördag blir det picknick. Mysigt, eller hur! Och jag tänker faktiskt unna mig en cider ändå, trots att jag ska upp och jobba förmiddag, jag skyller på att det är sommar & sol! Haha!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, och sedan springa bort till systemet... har bara vin hemma. Känner att det kan vara bra att ha lite cider på lager med!

Thailand

Nu är resan bokad! Den 19:e januari sätter sig jag, Malin & mamma oss på planet som tar oss till Thailand. Detta är faktiskt enormt stort för mig. Jag har drömt om att uppleva Thailand i flera ¨år. Men har aldrig trott jag skulle få göra det pga min flygrädsla. Så jag tackar mamma & pappa så hemskt mycket för julklapp & examenspresent redan nu! Ni är BÄST!


Bild lånad av ving.se!
Poolområdet på hotellet!

Onsdag 24:e juni

Haft en helt underbar dag ute i solen idag. Började med att spendera några timmar ute på "Gaddis" med Sofia & Karin. Och trott den som vill, men jag badade! Eller jag doppade med i alla fall. Minns nog inte ens när jag gjorde det i sverige senast! Ett antal år sedan! Hann knappt hem och duscha innan jag blev upphämtat utav mamma, pappa & Jimmy. Vi åkte ner till slussarna för att kolla på bilarna som det är utställning med idag. Och sedan blev det mat på slusscafét! Så dagen har varit väldigt bra.

Imorgon blir det att åka iväg med Sofia & Karin igen, men då blir det "Nordkroken". Har aldrig varit där, kul att testa något nytt! Nu ska jag plocka och dona lite här hemma. Det är sådant som faller lite åt sidan när det är helt underbart väder ute!

Solig dag!

Vilken underbar dag! Kan verkligen inte klaga. Började ju som sagt med en sväng ner till Lilla Edet för att sola hos mamma & pappa! Sedan gottade jag och brorsan oss med lite pizza. Ibland får man ;) När jag kom tillbaka till Trollhättan gav jag mig iväg på en promenad på ungefär en timma. Nu ikväll har jag & Malin varit iväg med våra katter i parken. Köpte med oss jordgubbar bort. Underbart!

Jag älskar verkligen sommaren!

Nu blir jag inomhus resten av kvällen, annars kommer jag få solsting. Funderar på att kika på "Twillight" ikväll. Inte sett den än. Och den sägs ju vara bra. Men å andra sidan så sades det ju även att "Låt den rätte komma in" skulle vara bra, men jag var påväg att somna framför den igår kväll. Riktigt seeeg!

 Min äldsta: Alva

 Så har vi minstingen: Alvina

 Malins tjockiskatt: Sivert

 Alvina, Sivert & Bosse leker

En fråga som jag inte fått svar på än: Ni som hade problem med att se bilder på min förra blogg... kan ni se nu?

Tisdag 23:e juni

Vaknade imorse av att solen sken som aldrig förr. Bestämde mig då rätt snabbt att packa ner bikini och solkräm för att bege mig hem till mamma & pappa, för att lägga mig ute på deras altan och sola! Och nu är jag här. Lär tillbringa ett antal timmar där ute idag, innan jag återvänder till Trollhättan! Mamma & Pappa jobbar, men Jimmy är hemma och Max med såklart. Så sällskap finns det!

Sofia & Cattis som ville se håret, det är inte så stor skillnad... lite blondare, och snedlugg istället! =)

Måndag 22:e juni

Jag somnade inte förräns åtta imorse, efter nattpasset. Och klockan ringde strax innan tolv eftersom jag skulle ner till min frisör i edet. Blev väldigt nöjd! Sedan åkte jag hem till faster med familj för att hälsa på. Satt utomhus i solen och drack kaffe. Sedan åkte jag vidare till mamma & pappa, där jag blev bjuden på en väldigt god pyttipanna!! Nu är jag hemma, och efter endast fyra timmars sömn är jag så trött så jag vet inte vad! Men nu har jag äntligen ledigt tills på fredag!

Roligare inlägg än detta blir det inte idag. Ser knappt datorns skärm, eftersom mina ögon går i kors;) Blir nog sängen väldigt tidigt idag!

Låt den rätte komma in

Nu har man sovit ett par timmar igen och är pigg (?)! Känns gott att veta att det är sista natten nu.
Imorgon blir det till att åka ner till edet när jag vaknat, för att klippa och färga håret. Vet dock inte alls hur jag vill ha det än! Hmm, får nog rådgöra med Carina, min frisör. Är iaf sugen på att spara ut på håret igen. Inte mycket men lite!

Snart kommer Tanya och hämtar mig, så ska vi åka och handla massa gott till inatt! Tycker det är kul att jobba med henne igen. Jobbade ju tillsammans på "Edetrasta" för massa år sedan. Och vipps, så arbetar vi ihop igen, fast på pappersbruket! Kul! Och vi har fortfarande lika roligt. Denna gången håller vi nog kontakten efter att vi slutat. Det var vi rätt dåliga på efter "Edetrasta".

Just det, när jag gick med Malin och åt förut, tog vi svängen om Åhlens, där de sålde ut lite filmer. Jag köpte "Låt den rätte komma in". Har hört att den ska vara riktigt bra. Någon som sett den, och kan dela sin åsikt? Tror jag ska ta och kolla på den imorgon kväll, och njuta av att jag inte behöver åka iväg till fabriken och jobba!


Söndag 21:e juni

Finns inte så mycket att skriva om under mina jobbveckor. Idag går jag på min sjunde arbetsdag. Sjunde och sista för denna perioden. Går av imorgon bitti och är ledig fram till fredag. Det ska bli underbart!

Inatt kunde jag i alla fall hålla ögonen öppna. Inte alls så trött som jag var natten innan. Vid tretiden kom dock både jag & Tanya in i en sån där trötthetsperiod då vi bara skrattade åt precis allt! Vi lyckades även snika åt oss rulltårta från vår truckförare, tack Robert!

Nu under dagen blir det väldigt väldigt lugnt. Ska väl snart se till att få i mig lite mat. Ska även städa lite. Och självklart sova lite senare så jag pallar sista natten. Vid 19.30 kommer Tanya hit. Så åker vi och handlar lite snabbt, och sedan slänga ihop lite smarrigt till inatt. Vi tänkte bjuda på chokladpudding, grädde & bananer. Får nog göra två långpannor, så det räcker till vår avdelning, avdelningen bredvid och våran elektriker. Vi är så snälla!

Nu ska jag se till att göra mig klar! Malin ringde precis och frågade om jag inte ville med henne bort till Max och äta lite. Och ja, varför inte?

Nattpasset på ingång

Håller på att göra mig redo för nattpasset på jobbet. Tanya kommer och hämtar mig om 25 minuter! Fick i alla fall sovit mellan 17.30-19.30, alltid något. Hoppas att jag kommer vara piggare inatt. Får ha i tankarna redan nu att om typ 10 timmar ligger jag nerbäddad under mitt täcke igen. Nedräkningen har börjat, haha!

Sov gott!

Lördag 20:e juni

Har nu avverkat första nattpasset för sommaren!! Och det kändes vill jag lova. Jag var trött redan vid 23. Men men, det gick ju, och tillslut var klockan 06. Då åkte jag raka vägen hem och sov. Vaknade för typ 40 minuter sedan.

Håller på med maten just nu. Idag blir det köttgryta. Planen var egentligen tacopaj, men jag måste varit redigt trött imorse, för när jag vaknade så stod det kött på tining istället... haha. Jaja, det spelar inte så stor roll, bara jag får mat. Tyvärr har jag lyckats bränna mig... aj! Skulle lyfta på locket till grytan och då ångade det en massa, vilket gjorde väääldigt ont på min handled.. Som vanligt är jag kass på att skölja med kallt vatten... får väl se om det syns nått sedan. Nu sitter jag i alla fall och dricker kaffe och tycker synd om mig själv. Haha!

Hoppas ni hade en bra midsommar igår!

Smördegskex

När jag var borta på ICA förut blev jag helt plötsligt väldigt sugen på Tom&Jerry-kex! Hur längesen var det inte man åt det? Och hur gott är det inte?? Jag har inte kunnat äta smördegskex sedan en gång jag fick dille på det när jag var extremt bakis. Efter ett helt paket brago-kex på typ 10 minuter, klockan åtta på morgonen, så har sådant stått mig upp i halsen. Men jag verkar ha fått tillbaka längtan efter det nu. Oj vad gott det var!



Sitter och väntar på att Malin ska komma hit och låna ägg av mig. Sedan ska jag koka mig en kopp kaffe, sätta på en film och bara slappa. Jag gör allt för att vila upp mig inför nattens jobb!

Fredag 19:e juni, midsommar

Trevlig midsommar allihopa!

Jag har varit vaken ett tag... Hunnit slänga in en maskin tvätt och ska snart springa ner och slänga in den andra maskinen! Ska även springa bort till ICA och köpa på mig lite grönsaker och frukt, som jag såg var nästintill slut i mitt lilla kyl!

I eftermiddag åker jag ner till familjen i Lilla Edet. Grillning står på schemat. Och när klockan slår 22.00 ska jag infinna mig på jobbet för att jobba årets första natt, vilket jag inte ser så mycket fram emot. Den första natten för sommaren är alltid jobbig tycker jag. Det brukar innebära att jag är trött redan klockan 01.00! Men det är bara att bita ihop. Jag klagar inte på att jobba midsommar faktiskt. Vi får redigt betalt och sedan bjuds det ju på "Boströms" smörgåstårta. Underbar är den!

Och som vanligt på mitt kära sommarjobb brukar jag alltid lyckas med att skada mig på ett eller annat sätt, så ett tillbud får skrivas. I år slog jag nog rekord. På den 4.e arbetsdagen, haha!


Torsdag 18:e juni

Idag är jag alldeles för trött för mitt eget bästa... såhär är det alltid i början av sommaren, när man inte är van att jobba på fabriken och arbeta skift. Men det funkar bra. Från och med igår har jag lämnat min älskade Linje 12, för att gästspela på Linje 10 halva sommaren. Men det gör inte mig så mycket. Nu arbetar jag tillsammans med Tanya! Skitkul!

Idag jobbar antagligen många sista dagen innan en ledig midsommarhelg. Men inte jag, jag jobbar natt hela midsommar. Men jag klagar faktiskt inte! Vi får ju jäkligt bra betalt!!

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen innan Louise kommer upp för att lämna hennes nycklar. Den gottegrisen drar ju till Italien idag, så jag tar på mig uppdraget som post- och lägenhetsvakt!


Tisdag 16:e juni

Trött! Tycker det är alldeles för tidigt att börja klockan 6 på morgonen. Eller om vi ska vara riktigt petiga börjar jag 5.54, ännu värre. Men nu är i alla fall förmiddagarna för denna jobbperiod över. Imorgon blir det eftermiddag.

Snart dags för mat. Väntar bara på att pastan ska bli klar. Blir så enkelt som spaghetti och köttfärssås idag. Och ikväll ska jag träffa "skåne-Emelie". Det ska bli hur kul som helst. Hon är på semester uppåt landet med sin familj. Och inatt ska de sova på Scandic här i stan. Vi funderar faktiskt på att ta oss ett glas vin och skvallra en massa. Man får faktiskt ta ett glas vin en tisdagskväll. Jag har ju sovmorgon till klockan 14 imorgon. Plus att det är sommar;) Typ!

Matdags!

"Mean Girls!

Jag känner mig trött och sliten. Kommer tillbringa kvällen framför tv.n. "Mean girls" går på tv4. Har sett den flera gånger, men i brist på annat så. Efteråt blir det att sova så jag orkar upp imorgon för att jobba! God natt!

Måndag 15:e juni

Imorse kl 6.00 entrade jag porten till SCA (pappersbruket i edet) för ännu en sommar där. Känns inte som det är ett år sedan jag var där sist. Kändes faktiskt bra att börja jobba igen. Back on track liksom! Men nu blir det förmodligen min sista sommar där, även om vissa tror att jag har svårt att slita mig... haha! Men jag måste faktiskt erkänna att det är ett perfekt sommarjobb med bra arbetskamrater!


Film & godis

Börjar känna mig trött nu, och det är ju bra eftersom jag måste sova i tid idag. Klockan ringer 04.45 imorgon typ. Kommer ju vara helt död då, för är det något jag inte är så är det morgonmänniska. Tror jag ska bädda ner mig framför en film nu med lite godis. God natt på er!


Söndag 14:e juni

Nu var denna helgen över! För min del har den resulterat i två festkvällar, vilket inte brukar hända så ofta. Går jag ut brukar det endast bli en kväll, men vad gör man inte för att ha kul ibland. Hade i alla fall en supertrevlig kväll som började hemma hos Fredrik där han hade en liten utflyttningsfest. Eller liten och liten, kändes som vi var en hel del. Roligt var det i alla fall. Synd bara om Fredriks säng som gick sönder... haha! Sedan blev det utgång, där jag hamnade på Butlers och hade en toppenkväll med trevligt folk. Tog inte så mycket bilder, men bjuder er på några i alla fall!

  

   

1. Min "lilla" gravida vän Sandra. Inte långt kvar nu!
2. Folket "lagar" Fredriks säng
3. Sofia & Lena
4. Karin & sandra
5. Björn & Johan
6. Victor
7. Sandra & Jag

Låg kvar i sängen till strax efter 11 idag. Hur skönt som helst. Men sedan fick jag gå upp, Louise skickade nämligen sms och tyckte jag skulle komma ut och sätta mig i solen. Sagt och gjort. Nu har dock regnet kommit. Jag & Louise som skulle ut på en promenad, och sedan avsluta dagen med glass & jordgubbar *igen*. Får hoppas regnet snart försvinner!

Min sista lediga dag. Imorgon börjar jag jobba. Blandade känslor det där just nu!


TRÖTT

Usch vad trött jag är. Har i alla fall varit ute på stan en sväng med Louise. Har även hunnit med att få i mig lite mat, så nu blir det kaffe och någon kanelbulla. Sedan går jag nog och sover en timma eller två! Måste ladda inför kvällens fest hemma hos Fredrik. Utflyttningsfest.


Lördag 13:e juni

Från början var min tanke att inte alls gå ut igår. Sedan ändrades min tanke till att gå med till "Strandgatan" och bara ta något glas. Men det hela slutade med att jag rummlade hem här hemma vid halv tre inatt, lagom glad i hågen. Men shit vad roligt jag hade igår!! Började som sagt på "Strandis" och sedan gick vi vidare till Butlers! Bjuder på lite bilder! Som vanligt kan man klicka alla  små bilder till större!


Det bästa var att Sofia kom! Gud vad jag saknat henne under hennes resa! Februari sågs vi senast. Long time!

   


Nu har jag fixat lite olika kategorier här på bloggen med!

Strandgatan

Ikväll blir det en tur till "Strandgatan". Blir väl ett eller två glas skulle jag tro! Det får man unna sig, det är ju fredag. Ska bli riktigt kul att få umgås lite med Sofia med, henne har jag inte träffat sedan i februari (om man bortser från den lilla stunden vi pratade när vi sprang på varandra i tisdags) eftersom hon har varit ute och rest! Får passa på nu i sommar innan hon & Björn beger sig till Halmstad!

Fredag 12.e juni

Regnet öser verkligen ner utanför mitt fönster. Jag har tillbringat morgonen med att mysa framför tvn. När det är sådant här väder kan man göra det utan att få dåligt samvete! Skönt! Kanske borde köra en film till? ;)

Dagen idag kommer bli lugn. Framåt kvällen kan det hända jag går med lite kompisar ut någonstans på stan och tar ett glas och umgås! Trevligt trevligt.

Nu till något helt annat. Är det bara jag som reagerar på alla flygolyckor som hänt de senaste veckorna?

* Först har vi den olyckan med passagerarplanet som störtade ner i havet
* Den andra olyckan var ett plan som det började brinna i motorn på
* Den tredje var att det började brinna inne i cabinen på planet
* Ett litet plan störtade igår (eller förgår).
* Ännu ett litet plan har störtat... rakt på en jeep.

Är det konstigt att jag redan nu börjar bäva för flygresan till Thailand??? Jag vet verkligen inte hur jag ska komma över min största fobi. Någon som har något tips?!

Torsdag 11:e juni

Sitter i soffan och dricker kaffe och kikar på filmen "The Holiday", samtidigt som jag inväntar att en maskin med tvätt ska bli klar. Har nämligen tvättstugan idag. Hur mycket tvätt som helst med. Lagom kul! Ska i alla fall iväg och fika med Emelie vid 12.30. Och i eftermiddag ska jag iväg och handla lite för att fylla upp kylen. Louise åker med.

Idag känns det som jag har tusen saker som ska hinnas med. Får väl se hur långt jag kommer. Är ju ledig imorgon med, så då tar jag det som inte hinns med idag!

Till helgen blir det 25årskalas i gbg. Trevligt trevligt=)

Det räcker inte med kärlek!

Funderar på om jag borde krypa ner under täcket för att mysa lite med en bok. Just nu läser jag "Det räcker inte med kärlek - en mammas kamp för sin son" Inte kommit så långt i den, men kan nog redan nu rekomendera den. Handlar om en mamma som misstänker att sin lilla son har en autistisk störning. Man får följa hennes kamp om en utredning. Det är ungefär dit jag kommit i boken nu! Vet inte vad den mer handlar om! Men efter att ha läst de två första böckerna i Stieg Larssons triologi kände jag att jag behövde något annat innan jag ger mig på den tredje och sista boken. Jag märker att så fort sommaren kommer, så läser jag otroligt mycket! Älskar att läsa när tiden finns!


Onsdag 10:e Juni

GRATTIS PAPPA PÅ 47ÅRSDAGEN!

Idag är det fyraår sedan jag tog studenten.... om jag inte minns fel så tog vi den 10:e Juni. Fyra år sedan, det är ju en evighet. Tänk vad tiden springer iväg!



Nätshoppat

Idag kom skattepengarna, vilket jag firade med att nätshoppa lite.

Från cdon förbestälde jag filmen "Män som hatar kvinnor". Sedan klickade jag hem några typiska tjejfilmer med, som det var väldigt bra reapris på:
   
* Män som hatar kvinnor
* John Tycker must die
* Mitt superex
* Sex and the city - the movie

Sedan klickade jag in mig på hm:
  
* Supersöt kjol som jag längtar efter
* Ett gulligt linne
* Ett par shorts

Och till sist hamnade jag inne på Ellos:
 
*En hissgardin till köket
* 2 prydnadskuddar
*Köpte även lite underkläder där, men det behöver jag väl inte skylta med här;)

Allt detta för typ en 1000-lapp. Underbart!

Som vanligt kan ni klicka på varje bild så de blir större!

Tisdag 9:e juni

Nu är jag hemma ifrån Grekland igen. Tycker alltid veckan springer iväg när man är iväg så. Kan ju börja att meddela att jag klarade flyget ner utan större svårigheter. Vi blev en timma försenade pga tekniskt fel på planet, men men. Kände mig faktiskt relativt lugnt när vi var där uppe i luften (vilket jag inte hade gjort om jag hört talas om den stora flygolyckan innan, men den hände nog dagen efter?). Väl framme i grekland fick vi åka taxi till hotellet. Oj vad grekerna kör vill jag lova!

Dagarna har bestått av sol och bad. Underbart. Ena dagen kände jag att det fick bli skuggan för min del, men annars har det varit solen som gällt. Vädret har varit underbart... förutom onsdagen, då vi vaknade till regn. Skam den som ger sig. Vi gick ner och åt frukost, sedan väntade ut regnet. Tanken var att promenera upp bland bergen för att kolla på ett vattenfall. 3 km skulle det vara, enligt grekernas skylt. Så vi började traska. Efter en bra bit kommer vi fram till en ny skylt, som även den säger 3 km. Ja, ni kan ju tänka er att det blev en lång utflykt. Men det var det värt, vattenfallet var superfint!

Vi kom hem tidigt imorse. Egentligen skulle vi landat runt 01-tiden inatt. Men på grund av att flyget som skulle komma från sverige hade tekniska fel (igen), så var de tvugna att byta plan. Så istället fick det bli ett plan från Litauen... eller om det var Lettland. Men hemresan mina vänner, så kan jag lova er att jag inte mådde så bra. Jag var helt säker på att planet skulle störta...typ. Inte lätt att vara flyggrädd :( Men hem kom jag. Kom innanför dörren här hemma runt 06 idag. Vaknade runt 09 av att Alva tyckte det var dags att gå upp. Min lilla sötkatt det. Så pigg är man inte. Har lyckats ta en långpromenad med Louise så man vaknade till liv. Ingen idé att sova nu, om jag ska sova inatt!

Bjuder på lite bilder från veckan. Ni kan klicka på alla små bilder för att få dem större.

SOL & BAD




    
   
   

Promenad till vattenfallet

   
   


Övrigt



   
 

På återseende. Ikväll blir det jordgubbar & glass med Malin & Louise!

Måndag 1:e juni

Go´morron! Om typ 7 timmar beger jag mig upp i luften och mot grekland! Ska bli underbart. Men man kan inte klaga på vädret här hemma heller!

Har hunnit med att äta frukost, samt att stressa upp mig för det här med vätskereglern på flygplanen. Har ju en massa med mig i packningen. Tillslut insåg jag att det inte rör något som ligger i den stora resväskan, utan i handbagaget. Phu!
Nu ska jag göra mig iordning och börja njuta av semestern! Återkommer om en vecka :)

RSS 2.0