Ändrar mig

Det finns en tv-serie som jag pratat ner rätt rejält! Som jag inte har förstått hypen kring. Nu började den visas om på nytt på tv4. Söndagar kl 21. Men eftersom man inte kan missa BigBrother vid den tiden så kollar jag via tv4 play. Nyss sett avsnitt 2 i säsong 1. Och jag är nog beredd att ändra uppfattning! Jag har skrattat både en och två gånger och den sjuka humorn i serien. Vilken jag menar: Solsidan såklart.



Nu däremot går tankarna mot sängen. Är redan väldigt trött idag och klockan ringer 04.40 imorgon. Lika bra att få sova några timmar! Imorgon kl 13 går jag på lååånghelg!

Go´natt!






Tisdag 31e maj

Trött i huvudet idag. Suttit med kvalitetsredovisning idag på jobbet. Det är ju ett bra exempel på att jag inte hade klarat ett stillasittande arbete med en massa papper hit och dit. Många andra skulle vara helt trött i huvudet efter en dag bland massa barn på förskolan... där ser man hur olika alla är. Och tur är väl det!

En arbetsdag kvar, sedan lååånghelg! Underbart!

Drömyrket

Har spenderat den senaste timmen framför dokumentären "Viktorias liv". Den handlade om en tjej som haft ett hjärtproblem sedan födseln, men nu fått ett nytt hjärta. Hennes liv har svävat mellan liv och död och hon har spenderat en stor del av sitt liv på sjukhuset. För några år sedan gick en annan dokumentär med samma tjej, nu fick man följa upp hur det gått för henne.

Tårarna har rullat ner för mina kinder till och från under dokumentären. Det gör så ont i mig när barn är sjuka. När barn får spendera så mycket tid på sjukhuset. Barn ska få vara friska, de ska få leka och busa hela dagarna och göra hyss för deras fröknar på förskolan. De ska inte ligga i en sjukhussäng.

En stor dröm jag har är att någongång i mitt liv, få arbeta som lekterapeut på en barnavdelning på ett sjukhus. Att få göra deras sjukhusvistelse så positiv som möjligt. Eller i värsta fall, göra deras sista tid i livet till en bra tid. Denna dröm har jag haft i många år och jag kommer någongång se till att göra den drömmen sann.


Måndag 30e maj

Vilken måndag. Allt har gått i ett hela tiden! Först nu varvar jag ner och bara slappar. Tänkte bädda ner mig framför ett par intressanta dokumentärer på fyran ikväll, tätt följt av Big Brother. Därefter är det nog dags för mig att krypa ner under täcket.

Måste bara visa er så supergulligt klipp! Kolla vad mamma katt gör när kattungen drömmer! Så supersött!


BB

Ni missar väl inte Big Brother ikväll.
Säsongens mest spännande veckofinal om ni frågar mig!


kl 21.00 på tv11

Söndag 29e maj

Söndag och jag är uppe sedan flera timmar tillbaka. Vaknade innan åtta av att jag knappt kunde andas. Morgonen är alltid värst när man är förkyld. Så istället för att ligga där och kippa efter andan valde jag att gå upp! Har redan hunnit med en hel del! Härligt!

Idag är det mors dag, vilket innebär att jag & malin kommer åka ner till edet och uppvakta mamma lite! Och sedan blir det middag där nere med! Gott gott! Men innan det ska jag se till att fortsätta min rensning lite i mina förvaringsutrymmen här i lägenheten. Pappa har nämligen lastat en släpkärra där nere i edet som ska till tippen. Så jag tänkte att jag hjälper till att fylla den med;)

Jag har även hunnit lägga in en beställninng på cdon såhär på morgonkvisten. Det blev en del filmer för endast 207kr+frakt. Ibland är det bra med lite oerbjudanden och så! Och jag tycker helt ärligt det är roligare att ha filmerna i hyllan än att ladda ner dem till datorn, så det så!

Dessa tre filmer blidde det. Blev även en dvd-box. Köpte den mest för nostalgins skull. Växte ju upp med denna serie:

BEVERLY HILLS 9120


Resan bokad och klar!

Thailandsresa bokad och klar!
Den 16e Januari lyfter vi! Underbart!



Här ska jag spendera ett par veckor i januari!

Choklad

Genom att läsa Sofias blogg så har man koll på marabous nyaste choklad! Jag har alltid varit lite negativ till deras chokladkakor med så kallad fyllningar. Men just denna gången kunde jag inte motstå att testa. Och denna var riktigt smarrig. Däremot kan man äta max 2 rutor åt gången, annars blir det alldeles för mycket!


Strawberry Cheesecake, mums!

Lördag 28e maj

Haft fullt upp i några dagar nu! I förrgår var det som sagt Jimmy som tog sin student.

Igår gick jag upp tidigt och åkte raka vägen ner till edet. Där skrev jag kontrakt för nya jobbet. Japp, det är dags att lämna arbetslivet i uddevalla och börja arbeta på en förskola i Lilla Edet. Självklart känns det tråkigt att sluta där jag är nu, men den förskolan stängs ju om sex veckor. Så att söka nytt jobb har ju varit en självklarhet. Och med tanke på vilken förskola jag hamnar på nu känns det mer än bra. Har aldrig hört något negativt om den, utan enbart positiva saker! Så jag ser självklart fram emot nya utmaningar!

Igår var även dagen då mamma fyllde 50. Så jag var där nere hela dagen och firade henne. Öppet hus hade hon med! Förmiddagen var lugn, alla kom frammåt eftermiddagen/kvällen. Hoppas hon hade en toppendag. Men det tror jag allt! GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!

Jag & mamma i en tuktuk i Thailand 2010!

Idag tänkte jag ta mig en tur ut till Överby. Tänkte väl faktiskt inte shoppa något speciellt! Mest kolla runt lite. Från början var planen att vi skulle gett oss ut med mamma & pappas nya båt. Men vädret är inte allt för roligt för det kanske. Men i vilket fall som helst så lär ju detta bli rena familjehelgen. Imorgon är det ju mors dag med! Vem vet, kanske ligger en liten present här hemma och väntar på att hamna hos mamma;)

Har även hört ryktas om att Januaris Thailandsresa kanske bokas denna helgen....?;)Jippieee!


Student-tider!

Skickar en massa grattishälsningar till lillebror som tagit studenten idag.
Ha det toppenkul i göteborg nu ikväll!


Syster har fixat lite vätska till studenten.


Nybakad student!


Vi syskon!

Visst kan man inte låta bli att tänka tillbaka på sin egen student. Men måste säga det att Jimmys gymnasium har lagt upp själva utspringet mycket bättre än vad vi gjorde. Där kom alla klasser på en gång. Det gjorde de inte här... förutom att Jimmys klass sprang ut lite fel, men det gick fint ändå;) Blev två samhällsklasser uppe på scenen istället för en. Och klassen som skulle kommit efter Jimmys klass fick helt enkelt hoppa och studsa till jimmys klass musikval! Så kan det gå!

Usch, nu är verkligen lillebror inte liten längre. Vart tar åren vägen???

Nostalgi som fortfarande lever!

Egentligen är det helt sjukt. Dessa killar (nu gubbar kanske) var en del av min uppväxt. Jag minns att jag var på deras spelningar ett flertal gånger. Och det tyckte man var jättestort då! Idag är jag 25 år och arbetar på en förskola! Nu är det "mina" barns tur att gå och se dessa uppträda.

Tänk vad glädje de här gubbarna ger barn! När de senast hade varit i Uddevalla vet jag inte hur många gånger vi körde "Fader abraham" på jobbet!

Onsdag 25e maj

Nu har jag tagit långhelg! Skönt! Imorgon är det dags för lillebrors student. Herregud, han är inte så liten längre. Blir en jobbig dag för mig och mamma, som är bland de blödigaste personerna som finns. Förra året tillexempel, när jag åkte till jobbet tidigt en morgon och hamnade bakom ett sånt där studentflak med skrikande och glada studenter (ja, här i trollhättan åker man vagn och släp på morgonen) så kom jag på mig själv att sitta med tårarna rinnandes, av glädje för deras skull. Så ja... som sagt, imorgon tar lillebror studenten.

På fredag fyller mamma 50. Så då tog jag med ledigt, så jag kan vara där hela dagen och hjälpa till med det som behövs. Och sedan tycker jag att jag är värd en långhelg med för den delen.

Nu ska jag ta en svängom med damsugaren och sedan blir det en kopp kaffe!

Hmm, just det. Erica tipsade om jätterean inne på Vero Moda i Uddevalla. Så jag kunde ju inte motstå att ta mig en sväng dit. Hittade en klänning för 50kr. Man tackar! Minns ni den klänningen jag visade upp häromdagen bara? Det är en i samma modell, fast helfärgad, utan några mönster alls. Färgen är ljusrosa/gammeldagsrosa.


Tisdag 24e maj

Håller på att röjer lite i sovrummet. Kom på mig själv att det fanns lite väl mycket kläder framme där inne. Dels på krokar, på tvättkorg, i sängen och golvet. Nån ordning får det allt vara!! Men nu är det fint är inne igen. Kläderna som ska tvättas ligger i tvättkorgen, och det andra är på sin plats i både klädgarderoben, klädbyron och klädkammaren. Ibland är det tur jag bor ensam.

Efter jobbet idag mötte jag upp syster och hennes kompis på Överby. På schemat stod presentshopping till lillebror som tar studenten på torsdag. Sedan är det ju även mors dag på söndag;) Och sedan att mamma fyller 50 på fredag får inte glömmas. Men det är redan fixat.

Vi hann även med en liten fika på Espresso House. Testade deras chokladcheesecake. Inte min smak alls... men men! Kunde ju självklart inte springa runt i affärer utan att komma hem med något till mig själv. Så denna enkla kjolen fick följa med hem från Cubus. 59kr, kap! En perfekt sommarkjol att bara glida runt i. Slutar strax ovanför knäna!




=(

1 vecka sedan världens bästa mormor lämnade oss. Saknar henne så det gör ont. Men jag är lättad över att du slapp lida längre, men det känns så väldigt tomt.

Glömmer dig aldrig världens finaste människa!!!

Igen...

Har precis anmält mig till göteborgsvarvet 2012;)

Åker ner till Edet

Åker ner till mamma och papap för att grilla lite.
Eller ja, tanken var det från början. Men nu regnar det...:(

Blir nog gott vilket som;)

Jag klarade det:)

Kass bloggning. Men har haft fullt upp sedan sist! I fredags jobbae jag stängning och åkte sedan raka vägen ut till Åsaka för att träffa tjejerna! Hade en supermysig kväll! Tack Sofia för en toppenkväll.

Och igår då, så var det dags för Göteborgsvarvet. Fyfasen. Timmarna innan var jag väldigt sugen på att bara hoppa av allt. Hur skulle JAG lyckas ta mig runt 21 km??? Otränad och omotiverad. Men det vände strax innan start. Fick ont i foten redan efter 5 km, och kände att jag aldig skulle genomföra hela loppet, utan antagligen hoppa av. Men nej, när jag passerade 10km fanns inte den tanken kvar. Jag skulle runt, trots en ond fot. Jag lyckades. För en annan kanske det inte är en tid som de skulle varit nöjd med. Men jag känner mig helt klart nöjd med mina 2.53. För mig var det stort att bara ta mig i mål.

Idag har jag verkligen ont. Låret ska vi inte prata om. Vristerna gör så ont så jag haltar mig fram. Bara att ta mig från sängen ut till köket var en prövning vill jag säga. Och man säger ju alltid att det är som värst två dagar efteråt, så hur jag tar mig frammåt imorgon vill jag inte ens veta.

Nu blir jag snart upplockad av mamma. Vi ska ut och köpa blommor till min balkong. Helst hade jag nog velat ligga i soffan hela dagen. Men något säger mig att värken inte blir bättre av att ligga still. Så jag beger mig ut och handlar blommor istället. Men aj!


Jag fixade det!!! =)

Love!

Denna klänning fick följa med mig hem från Vero Moda idag!


Torsdag 19e maj

Bara jag som blir på otroligt spralligt humör över denna låt? ;)


goodiebag;)

Vem älskar inte gratis-saker? Jag är sedan länge medlem på buzzador.se. Där får man hem olika produkter att testa, samt att dela ut till folk i sin närhet. Idag på jobbet när jag delade ut en dagkräm så tipsade Hanna mig om sidan goodiebag.nu. En sida som liknar buzzador, men man behöver inte hålla på att dela ut till en massa folk. Utan istället har de några kampanjer per år, så får man beställa en liten goodiebag. Självklart gick jag med. Så nu är en nivea duschkräm och Loreals volymschampo påväg hem till mig. Gratis är gott;)

Nu är den här!

Idag kom den äntligen.
Så nu går jag runt här hemma och myser i min nya ziperall!


Saknar...

Försöker tänka på en massa positiva saker.
Men tankarna faller ofta tillbaka på dig.
Tårarna rinner, och jag låter dem göra det.

En dag kommer jag kunna minnas dig och le.
Glädjas åt att du fanns i mitt liv så länge som du gjorde.
Men än är allt så nytt och jag sörjer att du inte längre finns kvar i mitt liv.

Har så många fina minnen tillsammans med dig.
Många av dem minnena, förknippas inte helt oväntat ut till stugan.
Alla midsommrar, all fika på balkongen, alla härliga sommarkvällar.

Saknar dig mormor!

Du har det bra nu...

Tisdag 17.e maj

För exakt en vecka sedan blev jag ägare till en HTC Thropy. Idag, en vecka senare sa jag hejdå till den telefonen. Tyvärr utlovade inte den det som personalen i butiken utlovade till mig. Sedan att den hänger upp sig flera gånger varje dag och gör så man behöver starta om  den... nej!

Jag var beredd på att få en diskussion i butiken, men icke! Blev jättebra bemött och det var inga problem alls att häva det första köpet. Jag har mitt abonnemang hos 3 och är supernöjd. Blir alltid bra bemött både i butik och kundservice.

I alla fall, lämnade in min "gamla" mobil och åkte hem med en ny! Jag har alltid sagt att jag ALDRIG ska äga en iphone. Men ja... nu sitter jag här med en iphone, haha! Killen i butiken lyckades väl övertala mig;) Nej, men jag anser nu att HTC & Iphone inte skiljer allt för mycket på sig! Och jag fick ett bra abonnemangspris... trodde det skulle vara svindyrt med iphone. Däremot har jag inte den allra nyaste, men inte långt därefter;)


Måndag 16e maj

Var verkligen i valet och kvalet idag om jag skulle orka arbeta idag, efter denna helgen som varit. Men igår kväll beslutade jag mig att gå till jobbet ändå. Och jag ångrar mig inte. Är det något som kan få en både piggare, men samtidigt att tänka på annat, så är det barn. Att ha en hel hejjarklack som står vid grinden och ropar på en när man kommer, det är inte många som har den fördelen med sitt jobb.

Trodde jag skulle vara mycket tröttare med, eftersom sömnen varit lite si sådär under helgen. Hade även väldigt svårt att somna igår, många tankar som cirkulerade i huvudet. Och väldigt många minnen med mormor som kom upp. Men jag har ändå känt mig relativt pigg, skönt det.

Nu däremot rinner energin av mig. Det får bli kvällsmat och soffan innan sängen kallar om några timmar!

Tankeläsande katt?

Helt otroligt ibland hur djur beter sig. På Max märkte man direkt tidigare idag att han förstod att mamma var lite nedstämd idag. Han lämnade henne inte.

Under helgen som varit nu med allt jobbigt, så har jag märkt (under de korta stunder jag träffat Alva) att Alva inte släpper mig. Hon följer efter överallt. Och idag är hon värre än nånsin. Hon följer efter mig precis vart jag än går. Hon lyckades tillochmed komma in på toaletten när jag duschade! Precis såhär gjorde hon när farfar gick bort förra året med.


Denna sötnosen kan konsten med att gå mig på nerverna vissa dagar.
Men som idag, när jag är ledsen och nedstämd, så är hon sååå söt och omtänksam!


Alvina däremot, hon tar livet som det kommer. Huvudsaken är att hon har det bra;)
Fast hon är lika söt för det;)

Sorg

Ibland önskar jag lite för mig själv att man alltid ska få ha kvar ens nära och kära i ens liv. Men tyvärr vet man ju innerst inne att en sådan önskning aldrig kommer kunna slå in. Det finns en väg vi alla ska vandra. Tidigt imorse slapp en underbar människa sin sjukdom och vandrade vidare till andra sidan.

Även fast det känns tungt och många tårar rullat på min kind, och ännu fler tårar kommer komma, så är jag glad och lättad att hon ändå slapp undan så snabbt som hon gjorde.

Jag älskar dig mormor, och kommer aldrig glömma dig. Har många fina minnen bevarade i mitt hjärta! Minnen som jag kommer plocka fram då och då!

Du har det bättre nu!




Lördag 14e maj

Bloggen kommer nog vara tyst ett par dagar. När allt är över med det som sker just nu återkommer jag! Men jag behöver tid till att samla kraft, vara ensam, vara md familjen och släkten.

Torsdag 12e maj

Denna dag började toppen. Sovmorgon och en lugn morgon. Ett trevligt besked via telefonen (kan ju säga att the meeting igår gick toppen så att säga), och ja, en allmänt bra dag=) Härligt!

Var väl bara nu på kvällen det blev lite sämre. Men man får försöka vara stark genom vissa perioder i ens liv. Även om det inte är enkelt alltid! Ta hand om era nära och kära!


Onsdag 11e maj

Angående dagens lilla meeting. Jag har gjort bättre ifrån mig, och jag har gjort sämre ifrån mig.

Nu får det gå som det går:)

Sommarplågan 2011

Årets sommarplåga sägs bli Eric Amarillos "Om sanningen ska fram (vill du ligga med mig då)" En annan stark kandidat är Big Brother-låten "Fest i hela huset".

Ja, båda låtarna lär ju spelas till öronen blöder på oss som behöver lyssna! ;)




Morgondagen blir busy!

Haft en härlig dag. Fast i och för sig har i stort sett hela dagen spenderats på jobbet. Varit ute i solen med barnen och bara haft det gott! Har gungat och cyklat, lekt i sandlådan, gungat gungbräda... Ja lite allt möjligt har jag hunnit med idag. Tänk vilket roligt jobb jag har;)

Väl hemma har jag fixat och donat. Tog mig ett ordentligt röjartag i sopskåpet. Jag vet inte, men jag lyckas alltid samla på mig en massa bröte där inne. Men nu är det skinande rent. Hela köket blev skinande rent tillochmed.

Nu slår jag mig till ro i soffan en stund innan jag går och lägger mig. Har en minst sagt hektisk dag. Först jobb, som alltid. Sedan iväg på ett... ja vad ska vi kalla det utan att avslöja allt för mycket, möte? och sedan vet jag faktiskt inte vart jag ska? Fick ju på födelsedagsfesten av tjejerna från lärarprogrammet att jag ska iväg på något. Imorgon får jag äntligen veta vad som kokats ihop. Spännande. Tror det blir en bra onsdag imorgon!!!

Ha en trevlig kväll!

Ändring

Jag tar tillbaka det jag skrev tidigare idag. Det är på torsdag såklart det gäller för Sverige i semifinal 2 :)

Ikväll gäller det!

Ikväll är det dags att se om vi kvalar in till finlen i Eurovision Song Contest!




Måndag 9e maj

Min eftermiddag har bestått av att pilla med denna.

Herregud, en helt ny värld för mig.

Imorgon ska jag få experthjälp av Malin. Kan behövas!


...

Har haft en fin söndag idag!
Men nu har mina känslor kommit ikapp mig.

Jag vet inte, men bloggandet får bli lite som det blir de närmaste dagarna.
Tänker på mig själv i första hand nu!


Söndag 8e maj

Blev en härlig sovmorgon idag med. Vaknade vid sjutiden först av någon jäkla musikkarneval ute på gatorna... klockan sju?!?! Nej, någon måtta får det vara på en söndag. Så jag somnade så gott om så!

Frukosten är intagen. Har vilat ögonen på ett avsnitt av "Vänner". Nu ska jag börja göra mig iordning för att möta dagen. Först på schemat står att åka och besöka världens bästa mormor!

Hoppas ni får en bra söndag!

Weekend

Extremt sugen på en liten weekend någonstans.
En tur upp till Stockholm hade räckt. Lite omväxling sådär=)

Kanske borde försöka få in något liknande på semestern?

Lördag 7e maj

Tog en ordentlig sovmorgon idag. Klockan var efter 10 när jag klev upp ur sängen. Underbart. Efter den veckan jag har haft så kändes det behövligt. Och det var ju helt underbart att kliva upp och inse att solen är tillbaka!!

Idag tänker jag inte göra några måsten alls! Nej. Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen, ta en kaffe på balkongen, fixa till någon enklare lunch, rulla ner mot edet för att umgås med familjen och grilla lite senare! Härliga lördag! Tror något av mina nya ballerinapar får åka på idag med!


Lumene Vitamin C+

Jag är medlem på Buzzador.se. Det är en sida där man har chans till att prova olika produkter, och sedan rapportera in vad jag själv och andra tycker om den. Fick mail igår om att jag blivit antagen till en ny kampanj. Nämligen en kampanj om Lumene Vitamin C+. Jag kommer alltså få hem 1 stor burk (till mig själv) och 15 småburkar. Dessa ska delas ut till nära och kära. Kan tänka mig att de på jobbet kan råka ut för att få vara med i min lilla undersökning bland annat. På sidan står det följande om produkten:

"Lumene Vitamin C+ Lystergivande Dagcreme är en mjuk och fräscht doftande ansiktscreme som omedelbart ger huden extra lyster. De guldgula hjortronen är kärnan i Lumene Vitamin C+. Hjortron skyddar, renar och ger huden lyster. Magi när den är som bäst!"

ska bli spännande att prova.


Fredag 6e maj

Fredag kväll! En hektiskt vecka är till ända! Jag tar helg. Det har resulterat i att jag slocknat i soffan två gånger efter att jag kom hem från jobbet. Och då kan jag tillägga att jag var hemma runt 17.30 idag. Fast det blir nog inga problem att somna nu ikväll heller. Jag är så trött så jag skulle kunna somna stående. Tar på krafterna att ha hand om massa småttingar dagarna i ändå;) Men jäklar vilket roligt och givande jobb jag har!

Tänkte se klart Big Brother nu. Men sedan kommer jag nog lägga mig. Ingen idé att tvinga sig att vara vaken bara för att det är fredagskväll!

Go´natt!

Torsdag 5e maj

Fick bli följande mobil. Får den nästa vecka!



HTC Trophy

Hoppas jag blir nöjd!

Tankspridd

Tänker bädda ner mig i soffan nu. Ska kolla på den gamla godingen "Festival"... ingen jättebra film direkt, men bra musik. Det väger upp lite;) Sedan känner jag att jag behöver skingra mina tankar och känslor just nu. Mycket som cirkulerar inuti mig. Vill inte skriva om allt här, mer än att man ska ta tillvara på tiden man har med nära och kära! I dagsläget känns det väldigt skönt att ha ett jobb att gå till om dagarna. Det är så man "glömmer" bort sina känslor för några timmar!

Det kan hända att jag skriver lite väl kryptiskt ibland. Jag kanske skriver hur jag känner, men inte VARFÖR jag känner som jag gör och så vidare. Men denna bloggen skrivs inte enbart för läsarnas skull. Jag skriver även för min egen skull. Jag vill kunna gå tillbaka och se hur jag mådde under en viss period kanske, hur jag hanterade vissa saker. Men samtidigt alla roliga saker jag är med om i livet. Jag ser detta som ett slags dagboksskrivande. Men inte en låst dagbok, utan en som är öppen för mig och för alla andra som väljer att kika in här. Men jag väljer att inte dela med mig om allt. En del saker räcker det att mina vänner & familj vet om.


Onsdag 4e maj

Jag fattar verkligen inte. Folk tar powernap för att orka med resten av dagen. De enda gångerna jag gör detta är när jag haft öppningen på jobbet, alltså när alarmet ringer 04.30 på morgonen. För då brukar man känna av framåt 14-tiden att kroppen inte riktigt orkar mer.

Men själva grejen med powernap är väl att man ska få lite mer ork under resten av dagen?? Riktigt så fungerar det inte med mig, nej! Jag blir snarare tröttare efter en sådan. För att komma igång behövs en stor kopp kaffe, men det är inte alltid ens det hjälper. Jag sov mellan typ 15-16 idag. Och det är först nu jag orkat ta tag i saker som ska göras. Ja ja, bäst att fortsätta medans energin finns kvar!!

Måste bara tillägga en sak. Igår snöade det, vilket kändes sådär. Imorse var det -3 och jag fick skrapa rutan. Hallå, vi är inne i maj!

Natti Natti

Var precis påväg att placera mig i soffan för att kolla kvällens avsnitt av Big Brother. Men jag ändrade mig att jag enbart skulle få cirka 5 timmar sömn isåfall inatt. Så nej, istället bäddar jag ner mig i sängen och myser med en bok tills jag somnar. Klockan ringer runt 04.30 imorgon bitti, alltid lika härligt.

Go´natt alla godingar där ute!

8 år av bus!

Tänk att denna lilla busen blir 8 år idag. ´

Tiden bara rinner iväg!

 




Tisdag 3e maj

Allvarligt... snö i maj? Ja ja, så länge jag slipper en återupplevelse av november 2010 så är jag glad!


Säger godnatt

Alldeles strax dags att bädda ner sig i sängen och sova! Känns behövligt. Mycket tankar som cirkulerar runt just nu. Många känslor som kommer tillbaka... Jag säger godnatt nu, så hoppas jag att jag vaknar och är piggare imorgon!

...

Kan det inte räcka med tråkigheter nu?

=(

Måndag 2e maj

Måndag igen. Och det märktes på jobbet vill jag lova. Måndagar brukar innebära lite livligare barn än vad det är resten av veckan. Lägg på lite inskolning på det, så har ni min dag. Nu har jag i alla fall varit hemma en stund. Även hunnit med att uträtta ärenden på stan. Skönt att avverka lite saker. Näst på tur står att plocka in tvätten som hängt alldeles för många dagar på tvättstället. Varför blir det alltid så?

Näst på tur stod visst att ge katterna mat, hur kunde jag glömma det? Jaja, Alvina påminner mig rätt  så bra! Hon är som en inställd mat och sovklocka. 18.30 SKA kvällsmaten serveras. Inte så mycket att välja på!

Världsförälder

Ni missar väl inte HUMORGALAN på tv4 ikväll?

Helt ärligt, så kollar jag inte på den. Men den är för ett bra ändamål.

Uppmaning: Bli världsföräldrar. Ni gör en god gärning!


Jättebebis!

Jag & Malin kunde inte hålla oss längre.
Vi beställde varsin, som nu är påväg hem hit.
Denna kommer jag hoppa runt i här hemma!


Tog mig en löprunda

fyfasen vad tråkigt det är att ge sig ut och springa själv. Men jag är stolt över mig själv ändå! då tar jag det i min egna takt och förhoppningsvis passerar jag snart gränsen då jag tycker det är pest och pina att springa. Många som ständigt löptränar ser det ju som en jättehärlig träningsform, då man bara kan folkusera på sig själv och sina egna tankar. jo men visst.... Tänkte sätta mig ikväll och göra kommande veckas träningsschema. Funderar på att kanske klämma in ett styrkepass på friskis med. Variation är väl alltid bra.

Nu däremot blir det en tallrik müsli!

Söndag 1e maj

Härliga söndag. Jag har precis kommit hem. Har nämligen varit iväg på koutsläpp idag, haha! Men herregud vad kul att se. Kossorna var ju helt tokiga när de fick komma ut på grönbete. Nåväl, de flesta i alla fall. Var väl en och annan som lunkade ut i lugnt tempo. Men de flesta sprang och hoppade som om de vore lyckligast i världen. Synd bara det blåste så kallt! Blev verkligen svinkallt där ett tag.

Därefter åkte vi vägen om förbi överby. Fick köpt mig två par ballerinaskor från skopunkten. Sedan fick jag köpt mig ett vätskebälte med, från Team Sportia. Så nu är jag väl i princip redo för att starta i Göteborgsvarvet. 3 veckor kvar, hej och hå!

RSS 2.0