Längesen

Gaaah, nu var det ett tag sedan IGEN, men det blir så emellanåt. Känns som om dagarna och veckorna bara springer iväg. Och dagarna består av det vanliga: jobb, träffa vänner & familj, träning mm. Äntligen börjar våren komma med. Haft ett gäng härliga dagar nu det sista, och man blir genast lite piggare. Man orkar hitta på så mycket mer!
 
Förra helgen var jag på bröllop. Kusinen gifte sig. Denna helgen har jag shoppat nere i Göteborg tillsammans med Sandra. Jag som inte skulle shoppa kom allt hem med en del saker ändå. Ops, så det kan gå.
 
Nu väntar jag på att maten i ugnen ska bli klar. Blir något så lätt som lasagnette. Gott och enkelt.

Onsdag 10 april

Idag var jag verkligen i valet och kvalet om jag skulle åka och träna eller inte. Både ryggen och ena armen har börjat strejka (antagligen pga felbelastning på jobbet. Måste börja tänka mer på att inte bära lika mycket, och belasta rätt), men tillslut tog jag mig i kragen och tänkte att det kanske blir bättre av lite träning. Får väl se imorgon om det var en smart, eller en mindre smart idé;)
 
Passade i alla fall på att inviga mina nya träningsbyxor. En liten present från pappa.
 
Byxor från DeVal

Min första glossybox

Jag valde att börja prenumerera på glossybox. Hade aldrig hört talas om vad det var innan jag hörde om det från min syster.

Man betalar alltså 139kr varje månad. Detta dras automatiskt. I slutet av varje månad får man hem en liten presentbox. Måste erkänna att den kändes väldigt lyxig och snygg! Detta var min första glossybox, och vad fick jag? Jag fick:

Dag- och nattkräm från Bodyshop. Jag älskar ju detta märker och dessa produkter gjorde mig verkligen inte besviken!

En eyeliner/ögonakuggspenna från jelly pong pong. Denna har jag inte testat ordentligt än, men det kommer. Tror jag kommer gilla den!

Nagelförstärkningsmedel från Trind. Ska testa på en nagel nu ikväll. Läst om att många är överkänsliga mot det medlet, men förhoppningsvis funkar det på mig!

Sedan fick jag även en riktigt snygg ögonskugga och tandblekning som inte är med på bilden här nedanför. Men jag är verkligen nöjd med dessa produkterna. Längtar redan till slutet av april;)


Söndag 7 april

Helgen börjar gå mot sitt slut. Haft en riktigt go helg! Fredagen spenderades bara hemma. Jag fick mitt städryck som kan dyka upp sådär på fredag eftermiddag emellanåt. Sedan var det jag och tvn hela kvällen!

Igår däremot vankades det party i Uddevalla tillsammans med några fd arbetskamrater hemma hos Erica. Även några fler vänner till Erica var med. Riktig trevlig kväll. Idag är även en sån dag som jag får väldigt sällan dagen efter jag druckit lite vin. Huvudvärken har nämligen gjort sig påmind. Men men, det var det värt och nu är den borta och jag börjar bli redo för dagens familje- och juniorjympa!


Annandag påsk

Kom fram till att jag spenderat en stor del av mina lediga dagar denna långhelg, nere i lilla Edet. Åker ner idag med för att gå på lite kalas för kusinen som fyllt 20. Men det har varit riktigt härliga dagar och jag känner mig ordentligt utvilad och redo att börja jobba imorgon igen!

Igår var jag ute på promenad med denna sötnosen.


RSS 2.0