Body Scrub

Nu kanske jag tjatar lite. Vet ju att jag lovordat dessa produkter innan... Men kan liksom inte låta bli. Pratar om The Body Shops produkter. I helgen köpte jag en nu body-Scrub. Den doftar persika och jag är helt såld! Den slår alla scrubs jag tidigare testat! Köp!


Helgen som var

Vilken underbar helg jag haft. I fredags åkte jag, Sandra och Malin upp till Linköping, för att besöka Karin över helgen. Vi var uppe rätt sent då, så det blev tacos och tjöt den kvällen.

Igår tog vi bilen in till Norrköping där det shoppades, fikades, shoppades och lunchades. Supermysig dag som avslutades med middag på kvällen i Linköping. Vi besökte en restaurang som hette "Kniv & Gaffel". Supergott!

Idag däremot är jag trött. Tar på krafterna att åka bil i flera timmar i sträck, haha.

Bilden på mig och Sandra är ifrån igår på restaurangen.



Torsdag 27 september

Igår var ingen rolig dag mina vänner. Jag hade så ont i min lilla fot, eller ja, tå, efter sprutan jag fick i förrgår. Jag visste knappt vart jag skulle ta vägen. Värre blev det när jag fick ett barn över foten. Då fick jag vackert gå till ett annat rum och säga ett och annat ord. Sedna blev det apoteket för att få mig lite smärtlindring. Idag har det gjort ont, och gör fortfarande. Illrött är det med. Känns förhoppningsvis bättre imorgon.
 
Till något roligare. Jag har en toppenhelg framför mig, som ska tillbringas med de bästa tjejerna. Tyvärr kommer vi sakna ett par stycken, som är upptagna på andra håll (en är i Japan och en flyttar i helgen).... Oh vad jag ser fram emot en riktigt härlig helg.
 
Förresten, ni har inte missat att Stiftelsens album nu finns på Spotify va? Lyssna!
 

Läkarbesök!

Hemma efter en lååång dag. Först jobb 6-13. Fullt ös hela dagen. Precis som det ska vara på en förskola.

Därefter raka vägen till vårdcentralen för att träffa en läkare. Haft problem med foten ett tag. Eller närmare bestämt stortån. Att en stortå kan bidra med så mycket smärta. Trott att en så kallad hallux valgus varit det största problemet. Men nej, problemet har istället varit en stor inflamation i leden i tån, som jag haft sen i maj. Bra jobbat Jenny. Det hela slutade med att jag snällt fick lägga mig på britsen. Därefter plockades det fram en kortisonspruta som sattes rakt in i leden. Ja vad ska man säga. Jag håller mig till ett ord: SMÄRTA. Men värst var det/är det efteråt. Känns ju att man fått in något i tån om man säger så. Förhoppningsvis hjälper det i längden.

Därefter hann jag förbi och träffa Ludde en sväng innan jobbet kallade igen och det blev kvällsplanering.

Måste bara visa vart vi hittade Ludde förut!


Måndag 24 september

Spenderat en del av kvällen på alla fyra i hallen. Ibland märker man att det är dags att ge upp för dagen. Speciellt när man mäter hur långt golvet är, för att ta reda på vilka mattor man ska klicka hem. När man tror man har koll på allt och man tror man har koll på vilka mattor man ska klicka hem, man har bara en enda knapptryckning kvar innan beställningen är lagd.... ja då kommer jag väl på att tumstocken är 2 meter lång och inte 1 meter lång, haha! Då är man trött och hjärnan hänger liksom inte med. Upptäckte mitt lilla misstag i sista stund i alla fall. Mattor beställda och nu inväntar jag på att de ska komma hem hit.
 
Idag har jag haft en tvätt- och städdag. Musiken på högsta volym och sedan har jag kört gärnet.
 
Imorgon blir det en heldag. Först jobb 6-13. Upp till trollhättan för ett läkarbesök (som jag är lite orolig över vad de ska säga), och sedan tillbaka till jobbet för lite kvällsplanering. Great!
 
Ha en fortsatt trevlig helg.

Söndag 23 september

Har även idag spenderat en tid nere i Edet hos familjen. Lite svårt att slita sig när det finns en 4 månaders valp där!


Ludde

Vill bara visa er fina Ludde!


Älska mig igen

Som jag skrev tidigare så kollade jag och Sandra på film igår kväll. Vi kollade på "Älska mig igen". Vill man se en bra film med mycket känslor så ska man se denna. Absolut sevärd!
 

Lördag 22 september

Igår hade jag en sån där härlig fredag. Kompetensutvecklingdag på jobbet! Vi fick gjort det vi skulle, men även att för en gång skull sitta ner och prata och diskutera ordentligt. Sällan man hinner det en vanlig dag på förskolan. Därefter åkte jag hem till mamma & pappa, där det bjöds på ostbricka! Kvällen avslutades med film hemma hos Sandra. Perfekt fredag helt enkelt.

Idag däremot är det lördag! Förra lördagen var vi i Svenljunga. Mamma, pappa, Malin och Jimmy är påväg ner dit nu igen. Om några timmar åker jag ner till Edet för att möta upp dem hemma. Med sig har dem då en liten valp.


Sex and the city

varit iväg på ett härligt jympa-pass. Idag blev det medel/Styrka. Gött att musklerna fick jobba idag! Kommer kännas imorgon.
 
Nu däremot ligger jag nerbäddad i soffan. Kvällsmaten är intagen och kvar står en stor kopp med svartvinbärste. Tänker umgås lite med Carrie, Miranda, Samantha & Charlotte resten av kvällen. Alla borde äga en "Sex and the City"-box.
 

Lakris-te

Idag har jag letat upp barnet i mig! Hur man gör? Jo man tar på 17 barn samt sig själv regnkläder från topp till tå, ger sig sedan ut i spöregnet och hoppar i varenda vattenpöl man hittar! Efter en hektisk dag som varvades ner med en fika på stan tillsammans med Sandra och Malin, avslutas nu med en kopp te i soffan. Inser dock att jag valde fel te... Inte alls sugen på te med lakrissmak idag...


Tisdag 18 september

Nu börjar jag inse att hösten faktiskt är här. Ett tecken på det var den varma tröjan som fick åka på under vindjackan på jobbet idag. Ett tag när jag stod ute på gården i blåsten slog det mig att jag nog faktiskt snart har med vantar till jobbet. Men det gör faktiskt ingenting. Börjar längta efter en riktigt mysig höst. Och då får man även lov att drömma sig bort lite! Jag drömmer mig tillbaka till mitt paradis på jorden. Låter bilden tala för sig själv.


Stiftelsen

Stiftelsen har gjort det igen. Ännu en superlåt: "Ur ballans" Jag hoppas innerligt att det snart kommer ett helt album så man kan lyssna på låt efter låt.
 


"Vart jag än går" kan jag fortfarande lyssna på om och om igen...
 
 

Grattis!

Idag säger vi grattis till lillasyster som fyller 24 år idag! Hon har, tillsammans med mig, mamma & pappa tillbringat en del av dagen i Svenljunga. Resultatet av besöket där kommer på lördag, om exakt en vecka!


Onsdag 12 september

Vilken härlig dag. Eller ja, jag vet inte om den började så bra.... har skrattat åt mig själv idag. Skulle öppna på jobbet klockan 6.00. I vanliga fall brukar jag dyka upp på jobbet bara någon minut innan jag börjar. Men när jag öppnar så brukar jag vilja vara där i tid. Gärna 10 minuter innan, för att hinna tända upp lokalerna, hänga av mig jacka och skorna osv. Men imorse blev allt så stressigt här hemma. Vet inte vad jag pysslade med, men när jag var påväg till jobbet insåg jag att jag skulle komma nästan precis lagom tills det är dags att låsa upp för barnen och föräldrarna som kommer tidigt.
 
När jag är ungefär halvvägs ser jag en man stå mitt i vägen och vinka in mig på busshållsplatsen. Reflekskläder och någon röd självlysande skylt. Min första tanke är "Nej men det är nog ingen riktigt polis, vad skulle dem göra här halv sex på morgonen, det har ju varit en hel del bluffpoliser ute på vägarna det sista"... så jag tänkte bara köra förbi denna mannen som stod mitt i vägen, då det bara kändes väldigt fel. Haha... tur var väl det, för det var körkorts och nykterhetskontroll. En alldeles äkta sådan, haha. Tror inte jag vaknat ordentligt vid den tiden på morgonen. Hade ju varit fint om jag startat en biljakt då med. Men i tid till jobbet kom jag i alla fall....
 
Men sedan flöt dagen på bra! Härlig dag på jobbet, in till stan påvägen hem för att bland annat hämta ut biljetterna till Johan Glans som vi ska på den 28 oktober. Sedan stenslocknade jag i sängen.
 
Nu är det städning och tvätt på schemat. Och sedan slappande resten av kvällen! Gött!

Söndag 9e september

Precis kollat på premiäravsnittet av "X Factor" och jag måste säga att jag är övertygad. Från början kändes det bara som ett dåligt komplement till "Idol", men nej, det tar jag tillbaka. Och jag är glad att Andreas Carlsson sitter i juryn. Det blir nog en bra höst detta!
 
Spenderade en del av dagen nere på IKEA idag. Malin skulle inhandla nya möbler till sin nya lägenhet. Och jag fick med mig ett par fönsterlampor och stearinlljus med mig hem. En familjedag helt enkelt.
 
Nu laddas det om inför en ny vecka... En ny fullspäckad vecka skulle jag vilja säga. Den kommer bestå av både det ena och det andra. Jobba, träna, träffa underbara vänner, spendera en eftermiddag i tvättstugan... ja lite gott och blandat. Och på lördag blir det en tur till Svenljunga. Mer om det längre fram i tiden.
 
 

Lördag 8e september

Idag hade jag bara tänkt att vara hemma och inte göra någonting. Känslorna efter gårdagens avsked har varit jobbiga. Men när man imorse fick ett sms från en liten 2åring (och dennes mamma) om att jag & Lotta var väldigt välkomna på en fika, så kunde man ju bara inte motstå.
 
Så det blev att rulla ner mot Göta för en fika hemma hos Annika och lilla Emmie, samt hennes kusiner två kusiner. Supermysig dag verkligen. Behhövde det! Hann även leka av mig lite på lekparken, haha. Ni minns sånna där ställningar som man kunde hänga i som små. Som oftast satt ihop i tre olika höjder. Barnen kom på att det är ju jätteroligt att ta fart på mig om jag hänger där, haha! Barn kan verkligen få en på bra humör.
 
Nu ligger jag hemma och kollar på Körslaget. Känns som en alldeles lagom lördagskväll!

Ledsen!

Igår var en otroligt tuff dag. Jag visste att Max skulle till veterinären 9.30. Jag hade på känn hur det skulle sluta. Men ville egentligen inte veta något förrän jag slutade jobba kl 13. Prick klockan 13 fick jag beskedet att vår lilla hårboll var tvungen att få somna in och att han inte längre fanns hos oss.
 
Att man kan fästa sig så vid dessa fyrbenta djur. Det är verkligen som en familjemedlem som fått lämna oss. Tårarna rann konstant igår. Idag känner jag att jag kan hantera det hela bättre, men fyfasen vad han är saknad.
 

9 år blev du, ditt lilla busfrö.
 
 
 
 

Tisdag 4e september

Åkte direkt till Uddevalla efter jobbet idag. Skulle få gosa med en liten bebis på inte ens tre veckor. Herregud vad små de är. Man blir ju bebissjuk när man ser de små liven. En liten Felix var det i alla fall jag fick gosa med idag. Världens bästa Erica blev mamma igen för några veckor sedan. Man kan väl säga att det var en stolt storebror som visade upp lille Felix idag.
 
Nu däremot har jag ägnat kvällen åt städning. Tänker strax spendera resten av kvällen framför tvn. Tror det får bli Kristallengalan.
 



Måndag 3 september

Idag tog jag mig i kragen och införskaffade mig nya träningsskor för inomhusträning. Jag har varit extremt snål (eller bara inte fått tummen ur) och skulle gjort detta för länge längesen! Dämpningen finns det ingenting i mina gamla skor, och med en fot som redan ställer till problem kan jag ju se till att ha ordentliga skor i alla fall! Det blev ett par nike-skor som införskaffades på team sportia. Blev inte ens ruinerad. 899kr i butik, jag fick dem för 674. Invigde mina nya fina skor på core/spinn-passet tidigare ikväll!


Söndag 2 september

Helgen börjar lida mot sitt slut. Jag har spenderat hela helgen nere i Lilla Edet. Edetfestivalen båda kvällarna... men jag vet inte. Inget fel på sällskapet jag hade med mig, men själva festivalen vet jag inte om jag kände mig så nöjd med. Får nog ta mig en funderare på om det kommer bli ett besök nästa år.
 
Även fast jag haft två rätt så lugna kvällar med alldeles lagom med alkohol, och inte hemma allt för sent, så har jag varit helt slut idag. Därför var det extra skönt att bege sig till friskis&svettis förut, för att ha premiär för terminens familjejympa & juniorjympa. Som vanligt hade Malin lyckats få ihop bra pass! Ser fram emot en härlig termin.
 
Nu däremot blir det snart  sängen, så man är utvilad inför en ny arbetsvecka! Tillbaka till vardagen med andra ord.
 
Go´natt!

RSS 2.0