Fredag 30:e april

Stack från jobbet lite tidigare idag vilket innebär att jag inte behövt stressa allt för mycket, vilket är skönt... stress är inget bra för mig. För mycket stress leder till magkatarr;) I alla fall, ikväll är det födelsedagsfest hemma hos Emelie som fyller år idag, på själva valborg. Vinet ligger på kylning, håret är klart, sminket är klart, nu ska jag bara hoppa i kläderna med och sätta på mig lite smycken. Sedan är jag redo att bli upphämtad av Petra.

Nu är det dags att göra sig vid det sista :D Ha en trevlig valborgskväll!

Torsdag 29.e april

Jag har haft en lång dag på jobbet (9-19.30) och är allt annat än pigg. Hade planer på att fixa en massa saker när jag kom hem från jobbet, men så blev inte fallet;) Tröttheten tog över rätt snabbt. Så istället startade jag tv.n och klickade fram tv3 där de "Lyxfällan" började. Och jag måste säga att jag kan bli riktigt frustrerad ibland av att se det. Men idag är det värre än värst. En 27årig tjej men en son på 6 månader (tror jag). Hon klarar inte av att försörja sig ekonomisk själv, eftersom hon lägger en hel del pengar på bland annat shopping och fika. Istället jobber hennes mamma 160% om jag inte minns fel. I vilket fall som helst så har mamman två jobb, för att försörja sin dotter på 27år! Skrämmande. Jag anser att man ska kunna klara sin ekonomi själv när man flyttar hemifrån (självklart finns det undantag ibland när man har problem med ekonomin, men gå då inte och shoppa upp alla pengarna istället).

Jag flyttade hemifrån när jag studerade... och jag har aldrig behövt be mamma och pappa om pengar eller hjälp. Sedan ska jag inte sticka under stolen och säga att jag aldrig fått pengar/saker av dem, men jag har aldrig bett om det. Utan de har gett mig saker för de velat det. Och självklart är jag tacksam för det. Men jag hade ALDRIG tagit att mamma eller pappa jobbade extra bara för att försörja mig, jag är ändå 24 år!

Frustrerad, märks det?

Sista arbetsdagen på veckan imorgon. 8-16, men ska försöka smita iväg lite tidigare. Imorgon är det valborgsmässoafton med. Hur "firar" ni den? Själv ska jag hem till Emelie från klassen på lite födelsedagsfest. Resten av helgen ska jag sova bort.... nej, det ska jag inte;) Men just nu känns det som om jag skulle kunna göra det.

Onsdag 28.e april

Sitter i soffan och äter lite kvtällsmat. Fil & müsli. Mumsigt. Samtidig kollar jag på nyheterna på svt. Just nu visar de en förskola som är ute och plockar skräp. Det är ju faktiskt den officiela skräpplockarveckan nu. "Håll Sverige Rent" har denna veckan en gång om året, och då är det vanligt att förskolorna hjälper till. Vi är inte sämre på mitt jobb. Idag gick ena halvan av barnen iväg och plockade skräp. Sedan gjorde vi en "Skräptavla" som nu pryder våran vägg! På fredag är det nästa grupps tur att gå ut och samla lite skräp.

Jag är helt slut och vet inte vad jag ska skriva mer. Men en liten update om vad jag gjort fick ni ju i alla fall. '

Så... ut och plocka skräp med er;)

Cougar town

Nu blir det tisdagens höjdpunkt:
"Cougar Town".

Ni missar väl inte?


Tisdag 27.e april

Sitter här, helt rosig om kinderna. Vädret är underbart och vi har varit ute nästan hela dagen på jobbet. Hur solen än står under dagen så har vi den på oss hela tiden. Underbart!!! Vet inte om jag kommer tycka det är lika underbart i sommar när jag kommer vara illröd som en kräfta, haha!

Min rensning fortsätter här hemma. Idag går jag igenom alla papper som ska in i pärmar och så. Kan komma på mig själv under vissa perioder att vara lite slarvig på det där, men ändå har jag stenkoll på alla papper, speciellt räkningarna. Men nu ska alla papper till rätt plats och jag ska sätta mig och betala mina räkningar. Idag damp ju lönen in på kontot så.

Funderar på att bege mig ut i affärerna någon dag och hitta en billig slit-och-släng-vårjacka som jag kan ha på jobbet. Nu har jag ingen direkt bra vårjacka där, utan har en allvädersjacka typ. Men vill ha något ordentligt. De jag har här hemma är inga jag vill sluta ut på jobbet med leriga barn som man bär runt på dagarna i ända.Fast när jag tänker efter... undra om det inte finns en jacka i mitt hallförråd som skulle passa att ha på jobbet... tåls att kika upp. Eller tog jag ner den till mamma igen eftersom jag itne trodde jag skulle använda den? Hmm....?!

Måndag 26:e april

Sitter här framför tvn och gäspar för fullt. Känns som jag gäspat hela dagen... vet vet, kanske beror på att jag lyssnade på Rix morgonzoo imorse i bilen, där de pratade om gäspningar och varför de smittade. Tror de smittade mig genom radion och det har hållt i hela dagen. Svaret på varför gäspningar smittar är att vi människor är flockdjur, så nu vet ni det!

Efter jobbet åkte jag & Frida ut till Torp för att köpa nya kameror till våra avdelningar på jobbet. Tyvärr fanns de inte inne, så imorgon finns de att hämta ut. Så fina kameror så! När jag var klar med kamera-letandet rullade min bil ner till Edet. Dels hämtade jag lite ren tvätt som mamma tvättat åt mig, tack! Och sedan lämnade jag ännu lite mer tvätt. Usch, nästan pinsamt, 24 år och låter mamma tvätta. Men det beror helt och hållet på att vi inte har någon tvättstuga just för tillfället här i huset, men får snart igång den igen förhoppningsvis. Men då är jag tacksam för att mamma hjälper till sålänge! Du är bäst!

Nu ikväll har jag leget framför tvn och kollat på "Håkans bar" och verkligen längtat tillbaka till den underbara atmosfären i Thailand. Nu ska jag alldeles snart börja göra mig iordning för att krypa ner under täcket och läsa lite innan John Blund kommer på besök.

Renovering hit och dit.

Nu ska jag snart ge upp för idag. Snart i alla fall... Ska se till att få klart disken i köket, som är kvar efter maten. Sedan gå igenom lite tvätt som jag ska ta ner till mamma imorgon. Vår tvättstuga är ju avstängd nu pga renovering. Skulle ta 1-2 veckor. På onsdag har det tagit två veckor, men kan lova er att det inte kommer vara klart tills dess...Så då är det tur att man har en mamma och en pappa.

Så imorgon efter jobbet åker jag och Frida ut till Torp för att köpa nya kameror till våra avdelningar, och sedan rullar jag direkt ner till Lilla Edet för att hälsa på en sväng! Det är nog det enda jag kommer planera in efter jobbet denna veckan. De två tidigare veckorna har verkligen varit planerade till max och jag har knappt varit hemma, vilket resulterade i att jag kände av stressen, som egentligen inte ens borde funnits. Så denna vecka blir lugn. Skönt!

Godnatt!

Fina minnen

Håller på med maten ute i köket, samtidigt som jag lyssnar på "Lugna favoriter"... inte den kanalen jag helst av allt lyssnar på, men tyvärr den enda kanalen som fungerar utan störningar i köket, haha! I alla fall, så spelade de "Det vackraste" med Ceclila Vennersten. Det var den låten som spelades på min farfars begravning som var den 11.e februari. Idag var första gången jag kunde lyssna på den utan att bryta ihop. Istället kände jag en skön känsla inom mig. Jag tänkte på farfar under låtens gång och alla fina minnen jag har med honom. Innan har jag bara grinat och tänkt på att jag aldrig kommer få träffa honom mer. Idag kändes det skönt att höra låten och få tänka på farfar! Den låten kommer alltid förknippas med farfar i framtiden.

Alltid älskad, aldrig glömd


Söndag 25:e april

Känner mig väldigt effektiv idag. Fortsätter med min vårstädning som gick sådär igår. Skriver på c-uppsatsen (nej, den är inte klar än, men det tar på det), och självklart busar jag med mina två små hjärtegull Alva & Alvina. Just nu väntar jag bara på att c-uppsatsen ska bli klar. Vilken enorm lättnad jag kommer känna då. Tyvärr jobbar ju både jag & Johanna just nu, så vi kan inte lägga all den tid på det som vi skulle vilja! Men nu tar det sig!

Nu till något helt annat. Jag läste på aftonbladets hemsida igår (eller om det kan ha varit GT:s hemsida) att från och med 2012 kan det bli förbjudet att köra med gamla bilar inne i Göteborg. Åldersgränsen på bilen var 16 år. Detta för miljöns skull. Jag sitter här och funderar lite, för jag minns aldrig från vilket år min lilla bil är. Antingen 1996 eller 1998. Men är den från 1996 så är den 16år 2012. Vilket innebär att den alltså inte kommer få köra i Göteborg. Har ni hört nått löjligare? Inte för att jag kör i Göteborg, men ändå! Vart är världen påväg?

Nu ska jag skriva lite till på uppsatsen. Sedan koka mig en kopp kaffe och ta mig en paus. Dags att börja med maten om en stund med. Köttfärsås & pasta blir det idag!

promenad till affären

Kände att jag var tvungen att komma ut en sväng, så tog mig en promenad och svängde förbi affären på vägen hem... inhandlade lite nödvändigheter till kvällen.


Mumsigt värre. Pringles med smaken sourcream & onion slår aldrig fel. Sedan har jag hittat mig en ny favoritchoklad. Fazer med smak av marianne, ni vet den där karamellen med choklad och någon mintsak över? Hur god som helst.

Sedan mår jag faktiskt inte helt 100 idag. Och har nog inte gjort det på ett par dagar. Känner att det är något i kroppen som inte stämmer. Men det är väl inte så konstigt. Har inte ens jobbat två månader i den barngrupp jag
är i just nu, så man tar väl emot de flesta bacillerna ännu. Och var och varannan unge är ju förkylda/hostoga/hängiga hos oss. Så det är väl som det ska vara.

Just det, känner mig jämt och ständigt trött numera med. Vet inte vad det kan bero på faktiskt. Men jag har ingen lust att gå runt dagarna i ända med "grus" i ögonen. Så nu börjar jag från början för att se om det kanske är något min kropp saknar. Därför köpte jag hem lite c-vitaminer.

C-vitaminer fårn friggs. För min del blev det jordgubbsmak.

Har ni tips på saker som kan få mig pigg och kry igen så tipsa på;)

Segare än segast

Varför har jag som vana att aldrig få gjort allt jag tänkt. Tanken var ju som sagt storstädning idag. Och visst har jag städat. Men vid denna tiden hade jag tänkt vara klar med i alla fall två rum. Är jag det? Nej! Jag är fortfarande kvar i köket. Men det är bara för att jag hittar på en massa annat under tiden. Måste lära mig att hålla mig till en sysselsättning. Snart tänker jag i vilket fall som helst gå och handla lite gott tills ikväll! Så det så!

Helt underbart att bara vara hemma och bara vara!

Lördag 24:e april

Hade en riktigt trevlig kväll igår med arbetskamraterna. Började kvällen med Bowling i uddevalla, och sedan blev det lite mat & vin på "Kvarterskrogen". Men det blev en tidig kväll. Man är verkligen inte pigg på fredagskvällarna, så vi gav upp efter maten, var hemma här strax innan 23.30. skönt. Nästa gång kör vi på en lördag!

Denna helgen ska jag ägna åt vårstädning. Har precis dragit igång och köket är det som jag angriper allra först. Älskar att ha ett skinande rent kök. Tanken är att jag ska rensa bort allt överflödigt i lägenheten med, men ja, för mig är det inte alltid lätt att slänga saker vill jag lova. Måste bli bättre på det där. Den dagen jag beger mig till större boende kan jag verkligen inte ta med all skit jag har här, så är det bara.

Senare idag blir det nog att köpa nått smarrigt till ikväll. Är väldigt sugen på chips och dip ikväll. Mums. Och till middag får det nog bli pizza idag. Om jag ska vara effektiv med städningen så vore det ju onödigt att ta en paus för att ställa sig och laga mat;)


Fredag 23:e april

kort update idag! Ska precis dricka en kopp kaffe (ovanligt?) och sedan så smått börja göra mig redo för kvällen. Ikväll blir det först bowling med arbetskamraterna och sedan en bit mat på Kvarterskrogen, tror det heter så iaf, i Uddevalla. Sedan får vi se vad som händer. Utgång eller hemgång? Det får kvällen visa!

Ha en fin fredag!

Torsdag 22:e april

Sköna torsdagskväll.... eller något;) Kom ifrån jobbet kl 19, det är ju iaf lite bättre än den utsatta tiden 19.30. så jag har bara varit hemma en kortare stund. Hoppade in i duschen när jag kom hem, så nu är jag redo för en mysig tv-kväll. Har huvudvärk som f*n och känner därför att jag inte orkar med något mer ansträngande än att glo på tv. Kruxet är att det inte är något bra på tv alls idag. Men vilken tur att jag fått hem boxen med säsong två av "Vänner". Då har jag något som roar mig! Haha, Vänner är sååå mycket min humor!

Assistent åt miss Anka?

Sitter och kollar på "Anna Anka söker assistent", och min fråga är:
Vill dessa människar arbeta som hennes assistent?
Jag hade nog sagt upp mig frivilligt!

Onsdag 21:e april

Skulle egentligen tagit en fika med Sandra idag efter jobbet, men ställde in det. Jag har haft yrsel hela dagen och kände därför bara för att åka hem och spendera kvällen hemma. Ibland har man helt enkelt sånna dagar då man bara vill vara hemma! Och idag var en sådan dag. Har fått fixat lite här hemma. Och har fortfarande lite kvar att fixa här nu ikväll.

Är det bara jag som tycker att veckorna bara rinner iväg? Var ju precis helg, och imorgon är det redan torsdag... jag säger då det. Men jag klagar då inte;) I och för sig känns det inte lika kul att vara på jobbet mellan 8-19.30 imorgon, men tyvärr har jag inte så mycket att välja på. Brukar flyta på när man väl är där och har den där megalångadagen varenda torsdag. Det är livet som förskollärare det.

Vet ni vad, att befinna mig i köket för att baka är ju inte min specialare om man säger så. Nästa fredag är det dags för mig att stå för fredagsfikat. Och redan nu ber jag er om tips! Så kom igen, tipsa på om bra saker som är relativt lätt att baka!

Tisdag 20:e april

Blev en lång dag idag med. Efter jobbet drog jag ut en snabbis till Överby för att fixa lite kattmat till katterna. Därefter rullade bilen vidare bort till lagret för att jobba några timmar. Väl hemma var jag allt annat än pigg. Men men, det gör inte så mycket, hade ändå inget planerat när jag kom hem, förutom att ta hand om disken, som nog får vänta tills imorgon, hihi.

Malin kom över en sväng förut med, och gick precis hem. Det blev till att kolla ett par avsnitt av "Vänner". Fick hem säsong två idag. Finns det någon roligare serie? Man kan kolla gång efter gång och ändå skratta lika mycket varje gång. När vi flög till Thailand i januari (eller om det var på hemresan) och de visade "Vänner" så tror jag att jag och Malin var de enda som uppskattade det.

Nä, funderar på om jag i alla fall ska plocka in den rena disken som står i diskstället, så det ser lite mindre rörigt ut. Snälla, ge dygnet fler timmar, så känns det ibland. Snart dags att kolla "Cougar Town" i alla fall!

Skändad - en överlevares berättelse

Nu ska jag krypa ner under täcket och läsa lite. Började på en ny bok igår kväll: "Skändad - en överlevares berättelse" som är skriven av Khady Koïta. Påhittade böcker i all ära, men det är något speciellt med verklighetsbaserade böcker. Detta är nog en sådan bok man helst önskar denna tjej hade sluppit att skriva. På baksidan av boken står följande:

"När Khady Koïta var 7 år renades hon. Hon fördes till en hydda och hölls nedtryckt mot en bastmatta medan en kvinna stympade hennes kön med ett rakblad. Vid fjorton års ålder blev hon bortgift med en betydligt äldre släkting och flyttade från Senegal till Paris.

I Frankrike väntade ett helvete. Hon tvingades leva instängd i en liten lägenhet, stå ut med täta och svåra graviditeterm fysisk och psykisk misshandel och ständiga våldtäckter. Hon var en fånge i sitt eget liv.

Tillslut använde sig Khady av sin starka livsvilja och överlevnadsinstinkt och slog sig fri. Efter en lång strid fick hon äktenskapet upplöst och frigjorde sig från de traditioner som så strakt präglat hennes liv. "

 


Måndag 19.e april

Undra varför det alltid känns värst på måndag när klockan ringer? Idag var det allt annat än härligt att hoppa upp ur sängen klockan 6... eller jag ska vara ärlig, 6.15. Snooze-knappen kan vara bra den!

Efter jobbet åkte jag hem och gjorde mamma sällskap över en bit mat hemma i edet. Fick den maten jag hade önskat, mammas gryta med makaronskruvar och köttfärs... haha, kommer nog alltid ha lite barnasinne inom mig. Men det var härligt att hinna hem och hälsa på en sväng såhär en veckodag. Det är sällan det händer. Klockan 16 hade jag iaf tid hos Carina för både klippning och färgning. Och jag kan säga att det verkligen var på tiden. Jag brukar vara noga med att göra det var tredje månad. Klippningen har jag väl lyckats någorlunda bra med, hade nog gått fyra månader nu. Men färgningen, usch. Färgade aldrig sist eftersom jag då skulle till Thailand och det kändes onödigt eftersom det antagligen skulle blekas i solen ändå. Så sist jag färgade håret var i september typ. Så nu var det verkligen inte vackert. Nästan så man velat gråta varje morgon man kollat sig i spegeln. Eller okej, inte riktigt, men nästan;)

Loggade in på Högskolan Väst sida förut och såg att man kunde hämta ut sin tenta nu. Jag såg framför mig hur jag skulle få underkänt ännu en gång på den, och därmed behöva vänta till januari att skriva om den. Och inte nog med att jag kände så, jag hinner ju inte in heller för att hämta den under veckan. Så därför skulle jag behöva gå och vänta i flera dagar medan de skickade hem den. Trodde inte resultatet skulle läggas ut riktigt än på "min sida".... men vet ni vad, de la ut resultatet idag, och jag var godkänd nu. Härligt. Tror jag hade brutit ihop rent ut sagt annars!

Nu ska jag snart grina lite framför "Spårlöst" innan jag ska sova!

Grus i ögonen

har kollat halva New Moon nu ikväll. Men nu stoppade jag, får ta resten imorgon. Mina ögon går i kors just nu.
Jag tror jag behöver sömn.
Men först, "Ballar av stål".

Myskläder ska det vara!

Jag fryser så jag skakar. Varit ute och det blåser ju så kallt så hälften vore nog. Blev visst en pizza på Intim här nedanför, tillsammans med Petra, Rita och Ingemar. Inte helt fel, såhär dagen efter är man väl inte allt för sugen att ställa sig och laga mat.

Nu däremot har jag bytt om till myskläder. Inviger min bigsize-adidaströja. I herrstorlek ska tilläggas. Finns det något goare än att skrutta runt i mjukiskläder hemma. Nej, tror inte det. Denna tröjan var väl värd pengarna: 100kr. Halva priset på reapriset ute i Tanumstrand. Ska även kolla på veckans "Så ska det låta" med. Bra söndagsnöje. Behöver jag tillägga att jag kokat mig en stooor kopp med kaffe som ska göra mig sällskap? I Love Söndagar!

New Moon

Ikväll ska jag äntligen bädda ner mig framför tv.n och kolla in denna film:



Som jag längtat! Men ville inte se den innan jag läst ut boken, vilket jag gjort nu!

Söndag 18:e april

Söndagsförmiddag! Härligt. Jag gillar verkligen söndagar av någon konstig anledning. Många brukar sitta med söndagsångesten, med tanken om att klockan ringer tidigt igen på måndagen. Men nej, inte jag. Jag tycker mer att söndagar är underbara eftersom jag sällan planerar in något stort på den dagen, utan bara tar dagen som den kommer. Underbart. Fast lite söndagsångest har jag, eftersom jag inser att jag knappt kommer vara hemma något den kommande veckan heller.

Måndag: Jobb till 14. Tid hos frisören kl 16. Det lär ju ta ett par timmar i alla fall.
Tisdag: Jobb till 16. Sedan lite jobba på lagret.
Onsdag: Jobb till 17. Sedan träffa Sandra. Och det är ju bara roligt, så det klagar jag inte på;)
Torsdag: Jobb till 16. Sedan nätverksträff på jobbet 17-19.30
Fredag: Jobb till 14. Sedan ut med jobbet på kvällen - även det ska bli kul.

Men som ni ser finns det inte så mycket hemmatid! Men men, vissa veckor blir det väl så. Kanske borde se till att få städat lägenheten idag då med andra ord, så man kommer hem till en ren och fin lägenhet om kvällarna. Men först, KAFFE;)

Lördag 17:e april

Vaknade redan klockan 9 av mig själv idag. Härligt att vakna utan en väckarklocka som ringer. Åt lite frukost och begedde mig sedan ut på stan. Första anhalten blev torgkiosken, där jag hämtade ut mitt paket från hm. I detta paketet var det en låång t-shirt, nästan klänningsaktig, i en rosa färg. Tyvärr såg den inte ut som jag räknat med när jag beställde den, men tror jag skiter i att skicka tillbaka den. Den kommer nog till användning någon varm sommardag. När jag hämtat ut paketet blev nästa stopp Systembolaget, där det inhandlades lite olika viner. Alltid bra att ha ett litet lager hemma! Höll även på att blåsa bort när jag var ute förut. Fyfasen vad det blåser ute idag.

Ska gotta ner mig framför tvn nu med en stor kopp kaffe och ett par vänner-avsnitt. Sedan är det väl dags att börja göra sig redo för namnkalaset för Wille som börjar klockan 15. Och senare ikväll blir det party hemma hos Johanna. Blir nog en bra lördag detta!

Fredag 16:e april

Fredagar är allt bra härliga! Slutade jobbet redan klockan 13 idag och det är ju aldrig fel! Åkte hem och ganska direkt kom Malin över med sina två katter. Strax därefter kom även moster in på lite fika och för att hjälpa oss klippa klorna på våra kära kissemissar. Tackar!

Nu har jag tagit igen mig en stund och ska snart dra mig ut i köket för att förbereda kvällens mat. Det blir en thailänsk fläskfilégryta. Min kära lillebror kommer upp hit ikväll och gör mig lite sällskap! Vi ska även kolla på "Björn Gustafsson - ett livsverk"... haha. Typiskt våran humor. Eller vad säger du Jimmy? Våga inte säga något annat, så som jag kämpade för att hitta den filmen ute i butikerna. Varför kan de inte bara ställa filmerna var för sig? Nä, istället kan det stå ca 10 olika filmer i en hög så man får bläddra sig igenom hög efter hög... pust!



Måste bara meddela om att jag känner mig rätt stolt... loggade in på min hotmail förut och såg att nelly.com hade en himla bra rea för alla medlemmar. Och det fanns både en och två saker som jag ville klicka hem, men jag stod faktiskt över! Det ni! Sedan att jag hamnade inne på cdon.com och klickade hem "Vänner- säsong 2" är ju en annan historia. Och sedan att jag fick ett sms idag om att jag har ett paket från H&M att hämta ut är med en helt annan historia. Men det paketet beställde jag faktiskt förra månaden, så det så;)

Nej, nu är det verkligen dags att gå ut i köket och börja förbereda maten innan Jimmy kommer.

Fredag imorgon

Äntligen fredag imorgon! Denna vecka har inte alls varit rolig... Har spenderat väldigt l i t e tid hemma, så ska bli gott att sluta 13 imorgon. Funderar på om det är dags att börja smörja in mig med solkräm i ansiktet snart om dagarna, eftersom vi är ute hela dagarna. Barnen skrattade åt mig idag eftersom jag bränt upp min näsa;) Så kan det gå...

Torsdag 15:e april

Sitter hemma och har precis druckit en stooor kopp kaffe! Hur hade jag klarat mig utan denna underbara dryck?! Slutade i vilket fall som helst jobbet klockan 14, men ska vara tillbaka klockan 17.15 eftersom vi har apt-möte. Tanken var att inte åka hem emellanåt, utan stanna i uddevalla, men jag kände att jag behövde hem en sväng och fixa lite saker, har ju inte varit hemma på hela veckan i stort sett.

Imorgon är det äntligen fredag och klockan 13 går jag på helg. Hoppas på en toppenhelg!


sömnig

Lika bra att inse, när klockan blir efter 22 på vardagskvällarna så är jag inte vaken längre. Nu är klockan strax halv elva och jag är nog vaken på övertid. Så jag säger godnatt. Jobb imorgon 7.15-14 och sedan möte 17.15-19.15.  Längtar till helgen just nu.

Är det normalt att vara trött 24 timmar om dygnet? ;)

Onsdag 14:e april

Nu har jag äntligen min nya dator hemma här! Men har tyvärr ingen ork att skriva så mycket mer än att i´m back i bloggträsket. Känns som denna veckan går förrunt rent ut sagt. Jag har precis kommit hem. Åkte hemifrån 7.15 imorse och nu är klockan 21. Idag var det självförvållat. Fixat en massa saker efter jobbet, bland annat att hämta denna dator=) Igår däremot var jag på föreläsning med jobbet i Uddevalla. Men det gör inget att det blev sent för det var en riktigt bra föreläsning. Sånna uppskattas. Och imorgon är jag hemma runt åtta pågrund av möte på jobbet. Så ja, kvällarna har änna försvunnit denna vecka.

Men jag klagar inte, för jag har ett underbart jobb... jag menar, vem tackar nej till att vara ute i princip hela dagen i detta underbara väder? :) Inte jag i alla fall. Nu längtar jag till sommaren!

Hundleksak

Jag, Malin & Jimmy var precis på Boströms (Lilla Edets egna Ica-butik) för att köpa lite godis. Fick även för mig att göra något jag gör alldeles för sällan, nämligen köpa en liten present till älskade Max. När jag väl gör mig till och fixar något sådant, då köper jag något som redan ligger i hans leksakslåda. Men vad gör det, han gillar den lika mycket för det:)

Inte lätt att köpa något som denna hunden inte har sedan innan, då han har världens största leksakslåda!


Lördag 10:e april

Jag har inte lagt av med bloggandet, men har fortfarande ingen dator hemma. Det visade sig att datorn inte gick att laga *fan*, så nu är en ny dator beställd och beräknas finnas i min lägenhet i mitten av nästa vecka. Härligt! Måste erkänna att jag saknar bloggandet enormt!

Annars är allt bara fint med mig. Jag jobbar och står i om dagarna och njuter av ledigheten om kvällarna! Har även börjat sökandet på allvar efter en större lägenhet nu! Hoppas på att det snart dyker upp något bra erbjudande! Uteserveringen på Krogen/Puben/Restaurangen har kommit upp och jag känner att jag gärna hade flyttat NU om den möjligheten fanns...

Nu sitter jag hemma i Lilla Edet och ska spendera kvällen här hemma tillsammans med resten av familjen, förutom pappa som är ute på galej med jobbet. Hemmagjort pizza står på schemat. Mums!

Hoppas på att snart återkomma!

Måndag 5:e april

Sitter nere i Lilla Edet hos mamma & pappa just nu och dricker en kopp kaffe! Ska snart börja rulla hem mot trollhättan igår. Idag har jag, mamma, Malin & Jimmy varit ute i Tanumstrand och deras sportshop och handlat en hel del! Härligt. Jag hade nog inte planerat att köpa något speciellt men jag kom hem en tusenlapp fattigare, men desto rikare i klädväg. 4 tröjor, två träningslinnen, en t-shirt, och ett par jeans. Undra vart jag ska göra av allt hemma. Där har jag kvällsnöjet idag.

Bloggandet kommer halka efter de närmaste dagarna. Min dator och pajat och vill inte starta, så det verkar inte bättre än att jag måste införskaffa mig en ny sådan. Vet inte när jag återkommer här, men håll utkik!

Godis, mums!

Sitter hemma hos mamma & pappa nu! Har varit nere i Göta hos faster och hennes familj där vi ätit påskmat. Efter det åkte jag, pappa & Jimmy upp till lagret i Trollhättan, där pappa fick hjälpa mig att sätta på sommardäcken, så nu är det fixat och klart! Skönt.

Nu ska jag bara ta det lugnt här hemma med familjen och ha lite påskmys. Senare ikväll blir det ännu mera påskmat! Och jag kan ju inte säga att jag inte äter något godis. Har en stor "påskpåse" med massa godis här bredvid mig. Mumsigt! Nu blir det kaffe med mamma!

Ha en fortsatt trevlig påskafton!

Lördag 3:e mars, Påskafton

Glad påsk!


Kvällen igår blev riktigt lyckad. Vi började här hemma med lite förfest, för att sedan bege oss till Butlers. Tack för igår tjejer! Idag blir det till att åka ner till Edet. Först lite påskmiddag hemma hos faster och hennes familj. Ikväll ska jag bara vara hemma med familjen och äta påskmat då med. Känner att party inte är aktuellt då jag var ute igår, och att det ska festas imorgon med;)

Ha en fin påskafton allihopa!

Fest

Nu anländer snart tjejerna!
Party party!

Ha en underbar fredag!

Fredag 2:e mars

Spenderat förmiddagen ute på överby med Malin. Fått köpt lite smått och gott, och outfiten för kvällen är fixad. Köpte mig en jeans-tunika/klänning från H&M som inte alls såg fin ut hängandes på en galge, men när den väl kom på så var den riktigt fin! Så den får hänga med ikväll när jag ska festa lite med Fidane, Petra & Jessica. Tror det blir en toppenkväll!

Just nu lyssnar jag på The Baseballs samtidigt som jag städar av lägenheten, har kommit fram till att det är perfekt städningsmusik för min del.



Nu ska jag snart göra mig klar för att gå bort till mormor och morfar för att hälsa på. Alldeles för längesedan jag träffade dem nu!

Godnatt

Fick samtal strax efter nio från Karin. Hon undrade om inte hon & Sandra kunde komma förbi en sväng och göra mig sällskap. Sagt och gjort. Nu har de precis gått härifrån, de skulle vidare och dansa loss på Butlers. En annan väljer att stanna hemma idag. Men är faktiskt helt slut efter jobbet idag. Blir ju vin för min del imorgon antagligen. Mina tankar just nu går till sängen. Känns som om jag är i behov av sömn! Så nu säger jag godnatt!

Manboy

Måste bara tipsa er om Eric Saades låt "Manboy" i en akustisk verision. Jag älskar den!



Ögongodis! Kan det stämma att han bara är 19?

Påskhelg

Herregud, klockan är typ 21 nu, och vad har jag gjort för nytta sedan jag kom hem från jobbet? Absolut ingenting, haha! Ja ja, det blir väl så vissa dagar. Just nu sitter jag framför tv.n i myskläder och har spenderat lite tid med de härliga karaktärerna i "Vänner". Nu ska jag väl sätta igång och röja lite här hemma så det är fint i helgen!

Vad ska ni göra nu under påskhelgen?

Torsdag 1.e april

Nu är det långhelg!

RSS 2.0