Onsdag 30:e juni

Har spenderat en stund av kvällen med Sandra. Blev först en tur till Gina Tricot där jag fyndade lite. Det är ju sommarrea nu! Underbart. Sedan tog vi oss en tur till Subway! Klagar verkligen inte på att vi har fått det hit till Trollhättan!


Tisdag 29:e juni

Var och träffade nya hyresvärden förut. Hade ju siktet inställt på att skriva kontrakt, men det är klart att så inte var fallet. Självklart vill väl han kolla upp innan så jag inte har betalningsanmärkningar, vilket jag kom på då han skulle ha personnummer och grejjer. Men inom kort kontaktar han mig för att skriva kontrakt! Läängtar. Och nu är min nuvarande lägenhet uppsagt :) ÄNTLIGEN!

Måndag 28:e juni

Jag tror att jag inom de närmaste dagarna ska ge mig på att göra macarons. Har ni hört talas om det? Den nya "innegrejjen" inom bakverk.


Eller så går jag till ett konditori och köper;) Nej, här ska bakas någon dag!


Söndag 27:e juni

Bestämde mig för att åka ner till Edet idag igen och har i stort sett spenderat hela dagen där. Så skönt att kunna vara ute i trädgården där när solen är framme:) Jag & Malin åkte ner runt 12-tiden och jag har väl varit hemma någon timma, så ja, det blev en heldag. Den sista stunden spenderade vi hemma hos min faster och hennes familj.

När jag kom hem möttes jag av en bastu. Fattar inte hur en lägenhet kan bli såhär varm. Men nu är fönstrena öppnade (så gott det går med katter här), och det börjar svalna utomhus. Så snart är det nog gott här inne igen. Ska ta mig en skål med glass nu med. Ben & Jerry´s - strawberry cheesecake. Detta är nog min favorit:)

Imorgon är det dags för en ny vecka igen. Härligt... önskar bara denna förkylningen kunde ge med sig helt. Går med mitt onda i halsen och hostar.Men men. Imorgon får jag i vilket fall sovmorgon. Har bytt med en arbetskamrat som ville sluta tidigt imorgon. Så för min del blir det att jobba 9-17. Det sägs att bli strålande sol hela veckan. Det hoppas vi på:)

Spanien

Nu är spanienresan bokat & betald!
Underbart!!!


Lördag 26:e Juni

Sitter nere i Lilla Edet just nu hos familjen. Har varit här sedan igår. Eftersom jag inte är helt hundra så fick det bli en midsommar här istället för på kusten som sagt. Idag känner jag mig i vilket fall på bättringsvägen, men har en väldigt jobbig hosta. Ja ja, den ska väl med gå över.

Mamma & pappa målar hus och sätter upp nytt staket. Jag & Jimmy har mest agerat sällskap åt dem ute i trädgården. En kaffekopp sådär emellanåt med! När vi tröttnade på att kolla när de fixade så tog vi en sväng i deras merca och cabbade ner. Den turen avslutades med ett glass-stopp såklart i denna värmen. Mums! Nu är det snart dags för middag. Sedan får jag se när jag rullar hem mot Trollhättan igen. Malin har varit och kollat till katterna nu under förmiddagen, så egentligen är det ju ingen brådska. Kanske blir kvar här ett tag under dagen och njuter av det underbara vädret.

Kan hända att jag & mamma bokar våran resa idag med. Inom de närmaste dagarna i alla fall. Vi har hittat väldigt billiga resor till Lloret de mar i Spanien. Jag har varit där 3 gånger innan, och mamma har varit där 2 gånger innan, men då har vi åkt buss (pust och stön). Nu har vi hittat flygresor dit. Och ja, vi trivs väldigt bra där, så då kan man väl lika gärna återvända:) Så den 28:e augusti lämnar vi sverige för att gotta oss i solen en vecka! Underbart.



Om ett par månader går jag här igen!


Att göra!

Dagens att göra:

  • Kolla klart på Lotta på Bråkmakargatan (Ja jag är sjuk, då får man kolla på sånt).
  • Städa lägenheten
  • Duscha
  • Packa för en övernattning i edet
  • Rulla ner till edet och fira lite midsommar med familjen
Och till mina tjejer som firar midsommar på kusten idag: Hoppas ni får det toppen. Hade jag varit frisk och kry hade jag varit med er!

Tavlor

Dessa tavlor från  mamsellk.se tänker jag faktiskt beställa nu! De ska sitta i mitt nya fina kök!


Endast 55kr/st.

Lördag 25:e juni

Vaknade med ett leende på läpparna idag. Allt känns så himla bra. Jag ser äntligen ett slut på mitt boende i denna lägenhet, och en början på ett nytt liv i en ny lägenhet. I mitt huvud cirkulerar just nu bara inredning, inredning & inredning. Tror jag kommer satsa på möbler som kommer gå i svart.

En brist i min nuvarande lägenhet är förvaringsutrymmen. Här har jag enbart 2 garderober i hallen, ett förråd i hallen & en byrå jag själv köpt hit. Detta går inte riktigt ihop med alla kläder, ytterkläder, skor, sängkläder med mera som jag är ägare till. Men i den nya blir det ändring. Där finns ett städskåp (underbart), 2 relativt stora garderober i hallen, 2 i sovrummet och det bästa av allt, en klädgarderob man kan gå in i. Jag kommer göra om den till en superfin walk-in-closet:) Sedan hade faktiskt tjejen som bodde där nu, ställt upp en klädhängare i sovrummet, och det såg faktiskt riktigt snyggt ut om man gör det på rätt sätt.


Funderar på om mina klänningar skulle vilja hänga på den här. Från IKEA

Igår kväll satt jag och kollade runt på diverse inredningssidor och inser att det är mycket man vill ha. Jag kommer få köpa lite åt gången men när lägenheten är färdig så kan det helt klart vara mitt drömboende utan tvekan.

På måndag ska jag ringa den nya hyresvärden och jag hoppas på att få skriva papper så fort som möjligt så inget annat händer. För man kan ju inte vara helt säker förrän man skrivit på.

Den kommande tiden får ni nog räkna med mycket inredningstjaffs från denna bloggen. Men det står ni väl ut med? Ska alldeles strax visa er lite tavlor som jag vill ha!

Underbar låt.

Måste säga att jag är stolt över mig att jag fortfarande är vaken och klockan är typ midnatt. För några år sedan kunde jag vara vaken lååångt in på nätterna, men den tiden är verkligen förbi. Vid 22-tiden är jag i stort sett däckad varje kväll. Denna kväll är jag ändå inte allt för trött. Suttit och kikat runt på spotify lite. Och hittade en låt som spelas på p3 en hel del. Lyssnar alltid på den kanalen till och från jobbet, den biten som inte rix fungerar, haha. I vilket fall som helst så älskar jag denna låten! Så underbart fin, eller vad tycker ni?

Och ja, jag vet att det är en cover på en av Kents låtar. Jag är inget Kent-fan och tycker denna är 1000 gånger bättre faktiskt:)


FLYTTA

Jag är sjuk och eländig, men det skiter jag i just nu, för jag är nog samtidigt världens gladaste!
Ni som känner mig vet hur mycket jag velat flytta ifrån denna lägenhet LÄNGE. Idag har jag fått en lägenhet. En tvåa på 63kvm med inflytt 1.e september. Behöver jag säga att jag sitter med ett leende på läpparna???


Snuvig och eländig

Oh, ända sedan jag började jobba på förskolan (I mars) så har jag varit
förkyld fram och tillbaka i stort sett hela tiden!
Nu är jag så tät i näsan så jag knappt kan andas. Fy vad trött jag blir på det.
Förkyldningen har blivit en del i vardagen. Det första året är man ju som mest motaglig för barnens baciller:)

Så nu går jag nog och lägger mig och sover bort snuvan.... om nu det funkar? :P
Men men, lika glad är jag för det... :)


Måndag 21.e juni

Då var måndagen till ända. Den har verkligen gått i ett. Först var det jobb mellan 7.15-14. Åkte då in till stan i uddevalla och mötta upp min mamma. Vi gick och åt lunch på "Krogen". Och sedan kollade vi i lite affärer. Jag inhandlade ett härligt, men enkelt sommarlinne inne på Vero Moda. 100 kr, ett kap ju;) Sedan blev det en glass i solen. Tack mamma för att du kom och höll mig sällskap lite:)

Efter trevligheterna på stan tillsammans med mamma var det dags för mig att bege mig till en annan förskola än den jag är van vid att jobba på. Jag kommer nämligen inte att ha semester alla de fyra veckorna som vi har stängt på vår förskola. Utan jag kommer vara på uddevallas Sommarförskola under vecka 28-29, därefter kommer jag ha två veckors semester, alltså vecka 30-31. Och sedan kommer jag ta en semestervecka vecka 35. Så tre veckor totalt. Så blir det när man inte jobbat sen början av året, och jag vill ju ha kvar ett par dagar att kunna ta ut under vintern med.

Måste erkänna att jag kände sådär för att jobba på sommarförskolan först.... men efter att ha varit där och träffat all den personal som ska jobba på sommarförskolan så tror jag det kommer bli superduperbra. Det kommer bli lite annan verksamhet än under resten av året, och det är tillochmed så jag ser fram emot det lite, hihi. Men jag erkänner också att jag väntar till mina två första semesterveckor.

Nu ska jag slappa lite till framför tvn innan jag ska sova. Imorgon ska jag hem till Johanna efter jobbet och planera midsommar:) Mer om det en annan dag:)


Vänner säsong 4

Efter misstaget med Avatar fick jag ju trösta mig med någonting. Jag klickade hem säsong 4 av vänner. Samlingen börjar närma sig hälften. Lär få hem den under veckan.




På tal om att beställa saker... undrar vart min klänning/mina klänningar från StyleByStars tagit vägen. Först velade det ju med beställningen, trodde då inte att det gick alls. Försöker maila kundtjänst utan svar, och helt plötsligt får jag TVÅ mail om att en klänning är på väg, men har inte sett skymten av dessa. Får nog kontakta kundtjänst igen nu någon dag. Ger det denna veckan med, sedan får de en irriterad Jenny på sig;)


Snälla lilla söta klänning, kom hem till mig i dagarna.


Avatar - inte min grej

Har lånat "Avatar" av Louise på jobbet. Tänkte att denna söndagen var perfekt till att kolla den filmen. Hade faktiskt höga förväntningaar på den. Men oj vad besviken jag blev på den. För det första hängde jag knappt med från början vad som hände. Det var konstiga filurer som sprang runt, och vad gjorde de egentligen? Vart befann de sig? Nä, inte alls en Jenny-film, och det ledde till att jag somnade ifrån filmen helt enkelt. Imorgon åker den med tillbaka till Louise igen. Den har gjort sitt i min dvd-spelare helt enkelt!


Söndag 20:e juni

Kan väl erkänna att man känner sig lite småseg idag. Men hade en väldigt rolig kväll igår i alla fall med Sandra & Karin. Den avslutades på Butlers:) Var faktiskt ett tag sedan jag var där, så det var kul!

Tog en sovmorgon idag ända till 09.45:) Härligt. Vaknade runt åtta först men tvingade mig att somna om, för en gång skull. Har faktiskt inte gjort så mycket än idag, och hade tänkt fortsätta i samma takt idag. Känner faktiskt bara för att vara hemma och ta det lugn och slappa. Ska faktiskt snart ringa och beställa en pizza med. Det kan man väl få unna sig? :)

Återkommer mer lite senare!

Lördag 19.e juni

Håller på nere i tvättstugan för fullt... men nu blir det snart att gå ner och ta ur sista maskinen tvätt. Bara tummlaren kvar efter det. Ska hoppa i lite snyggare kläder med och bege mig ut för att möta dagen. Första stoppet blir överby. Där har jag lite ärenden, bland annat att köpa på mig lite leggins tänkte jag. Känns som man inte kan få för mycket av den varan just nu. Hade ju varit roligt om jag hittade något fint att ha på mig på midsommar med. Får se vad man hittar.

Efter överby blir det en sväng ner till edet. Passa på att träffa familjen. Och hade faktiskt även tänkt att kolla på vigseln mellan kronprinsessan och Daniel Westling med. Kan erkänna att jag inte är speciellt intresserad av det, men okej, vigseln får man nog se. Såg ju faktiskt konserten som hölls till deras ära igår, och oj vad tårarna rann när barnkören sjöng. Speciellt när två barn fick sjunga solo... ojojoj. Vad fint det var.

Efter vigseln åker jag hem och laddar upp inför kvällen. Vinkväll hemma hos Sandra! Karin är hemma över helgen med, kul!

Ha en fin dag!

Märker att det blir mindre och mindre bilder i min lilla blogg. Får nog bättra mig med att ha med kameran lite mer.

Fredag 18:e juni

Sitter och slappar framför tvn denna fredagskväll. Det är konserten på svt, inför det kungliga bröllopet imorgon. Det var det enda som gick att kolla på denna kväll. Men jag måste erkänna att det ska bli gott när all denna hysterin kring bröllopet lagt sig. Det känns som det tar upp all tid i media just nu.

Känns rätt skönt i vilket fall att det är helg nu. Hade en relativt lugn dag på jobbet idag. Och jag måste bara berätta en supersöt sak. När jag satt inne med mina barn i det rummet vi sitter och äter, så började vi prata om ketchup och vad man kan äta till ketchup. Så är det en pojke som säger att man faktiskt kan äta ketchup till allt. Och då berättade jag att min farfar älskade ketchup och hade det till det mesta... haha! Så utspelade sig detta:

Barnet: Äter han det till allt, tillochmed till pannkakor?
Jag: Jo, om jag inte minns fel så gjorde han det en gång, eller så var det bara för att skoja med oss barnbarn.
Barnet: Du får fråga honom.
Jag: Ja, men tyvärr finns inte min farfar kvar längre, han är död.
Barnet: Är han? Men då är han ju en ängel, en fin ängel. Han ser dig. Han kanske ser dig nu när du sitter här med oss, för han flyger nog runt lite överallt...

Hur gulligt var inte detta. Jag kan erkänna att jag kände mig lite rörd. Barn är underbara att jobba med. Jag älskar mitt jobb!


Fredag 18:e juni

Fredag:) Och jag har sovmorgon. Börjar inte jobba förrän klockan 10 idag. Underbart. Vädret verkar ju bli underbart idag med, så den största delen av dagen spenderas nog utomhus! Nu blir det en kopp kaffe till innan det är dags att göra sig redo att åka!

Ha en bra fredag:)

Torsdag 17:e juni

Oj oj oj vad off jag varit med bloggandet de senaste dagarna. Men jag har väl kommit in i en blogg-svacka. Och det har varit många sena dagar denna vecka. Har i princip varit något varje dag efter jobbet... handledning, pluggande (snart snart snart klar med det allra sista), nätverksträff på jobbet och så vidare. Och jag kan lätt erkänna att denna vecka känner jag mig helt slut i kroppen. Har inte känt det innan, men idag känner jag att semestern gärna snart får komma:) Men visst kommer man sakna både ungarna och arbetskamraterna under semestern:)

Idag jobbade jag mellan 6.15-13. Skönt att sluta tidigt om det inte var för att vi skulle ha nätverksträff med lite andra förskolor klockan 17. Men jag åkte ner till vattnet nedanför jobbet och la mig där och solade några timmar. Riktigt gott till en början, men sedan började det blåsa mer, och mulna på lite, och då gav jag upp!

Nu sitter jag hemma och bara tar det lugnt. Känns som jag borde sova snart, för pigg är jag verkligen inte idag. Jag får trösta mig med att jag har sovmorgon imorgon:) Börjar inte förrän klockan 10. Skönt. Däremot slutar jag kl 18...men efter det är det helg:) Och på lördag blir det vinkväll med Sandra & Karin med. Kanske en liten utgång med, det får vi se:)

Annars ska jag bara ta det lugnt i helgen. Tänkte försöka åka ner något till edet med. Vill besöka asklunden där älskade farfar nu mera finns. Får kolla med mamma när hon kan följa med, för jag vill inte gå dit själv första gången.

Sådär, nu har ni fått en liten upptadering ifrån mig;)

Måndag 14:e juni

Har inte haft någon större lust att blogga idag. Varför vet jag inte, men man har väl helt enkelt inte den lusten varje dag! Nu ska jag i vilket fall som helst stänga av både datorn och tv.n och krypa ner i sängen. Blir nog att läsa lite. Har ju börjat läsa en av Marian keyes böcker: "En förtjusande man". Som vanligt är hennes böcker sega i början och det känns som man aldrig kommer komma in i dem.... men sedan brukar det ändras och man knappt kan lägga ifrån sig boken. Så hoppas jag det blir med denna.


Söndag 13.e juni

Har spenderat en del av dagen nere i Lilla Edet. Vi åkte ner för att fira pappa som fyllde år i torsdags, men hann tyvärr inte ner den dagen. Middag blev det där nere med. Och att umgås med familjen såklart!

Nu är det söndagskväll och jag hade nog tänkt kolla en film innan det är dags att sova. Har lite svårare att sova tidigt nu när det är så ljust ute. Tyvärr ska man ju upp lika tidigt som vanligt trots det, men det brukar gå bra, bara man kommer upp så:)

Imorgon får farfar äntligen sin viloplats. Han gick bort i år, den 16.e januari. Men vi har väntat på att asklunden på kyrkogården han ska ligga i, skulle bli färdig. Och imorgon är det då dags för hans urnsättning. Jag kommer tyvärr inte kunna närvara på den, men jag vet att farfar hade velat att jag skulle göra det jag ska göra istället. Istället kommer jag åka ner någon eftermiddag/kväll i veckan och gå till kyrkogården. Jag hoppas detta kommer hjälpa mig i bearbetningen av den sorg som farfars bortgång har medfört. Jag tror det underlättar att ha någonstans att gå till, när man känner en extrem saknad. Att bara kunna sitta hos farfar och tänka tillbaka på alla fina minnen. Vissa dagar, när jag tänker tillbaka på honom är fortfarande lika jobbiga. Jag minns när vi besökte honom på näl. Och sedan kom även farmor, ninne & Johan. Vi satte oss ute i fikarummet vid ett långbord och drack kaffe, och farfar satt med oss. Han satt mitt emot mig, men var så liten...men ändå så glad.

Fast det snart gått fem månader sedan så har jag dagar/kvällar då tårarna kommer när jag tänker tillbaka på honom. Alla som kände honom vet vilken fin människa han var. Men allt oftare så övergår de tårarna till ett leende. Jag kan inte låta bli att le, när jag tänker på den finaste människa som funnits på våran jord.

På onsdag är det 5 månader sedan du försvann från oss... du anar inte vad saknad du är!

Sean Banan

Oh, jag vet inte vad jag ska säga. Men det sägs att denna låten kan bli årets sommarplåga. Kan någon ge mig ett svar på vad grejen är med denan Sean Banan? Och vad är grejen med denna låt? Sommarplåga, inte hos mig i alla fall.


Sean Banan - Skaka Rumpa


Grekland

Grekland i augusti/september med mamma & syrran.



Malin vid havet. Kreta-2007

Dags att vila?

Begav mig ut på en promenad förut med Malin. Blev en sväng runt slussarna. Gött. Men fy vilket väder det var, både blåst och regn. Städningen här hemma är i vilket fall som helst alldeles strax klar och jag ska koka mig en kopp kaffe och vila lite, innan jag börjar förbereda maten inför ikväll. =)

Herrejösses vad trött jag är. kanske borde sova en stund med, så jag är pigg när Sandra kommer hit sen:) Nä, sova får man göra om nätterna.



Lördag 12:e juni

Nu är jag pigg och utvilad efter en skön nattsömn. Har varit igång ett bra tag här nu på morgonen/förmiddagen. Tvätten är alldeles strax klar och min lägenhet börjar faktiskt likna en lägenhet igen. Denna veckan har medfört att jag inte hunnit med alla sysslor här hemma, så jag tar igen allt idag. Skönt när det är klart och man kan känna glädje att vistas i sitt hem;)

Lite senare under dagen ska jag åka iväg till Willys och handla inför ikväll. Jag får nämligen besök av bästaste Sandra. Tänkte fixa lite tacos att mumsa på. Och till efterätt blir det panacotta. Men den måste jag erkänna att jag fuskar med. Någon färdig mix från "Ekströms". Men vem vet, den kanske blir god.

Nu ska jag i vilket fall fortsätta att göra det fint här hemma.

Fredag 11:e juni

Sitter här och njuter av att det faktiskt är helg nu:) Härligt.

Mitt huvud är dock fyllt med en massa tankar och kroppen är fylld med massa känslor. Fick idag veta att min sysslings lilla son på 3,5 år somnade in idag. Han led av en hjärtsjukdom och har kämpat under hela sitt liv emot denna sjukdomen. Nu för tiden har vi ingen speciell kontakt med min syssling och hennes familj, men ja... det känns ändå! På nått sätt känns det ändå som jag känner de så väl, då man följer alla på facebook nu för tiden. Och jag har ju förstått att lilla Filip var ett riktigt charmtroll. Att min syssling ska behöva förlora sin son efter att ha haft honom så kort tid:(

Livet är bra orättvist. Men Filip är bland alla andra änglabarn nu och leker och busar. Och jag vill skänka en tanke till Hanna & hennes familj!

Torsdag 10:e juni

Sitter och slappar framför tv.n just nu. "Kniven mot strupen", lagom roande. Men ska snart se till att roa mig med annat. Bland annat se till att plocka undan lite saker här i lägenheten. Jag märker att två katter kan göra det minst lika stökigt som ett litet barn. De drar fram precis allt som finns att dra fram, hehe.

Den sista tiden känns det som jobbet tagit den mesta av min tid (jag klagar verkligen inte, då jag älskar mitt jobb), och min energi till annat har varit lika med noll. Känns som de sista veckorna enbart har bestått av äta, jobba & sova. Men nu är alla utvecklingssamtal över i vilket fall, och kanske det kan leda till lite mer energi till mig:) Det hoppas vi på. Det är ju sommar, då ska man inte lägga sig tidigt, då ska man njuta av sköna sommarkvällar.

En sak till. Idag blir min kära pappa 48 år. Jag säger grattis!

Här skulle ett kort på pappa sitta tänkte jag. Men min pappa är ingen linslus, och de korten jag har på honom här på datorn är väl inga jättebra;)

Tisdag 8:e juni

Har ett födelsedagsbarn här hemma idag!



2 år:)

Alldeles, alldeles UNDERBAR!

Jag älskar "Sex and the City 2"


Jag var tveksam till om den andra filmen med dessa underbara tjejer skulle ha en chans emot serien och den första filmen. Okej att de lyckades med en film efter serien, men två? Njaaa... men oj så fel jag hade. Denna filmen var tillochmed bättre än den första. Den bjöd på mycket skratt!

Anledningen till att man bara älskar detta gänget är nog att alla tjejer någongång känner igen sig i någon av karaktärerna i filmen. Och den visar verkligen hur sann vänskap ska vara. Ingenting ska få komma emellan. Vänner skaffar pojkvän, nytt jobb, barn, djur, reser iväg, ja allt möjligt. Men sanna vänner består, hur livet än blir! Har jag inte rätt?

Vågar man hoppas på en tredje film? ;)

Skor

Som jag skrev tidigare så åkte jag med mamma & brodern ut till överby. Jimmy skulle handla lite kläder. Men som sagt så känner jag mig rätt, så jag kom hem med en påse jag med, från skopunkten. Den innehöll tre par skor;)

Kommer bo i dessa i sommar!


Hade en bild här på ett par ballerinaskor med, med några nitar som piffar upp. Men det verkar inte vilja funka just nu.

Det tredje paret jag köpte var ett par vanliga enkla, fula foppatofflor i svart;) Men det är perfekt att ha på sig sånna skor en varm sommardag på jobbet.

Nu ska jag snart börja göra mig iordning. Runt tre-tiden, alltså om 40 minuter, tar jag & Malin bilen och rullar bort till morbror och moster. Där blir vi bjudna på mat. Mumsigt, mosters mat brukar hålla toppklass:) Och efter det blir det bio för mig, malin & moster. Självklart är det "Sex and the City 2" som ska ses, som jag längtat!

Söndag 6:e juni

Vilken mysig kväll det blev igår. Mötte upp Rita på torget och begav oss till Olerays, där vi tog ett bord på uteserveringen. Beställde in ett glas cider och bara satt och tjötade. Relativt snart kom även Petra. Efter en stund på uteserveringen kände vi att vi började frysa lite och begav oss in istället, där vi även passade på att äta lite. Senare under kvällen kom även Fidane förbi. Skönt med en relativt tidig kväll med, som enbart bestod av lite mat, några glas gott, och en massa massa prat med goa vänner. Vid 12 var jag nog hemma.

Tack för en toppenkväll tjejer!

Nu blir jag alldeles strax upphämtad av mamma & Jimmy. Ska åka med de ut en sväng till överby och kika. Men ja, jag blev väl upplyst om att det är till Jimmy och mamma vi skulle leta kläder denna gång... okej! Vi får väl se om man kommer hem med några kassar eller inte;) Jag känner mig själv rätt bra om man säger så;)


:)

Nu spatserar jag in till stan och slår mig ner på någon uteservering.
Ha en bra lördagskväll, det ska jag ha!

Lördag 5:e juni

Har tillbringat hela förmiddagen ute på bakgården med att sola! Får passa på när vädret är så underbart som det är idag, och har varit hela veckan typ. Tog med mig min solstol ut, lite vatten och min bok. Som förövrigt är utläst nu, herregud vilken tid det tog för mig att läsa ut den.

Har även insett att det inte var så smart drag att ha shorts på mig där ute. För nu har jag en sån där fin rand på benen...men det är ju ett tecken på att man fick färg när man låg ute.

Nu står mat på schemat. Tänkte gotta till mig med kyckling, potatissallad, vitlöksbröd och lite aioli & sallad nu. Ikväll blir det ut och äta med Petra & Rita (Och Fidane skulle nog kika förbi med). Känner jag oss rätt blir det nog ett par glas vin med;)



Onsdag 2:e juni

Var precis påväg att göra mig redo för att krypa till kojs. Men kände att jag kunde in och upptadera lite snabbt här innan:)

Dagen har varit fullspäckad  och nu sitter jag här och vill inget annat än att sova. Jobbade 8-17, och sedan var det sommarfest med barnen och deras familjer. Så man kan väl säga att jag jobbade 8-20 idag då. Härligt med sånna där 12-timmarspass.

Så ja, nu tänker jag faktiskt inte skriva så mycket mer, utan ska istället gå och tvätta bort smink och borsta tänderna. Läsa i min bok lite kanske, men känner jag mig rätt så sover jag ganska snabbt efter att jag lagt mig ner:)

God natt!

Göteborgsvarvet

Nu är jag & brorsan anmäld till Göteborgsvarvet 2011... fråga mig inte vad jag gett mig in på, men annmäld är jag;)


Blir trött bara jag kollar på siffran på bilden ovan...21 km... pust & stön

Tisdag 1:e juni

Vilken underbar dag det varit idag! Vi har varit ute i princip hela dagen i värmen, på jobbet. Har smörjt barnen med solkräm under dagen, då vår gård ligger i en liten "bunker" eller vad man ska kalla det. Spelar i alla fall ingen roll i vilket läge solen står, så har vi den på gården. Kan lova er att det är varmt. Inser nu att det inte bara räcker att smörja in barnen.... min nacke är illröd just nu. Näsan med, den bränner jag alltid. Så på vägen hem från jobbet svängde jag in på överby och köpte mig en solkräms-tub som ska med till jobbet imorgon.

Nu ska jag snart hacka ner en fruktsallad och bara vara.

RSS 2.0