Tvätt och fikabesök.

Vilken dag. Redan innan lunch på jobbet var jag helt slut. Kändes som jag skulle somna, bara jag slöt ögonen. Men när klockan blev 15.30 och jag fick åka hem och sova en liten stund kom energin tillbaka. Den resulterade i att jag fick tvättat mina kläder och haft Malin på en kopp kaffe nu ikväll.
 
Annars har jag tagit det väldigt lugnt idag. Spenderat kvällen med att läsa en blogg från min volontärfadders tid på barnhemmet i Thailand. Riktigt spännande. Jag sträcktläste och inser lite mer hur mina dagar kommer se ut där nere. Spännande. Och känslig som jag är så grät jag nästan när jag läste om de sista dagarna där. Hur man verkligen inte vill lämna barnen då. Ja, det är tur jag har ett år på mig att bearbeta alla olika saker som kommer ske där.
 
Nu tänker jag ta hand om tvätten som fortfarande inte blivit upphängt på klädstället för att torka, sedan blir det sängen med en bok!
 
Go´natt

Nytt äventyr på ingång!

Nu är det officiellt och klart. I Januari åker jag till Thailand för att bo där i ca 4 månader. Jag kommer arbeta på ett barnhem där nere. Jag ser fram emot en härlig utmaning. Självklart åker jag inte ner för att ha semester, man kommer arbeta en hel del. Men självklart ska det bli väldigt skönt att att få slippa våran vinter här i sverige. Allt eftersom tiden går kommer jag hålla er uppdatera er om vad som händer inom detta området. Och när jag väl är där nere så hoppas jag även att kunna hålla er uppdaterade via bloggen.
 

Måndag 25 februari

Kasst bloggande på sistonde! Beror nog på att dagarna bara springer iväg. Ska försöka uppdatera med ett inlägg ikväll om mitt kommande äventyr som nu är bestämt att det blir av.

Nu däremot sitter jag soffan, kollar på "vakna med nrj" samtidigt som jag njuter av morgonkaffet. Haft en härlig helg. I lördags var jag och Malin nere i Göteborg och åt middag med Petra, vår pappas kusin! Himla trevlig kväll med tapas, vin och massa prat. I söndags vankades det släktkalas nere i lilla Edet, för både mig och Jimmy som fyllt år. Sedan blev det som vanligt familje- och juniorjympa på friskis&svettis. Avslutade söndagen med ett riktigt TUFFT spinningspass. Funderar på om det är därifrån jag lyckats göra något med nacken. Vaknade upp idag med någon nackspärrliknande sak. Suck! Nu åker jag strax till jobbet! Ha en häääärlig måndag!


Sons of anarchy

Jag har verkligen fastnat för serien "Sons of anarchy". Trodde verkligen inte att den skulle vara något för mig. Men så fel jag hade. Minsta lediga tid tar jag tillfället i akt och ser ett avsnitt. Sedan kan jag väl erkänna att den kan vara lite väl brutal ibland. Då är det tur man kan stänga av ljudet på tv.n, så blir det inte lika hemskt;)
 

Lördag 17 februari

söndag och helgen börjar lida mot sitt slut. Haft en riktigt bra helg. Lördagen började med ett besök på Vattenpalatset tillsammans med Sandra och Wille. Kvällen spenderades tillsammans med syster, mamma, Eveliina & Outi. Det blev melodifestivalen, god mat, efterrätt, vin och snack.
 
Nu däremot blir det alldeles strax att bege sig ut till öveby för att fixa ett par ärenden. Därefter raka vägen till Friskis&svettis där det väntas tre olika värdpass: familjejympan, juniorjympan och sedan hoppar jag in extra på ett medelpass. Kommer bli gott att slänga sig på soffan ikväll.
 
Och ikväll ska det laddas om inför en fullspäckad vecka som innehåller bland annat ett viktigt möte, utbildning på jobbet, träff med gamla arbetskollegor med mera. Så även den veckan lär väl bara rusa iväg.
 
 

Två sötnosar

Mina två sötnosar!


Lev dina drömmar

Planen idag var att komma i säng tidigt. När jag kände mig klar för dagen och var påväg till sängen insåg jag ju att det fanns ett tv-program jag ville se.

Alla vet väl säkert inte att jag älskar friidrott och följer alla stora tävlingar som visas på tvn. Krävs det så ställer jag klockan för att gå upp mitt i natten och kolla något 200meterslopp eller så. Som yngre så tränade jag själv friidrott en del med. Häcklöpning var favorit. Och visst har man haft sina favoriter bland våra friidrottare. Jag har alltid tyckt om Carolina Klüft.

Tv-programmet som visades ikväll var en dokumentär om just Carolina Klüft. De följde hennes karriär och även den sista tiden i karriären. Känslig som jag är slutade iaf kvällen med att tårarna forsade när man fick se hennes sista tävling någonsin för Sverige i Finnkampen 2012.


Onsdag 6 februari

Sitter nersjunken i soffan och känner hur ögonen nästan går i kors. Detta beror på att vi idag har haft utbildning och suttit stilla i princip hela arbetsdagen. Som förskollärare kan jag ju säga att man aldrig sitter still en hel dag annars. Nej är man inte van att sitta still så blir man trött. Är ju samma tvärtom med såklart. Hade tillexempel någon som arbetar på kontor hela dagarna besökt mitt jobb, hade garanterat den människan också varit trött efteråt.
 
Men nu ska jag snart försöka orka mig iväg bort till friskis&svettis för ett gött jympapass. Känns motigt just nu, men vet ju hur gött det är att träna efter en sån här dag. Kämpa Jenny, Kämpa!

Muffins

Idag fick jag ett riktigt ryck av att baka. Så efter jobbet blev det att slänga ihop muffins med vit choklad och hallonmuffins. Riktigt gott!


Frozen yoghurt

Underbart god! Smakade frozen yoghurt första gången igår. Kan lova att jag redan längtar till ikväll när jag kommer hem från jobbet och öppna frysen, haha!


Solig lördag

Vilket underbart väder det är ute idag. Riktigt solig och fint!

Gårdagen på Butlers blev så mysig så. Go mat och trevligt sällskap, en perfekt fredagskväll helt enkelt!

Värre var det imorse när jag vaknade och insåg att förkyldningen även hittat mig, suck. I stort sett alla barn på jobbet har varit supersnoriga ett bra tag, så detta var väntat. Men måste även medge att jag mår myyyycket bättre efter att ha varit vaken några timmar och kommit igång. Så från att sett mig själv ligga på soffan hela dagen bestämmer jag mig istället för att ta mig bort till älvhögsborg för att kolla lite på 24timmars (det gäller för alla lag att ha igång en spinningcykeln i 24 timmar). Här har vi inte tid med att vara sjuka;)

Denna fina tavlan fick jag av Malin igår!


Fredag 1 februari

Ver ett tag sedan det uppdaterades här. Har hunnit hända lite saker på veckan som gått sedan senaste uppdateringen. Jag har bland annat hunnit med att fylla år. Hela 27 år. En bra födelsedag blev det. Den börjades med skönsång från alla härliga barn på jobbet. Sedan kom både syster och morfar på besök. Resten av familjen befann sig i Sälen! Har även hunnit hända lite mer med eventuella framtidsplaner. Är fortfarande lite hysch hysch kring det... men förhoppningsvis är det inte så hysch hysch länge till.
 
Ikväll blir det middag på Butlers tillsammans med syster och Malin. Ska bli riktigt gött. Sett fram emot det hela dagen. Är i stort sett klar för att gå iväg om en timme, ska bara göra något åt håret. Men unnade mig en stund i soffan med en kopp "Chailatte Lemongrass" från min kära Tassimo. Detta är tydligen en av deras nyheter och den kom hem i min första beställning från hemsidan. Den var... helt ok. Men väldigt söt och hade räckt med halva muggen. Tror inte jag kommer köpa hem den igen faktiskt, men kanske ska testa deras vanliga Chailatte nästa gång som alla säger är jättegod. Har ni testat så säg gärna vad ni tycker.
 
 
 

RSS 2.0