Onsdag 28 augusti

Dagarna bara rinner iväg. Känns som jag knappt hinner med. På något sätt så är det redan torsdag imorgon. Är inget annat än måndagar och söndagar känns det som emellanåt.
 
Veckan hittils har runnit på bra. Har både hunnit träna lite, jobbat och bara varit. Men nu är det snart helg igen och då händer det lite av varje. Fredag blir det middag med familjen. Lillebror flyttar ner till skåne på lördag, så det gäller att passa på att träffa honom... Sedan lär det väl dröja några veckor tills nästa gång. På lördag blir det 40årsfest och ett l i t e t besök på edetfestivalen. Är inte jättesugen på just festivalen, så det blir väl bara att gå dit och kika en sväng...Däremot ser jag fram emot 40årsförfesten:) Och söndag drar familje- och juniorjympan igång igen. Och när den drar igång så är allt som vanligt igen efter semestrar och dylikt.
 
Nu däremot ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på min nya favoritserie. Börjat kolla på "Hart of Dixie"... Har inte sett så många avsnitt än, men fastnade redan i början. Har ni inte sett den så se den.
 
Sitter även och funderar på vad min nya blogg inför resan till Thailand ska heta, men det står helt still. Så har ni några tips så hojta till.
 
 

söndag 25 augusti

Oj, andra dagen på raken det blir ett inlägg här. Inte illa för att vara mig. Ska alldeles strax göra mig redo för en tur ut till Överby och fixa en liten sak inför nästa helgs 40årsfest. Sedan ska jag bara hem och koka en stooor kopp kaffe och slå mig ner i soffan med en bok som handlar om dokumentation i förskolan, om man ska förklara den lite kort. Är ju inte varje helg direkt jag väljer att ta med jobbet hem, men nu hade jag nästan inget val då den ska vara utläst till på tisdag då det är dags för kompetensutvecklinsdag.

Senare i eftermiddag blir det middag hos farmor, för att fira henne lite. Någonstans där emellan hade jag tänkt att ge mig på att göra egengjord frozen yoghurt på turkisk yoghurt. Får se om det blir nåon hit!

Aug. 24, 2013

och ja, självklart ska vi se "Hur många kramar finns det i världen". säger ju att jag inte förstår mig på surfplattan och bloggappen? hittar inte ens hur jag går in och redigerar ett redan publicerat inlägg;) ha en härlig lördag, det ska jag ha!

lördag 24 augusti

Tanken var att få sova ut idag och vakna helt utvilad. Att klockan var strax efter 07 då var väl kanske inte tanken. Men men, utvilad är jag! Är i full gång med att tvätta. Tvättkorgen svämmade över så det var bara att inse att det var dags. Trist lördagssyssla, men gött när det är klart.

När tvätten är klar åker jag ner till Göta för att hälsa på hos min faster & kusiner. och ikväll blir det biomed systeryster. "Hur många krvärlden"tänkte vi se.


Hm, sitter och försöker blogga via min lilla surfplatta, men har inte riktigt fått hum om allt än. Lyckades få in en bild i inlägget, men den ser konstig ut i bloggens skrivarruta, men frågan är hur det ser ut när jag publicerar den? ja ja, har t.o.m januari på mig att lära mig blogga ordentligt med plattan.

När vi ändå pratar surfplatta, någon som lätt kan förklara om jag kan flytta över kort från kamera samt från mobil till plattan? finns ju inget usb-uttag, men kanske med någon speciell adapter?

lördag 17 augusti

Lördageftermiddag och jag ser fram emot en eftermiddag/kväll i soffan. Är ju fortfarande friidrotts-vm och då får man lov att spendera lite tid framför Tv:n. sedan att jag känner mig lite seg efter gårdagskvällen gör det faktiskt ändå mer okej.

Igår var det alltså lite partajande som gällde. En kollega fyllde 50 år för några veckor sedan, och det såg vi som en bra anledning att fira lite, och samtidigt ha en liten kick-off för att sparka igång denna nya termin. Blev en lyckad kväll där 50åringen fick börja med att åka en tur i en otroligt fin porsche. Hon hade ju såklart iingen aning om vad som väntade henne. Kan ju bero på att vi tjatat väldigt om att det faktiskt kanske kunde bli så att hon skulle få hoppa bungyjump eller något i den stilen... så det var en sammanbiten kollega som satte sig i bilen. Men riktigt så taskiga är vi såklart inte. Nej, vi nöjde oss med en trevlig kväll hemma hos en annan kollega.

måndag 12 augusti

Testar att blogga ifrån min nya surfplatta. Måste ju öva, för denna platta kommer ju få följa med till Thailand i januari. och självklart kommer jag försöka blogga så mycket som möjligt därifrån. Dels för att ni ska kunna följa mitt liv på andra sidan jordklotet, men även så att jag kan gå tillbaka och minnas min tid på barnhemmet. kommer återkomma med om jag fortsätter på denna blogg eller kommer skaffa en blogg enbart för resan, det återstår att se.

Känner mig lagom seg efter en jobbdag som vi avslutade med planeringskväll. så nu blir det kvällsmat och friidrottsvm framför Tv:n!

Filmtips

EGO. Har velat se denna film ända sen den kom ut på bio. Har bara hört bra om den. Men det har liksom aldrig blivit av, förräns ikväll. Så himla fin film.
 
 

Smögen

Idag blev det en liten dagstur till Smögen tillsammans med mamma, pappa, syster och hennes lille valp. Blev riktigt härligt väder och vi bara gick och strosade runt på Smögenbryggan. Shoppade lite och åt gott.
 
 

RSS 2.0