Mobilblogg, hjälp tack!

Jag skulle behöva lite hjälp! Jag har en iphone och laddade ner blogg.se-appen! Fungerar utmärkt att blogga med enbart text! Men vill jag blogga upp en bild jag tagit med mobilen säger den att bilden är för stor. Hur gör jag???


Mobilblogg, hjälp tack!

Jag skulle behöva lite hjälp! Jag har en iphone och laddade ner blogg.se-appen! Fungerar utmärkt att blogga med enbart text! Men vill jag blogga upp en bild jag tagit med mobilen säger den att bilden är för stor. Hur gör jag???


Måndag 28e november

Måndagen avklarad! Jag tycker veckan bara springer iväg så fort måndagen är avklarad! Jag ska redan uppsöka sängen! Klockan ringer 4.40 och då brukar jag vara allt annat än pigg! Gjorde misstaget att börja kolla på "Det okända" nu ikväll, så nu hoppas jag att jag kan somna:)


Reashopping

Har sett ett mail i min inkorg ett bra tag, angående en hejdlös rea på ellos. Men har liksom inte riktigt haft orken att kolla in den, förrän nu ikväll. Och det var ju tur att jag gjorde det. Fick klickat hem en del bra saker. Sen att det var väldigt mycket sommarkläder på rean, det kan man väl förstå, de vill väl bli av med de kläderna. Det var liksom halva priset på reapriset. Jag kan väl behöva lite bikinis och sådant till Thailand? Och ja mamma, jag ska rensa bland alla mina hundra bikinisar i garderoben nu, i promise!

Allt detta fick jag för ynka 460kr. Då är frakten med på det också.

 

Som sagt, några bikinis till Thailand. De två översta beställde jag både över- och underdel. Och den svarta längst ner blev det bara ena delen, då jag redan har en svart överdel som jag hoppas ska matcha bra!

 

 

Älskar denna kjolen! Den kommer säkert till användning ofta!

Denna klänningen kunde jag bara inte motstå. Den gör sig inte rätt på denna bilden. Inne på hemsidan fanns det en rörlig bild där en modell bar upp den. Måtte den sitta lika bra på mig, så lär det bli min nya favorit i kategorin "Den lilla svarta".

Och till sist en snygg tunika, som jag känner jag saknar i min garderob. Även denna lär komma till användning en hel del.

Tycker det var bra saker till bra pris;) Allt under 500-lappen som sagt! Och vet ni vad jag nästan lovar att lova nu? Att jag inte ska shoppa något mer nu innan vi åker till Thailand! Förutom alla nödvändiga saker och så. Men just i klädesväg så blir det inget mer.

Behöver eventuellt köpa något bara till nästa helgs temafest, men det får gå under nödvändigheter;)

 


Thailand!

50 dagar kvar!


Thailand - 2010.

Söndag 27e november

25årsfesten igår var riktigt trevlig, men idag däremot har jag varit väldigt trött, men det var det värt! Spenderat hela dagen med att slappa i soffan, kollat tv och sprungit upp och ner till tvättstugan. Dröjer inte allt för länge innan jag går och lägger mig. Ännu en arbetsvecka är på ingång! Hoppas eran helg varit toppen!

Blogawards

Var inne och läste min systers blogg där jag såg att jag fått en såkallad Blogawards. Så jag tänkte att det kan väl vara kul! Såhär kommer min!

Jag fick min blogaward av Malin.

Varför började du blogga: Jag vet faktiskt inte hur det kom sig att jag började blogga. Det är ett tag sedan om man säger så. Detta är min tredje blogg, bara det säger ju en hel del. Började min blogg"karriär" här på blogg.se, därefter bytte jag till en annan bloggsida. Men ändrade mig och gjorde en ny blogg här. Så från oktober 2005 har jag bloggat. Min första blogg hittar ni på http://thejennyssen.blogg.se, därefter fanns min blogg på http://jennyssen.bloggspace.se. Och nu är det denna blogg, och här tänker jag stanna. Men varför jag började blogga från början, det vet jag faktiskt inte. Men jag ångrar det verkligen inte. Skönt att få skriva av sig ibland.

Vilka bloggar följer du: En hel del faktiskt. Kollade precis in min lista på Bloglovin. En sida där man kan hålla sig uppdaterad på sina favoritbloggar. Där hade jag 25st. En del så kallade storbloggare, och självklart mina vänners bloggar. Sedan kan jag inte säga att jag läser alla 25 bloggar lika mycket. Man har ju sina favoritbloggare om man säger så.

Vilken är din favoritfärg: Rosa.

Vilken är din favoritfilm:
Oj.. kan inte säga att jag kollar speciellt mycket på film faktiskt. Håller mig absolut inte speciellt uppdaterad på de nyaste filmerna. Men jag bara älskar "The Holiday". En riktigt må-bra-film.

Vilket land/ länder vill du besöka och varför?
Av de länder jag inte besökt än så står USA rätt högt upp på den listan. Ser fram emot att shoppa loss där. Vill även till England (London då). Om jag får välja ett land jag vill åka till som jag redan varit i, så är det absolut Thailand. Och dit kommer jag åka om 51 dagar;)

Länka till den du fått awarden ifrån. Fullborda de 5 meningarna. Skicka till ytterligare några bloggar.

Skickar vidare till Malin, Sofia, & Emelie


Lördag 19e november

Sitter här och har enorma klädproblem. Ska iväg på 25årsfest ikväll, och det känns som om jag inte har några roliga kläder alls! Gjorde ett försök till sista-minuten-shopping i stan förut. Hittade en klänning som jag verkligen gillade, men självklart fanns den ju inte i min storlek. Så jag kom hem tomhänt och tillbaka på ruta ett. Får helt enkelt ta mig en tur in i klädgarderoben och göra ett djupdyk och se vad jag kan finna.

Men först och främst ska jag stoppa min äldsta katt som just nu fått tag på en tändsticksask, kastat ner den på golvet och lyckats med att få ut de flesta spritt över golvet. Säkert en jätterolig lek för en katt! Mindre kul för mig att behöva plocka upp!

Inverkan på barn

En liten fundering såhär på kvällskvisten. Både när jag jobbade på den förra förskolan, samt den förskola jag är på nu, så pratar barnen ständigt om fredagsmys. Är det fredag ska ALLA ha fredagsmys hemma. Redan på måndag kan de diskutera vad de ska göra på fredagsmys.

Nu till min (onödiga) fundering. Är detta ett begrepp som kommit efter reklamen på tv? Nu är det fredagsmys.... Eller använde barnen detta begrepp lika mycket innan??? Kan den reklamen haft en så stor inverkan? Ungefär lika stor inverkan som Eric Saade hade där ett tag... tvååringar som kunde Manboy utantill liksom.


Tisdag 22e november

Ikväll har jag haft hemma lite vänner!
Det blev lite visning av hudvårdsprodukter från "Mary Kay", fika och prat.

Tack tjejer för en trevlig kväll.
Nu är det bara att vänta på att produkterna som är beställda anländer!


Måndag 21e november

Ibland håller man tummarna lite extra för sig själv! Det gör jag just nu! Man får även ibland vara lite egoistisk och säga saker som: "jag hoppas detta går vägen, för jag är faktiskt värd det!

Samtidigt är jag helt inställd på att allt inte går som man vill jämt, och att det säkert inte går denna gången heller! Lika bra med den inställningen! Jag har det ju faktiskt bra som jag har det i vilket fall!!


En klänning rikare....

Vem försökte jag övertala?
Klänningen är hemklickad. Kommer dessvärre inte förrän sista veckan på året!


Söndag 20e november

Fick finbesök i förmiddags. Sandra och hennes lille Wille kom hit på lite söndagsfika. Alltid lika trevligt när man får besök av dem! Annars har det varit en rätt så lugn dag. Skulle baka lite... det hela slutade med en ugn fylld med smet. När receptet inte innehåller bakpulver så ska man inte tillsätta det ändå, det har jag lärt mig idag om man säger så. Men slutet gott, allting gott. Blev nog bra tillslut. Andra gången gillt så att säga.

Var precis inne på H&Ms hemsida och kikade lite på klänningarna som jag skrev om för något inlägg sedan. Lade några i varukorgen, slutförde nästan beställningen. MEN... nej, jag behöver inte ens de där klänningarna. Bättre att spara dem pengarna till typ Thailand;) Känner mig väldigt förnuftig nu när jag inte klickade hem något! Bra jobbat Jenny!

Fast... den ena klänningen lockar något enormt.

299 + frakt.

Kommer jag använda den? Eller kommer den bli hängandes?



Shoppingsug

Är enormt sugen på att klicka hem detta i en beställning från H&M.






Får fundera lite under dagen. Sedan får vi se.
Kanske räcker med en klänning?

Lördag 19e november

Helg igen. Åkte hem till familjen i edet efter jobbet igår. Lillebror skulle bjuda på middag. Något väldigt oväntat måste jag säga, då jag enbart sett han laga hamburgare (som bara är att steka, direkt från frysen), pytt i panna (även den bara att steka, direkt från frysen)... ja ni fattar. Igår däremot bjöd han oss på en riktigt god middag. Det blev fläskfile, rosepepparsås, sallad och en underbart god gratäng gjord på sötpotatis. Riktigt lyckat!


Torsdag 17e november

Var iväg till veterinären direkt efter jobbet idag. Alva skulle få sitt vaccin. Av erfarenhet vet jag att detta inte hör till hennes favoritsysselsättning, så jag var faktiskt förberedd på att det skulle vara fräsande, klösande och på jakt efter att bitas från Alvas sida. Men icke. Tillochmed när veterinären skulle kolla tänderna skötte hon sig.

Sedan att hon inte vågade komma ut ur buren, det hör ju inte hit.

En av mina små hjärtegull!


Onsdag 16e november

Nästan en vecka utan ett inlägg här på bloggen. Men allt har verkligen gått i ett. Så jag har verkligen inte varit syssellös. Jag har bland annat underhållt mig med:

  • En helg i Göteborg. Det bjöds på "Ladies night", trevligt sällskap och hotellövernattning.
  • Middag hemma hos moster.
  • Tappat avgasröret på bilen, vilket resulterade i att bärgarn fick ta hand om bilen, och lillasyster fick ta hand om mig och se till att jag kom till jobbet, tack!
  • Övernattnint i edet, för att lättare kunna ta mig till jobbet på grund av bilbrist.
  • 13-timmarsdag på jobbet, vilket resulterade i en trött Jenny.
  • ... och idag har jag tränat efter jobbet.
Nu blir det kvällsmat och mys framför tv.n innan det är dags att sova. Klockan ringer 04.40 imorgon.

Trött, tröttare tröttast

Dåligt uppdaterat i veckan. Lär fortsätta så. Är extremt trött efter en 12timmarsdag på jobbet. Tänker bädda ner mig nu i sängen för några timmars sömn innan det är dags igen. Just nu känns det inte alls lockande att klockan ringer kl 04.40 imorgon bitti!

Tips mottages gärna för att bli morgonpigg;)

Godnatt!

Måndag 7e november

Ännu en vecka är igång. Jag har haft en supermysig helg uppe i Linköping. Tack Karin & Malin för en väldigt bra helg. Satt och började fundera lite kring att det faktiskt snart är dags att börja fundera kring julklappar. Och en del är tillochmed klara med sina julklappar. Känner inte för att vara ute dagarna innan med de sista klapparna i år... Samtidigt som jag funderade på vad man ska köpa till alla, så funderade jag själv på vad jag vill att tomten kommer med i år. För jag vet, att snart börjar frågorna komma om vad jag önskar mig. Här kommer ett litet urval:

Pajform. Denna från Åhlens,

 

Ugnsformar, dessa är från Cervera.

 

Rosa pärlarmband från Thomas Sabo.

 

Boken "Elsas hemlighet".

 

Boken "Jag är Zlatan Ibrahimovic"


Lär tillkomma saker när jag funderat ännu mera;) Men tomten, detta önskar jag mig!

Helgmys

Dagen har bestått av en del shopping! Är i Linköping och hälsar på Karin, tillsammans med Malin!

Ikväll blir det middag på en mongolisk restaurang!


Fredag 4e november

Skönt det var att få lite sovmorgon idag. Vaknade av mig själv strax innan halv nio! Gick upp och tog en härlig frukost framför tv.n. Har inte stressat alls idag utan bara tagit allt som det kommit. En härlig dag med andra ord!

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och njuta lite till!

Kommer inte vara hemma i helgen, men vem vet, kanske kommer något blogginlägg ändå! Har ju appen på mobilen så man vet aldrig;)

Ha en underbar helg, det tänker i alla fall jag ha!

Och nästa helg är det äntligen dags för Ladies Night, 2011. Lääängtar!

Bild från förra året! Delar de ut gratis solglasögon så tackar man inte nej!

Måste gå igenom outfiten nästa vecka. Lite orolig att klänningen är lite för stor...


Långhelg

Nu har jag fått sett första avsnittet av "Elsas värld".... lovade ju ett utlåtande. Om man säger såhär: Det kan bara bli bättre. Var väl inte helt trollbunden om man säger så.

ha en fortsatt go kväll, det ska jag ha. Behöver inte tänka på att jag behöver sova snart, för jag är ju faktiskt ledig imorgon. Wiihoo! Långhelg på ingång.

Elsas värld

Ikväll tänker jag kolla på första avsnittet av serien "Elsas värld".
Denna serie är baserad på Sofi Fahrmans bok som heter just det samma.


första avsnittet finns nu på tv3 Play.
Återkommer om det blir en hiss eller diss

Tisdag 1e november

Har redan arbetat halva arbetsveckan. Jag är ju faktiskt ledig på fredag! Slutade klockan 13 idag och åkte direkt och satte mig i frisörstolen. Där satt jag i tre timmar. Härligt att gå ut därifrån med ett blont svall igen, och inte en blandning mellan blont och råttfärgat, haha. Nöjd som vanligt!

Sedan blev det nästan raka vägen hem till Sandra. Busade med Wille och hade det trevligt. Goare unge får man leta efter.

Till sist, ett litet tips! När eran fot har somnat som den kan göra ibland... res er inte på den förrän den vaknat till liv igen. Det kan göra rätt så ont faktiskt. Men det var bara ett litet tips från en haltandes Jenny!

RSS 2.0