Telefonförsäljare!

Det här med telefonförsäljare. Jag har verkligen ingenting emot dem, absolut inte. Jag accepterar dem, men dem får faktiskt acceptera mig med. Jag är nixad, vilket innebär att telefonförsäljare INTE får ringa mig. Men visst, misstag sker. Fine. Eller det är fine så länge de är trevliga och ber om ursäkt.

Idag fick jag ett samtal idag. Först en massa musik i bakgrunden (jobbar hemifrån?). Telefonförsäljaren sitter och smaskar på något (snälla, ät INNAN samtalet). Och när jag säger att jag varken är intresserad eller har tid (hade ju faktiskt sandra i mobilen) så slänger hon bara på i örat på mig. Sen när blev det tvärtom? Är det inte jag som ska slänga på luren?

Torsdag 31e mars

På nått sätt har det känts som fredag hela dagen. Tänk om det ändå vore så väl. Men det beror säkert på att det var sista dagen i barngrupp för denna veckan. Imorgon har vi stängningsdag och ska på en föreläsning om den nya läroplanen. Intressant. Visst är man redan bekant med den nya läroplanen för förskolan, men man behöver alltid lite mer information om den.

Men runt klockan 16 imorgon tar jag helg. Ska bli härligt. Dessutom ska jag på musikal i helgen, "Skönheten och Odjuret". Så på lördag går bilen ner mot Kristianstad i skåne. Där blir det hotellövernattning och musikal. Ska bli skönt att komma bort lite, även om det bara är lördag-söndag. Jimmy agerar kattvakt och lägenhetsvakt och bosätter sig här. Tack lillebror!

Nu blir det dusch, kvällsmat, Tre kronor, Soffan.


Onsdag 30.e mars

Sitter nere i edet... idag igen. Jimmy har precis kommit hem från skolan, och om ett tag ska vi ut och träna. Fast idag blir det bara en väldigt rask promenad pga hans huvudvärk. men vi ska nog få upp flåsandet ändå ska ni se. Tror jag får sätta mig ner med Jimmy idag och lägga upp en träningsstrategi.

Måste även nämna ombyggnaden av 45.an. Nu har de satt igång här nere i Lilla Edet... och fyfasen vad det ser ut. Området här, som jag är uppvuxen på, är i stort sett helt uppgrävt. Och mer lär det bli... lite sorgligt faktiskt. Jag har nog inte fattat hur nära husen vägen kommer ligga. Ska bli spännande att se. Nej, det lär inte bli till det bättre, utseendemässigt. Däremot kommer vägen bli mycket bättre, och man kommer kunna ta sig till Göteborg mycket mycket fortare.

Nu ska jag faktiskt lägga mig en stund på soffan innan vi ska ut och promenera i rask takt. Klockan ringde ju faktiskt 04.30 idag!

Tisdag 29e mars

Fyfasen vad papper man samlar på sig genom åren.
Allvarligt....

Måndag 28e mars

Måndag och ny vecka. Lite halvseg och man känner verkligen att man inte kommit in i den nya sommartiden. Åkte ner till Edet direkt efter arbetet och sitter nu här i mammas och pappas kök. Kom att tänka på att det var längesen jag var här nu. Blir så under vissa perioder.

Sitter och inväntar att jag & lillebror ska ge oss ut på en springtur. Har verkligen insett nu att det snart är dags för göteborgsvarvet, och hur mycket löpning har jag i benen? Ja, det är inte mycket inte. Nu MÅSTE jag skärpa mig om jag överhuvudtaget ska orka första milen i loppet. Hur fasiken ska detta gå...???


21 maj smäller det. 21 km, kan ju bara gå på ett sätt;)


Nintendo

Idag är jag nostalgisk. Jag vill ha detta!




Och så vill jag spela Super Mario.
Vill spela NU NU NU

Vintern tar snart kål på mig!

Usch och fy! Blir ju snart deprimerad. Bara för att jag var så glad tidigare idag och riktigt sprudlade av vårkänslor... och nu vräker snön ner. Jag blir så less på detta väder. aja, vill i alla fall tacka världens snällaste mamma & pappa för den fina utemöbeln som står på min altan nu. TACK, ni är bäst.

Nu har jag precis skickat iväg ett brev till mitt fadderbarn. Funderar på vad nästa projekt för dagen ska bli... får fundera lite till, eller så lägger jag ner alla projekt för denna dag, och njuter av söndagskvällen.

I november såg det ut såhär. Tack och lov försvann den snön. Men fyfasen vilken vinter vi haft i år.

Förhoppningsvis slipper jag gräva fram bilen imorgon bitti. Bara sopa av den lite lätt;)


Söndag 27e mars

Vååår. Jag vårstädar. Helt underbart pigg idag. Jag är full av energi, precis som det ska vara. Maten står på spisen, och senare är det dags att åka och investera i en utemöbel. Jag har två resor inbokade på kort tid. Jag känner mig i stort sett väldigt glad och sprallig idag!

Nu när våren är här, så betyder det att sommaren närmar sig med stormsteg!



Min kärlek till min balkong!

Sitter och kollar ut på min balkong. Nu hoppas jag våren är här så jag kan börja göra den vårfin. För tillfället står det två plaststolar där, och en blomlåda ligger på "golvet". Nej, när jag är klar med den ska det stå en fin utemöbel där (som jag får av världens snällaste mamma & pappa som en försenad inflyttningspresent). Har ju redan vetat sedan jag flyttade in att jag skulle få den, men ingen idé att sätta ut den i september då jag flyttade in. Sedan ska det finnas fina blommor där ute. Och i ena hörnet vill jag ha en stooor kruka där jag ska så något eget. Vet inte vad än bara. Tips mottages mer än gärna. Mina gröna fingrar lyser med sin frånvaro.

Sedan ska jag sitta där ute hela våren & sommaren. Solglasögon, en bra bok, och en go kopp kaffe. Hur klarade jag mig utan balkong i min förra lägenhet?!

Lördag 26e mars

Idag när jag vaknade fullkomligt flög jag upp ur sängen. Klockan visade 10.30, hur ofta händer det att jag sover så länge? Usch, känns som om jag sovit bort hela dagen. Men men, en frukost och sedan var jag igång. Idag är det tvätt som står på schemat. Lagom kul, men ett måte.

Har även lyckats stämma min gitarr. Lånade en sån där stämmningsmaskin från Erica igår. Trodde verkligen inte jag skulle fixa det själv, men jag är impad. Så nu tränar jag för fullt här hemma. Stackars grannar. Men jag har bestämt mig, jag ska lära mig spela gitarr. Och Erica ska få vara min coach, varken hon vill eller inte ;) Tänker ha som mål att ha spelat på en musiksamling innan jag lämnar min nuvarande arbetsplats, i juni. Så nu ska jag träna träna träna!

Ha en superhärlig lördag!

Fredag 25e mars

Ikväll har det varit våffelmys här hemma!


Help! Youtube!

I need help.
Varför går det inte att lägga upp youtube-klipp längre?
Vad gör jag för fel??

Fredag 25e mars

Bloggtorka! Skärpning Jenny!

Sitter i soffan och har precis druckit en kopp kaffe. Börjar inte jobba förrän 10 idag, skönt med sovmorgon. Fast å andra sidan var jag uppe tidigt idag ändå. Laddade för ett telefonsamtal som skulle ringas. Det är nu avklarat och det känns bra efter det samtalet. Nu ska jag ta hand om disken lite snabbt, för att sedan åka mot Uddevalla och ännu en arbetsdag med alla härliga ungar!

Ser ut att bli en väldigt lugn helg. Men det behövs nog just nu. Förra helgen var ju fullbokad med att fixa inför fest och att hålla i fest. Och helgen innan det var det tjejkväll i Uddevalla. Och nästkommande två helger är med fyllt med massa roligheter. Shopping *2 kan man nog säga;)

Ha en fin fredag allesammans. Och glöm inte, idag är det våffeldagen. Så ikväll kommer syster hit på våfflor. Mums!

Tisdag 22e mars

I år känner jag mig modern. Varje år går jag och väntar på att deklarationen ska dimpa ner i brevlådan. I år kollade jag via internet. Hur modern är inte jag på en skala? Och ja, det var ett positivt besked även i år. Alltid gött att slippa att betala tillbaka.

Nu ska jag pyssla lite här hemma i lägenheten. Har en del som behöver göras.

Förresten köpte jag mitt första våffeljärn idag. Så på fredag blir det våfflor. Ni missar inte våffeldagen eller?



Måndag 21.e mars

Ny vecka igång! För en gång skull så har jag inte så mycket planerat, varken under veckan eller helgen. Och just nu känns det väldigt skönt! Ska försöka att träna ett par gånger (borde verkligen komma ut och springa). I dagsläget är jag orolig över att åka på ännu en omgång magsjuka, vilket jag verkligen inte vill. Senast i raden är min syster. Vi umgicks en del igår. Nu sitter jag här i soffan och mår illa. Varför mår man alltid illa när man får veta att någon har magsjuka?

Nu blir det tv.n resten av kvällen. Först ut blir "En unge i minuten", och därefter kör vi dagens avsnitt av Big Brother. Sedan blir det sängen.

Nu vill jag bara vissa saker ska gå vägen. Jag behöver en förändring. Jag behöver en ny utmaning. Jag hoppas och önskar!

Måndag 21.e mars

Ny vecka igång! För en gång skull så har jag inte så mycket planerat, varken under veckan eller helgen. Och just nu känns det väldigt skönt! Ska försöka att träna ett par gånger (borde verkligen komma ut och springa). I dagsläget är jag orolig över att åka på ännu en omgång magsjuka, vilket jag verkligen inte vill. Senast i raden är min syster. Vi umgicks en del igår. Nu sitter jag här i soffan och mår illa. Varför mår man alltid illa när man får veta att någon har magsjuka?

Nu blir det tv.n resten av kvällen. Först ut blir "En unge i minuten", och därefter kör vi dagens avsnitt av Big Brother. Sedan blir det sängen.

Nu vill jag bara vissa saker ska gå vägen. Jag behöver en förändring. Jag behöver en ny utmaning. Jag hoppas och önskar!

UNICEF

Oh vad sugen jag är på att tacka ja till två biljetter till Humorgalan i Stockholm 1.e maj. Som bloggare för varenda unge (genom UNICEF) hade man chansen att få detta... men tyvärr bor man inte i Stockholm, och det är på en söndag.

Till en början har det varit rätt lugnt med bloggande för UNICEF. Men den 8.e april drar aprilkampanjen igång. Så håll utkik här på bloggen. Jag bloggar gärna för UNICEF om det kan hjälpa åtminstonde ett litet barn i en annan del av världen. Gör nått du med!


Glada Hudik

Vill gå på bio. Vill se "hur många lingon finns det i världen"
Det härliga gänget från Glada Hudik som är med i filmen.


Några bilder från charterfesten

Vilket härligt schlagerpass jag varit på idag. Tänk vad mycket musiken spelar roll när det gäller att få mig att träna;)

Nu däremot kommer lite bilder från gårdagens charterfest:


Kvällens reseledare


Folk kom som lite allt möjligt. Showartister!


Apollo-gänget


Gänget från fritidsresor!


Fina tjejer!


Även om det var mycket att ha koll på under kvällen, så hade vi superkul.

Tack alla underbara vänner för en toppenkväll!!!

Söndag 20e mars

Vill sända ut ett tack till alla som gjorde gårdagens fest till en så bra kväll! Tack! Och tack för alla fina presenter! Lovar att bjuda på lite charterbilder senare under dagen! Så håll utkik!


Nu laddar jag om. Schlagerjympa kl 17.15:)

Torsdag 17e mars

Blir att lägga mig tidigt idag. Ögonen har gått i kors hela dagen. Att jag sedan ska upp 04.30 underlättar inte precis.
Kan även meddela att bloggen antagligen kommer bli lidande fram till söndag. Har en hel del att stå i fram tills dess. Men håll utkik här ändå, ett och annat inlägg kanske ändå publicerat. Om inte annat lovar jag er min helg i bilder på söndag!

Tisdag 15e mars

Blir inte sen i säng idag. Klockan är inte ens 21 och mina ögon går redan i kors. Funderar faktiskt på att sova redan nu. Så kanske man är utvilad tills imorgon bitti när klockan ringer. Eller så blir det faktiskt ett avsnitt av "Tre Kronor" innan sängen.

Idag är första dagen sedan i lördags då träningsvärken är helt borta. Och imorgon tänkte jag ta mig ett träningspass igen. Och nästa vecka blir det att dra igång med springningen. Nu får det vara nog med lathet från min sida....



En del människor tar väldigt mycket energi. Energi man hade kunnat ha till så mycket annat!

Måndag 14e mars

Införskaffade mig en ny klocka idag.
Tyvärr hittade jag ingen bild på den, men här är en liknande. Samma märke och nästan samma design.
Men min har inte så mycket blingbling på sig.


Kände att jag behövde något färgstarkt!

Söndagskväll!

Haft en väldigt lugn och skön dag. Det mest ansträngande har varit att tvätta. Fast å andra sidan så var det väldigt ansträngande att springa upp och ner i trapporna till tvättstugan, med min träningsvärk. Så lite duktig har jag varit.
Fick även besök av mamma, Malin & Jimmy.

Nu däremot ska jag renbädda sängen, fixa lite kvällsmat, bädda ner mig framför veckofinalen i Big Brother!


Söndag 13.e mars

Hade en supermysig kväll hemma hos Camilla igår. Väldigt kul att träffa tjejerna igen! Fast Erica träffar jag ju varje dag, men ändå:) Tyvärr gick det ju inget vidare för Brolle i gårdagens melodifestival. Men förutom det var kvällen toppen!

Kan även meddela att jag inte kan röra mig idag. Sådan har träningsvärk har jag nog aldrig haft. Känns att man tränade i 3 timmar igår. Soffan idag!

Lördag 12.e mars

Laddar inför ett 3-timmars jympapass mellan 11-14.

Säger bara lycka till, till mig själv. Men ska faktiskt bli lite roligt med.


Morgondagens final

Imorgon smäller det. Då är det final i melodifestivalen. Den ska ses i Uddevalla hemma hos Camilla, tillsammans med Camilla, Erica & Frida. Mat & vin är en självklarhet. Och finalen kan enligt mig gå hur som helst. Känns som ett starkt startfält.

The Moniker - Oh my god!
En sån jäkla härlig låt. Och ett riktigt härligt scenspråk. Detta är en låt som jag kan tänka mig kan slå bra utomlands. Den sätter sig på hjärnan redan efter första gången man hör den. Topp 3 på denna!

Sara Varga - Spring för livet
En väldigt stark låt, med ett bra budskap. Den spelas varmt här hemma hos mig, men tyvärr är det väl inget låt som passar att skicka iväg till tyskland. Med ett sådant känsligt ämne vet man inte hur det välkomnas utomlands. Men som sagt, superbra låt.

Nicke Borg - Leaving Home
Även denna är en storfavorit hos mig. Denna tror jag kan slå i den stora finalen senare med. Spännande.

Linda Bengtzing - E det fel på mej
Bengtzing i all sin ära... men nej tack. Alla hennes låtar låter verkligen likadant. Och nej, tror inte att det kommer kunna gå något vidare för den i Tyskland. Fast, jag kanske har fel:)

Eric Saade - Popular
VARENDA gång denna  låt kommer när jag kör bil, kommer jag på mig själv med att sitta och ha disco ensam i bilen. Jag tror att han är en av topp 3 med. Om inte etta, han har alla kidsens röster, efter förra årets hitlåt bland förskolebarnen över hela sverige, Manboy.

The Playtones - The King
Njaaa, enda som jag inte tycker specielt bra om. Fast ju mer gången man lyssnar på den så blir den i alla fall liiite bättre.

Brolle - 7 days and 7 nights
Frågar ni mig kan vi ha årets vinnare här!!!

Sanna Nielsen - I´m in love
Go låt, ju mer man lyssnar på den. Men tröttnar hon aldrig på att vara med i mellon? Jaja, heeelt ok låt i vilket fall.


Jag tror det kan gå hur som helst imorgon!!

Fredagskvällen

Hoppas alla får en mysig fredagskväll!

Själv ska jag alldeles strax bädda ner mig i soffan med ett glas cola (ja, jag håller på att dra ner på all läskeblask, men helgerna är ok), och kolla gårdagens avsnitt av Big Brother på nätet. Såg att man kunde kolla gratis, perfekt. Och om någon timme eller två så kommer Sandra hit. Då blir det pizza och den sista planeringen inför våran fest. Fast egentligen har vi nog inte alls mycket kvar att planera, så det blir mest pizza och tjat om jag känner oss rätt!



Vad kan vi varit här... 18, 19?
Denna vänskapen börjar bli några år nu=)

Fredag 11 mars

Tycker det är hemskt det som drabbat Japan.
88000 personer i dagsläget som saknas.

Tsunamis borde inte få finnas.

Det gåtfulla folket

Läste en artikel i våran lokaltidning nu i veckan. Det handlade om den nya kampanjen som dragit igång i hela landet. den handlar om bättre barnomsorg. Men jag ska inte berätta så mycket om den kampanjen eftersom jag verkligen inte är inläst på den. Däremot tänker jag uttala mig lite om den artikeln.

Den tog upp väldigt mycket bra saker som krävs för en bra barnomsorg. Men en sak som fick mig riktigt arg var slutmeningen på artikeln. Då har ordförande i komunal sagt att det behövs både barnskötare och förskolelärare ute på förskolorna. Det behövs mycket kärlek till barnen på förskolorna. Det är barnskötarna duktiga på att ge. Förskolelärarna däremot står för den pedagogiska biten.

Alltså, det gör mig så arg. Ses vi förskolelärare enbart som de som sköter den pedagogiska biten? Ger vi inte barnen kärlek och omtanke hela dagarna. Självklart står vi även för den pedagogiska biten, men där ingår även kärleken till barnen. Men det låter mer som om vi går dit och planerar aktiviteter, ser till så barnen får göra dessa aktiviter och att de uppfyller målen i löroplanen. Ja, det är en av vår uppgift. Men att jobba med barn betyder så mycket mer än att enbart planera en pedagogisk verksamhet. Det är små små liv vi har att göra med. Många barn är hos oss mer under deras vakna tid på en dag, än vad de är hemma.

Oh, hade kunnat dra en lång roman här om mina åsikter, men jag väljer att låta bli. Istället lägger jag in texten till en underbar liten visa, som verkligen beskriver hur härliga barn är. Och jag är så underbart glad att jag satte mig på högskolan i 3,5 år för att få arbeta med det roligaste jag vet... Kan ni tänka er, dagarna i ända tillbringar jag med att jobba med barn. Hade aldrig kunnat se mig med ett annat yrke.

Det gåtfulla folket - Olle Adolphson
Barn är ett folk och dom bor i ett främmande land
detta land är ett regn och en pöl
Över den pölen går pojkarnas båtar ibland
och dom glider så fint utan köl
Där går en flicka, som samlar på stenar
hon har en miljon
Kungen av träd sitter stilla bland grenar
i trädkungens tron

Där går en pojke som skrattar åt snö
Där går en flicka som gjorde en ö
av femton kuddar
Där går en pojke och allting blir glass
som han snuddar
Alla är barn och dom tillhör det gåtfulla folket

Barn är ett folk och dom bor i ett främmande land
detta land är en äng och en vind
Där finner kanske en pojke ett nytt Samarkand
och far bort på en svängande grind
Där går en flicka, som sjunger om kottar
Själv äger hon två
Där vid ett plank står en pojke och klottrar att
jorden är blå

Där går en pojke som blev indian
Där, där går kungen av skugga runt stan
och skuggar bovar
Där fann en flicka en festlig grimas
som hon provar
Alla är barn och dom tillhör det gåtfulla folket

Barn är ett folk och dom bor i ett främmande land
detta land är en gård och ett skjul
Där sker det farliga tågöverfallet ibland
vackra kvällar när månen är gul
Där går en pojke och gissar på bilar
själv vinner han jämt
Fåglarnas sånger i olika stilar
är magiska skämt

Där blir en värdelös sak till en skatt
Där, där blir sängar till fartyg en natt
och går till månen
Där finns det riken som ingen av oss
tar ifrån dem
Alla är barn, och dom tillhör det gåtfulla folket

Vårkläder

H&M har mycket fint i sin vårkollektion.
Har fastnat på det här nedanför.
Försöker att intala mig att jag inte är i behov av det.
Men min vårgarderob är verkligen tråkig här hemma.
Kanske att något plagg kommer hamna hemma hos mig i alla fall. Vi får se;)




Torsdag 10.e mars

Har en tjej här hemma som är mitt under sin 3års-trots!


Hon gör precis allt hon INTE får göra.

Onsdag 9e mars

Idag är jag stolt över mig själv. Jag har tandläkarskräck. Och just idag hade jag tid för besöket. När jag åkte hem efter jobbet så hade det precis hänt en bilolycka och det såg rätt hemskt ut på håll... tillochmed då, for en tanke genom huvudet att om de inte börjar släppa på trafiken snart så kommer jag vara tvungen att ringa återbud hos tandläkaren. Usch vad hemskt, att jag kan se något positivt när någon annan krockat med sin bil.

Men tillslut fick man börja köra igen och jag hann i tid till tandläkarbesöket. Och jag är stolt över mig själv. För första gången i mitt liv lyckades jag ta röntgenbilder med den stora plattan för vuxna. Har alltid fått haft barnmodellen innan, haha. Och hela besöket gick smärtfritt. Fast inte för plånboken. Allvarligt, hur kan man ta 890kr för ett besök???

Kan även tillägga det att förhoppningsvis var inte olyckan på vägen hem så allvarlig, och jag skäms för tankarna som for genom mitt huvud när jag satt där i bilen!

Måndag 7.e mars

Vilken seg måndag. Jag är tröttare än någonsin. Jag lär somna fortare än fortast när det blir dags att sova. Men tänkte försöka vara vaken så jag kan se Big Brother kl 22. Varför följer man sådan smörja egentligen;) Blir lätt ett beroende.

Nä, nu går ögonen i kors... ha en fortsatt trevlig måndagskväll!

En ny vecka på ingång.

Börjar bli dags att bädda ner sig i sängen och sova. Eftersom jag hade semester i fredags känner jag verkligen att jag har blivit utvilad denna helgen. Nu väntar en härlig vecka med en massa saker som ska göras. Det ska jobbas, besöka tandläkarn (och jag som har tandläkarskräck), bankbesök och läkarbesök. Fullt upp med andra ord. Men jag börjar veckan med en sovmorgon i alla fall. Har stängningen på jobbet, så börjar inte förrän 10.

Vågar vi hoppas på en lika härlig vårdag imorgon, som vi haft idag. Eller kommer vintern tillbaka? Vem vet.

Nu säger jag god natt!

En blogg som berör

Satt och kollade runt lite bland bloggar, och hamnade av en slump inne på följande blogg:

http://wildavaregenangel.blogspot.com

Den bloggen handlar om lilla Wildas liv. Wilda lider av sjukdomen Full Trisomi 13. Dessa barn blir inte gamla. Ofta överlever de inte ens sin första födelsedag. Wilda är idag 1 år och ett par månader. Jag beundrar denna starka familj. Tårarna rann flera gånger när jag läste bloggen. Inte ofta jag börjar läsa en blogg från början. Men det gjorde jag nu. Tycker bara livet är så orättvist....

Sol sol sol!

Vilken härlig eftermiddag jag haft. Kollade ut genom fönstret och insåg det var alldeles för fint väder för att springa inne med damsugaren i högsta hugg. Istället tog jag med en bok och en kopp kaffe ut på balkongen där jag satte mig tillrätta. Helt underbart. Vad varmt det blev när solen låg på. Vågade dock inte ta av mig till kortärmat eftersom jag varit/är sjuk. Har kollat hur länge jag har sol mot balkongen. Från ca 11 till strax efter 16 har jag solen mot balkongen. Hur härligt är inte det på en skala?

När jag satt där ute fick jag ett samtal på mobilen, och strax därefter fick jag besök av min faster och kusin. En trevlig pratstund. Nu när solen börjar ge med sig funderar jag på att fortsätta min svängom med damusugaren. Måste även jobba lite  sen. Schema-jobb. Inte kul alls... Schema har väl aldrig varit min starka sida, haha.

Hoppas ni med tagit vara på vädret idag!


Söndag 6e mars

Igår blev det allt en tur till IKEA, som jag skrev att jag var sugen på. Fick med mig båda syskonen! Köpte med mig lite småsaker hem, men har även kollat upp vilket nattduksbord jag vill ha in till sovrummet. Tror det kommer bli toppen när dem kommer på plats.

Idag ägnar jag mig åt att söndags-städa, och tvätta. Brukar bli sådant om söndagarna. Lagom kul, men skönt att det är ordning i hemmet när en ny arbetsvecka väntar. Men nu tar jag snart en paus och funderar lite kring maten. Vad ska man äta idag?

Lördag 5e mars

Lördag. Jag hade tänkt att ta en ordentlig sovmorgon. Minst till klockan 11 (fast å andra sidan minns jag inte när jag sov så länge), men redan innan 9 var jag uppe ur sängen. Ja ja.

Igår fick jag & Sandra i vilket fall planerat en del till festen. Och sedan avslutade vi med lite mat & ett glas vin på Olerays. Härlig fredag. Idag däremot vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Är sugen på att göra något kul under dagen, men kan inte komma på vad jag är sugen på. Kanske åka någonstans, typ IKEA? Nja, får fundera lite till! I vilket fall har jag valt att ha en lugn helg, då de kommande två helgerna inte blir lika lugna!

En kopp kaffe innan jag gör något i alla fall!

Plan!

Idag tänker jag försöka hinna få iväg ett brev till mitt fadderbarn!
Fick ett brev från henne i förra veckan. Blir alltid lika glad när det dimper ner i brevlådan!
Man känner att man gör något bra. För 200kr/månaden hjälper man andra som har det svårare.
Helt ärligt så märker man inte ens att de 200 dras från kontot varje månad.



Fredag 4e mars

Vad skönt med en lugn och härlig fredagsmorgon. Semester kan vara gott ibland. Frukosten är intagen framför ett avsnitt av 90-talsserien "Tre kronor". Men funderar faktiskt på att ta mig en kopp kaffe innan det är dags att hoppa in i duschen, samt att ta tag i disken.

Helgen i sig kommer bli rätt så lugn. Idag blir det till att planera min & Sandras tema-fest. Så hon kommer hit lite senare idag! Inte långt kvar nu, ska bli så kul!!!

Ha en toppen-fredag!

Låt-tips

Dagens spotify-tips!
Sara Varga - Spring för livet

Torsdag 3e mars

Hemma efter en intensiv dag. Har arbetat mellan 7.15-19, varav de två sista timmarna bestod av en föreläsning. Vilket i sig hade en viktig betydelse, eftersom den handlade om den nya läroplanen för förskolan som träder i kraft till hösten. Och läroplanen är ju a och o på en förskola. Men att lägga sådana föreläsningar så sent på arbetsdagen är ingen höjdare direkt. Man är allt annat än pigg då.

Men hur som helst så är jag nu hemma, och har tagit helg. Tar semester imorgon!

Långhelg på ingång med andra ord!

Onsdag 2.e februari

Beger mig ut på en härlig promenad tillsammans med Petra.
Gott att komma ut lite. Får passa på när det inte är så kallt!

Förövrigt så är jag väldigt glad idag!

Låt-tips

Dagens spotify-tips:

Nicke Borg - Leaving home

Tisdag 1.e mars

Oh vad skönt det var med sovmorgon idag. Kändes att det behövdes. Även en lugn dag på jobbet. Gott emellanåt.

Nu håller vi på för fullt att organisera vilka som ska med till Ladies Night i år. Klockan 9 imorse släpptes årets biljetter. Så den 12e november är det dags i Göteborg. Den som väntar på något gott... Bara någon minut efter biljettsläppet fick jag sms av Malin om att Martin Stenmarck är klar för årets Ladies Night. Underbart!!!



Förra årets grabbgäng.
Martin Stenmarck, Måns Möller, Andreas Johnsson & Brolle.

Jag hoppas att Brolle är med i år igen...

Fast... visst finns det några kandidater jag kan tänka mig kan deltaga. En del bättre än andra!

RSS 2.0