Fredag 30e september

Äntligen helg, den är välkommen kan jag lova. Jag är helt slut i både kropp och huvud. Så ja, det ska bli skönt med sovmorgon imorgon. Dröjer nog inte så länge innan jag bäddar ner mig i sängen heller för den delen. Systeryster har varit här ikväll och kollat på Idol. Många bra blivande artister med i år. MEN vad unga alla är. Känner mig aningens gammal i jämförelse med dem. Jag hade nog hellre sett en liten mer blandning på åldrarna. Men det blir nog bra det här. Hoppas ni haft en trevlig fredagskväll, och att ni får en fortsatt trevlig helg!!! Imorgon är det redan oktober.... nu går det undan!

Onsdag 28e september

Såg att mobil-inlägget kom in på bloggen som jag ville. Vad bra, då kanske det kan bli lite bättre bloggande från mitt håll, med lite flera bilder. Brr, idag har det faktiskt varit kallt ute! Känns inte som det dröjer så länge till innan man står på jobbet med vinterjackor och termobyxor. Suck. Tur att jag beställde ett par ordentliga vinterskor när en skoförsäljare var på jobbet häromsistens. Nu ska jag ta och lägga ett ord på Wordfeud och sedan se till att sysselsätta mig med något vettigt!

Testing

ÄNTLIGEN finns det en app till iphone för blogg.se. Tydligen ska jag nu kunna blogga snabbt och enkelt via mobilen! Bilder ska inte heller vara några problem att få upp! Perfekt. Kommer dock inte utforska detta mer nu ikväll, ligger redan till sängs och somnar vilken minut som helst!

Hoppas i alla fall detta inlägget uppdateras som det ska nu då:) God natt!


Söndag 25e september

Söndagskväll, och helgen börjar lida mot sitt slut. Min helg har varit väldigt lugn. Kanske lika bra det, för nu de kommande helgerna är redan rätt så uppbokade! I fredags stannade jag till hemma hos mamma och pappa efter jobbet och hade pizzamys. Gårdagen (lördag) var även den lugn. Åkte med Malin ut till Överby, men hör och häpna, jag shoppade INGENTING! Jo, stolstassar och glödlampor. Men ingenting i klädesväg. En eloge till mig.

Denna dagen har varit lugn och skön. Myst här hemma i min lägenhet. Och i eftermiddags följde jag med mamma & Jimmy bort till morfar och hälsade på en sväng. Han är hemma från Spanien nu där han varit iväg på lite semester.

Nu blir det till att fixa lite kvällsmat och slå sig till ro i soffan! Ha en go söndagskväll!

Torsdag 22e september

Spenderade eftermiddagen i Uddevalla idag. Mötte upp Erica (min f.d kollega från Uddevalla) för fika och en tur på stan. Var verkligen hur trevligt som helst att träffa henne igen. Tänk, förr sågs vi varenda dag. Och fram tills idag var det ca 10 veckor sedan vi sågs, shit. Så det var verkligen på tiden.

Tog en sväng på stan efter fikan. Tänkte inte köpa något speciellt, men sedan sprang jag på den perfekta vinterjackan, för endast 400kr. Hade ju räknat med att lägga betydligt mer på min vinterjacka i år. Så det var bara att slå till!

Från Vero Moda


Polly Rocks, no rocks for me!

Efter att ha läst Sofias blogginlägg om den nya Polly-påsen var jag ju bara tvungen att testa denna. Tyvärr åkte allt i soporna, utan Pollysarna med den ljusa chokladen. Polly med citronsmak och även en med lakrissmak var verkligen ingen hiss för min del. Däremot skulle jag kunna leva på de med den ljusa chokladen. Mums!


Tisdag 20e september

Vilken slapp eftermiddag jag haft. Slutade jobba kl 13. Åkte hem och sov en timma, om inte mer. Sedan har det varit kaffe och tv som gällt. Vädret är ju inget höjdarväder, så då kan man lätt unna sig en sådan eftermiddag, eller vad säger ni? Känner jag mig rätt kan det nog slinka ner en kopp kaffe till om en liten stund, men först ska jag in och rota runt i klädkammaren och få lite ordning. Kan lätt bli lite rörigt där när jag röjer runt där inne på morgonen. Så nu är det dags att få ordning där inne (igen). Har ju faktiskt ett paket från H&M att hämta ut nu i eftermiddag, och visst är det roligare att hänga in nya kläder i en organiserad garderob? Åtminstonde så tycker jag det!

Lärarlegitimationen tar just nu kål på mig

Känner mig sur och irriterad!
Självklart är det bra att det ska komma en lärarlegitimation.
Men det hade varit bättre om allt var klart om hur den fungerar, hur man ansöker osv.
Jag har spenderat ett bra tag inne på skolverket och har fortfarande inte fått klart i om jag är behörig att söka eller inte.
Men, jag söker, så får vi se vad de säger!!!

Söndag 18e september

Idag tvättar jag och har det bara gott här hemma. Kollar ikapp lite serier man inte hunnit se under veckan, i brist på annat. Spelar lite wordfeud och dricker kaffe, laddar inför den kommande veckan,  söndagen när den är som bäst.

Igår var det ju bio som gällde med Sandra. Vi kollade på "Jag saknar dig". Helt klart en sevärd film. Hade jag suttit hemma i soffan och sett den så hade väl tårarna runnit mer än vad de gjorde, men kände att jag fick bita ihop där lite. Men man hörde allt snyftningar lite varstans i salongen. Sorglig film. Den var jobbig att se, men ändå känns det bra att ha sett den... lite svårt att förklara.

Efter bion blev det en sväng till Butlers för lite mat och ett glas vin. Härlig kväll helt enkelt.



För er som inte har någon aning om vad det är för film, så handlar den helt enkelt om ett tvillingpar. Ena stunden är de bästa vänner, andra stunden bråkar dem... som alla syskon gör. Men en dag förändras allt, när den ena systern omkommer i en trafikolycka, och Tina står ensam kvar....Man får följa hennes kamp att leva vidare. Se den!


Lördag 17e september

Började dagen med ett spinningspass imorse på Friskis&Svettis, tillsammans med Sandra. Kändes verkligen att jag inte vart på spinning sedan februari, men det var riktigt gött och roligt.

Nu blir det matlagning. Ikväll bio och något glas vin efteråt på stan, med Sandra. Ha en fin lördagskväll allesammans.


Onsdag 14e september

Sitter i soffan och har precis ätit lite kvällsmat. Varit iväg och tränat ikväll. Härligt! Tror jag behövde det idag. Haft utbildning här i stan hela dagen, och man känner verkligen att man inte har något stillasittandes jobb, för usch vad trött man blev. Nu blir det inte många knop ikväll! Sitter och myser i min nya "sparkdräkt"... från Ullared:) Där tog de inte ens 200 kr för sina sådana. Och jag måste erkänna att det är precis lika skön (om inte skönare) än min Ziperall jag köpte för sisådär 800kr.

Denna har jag, min lilla ziperall.

 

På tal om Ullared, så var jag och mamma där igår. Vi åkte från Edet strax efter ett, när vi jobbat klart. Det visade sig vara ett vinnande koncept. Knappt en människa där inne. Man kunde verkligen gå där i lugn och ro och kolla på allt. Självklart var den en hel del som fick följa med hem:)

 

 


Wordfeud

Jag är fast vid en av de populäraste apparna för iphone och android just nu: "Wordfeud". för er som inte vet vad det är, så är det som alfapet, där du kan utmana kompisar, familj eller rent av människor du inte känner! Allt du behöver är en iphone eller en androidmobil.

Är ni sugna på att utmana mig heter jag Jennyssen


11 september... 10 år tillbaka!

Det spelar ingen roll om du slår på tvn, läser tidningen på nätet, eller i pappersform, lyssnar på radion... idag innehåller alla samma dessa medier en och samma sak. Nämligen det som hände den 11.e september 2001. Det är idag 10 år sedan som denna tragiska händelse hände. Usch, jag ryser bara jag tänker på det!


Söndag 11e september

Vaknade av världens åskoväder imorse. Men lyckades somna om, i alla fall en liten stund. Skönt. Måste erkänna att jag blivit bättre på att hantera åskan sedan jag flyttade hemifrån för ett antal år sedan. Men samtidigt är det verkligen inte något jag tycker sådär jättemycket om. Men man kan inte gilla allt.

Nu har jag precis röjt bland alla kläder som legat i sovrummet, sedan jag tvättade häromdagen. Eller är det tillochmed för en vecka sedan? Kan faktiskt vara så illa. Men nu är de flesta kläderna på plats!

Hoppas ni har en skön söndag?!

Lördag 10e september

Idag har jag haft trevligt besök här hemma utav Sandra och hennes lille Wille. Han växer för var gång jag ser honom. Och nu snattrar han på riktigt bra vill jag lova, det lilla livet. Var riktigt mysigt att ha dem här.

Nu har jag placerat mig ute i köket med en stor kopp kaffe bredvid mig. Kände att jag var tvungen att lugna ner mig lite då jag stått och svärt för mig själv inne i sovrummet över att jag knappt har några jeans som sitter bra. Antingen är de för långa, för trånga, en gylf som inte fungerar, så man är tvungen att ha långa tröjor över, för låga i midjan så de inte passar till alla kläder utan att man visar hela baken, ja ni fattar! Jag lägger i stort sett ALDRIG pengar på jeans. Många av de jag har, har hängt med i flera år. Minst 4 par måste jag sy upp för att kunna använda... ja jag är frustrerad! Inser att jag behöver gå igenom min "jeanssamling" ordentligt, och eventuellt förnya lite. Jeans är, enligt mig, det tråkigaste att handla. Suck... ja ja, idag blev det i alla fall ett av mina cheap monday-jeans.

Jaja, om någon timma åker jag ner till mamma & pappa för lite tacoskväll med familjen.

Och ja, jag ska bättra mig med bilder med, lovar!

Fredag 9e september

Nu har jag tagit helg, och det känns väldigt skönt måste jag medge. Ska ha en lugn och skön fredagskväll i hemmets trygga vrå, eller hur är det man brukar säga? Ska slänga ihop en nachotallrik, och sedan krypa upp i soffan och kolla på "Kristallen-galan".

Vill ni veta en av mina "svagheter" eller vad man ska kalla det för... det slår liksom aldrig fel. Varenda gång jag får kallelse till tandläkaren, så ringer jag och flyttar fram den. Även om jag egentligen kan just den dagen då de vill ha dit mig, så avbokar jag och flyttar fram. Men jag gillar verkligen inte tandläkaren, jag har tandläkarskräck så det skriker om det. Kanske är det ett sätt att bearbeta det kommande besöket, jag vet inte? I alla fall, imorse ringde jag och bokade om besöket. Denna gången kunde jag verkligen inte. Fick en tid den 21e september kl 10. Det funkar liksom inte. På något sätt lyckades jag skjuta fram besöket en hel månad (som vanligt). Så nu kan jag förbereda mig ända till den 25e oktober. Fast å andra sidan, hade jag tagit en närmare tid så hade ju saken varit ur vägen mycket tidigare.... hmm!

Onsdag 7e september

Klockan är inte ens 21.00 och mina ögon går i kors... tanken är att bara kolla klart på "Bonde söker fru" och sedan ge mig för ikväll. Dagen har gått i ett. En väldigt väldigt hektisk dag på jobbet, och sedan åkte jag raka vägen till friskis&svettis för att gå på Malins pass. Nu känner jag mig däckat. Lär behöva några timmars sömn inatt så jag orkar ..morgondagen. Lång arbetsdag... 7.30-19.00. Så nu säger jag godnatt.


Måste även nämna den tragiska flygolyckan som inträffat. Ett helt hockeylag från Ryssland (i stort sett, enbart någon överlevare) omkom idag i en flygolycka. Däribland sveriges Stefan Liv. Fy vad hemskt. Hade självklart varit lika hemskt även om ingen svensk var med, men det känns så "nära" på något sätt. Kan inte riktigt förklara. Skänker en tanke till alla inblandade.

Och nu sitter jag här, fyra månader innan Thailand... och vill verkligen inte flyga. Har inte kännt något obehag inför flyget alls, förräns idag. Botad från flygskräcken var jag nog inte, även om Parisresan gick över förväntan. Fast å andra sidan hade det inte varit någon större flygolycka runt den tiden då jag åkte till Paris. Det är väl nu jag blir påmind om vad jag är rädd för. Är det nu alla mardrömmar ska sätta igång med? Det brukar vara ett ständigt inslag månader innan jag ska flyga. Nej... jag kan flyga, jag är inte rädd, jag kan flyga....

Tisdag 6e september

Regnet öser verkligen ner utanför fönstret. Men i ärlighetens namn har jag det rätt gott här inne i lägenheten. Ligger nerbäddad under en filt, med massa levande ljus, och två mysiga katter. Jag klagar inte. Dessutom kollar jag på "Idol". Känns skönt att det är tillbaka. Men det var bättre förr... eller vad brukar man säga? ;) Pär som ny programledare, helt ok faktiskt. Juryn... nja, 3 av 4 är riktigt bra. Men har lite problem med den ena där, men men. Det blir nog en bra höst:)

Söndag 4e september

Ännu en helg till ända. Tycker veckorna bara springer förbi! Hänger ju knappt med, vet inte om det är bra eller dåligt. Idag i alla fall startade jag med lite jobb borta på lagret. Sedan har jag bara haft mig en skön söndag utan massa måsten. Det jobbigaste jag gjort var att promenera in till stan och köpa med mig lite Thaimat hem. Tänker fortsätta resten av kvällen på samma sätt. Bara njuta. Har en maskin tvätt kvar att köra. Ska även betala in anmälningsavgiften till högskoleprovet (vad har jag gett mig in på än en gång?). Anmälde mig igår tillsammans med lillebror. Känner att det skulle vara roligt att förbättre det usla resultatet jag fick sist, samt att det kan vara bra ifall jag någongång väljer att läsa vidare någongång i framtiden.

Just det, ni missar inte premiären ikväll va?



Lördag 3e september

Hade en mycket trevlig kväll igår! Tack för det tjejer! Nu däremot ska jag alldeles strax möta upp Malin vid bilen och sedan rulla ner mot Edet. Idag blir det besök på vårat gamla sommarjobb, som har öppet hus idag.


Fredag 2e september

Ha en bra fredagskväll allesammans.
Det tänker jag ha!

Torsdag 1e september

Snart är helgen här igen. Jag slutade redan klockan 13 idag, och jag har hunnit med att göra en massa efter jobbet. Storstädat lägenheten, handlat mat, handlat kattmat, lämnat tillbaka filmer jag hyrt... samt en powernap sådär. Nu blir det snart soffan och slappande resten av kvällen. Kvällsmat strax med.

Ska sluta tjata om mitt "Kan Jang" jag lovar er... men bara lite till. Använt det i 2½dag, och jag är så gott som frisk. Jag ska alltid se till att ha en flaska med denna "dryck" hemma.

Imorgon blir det lite party. "Svenska Hits" & "Scotts". Så just nu värmer jag upp med Scotts här hemma. Haha!


RSS 2.0