Onsdag 29e februari

Inser att det börjar bli dags att börja träna inför Göteborgsvarvet. Än en gång skjuter jag det framför mig. Men kanske borde ta en löprunda nästa vecka? Sedan insåg jag att jag inte har några bra kläder... jo, löparbyxor finns, men löparjacka? Kan ju inte direkt ge mig ut i linne än. Var inne och kollade priser på löparjackor. Många ligge runt 600, så kul tycker jag ju inte det är att springa. Vart finner man billiga?

Kanske helt enkelt borde börja med att uppsöka löpbandet på Friskis&Svettis. Vet ju inte ens hur jag startar det... och kommer jag väl på det lär jag väl inte komma av utan att ramla av det. Får fundera lite kring detta.

Ja ja, runt ska jag i alla fall även detta år.

Onsdagslycka

Sovmorgon idag, vilket innebär luugn frukost framför tv.n och det halvbra programmet " mix megapols morgongäng" som jag fått stå ut med sedan det började istället för "vakna med the voice", bara för att jag råka höra till göteborgsområdet. Lycka var att slå på kanal 5 och inse att det faktiskt är "vakna med the voice" som visas. Tänk vad glad man kan bli för minsta lilla!


Tisdag 28e februari

Vaknade på heeelt fel sida idag när klockan ringde 04.40. Det är sällan dem där dagarna dyker upp, men idag kom en sådan. En sån dag då man bara är trött, sur och grinig på precis allting. Och bara tanken på att jag egentligen slutar kl 13, men ska tillbaka på APT mellan 18-20.30 fick liksom allt att bara kännas ännu värre.

Men... jag tror det börjar släppa nu. När jag slutade klockan 13 mötte jag upp brorsan för att käka kinamat. Därefter åkte jag med hem till huset (ingen idé att åka hem till mig i Trollhättan emellanåt) och sov någon timma, och efter det köpte jag mig en stooor påse godis. Det hjälpte.

Sedan läste jag även vilka artister som skulle vara med i årets Ladies Night, och blev extra glad över ett namn där:


Magnus Uggla
Martin Stenmarck
Andreas johnson (jaaa, lycka)
Anders Timell
Hasse Brontén

Nu ska jag slappa lite till, innan det är dags att bege sig ner till jobbet igen!


H&M

Ligger och kollar i den nya H&M-katalogen nu. Så sjukt mycket fint det finns! Hade detta varit för några månader sedan så hade jag lätt klickat hem både två och tre plagg. Istället ger jag mig själv en eloge över mitt "nya beteende". Man behöver liksom inte över 60 klänningar, eller? Ja ni fattar;) och kan ju även medge att jag märker stooor skillnad på min ekonomi. Kul!

Självklart ska man kunna unna sig kläder emellanåt, det kommer såklart jag med göra!

Nä, nu säger jag god natt!


Big brother

Sitter och kollar på "Big Brother-live". Man blir liksom beroende av det där programmet om man väl börjat kolla! Spännande att se vem som lämnar huset först!

Måndag imorgon igen. Inser jag har en sån där härlig uppbokad vecka. Något nästan varje dag, men det är bara kul! Imorgon efter jobbet ska jag testa på ett nytt spinningspass jag inte varit på innan!

Ha en härlig söndagskväll allesammans!


Söndag 26e februari

Hade en riktigt trevlig kväll med vännerna igår. Började hemma hos mig och slutade på O´learys. Inte vårt förstahandsval kanske, men så fick det bli när det är lönehelg och många köer.

Nu däremot blir det lite mat innan det är dags att bege sig iväg bort till Friskis&Svettis för att familjejympa lite. Därefter blir det till att möta upp resten av familjen för att gå på bio. "En gång i Phuket" blir det.





Älskar denna årstiden när tulpanerna kommer. Tyvärr är jag väldigt kass på att köpa det själv. Men dessa kom Sofia med igår. Och Malin kom med den fina kalendertavlan, eller vad ska man kalla det? :)

Vååår??

Jag fortsätter mina vårkänslor idag. 10 grader varmt ute!


Onsdag 22e februari

Glädje är att läsa på Aftonbladet att våren verkligen är på väg. Jag är ingen vintermänniska, utan ser fram emot våren och allt som hör där till. Så nu hoppas jag Aftonbladet har rätt i detta. Kollar man 10dygnsprognosen så kan det bli ca 10grader varmt i nästa vecka. Ja tack! Glädje.

Mindre glädje är att stress-Jenny är påväg fram igen. Men jag börjar bli bra på att hantera stresskänslan... Faktiskt. Och jag vet även vad det beror på. Oron inför framtiden smyger sig på. Självklart handlar det om jobb... Vad gör jag efter den siste juli då mitt vikariat går ut?? Jag vet, det är flera månader kvar. Men som person vill jag veta hur framtiden ser ut, jag är sådan! En annan sak är att jag denna gång känner det är otroligt viktigt att få en fast tjänst! Långvikariat i all ära, men nu är jag värd en fast tjänst:)

Men men, allt löser sig väl alltid!!


Tisdag 21e februari

Jag blir bara mer och mer säker på att min framtida arbetsplats är på en lekterapi på något sjukhus nångång i framtiden. Gjorde ett besök på sjukhusets lekterapi idag och blev helt såld på yrket, speciellt när man fick chansen att prata med några som arbetar med det. ca 120 anställda finns det i sverige som arbetar med detta. Så jag lär få kämpa mig fram, men vill man så kan man, eller vad tror ni? Självklart får man se saker man inte vill se med, men jag tror ändå på nått sätt, att känslan att man gör barnens sjukhusvistelse positiv, väger upp väldigt mycket.

En dag ska jag få mitt drömjobb.


Drömmer är till för att uppfyllas.

Thomas sabo

Budar på en berlock till mitt Thomas Sabo-armband på tradera.
Vill verkligen ha denna berlocken. Har en fin berlock som jag köpte för att hedra farfar.
Denna berlocken vill jag ha för att hedra mormor.

Är väldigt noga med att berlockerna på mitt armband ska stå för något som har med mig att göra:)

Sedan budar jag även på ett annat armband från Thomas Sabo. Älskar hans smycken. Sjukt fina, men oftast sjukt dyra med.

Vinner jag auktionen på den berlocken så ska jag visa er bild:) Jättefin är den i vilket fall som helst.

Söndag 19e februari

Helgen börjar redan gå mot sitt slut. Vart tog helgen vägen egentligen? Känns som den bara sprungit iväg denna gång. Men men... Har ju denna dagen kvar med, som jag ska försöka göra något bra av. I eftermiddag blir det först familjejympan, sedan till kyrkogården och tända ljus för mormor som skulle ha fyllt år igår, och sedan avslutar vi med lite pizza tillsammans med syster. Blir nog en bra söndag i vilket fall!

Och ni missar väl inte vad som börjar ikväll? Äntligen är tv-kvällarna räddade ett tag framöver.

Nu blir det att ställa om sovrutinerna igen. Måste ju se premiäravsnittet ikväll, som slutar 23. Att jag ska upp 04.30 typ är en annan historia, den tar vi imorgon bitti och ser hur pigg jag är då! Ska ni kolla ikväll?


Vad händer?

Bänkade mig i soffan hemma hos Malin, tillsammans med henne, Sandra, systeryster och lite vin, ihop om att få se Andreas johnsen ta en plats i Globen. Nu blev det en andra chansen istället för hans del. Ranelid tog en plats i Globen istället, vad hände??!!


Saknar dig!

Idag är det världens finaste mormors födelsedag.
Saknar dig enormt mycket.


Lördag 18e februari

Vaknade "tidigt" idag. Skönt, att få vakna av sig skälv. Och när klockan var tolv hade jag redan hunnit med en tur till solariet, en tur till affären, samt att jag fick bilen tvättad. Härligt med effektiva dagar. Vet inte om jag varit lika effektiv nu på eftermiddagen dock!

Ikväll ska jag hem till Malin, där vi är några som ska kika på melodifestivalen. Ett glas vin till det med så är lördagen på topp! Och ikväll håller jag helt klart på Andreas Johnson.


Melodifestivalen för några år sedan!

Fredag 17e februari

Fredagskväll, och jag ligger utslagen efter ett sjuuukt bra spinningspass på Friskis tidigare idag. Har faktiskt aldrig varit på ett sånt bra pass! Sjukt grymt! Men aj mina ben;)

Slökollar lite på film, blir sängen tidigt idag!


Onsdag 15e februari

Piggare idag än igår. Och tur är väl det, för igår kände jag mig verkligen som en zoombi. Spenderade förmiddagen på jobbet utomhus. Okej, jag gillar inte vintern speciellt mycket. Men när man står ute på gården och solen strålar mot en och värmer... Ja, då kan man inte annat än gilla det.

Nu blir det att sadla om och bege sig bort mot friskishuset för ett träningspass!


Test

Har uppdaterat bloggappen på mobilen nu! Testar att ladda upp en bild och hoppas det funkar! Säg hej till Max:)


Tisdag 14e februari

Jag tror jag kommit in i en trötthetsperiod. Igen. Trött konstant. Lyckades somna på soffan alldeles för sent idag. Lycka till att somna när det är dags att sova. Och klockan ringer 04.40 imorgon, suck. Känns som om man går upp mitt i natten. Ja ja, längtar redan till kaffet på jobbet tidigt imorgon bitti. Fast mest av allt längtar jag till sängen just nu! Godnatt:)


Kontoret

Verkar som alla hade höga förväntningar på serien. Alla utom jag. Jag är inget större fan av "Solsidan", därför trodde jag väl inte att jag skulle gilla serien. Istället verkar det som alla som längtat efter "Kontoret" blev besvikna. Jag själv, jag skrattade mig igenom hela avsnittet!


Bild lånad från tv4.se

Phuket!

Inom den närmaste tiden blir det ett biobesök.
Blir att spana in Peter Magnussons nya film: "En gång i Phuket".
Någon som sett den? Bra? Dålig? Okej?

Känns som det är ett bra tillfälle att drömma sig tillbaka lite till de varmare bredgraderna.



Phuket... undra om man känner igen sig i filmen:)

Fredag 10e oktober

Fredag, underbart! Jag slutade tidigt, hann hem och vända innan jag fick åka med syster till vårdcentralen. Stackaren har legat i hög feber i flera dagar. Tyvärr så fick hon samma läkare som jag (tror jag nämnt en köjare sin liknade mina symptom med en Kalle Anka-historia? Sedan fick jag gå hem utan medicin. Samma sak blev det för Malin.

Nu är jag i alla fall hemma och inväntar Sandra som dyker upp här ikväll. Det blir pizza, godis & film. Låter som en perfekt fredagskväll i mina öron!

Grattis Jimmy på 20årsdagen

Grattis lillebror på 20årsdagen!



Några år sedan!

Torsdag 9e februari

Fredag imorgon, och den är väldigt välkommen. Ännu bättre är att jag går på helg klockan 13. Underbart. Ser redan fram emot powernapen efter jobbet, haha! Sedan jag kom hem från Thailand kan man nog säga att jag är konstant trött. Borde jag inte vara utvilad? Vet jag kände precis likadant sist gång. Ni vill inte veta hur tidigt jag ibland kan lägga mig om kvällarna! Nu är klockan nio och jag tänker börja förflytta mig till sängen och läsa lite. För tillfället läser jag "Snabba Cash". Inte alls min bokstil egentligen, men jag ger den en chans.

Godnatt mina vänner!

Jo just det, om man ska tro aftonbladet så är våren påväg. Om några veckor entrar den skåne och sedan borde den ju vandra sig uppåt i landet. Jag tror jag väljer att tro på aftonbladet, för jag vill ha vår. Jag vill kunna sitta ute på balkongen med en kopp kaffe i handen.

Påskafton 2011, en härlig vårdag


Måndag 6e februari

Diggi-diggi-diggi-ding-ding-ding
Här glider kingen in
Diggi-diggi-diggi-ding-ding-ding
Här glider kingen in
Diggi-diggi-diggi-ding-ding-ding
Här glider kingen in
Diggi-diggi-diggi-ding-ding-ding
Här glider kingen in

Var helt säker på att jag skulle få höra låten som är här ovanför idag på jobbet, av barnen. Sean Banan gjorde ju Succé (?) i melodifestivalen i lördags. Men nej, inget barn gick ens och nynna på den. Vet ni vad det värsta är? Att det är jag själv som nynnat på den dagen lång.

Nu är jag iallafall hemkommen från träningen. Jag kom iväg, som jag sa igår. Ska hoppa in i duschen, fixa lite kvällsmat och sedan kolla på svt.s nya serie: "30 grader i februari". Måste ju få drömma mig tillbaka till Thailand!


Köpbegär... eller?

Var precis inne på Nelly.com och kikade runt lite bland deras klänningar. Fanns en hel del söta där som gärna hade fått komma in i min garderob. Men... jobbar fortfarande med att motstå att köpa mer kläder. Behöver ju inte något nytt i dagsläget... egentligen! Sist jag beställde hem något var strax efter jul, på mellandagsrean. Vore ju synd att bryta den goda vanan nu, när man kan göra så mycket roligare saker för pengarna. Jaaa, jag försöker övertala mig själv. Dessutom fick ju faktiskt två fina klänningar följa med mig hem från Thailand.

 

Så dessa klänningar får helt enkelt stanna kvar hos Nelly. Suck!


Familjejympadax!

I eftermiddag är det dags igen för familjejympan.
Ångrar inte en sekund att jag valde att börja värda där, även om jag bara varit där en gång:)



Sedan är tanken att jag ska komma igång med träningen IGEN. 2 pass i veckan, det räcker gott och väl för mig. Så nu har jag planerat in de två kommande veckorna. Vi får väl se om jag lyckas denna gången. Måste komma till det stadiet då jag ser fram emot att åka och träna. Ska det vara så svårt? Imorgon 17.30 är i alla fall tanken att köra ett pass... Ja, och det tänker jag bannemej se till att göra med. Bra ledare som brukar ha bra musik, så jag har liksom inget att skylla på.

 


Söndag 5e februari

Längtar tillbaka, varje dag! Hade gärna åkt nu.
Men, är det någon som är sugen på en utlandsvistelse någongång mellan vecka 28-32, så har ni resesällskap här;)

Härmed lovar jag att jag någongång ska bo och jobba utomlands. Om det så bara är över en termin.


















Lördag 4e februari

Nu har jag varit hemma i några dagar. Och helt ärligt så har jag mått sådär under dem dagarna. Min kropp går på Thailandstiden ännu, vilket jag vet jag hade ont av förra gången med. Det betyder alltså dels att jag vaknat innan fem på morgonen och varit klarvaken. Så jag har varit uppe tidigt varje dag. Men sedan när klockan närmar sig 18 på kvällarna så har jag velat sova för natten. Häromsistens somnade jag i soffan innan klockan 20. Imorse vaknade jag inte förrän klockan 6. Men på något sätt lyckades jag faktiskt somna om och sov ända till 10. Hoppas jag orkar vara vaken längre ikväll nu, så kanske det vänder. Igår gick jag och la mig strax efter 21 - härlig fredag;)

Nog med klagande.

Ni har väl inte missat att Melodifestivalen börjar ikväll??? :)

Boktips!

Jag är verkligen inte fotbollsintresserad! Så var lite orolig över vad jag skulle tycka om boken. Självklart pratar jag om "Jag är Zlatan" Men ända sedan boken kom har jag varit nyfiken på den. Tror mest det är pågrund av allt man läst om Zlatan och så vidare. Man har funderat ibland på varför han säger vissa saker, varför han gör vissa saker och så vidare. Men efter att ha läst boken så känns det som om jag känner Zlatan, haha. Och man får en helt ny bild av killen. Samtidigt som han förmedlar att det kan gå riktigt bra för barn som känner sig "annorlunda" med.

Läs den!


Åter hemma i kalla kalla sverige.

Hemma efter två underbara veckor i Thailand. Kom hem igår eftermiddag. Behöver jag ens nämna att man längtar tillbaka redan nu. Har verkligen haft semester och bara njutit av ledigheten, värmen och allt annat som hört resan till. Ska självklart bjuda på lite bilder, men är enormt trött idag eftersom det är en tidsomställning! Vaknade klockan 5 imorse och var klarvaken. I thailand var ju klockan 11 på förmiddagen då, så ja, kroppen har inte landat än.



Så länge bjuder jag på en bild från paradisstranden Freedom Beach

RSS 2.0