Lördag 30e juli

Åkte ut med båten idag, tillsammans med mamma & pappa. Vi gick iland vid en ö och satt där och grillade. Då är sommaren som bäst....!


Fredag 29e juli

Vilken härlig dag det varit idag. Solen har verkligen visat sitt rätta jag. Det gillas. Började dagen med att sola tillsammans med Malin. Man får passa på. Såhär blek som jag är denna sommaren var längesen jag var. Hoppas på att sista semesterveckan bjuder på en massa sol, så man hinner få gott om färg. Är det bra väder imorgon tänker jag åka med mamma & pappa ut med båten. Sola, kanske tillochmed bada, samt grilla på någon strand någonstans.

Var även en sväng på IKEA idag och fick min försenade 25årspresent av mamma & pappa. Sängbord till sängen. Än så länge står de kvar nere i Edet. Man snart står de på var sin sida av sängen. Tack så mycket mamma & pappa. Fick mig även en snygg kaffekanna som jag kan servera kaffe i. Saknade något snyggt till det.


Torsdag 28e juli

Började dagen med en promenad kring "Hälsans stig", tillsammans med Malin, morfar och Caroline. Härligt att vädret var så underbart med. Blev även en tur till Strandgatan där morfar bjöd på fika. Gott!

Nu däremot ska jag se till att få någon mat i mig, sedan tänker jag faktiskt vila lite. Har varit ute i solen i över 3 timmar nu, känner att den tagit rätt så bra! Kan ju hoppas att detta vädret håller i sig resten av semestern!



jaaa

Lycka. Min kamera är återfunnen.
Den låg i Lenas golfbag!

Då slapp jag den utgiften med att köpa en ny!
I alla fall än på ett tag!

Onsdag 27e juli

Har en riktig slappardag idag, vilken känns väldigt skönt. Började dock dagen med begravning i förmiddags. Begravningar är aldrig roliga, usch! Men det var en fin begravning. Efteråt blev det en minnesstund! Lilla Viggo var med, så jag passade på att mysa lite. Det var precis som de som höll i begravningen sa, att även om det är sorgligt att ett liv tar slut, är det fint att se att ett nytt liv börjar. Och visst är det så!

Inser att detta är en av få dagar på semestern som jag inte gör något speciellt alls om eftermiddagen/kvällen. Och det känns riktigt härligt. Ska bara vara hemma och njuta av ledigheten.

Som jag skrev igår så inleddes mitt shoppingförbud efter att jag kom hem från Överby, men måste tipsa om en sak jag köpte där inne på H&M igår. Shine-spray till håret. Helt underbart. Räddar verkligen håret en dålig hårdag.



Nu däremot ska jag bege mig ut till köket igen. Håller på att göra en egen hemmagjord nachotallrik. Mums!

Torkan i Afrika, "Bloggare för varenda Unge"

Som jag tidigare nämnt är jag "Bloggare för varenda unge" för UNICEF. En självklarhet för mig. Det har inte varit så mycket aktivitet kring det på min blogg alls. Men idag hade jag fått ett mail från tjejen som ansvarar för detta på UNICEF. Det handlade om torkan i Afrika. Det är väl ingen som missat den torkan. Så följande inlägg är alltså för "Bloggare för varenda unge"




 

 

Miljontals barn drabbade av svältkatastrofen på Afrikas horn

En livsfarlig kombination av torka, pågående konflikter och eskalerande matpriser har lett till svår undernäring i Östafrika och miljontals barn och kvinnor riskerar nu att dö.

UNICEF finns på plats och gör allt vi kan för att rädda barnens liv genom att se till att de får rent vatten, näring, vård och mediciner.

Och du kan vara med och rädda liv. SMS:a LIV till 72 900 och skänk 50 kr. Det räcker till 13 påsar nötkräm mot undernäring eller 29 påsar vätskeersättning. Tre påsar nötkräm om dagen kan vara allt som krävs för att rädda livet på ett undernärt barn.

Du kan även ge en gåva till Östafrikas barn här! (http://www.unicef.se/stod-oss/afrikas-horn)

Vill du läsa mer vad UNICEF gör för barnen på Afrikas horn kan du göra det här. (http://www.unicef.se/stod-oss/aktuella-insamlingar/katastrofhjalp-till-afrikas-horn)

 

© Kate Holt/UNICEF

Tisdag 26e juli

I förmiddags åkte jag & Malin hem till Katarina & Erik för att hälsa på deras Viggo. En söt liten bebis på knappt 4 veckor. Hur söt får man vara?? Grattis än en gång till er fina pojke. Därefter blev det mat hemma hos mamma & pappa. Lyxigt man kan ha det ibland. Pannbiff stod på menyn. Riktigt gott.

Under eftermiddagen mötte jag upp Sandra för att agera smakråd när det gällde att hitta en klänning hon ska ha på ett bröllop hon ska på. Tycker det blev en bra klänning. Hade själv kunnat tänka mig något liknande. När jag sagt hejdå till Sandra skulle jag bara kika efter ett par svarta tygskor, eftersom mina gått sönder. Och svarta tygskor funkar till det mesta, därför vill jag ha det här hemma. Men det slutade inte bara med dem skorna. Jag fick även med 3 bastoppar från GinaTricot (under 100kr för alla tre), samt lite duschlotion, saltvattenspray, glansspray och nagellack från H&M. Inser att jag verkligen inte behöver shoppa så mycket som jag gör. Visst, jag handlar aldrig för mer än vad jag har råd med, sån koll hapr jag. Skulle aldrig kunna shoppa så jag går back tillexempel. Men jag inser ju att jag inte behöver fylla på med varken kläder eller skor för ett tag framöver. Så från och med idag och en månad framöver så inför jag nu ett shoppingförbud för min del vad det gäller kläder, skor och andra onödiga saker.

Lycka till, till mig själv

Sunes sommar- Nostalgi eller vad???

Denna film har kommit på tal en hel del det senaste i mitt liv.
Senast kom den på tal en del i helgen.
Skulle gärna se den nu.
Är åratal sen sist!


Måndag 25e juli

Spenderat dagen i Ullared tillsammans med mamma, pappa, Jimmy och typ resten av sveriges befolkning. Vad folk det var. Men som tur var, så var det varken kö in eller ut. Fick väl kanske inte köpt så mycket som jag hoppades på, men en del smått och gott fick allt följa med hem. Bland annat ett nytt regnställ för endast 229 kr. Så nu slipper jag svära högt här hemma när regnet öser ner, och regnkläderna är på jobbet. Nu har jag ett på varje ställe. Perfekt. Annars blev det inte så mycket mer i klädesväg... en tunika, svart jeansklänning, mörkgåra mysshorts, underkläder... hmm, ja det var väl typ det. Sedan följde ju självklart en del andra saker med hem. Men tillslut gick man mest och irriterade sig på allt folk.

Klockan tolv däremot så blev det helt tyst i hela varuhuset. Då hölls det en tyst minut för offren i Norge. Tycker det är fint av Sverige att ställa upp på det. Det känns som det är det minsta vi kan göra för vårat grannland. Väljer att inte skriva mer om det, tycker det är så hemskt. Har hållt mig uppdaterad hela dagen med både radio och aftonbladets app i mobilen, om vad som sker i Norge nu. Men jag finner inga ord.


Helgen som varit

Har tillbringat hela helgen ute i Nössemark tillsammans med vännerna, i Sandras stuga. Vi har verkligen haft det gott, även om regnet mest har stått som spö i backen. Igår eftermiddag/kväll tittade i alla fall solen fram en sväng och vi kunde sitta ute och snattra lite över några glas gott! Visst hade det varit roligare om solen varit framme lite mer, men vi hade det trevligt trots regn.

Vi har tjejsnackat, busat med Wille (sandras lilla son), spelat sällskapsspel, druckit vin, spelat ännu mera sällskapsspel, plockat kantareller, fikat och bara umgåts. Tack för denna helgen tjejer.


Ett av de spelen vi spelade!
"Bezzerwizzer"

Sedan kan jag inte låta bli att nämna det som hänt i Norge. Usch, det gör ont i hela mig när jag tänker på det. Hur kan man göra något sådant? Tänk alla föräldrar som inte fick hem sina barn från lägret? Tänk alla som var med när skottlossningen satte igång, men lyckligtvis klarade sig, tänk vilka minnen de personer ska behöva bära med sig resten av livet. När de fick simma från ön, medans gärningsmannen står kvar på land och skjuter efter dem, jag kan inte ens föreställa mig paniken de kände. Omkring 90 liv togs, 90 familjer som drabbats av en stor sorg. Jag blir både arg och ledsen när jag tänker på detta! Skänker en tanke till Norge och de drabbade!

Torsdag 21e juli

Idag har jag gjort något som inte inträffar allt för ofta hemma hos mig. Jag har bakat. Började med en sockerkaka med en vaniljfyllning. Denna gjordes för att den ska med i helgen (mer om det senare). Sedan var jag så inne i bakningen att jag slängde ihop lite kladdmuffins med. De blev lyckade må jag säga! Kanske får se till att baka lite oftare.

I helgen ska jag nämligen iväg till Sandras stuga med lite tjejer. Ska bli jättemysigt att komma bort lite och bara njuta av lugnet. Malin håller ställningarna hemma i min lägenhet med katterna. Bra bra! Så jag åker imorgon och kommer hem någon gång på söndag, så bloggningen uteblir helt i helgen. Får gottgöra med lite bilder från helgen när jag är hemma igen!

Ha en underbar helg allesammans. Det ska jag ha!

"Pappa på burk"

Jag känner mig verkligen trött ikväll.
Kan det vara golfrundan som tog all min energi? ;)

Blir film! "Pappa på Burk".
Är den sevärd?


Onsdag 20e juli

Idag mina vänner, så har jag testat på golf!!! Gick en runda med Lena! Första gången jag testade på riktigt, (om man inte räknar med gången i nian när man åkte i väg med skolan och testade lite halvhjärtat) och det var faktiskt riktigt kul. Gick bättre frammåt slutet! Tack Lena för en trevlig runda. Det gör jag gärna om!

Det är väl typ det vettiga jag gjort idag, haha! Unnar mig en slappardag. Ska alldeles strax fixa till lite kvällsmat och krypa upp i soffan! Härligt!

Shopping... igen!

Haft en riktigt shoppardag skulle man väl kunna säga. Började dagen med att åka till "Netto" där de reade ut böcker (ja, jag erkänner, 4 veckors semester gör mig nog lite rastlös). Fick med mig två böcker hem till bokhyllan. Nu råkar det ju vara så att det redan står ett x antal olästa böcker i den hyllan. Men det vore ju synd om jag någon dag ska hämta en ny bok och det visar sig att jag redan läst alla! Haha!

Senare under dagen åkte jag & Malin ut en sväng till "Göksäter" i Henon. Fick inhandlat lite smått och gott. Bland annat en tavla som ska upp i sovrummet. Hittade även ett par skor. Kan väl säga att det var ballerinaskor med lite kilcklack. I Jeansliknande tyg. Ska försöka få upp dem här på bild någon dag. Än så länge är de fortfarande nerpackade. Men jag älskar dem. Malin satsade med på skor, men hon körde på träskor;) Efter att ha inhandlat lite smått och gott rullade bilen vidare mot "Rotan". Blev lite småköp där med, bland annat tre böcker. Men det kanske är bra, för det känns inte som om mitt semesterväder kommer bli sådär jättebra!

Nu ikväll har jag städat i klädkammaren. Sorterat och kastat. Känner att jag börjar komma i ordning där inne. Ska bara köpa på mig ett par förvaringsboxar (kanske i Ullared nästa vecka) och sedan vill jag gärna ha upp en stång till att hänga kläder på. Där hade tydligen pappa en bra lösning på det.

Nu blir det ett till avsnitt av "Vänner" innan sängen kallar. Imorgon ska jag ut på äventyr med Lena. Mer om det imorgon!

Nytt i bokhyllan. Kanske lite tips till er:


"Dagbok från kvinnofängelset" - Lillemor Östlin, verklighetsbaserad


"Singel på nytt" - Plum Sykes



"Blondie" - Birgitta Andersson, Verklighetsbaserad


"varför gråter inte Emma"- Magnus Wennerholm & Emma Jangestig, Verklighetsbaserad


"Snabba Cash" -Jens Lapidus

Diesel-stopp!

Nu ska jag alldeles strax bege mig ut på en liten utflykt. Den går till Göksäter i Henån. Även kallat "Mini-ullared". Har känt mig extremt uttråkad hela förmiddagen. Jag brukar kunna tycka det är skönt att bara vara hemma och pyssla, men idag kände jag absolut inte för det.

Kvällen igår blev inte riktigt som jag tänkt mig. Var nere hos mamma & pappa en sväng, för att hämta en sovsäck inför helgen (tyvärr ligger den sovsäcken kvar hos mamma & pappa). Passade även på att vänta in syster och hennes kompis som varit i Tyskland för att öka på dryckesförrådet lite. Självklart hade jag ju skickat med en liten beställning med. Tanken var att de skulle få lite mat när de kom till edet. Men när maten i stort sett var klart för servering fick mamma ett telefonsamtal. De hade fått bensinstopp i Tunge. Så det var bara att bege sig dit. Visade sig att det inte var det lättaste att få igång en bil efter bensinstopp. Speciellt inte en dieselbil. Men men, vi hade ju i alla fall roligt under tiden! Och det blev en sen kvällsmat nere i Lilla Edet.

Alva 4 år

Kan ni tänka er, igår blev denna lilla sötnos 4 år.




Saknaden av två underbara människor!


Idag har jag varit och lämnat blommor både hos mormor och farfar. Kändes bra. Saknar dem otroligt mycket båda två! Finns inte ord som beskriver den saknaden jag känner! Men livet går vidare, och dem finns med mig i allt ändå!

Regn regn regn!

Regnet öser ner utanför fönstret.
Jag är inte alls sugen på att behöva ge mig ut i det.
Men jag inser att jag snart måste. Ska ju på 2årskalas. Wille blir en stor kille!


Grått och trist.
Tur att man har regnjacka, för den får nog faktiskt åka på nu!

Söndag 17e juli

Hade verkligen en toppenkväll igår!
Hamnade i Butlers öltält igen.


Jag, Malin & Karin! Tack tjejer för igår!

Ny klänning

Klänning påväg hem till mig!
Endast 49kr.

Ibland är det bra att hitta företag som säljer sina produkter billigt över Tradera!


Lördag 16e juli

Fallens dagar är igång!
Igår blev det Butlers öltält hela kvällen!

Ikväll satsar vi på att först gå ut och äta, sedan får vi se vart kvällen bär av!



Karin & jag i öltältet igår!

Film film film!

Kan ju säga som så att den sista filmen om "Harry Potter" uppfyllde förväntningarna. Den hade allt! Och ja, jag tycker slutet var bra det med. Mer vill jag inte skriva, ifall någon läser detta som inte sett den än! Men i vilket fall som helst, ni lär inte bli besvikna, så mycket kan jag säga.

Jag fortsätter denna kväll i filmens tecken. Är rätt trött, så det finns inte så mycket energi till något annat. Tänkte bädda ner mig i soffan och kolla på "Äntligen midsommar".



Onsdag 14e juli

Ikväll blir det bio.
Självklart blir det "Harry Potter & dödsrelikerna del 2"



Tänk, 10 år har det hållit på. Idag ska jag se den sista filmen. Känns nästan lite sorgligt!
Jag har inte läst böckerna så jag har ju ingen som helst aning om hur det slutar. Hoppas på ett bra slut.
Men det måste det väl ändå vara?!

Billig shopping. Reor gillas!

Jag har säkert 10 olika bikiniset som ligger inne i min garderob. Men nu det sista har jag kännt att det inte finns någon bikini alls som sitter bra. Får panik. Köpte en på H&M häromsistens (den låg även inne här på bloggen), men nej, den var inget bra till mig. Den gjorde att jag såg helt platt ut, haha! Nej, så nu passade jag på att klicka hem via Ellos stora rea!






Så ja, ett par skor fick åka med i beställningen med!

Onsdag 13e juli

Vilken tur vi hade med värdet igår på Liseberg! Kunde varit liiite mindre folk bara så hade jag varit supernöjd! Men det var i vilket fall som helst en bra dag. Jag & Malin funderar på om de höjt hastigheten på saker och ting, som till exempel Lisebergsbanan? Kan vara så... eller så är det bara vi som tycker det är läskigare. Tippar på det sista alternativet! I Balder trodde jag nästan ett tag att jag skulle dö, haha! fyfan!



I slutet av kvällen ägnade vi oss åt att spela på hjulen. Jag som brukar vinna, vann ingenting igår :(

Malin gör ett tappert försök att fiska upp ett litet gosedjur.


Ben & Jerry-glass är aldrig fel!

Nu däremot ska jag bege mig ut på altanen med en kopp kaffe. Tänkte sola lite.

Tisdag 12e juli

Denna dagen blandas med både tråkigheter och roligheter. Ska strax iväg på urnsättningen för mormor. Känns som om jag vill vara med på den! Innan det blev bestämt att urnsättningen skulle vara idag, så hade redan jag, Malin & Jimmy bestämt oss för att åka till Liseberg idag. Men det kommer vi göra ändå!

Återkommer kanske mer ikväll!

Måndag 11.e juli

Sitter nere i Lilla Edet just nu. Var och lämnade in bilen för en stund sen. Något med bromsarna som skulle fixas. Så under tiden passar jag på att gå hem till mamma & pappa! Tyvärr jobbar dem ju. Och Jimmy har jobbat natt, så han stensover! Jag däremot har försökt att hålla Max tyst, så han inte ska väcka Jimmy. Tycker väl det gått sådär. Han hittar pipleksak efter pipleksak... så ja, ni fattar själva!


En söt Max!


Max igen!


Behöver en hund alla dessa leksaker?!


Förkyld? Vart kom det ifrån?

Var iväg till Friskis&svettis förut! Malin körde ju sitt provpass innan det är dags för hennes diplomering i augusti. Jag måste säga att jag är stolt över henne. Hon hade verkligen satt ihop ett toppenpass med bra musik och sådant som hör till. Tror allt det kan bli en bra ledare av henne! Riktigt kul var det i alla fall.

Nu ikväll har jag legat och kollat på de sista avsnitten ur första säsongen av "Solsidan". Och efter att ha sett hela första säsongen så kan jag väl kanske erkänna att jag har fått ändra uppfattning lite. Det är inte så dåligt som jag sagt tidigare.

Funderar på att krypa ner under täcket nu! Imorse när jag vaknade kände jag mig helt täpt i näsan. Och nu känner jag att kan knappt kan andas, haha. Vart kom den förkyldningen ifrån? Men annars mår jag bra. Och vill inte det ska bli värre nu när man har semester och allt. Lika bra att sova sig frisk kanske?


Söndag 10e juli

Hade en toppenkväll med tjejerna igår.
Började med middag & förfest hemma hos Malin.
Därefter blev det att testa det nya utestället i stan, "Emma".

Bilderna är inte jättebra, hade inte med kameran, utan bara iphonen!


Karin hade gjort macarones. Tror inte jag hade haft tålamodet som krävs till det. Men goda var dem.


Sofia är på hembesök i Trollhättan


Malin & Lena var laddade!


Sofia & Sandra


Karin


Till sist, en bild på mig!

Nu däremot ska jag lägga mig en stund på sängen och vila, innan det är dags att byta om till träningskläder. Systeryster ska köra ett provpass borta på friskis&svettis. Klart man ställer upp! :)

På G

Nu beger jag mig alldeles strax hem till Malin för att umgås med bästa tjejgänget! Har alltid grymt kul tillsammans med er tjejer!

Vi!






Kör faktiskt på samma klänning ikväll som jag har på bilderna!
Tyvärr har den en förmåga att göra en marilyn Monroe vid minsta vindpust ute.
Men har garderat mig med ett par korta leggins i cykelbyx-längd för att rädda en eventuell nödsituation.
Ha en toppenkväll. Det tänkte jag ha!

Lördag 9e juli

Hade en trevlig kväll nere i Göteborg igår. Linda firade att även hon fyllt 25. Tack för en trevlig kväll!

Nu blir det dusch, lite mat, samt att tagga om inför kvällen! Återkommer mer sedan:)

Fredag 8e juli

Nu har jag äntligen semester! Känns riktigt skönt att ha 4 veckor ledigt nu, innan det blir nytt jobb och grejer. Men jag ljuger om jag säger att det var glädjens dag på jobbet. fyfasen för att behöva vara med och stänga ner en förskola helt och hållet. Arbetsdagen bjöd på både skratt och tårar...

Nu däremot är jag hemma och har hunnit med en powernap. Nu taggar jag om. 25årsfest ikväll nere i Göteborg!


Natti natti

Tänker krypa till sängs nu. Imorgon ringer klockan 4.45 typ. Det bästa är att det är sista dagen på länge den ringer så tidigt. Kl 13 imorgon går jag på semester. Jag längtar. Fast samtidigt känns det väldigt konstigt just nu. Gör min sista dag på nuvarande jobbet imorgon. Idag fick jag sagt hejdå till en hel hög med barn som gjorde sista dagen idag. Och det kändes vill jag lova. Imorgon blir det till att säga hejdå till de andra barnen, deras föräldrar, och självklart mina kollegor. Usch...

Nog om det. Nu säger jag godnatt!


Världens bästa fröken?

Fick denna söta prydnadssten idag, från en av mina småttingar på jobbet, som gjorde sin sista dag.
Det värmer verkligen att de tycker om en:)



Blomman som vi fick av alla barnen står placerad ute på balkongen. Den vattnas ofta:) Och halsbandet jag fick av en pojke används lite då och då. Minnena från min tid på min allra första arbetsplats som förskolelärare kommer sparas!

Pippi

Fyllde på i garderoben med något jag kände saknades.



Gina Tricot inhandlades den på. Sena sommarkvällar är räddade!

Onsdag 6e juli

Vilken härlig kväll det blev.  Gjorde debut på "Nitlotten" för i år. Trevlig sällskap, ett par glas rosé och musicquiz. Kan även tillägga att vi vann, det ni! Riktigt stolt över oss!


Tisdag 5e juli

Imorse nnär jag vaknade fanns det ett trevligt sms från mamma! Grattis Katarina & Erik till eran lilla son. Ser fram emot att få se sötnosen när allt har lugnat sig för er! Min lilla sysslingsson... heter det så?

Annars har dagen varit väldigt lugn, och det känns bra, eftersom jag sovit väldigt dåligt inatt. Hoppas på att det blir bättre inatt!

Måste bara berätta vad jag sett idag! Jo, när jag kom hem från jobbet var jag väldigt lättad över att måsungen på parkeringen var borta. Har nämligen en måsunge som tillbringat lite tid där, och som alla vet så bevakar måsmamman sin unge rätt rejält. Jag avskyr måsar och springer i stort sett till bilen. Men som sagt, kände en väldigt lättad när ungen var borta när jag kom hem. Andas ut lite där jag parkerat! Vet ni vad jag får syn på då??? EN RÅTTA! Och den var så äcklig så ni anar inte. Lång svans hade den med:( Kände mig nästan gråtfärdig där jag satt i bilen.

Inget långt inlägg idag. Återkommer mer imorgon:)

Just det! Grattis Linda på 25årsdagen! Vi ses på fredag, då ska du firas;)

"Så olika"

Nu blir det film som ett avslut på mina fem dagars ledighet.
Imorgon vankas det jobb igen i fyra dagar innan den långa semesterna påbörjas, 4 veckor!!!

Filmen blir följande:
"Så olika"



Har ni sett den? I så fall, är den bra?

Matsällskap!

Fick matsällskap idag. Malin kom över och åt min goda kebabgryta. Men av någon anledning tyckte hon att det var något av det starkaste hon ätit. Och ja, jag kan hålla med om att idag var det starkt. Jag brukar göra stark mat, men idag var den något utöver det vanliga. Liiite mycket Samba Oleak i konstaterade vi. Och lite mycket svartpeppar. Sedan konstaterade vi att det var en himla tur att jag hoppade över cayennpepparn, som jag alltid annars har i denna grytan! Men god var den ändå!


Måndag 4e juli

Vaknade upp till en härlig måndag! Ja, jag har ju faktiskt en semesterdag idag! Då är måndagar härliga. Ska alldeles strax promenera in till stan och få gjort lite ärenden tänkte jag! Sedan väntar tvättstugan på mig kl 12. Lagom roligt nöje. Men lika bra att få det gjort!

Höres mer senare!

Söndag 3e juli

Goa söndag börjar lida mot sitt slut. Men den har i vilket fall som helst varit toppen! Började med att städa lägenheten, så nu slipper man att tänka på de dem näsmaste dagarna. Senare kom mamma & Jimmy upp med bord & stolar som nu står placerade i mitt vardagsrum, tack! Var lite skeptisk till att ha de möblerna här till en början, men nu när de är på plats så ser det bra ut. Lite mer plats att sitta på om man har främmat med!

Har även passat på att njuta ute på balkongen en del idag. Enligt mina väder-appar (ja, jag har flera) på mobilen skulle det regna idag. Men jag har inte sett skymten av något regn. Även katterna har varit ute på balkongen, och jag måste säga att de är jätterediga där ute. Inte försökt hoppa över balkongräcket någongång. Men visst är jag lite smått orolig när de är där ute. Men jag har ju sett flera andra som kan ha öppet balkongdörren och låta katterna vara där ute som dem vill. Vem vet, kanske jag med kommer våga ha det så i framtiden?



Nu ikväll har jag suttit på Strandgatan tillsammans med Malin & Karin. Fikat och bara tjötat lite. Härliga sommarkvällar. Jag har sagt det förr, och jag säger det igen: Jag älskar sommaren. Nu laddar vi om inför musicquizen på onsdag. Heja oss!


En trött Alva

En Alva som försöker stänga ute ljudet av alla fiskmåsar utanför fönstret.
Jag förstår att hon blir trött på deras oväsen, för det blir jag med!


Lördag 2e juli

Vilken trevlig kväll det blev igår! Hade som sagt avslutningskväll med jobbet! Det var middag ute på Villa Lindesnäs i Uddevalla. Och vi lyckades även tajma in dagen då det var både allsång och musicquiz. Behöver jag säga att vårat lag vann;) Blev en toppenkväll helt enkelt. När vi åkte där ifrån var vi några tjejer som åkte in till stan och tog ett glas på Kullgrens (tror jag det heter). Blev en rätt så tidig kväll ändå, så man är inte alldeles för trött idag, vilket känns skönt!


Utsikten kunde vi inte klaga på!


Jag & Erica!


Allsånt är underskattat!

Fredag 1e juli

Har haft semester idag och bara njutit av ledigheten. Nu däremot har jag fixat till mig och gjort mig fin. Om ca 40 minuter får jag skjuts av min syster in till Uddevalla. Och väl där så går jag hem till Erica. Senare framåt kvällen vankas det avslutningsmiddag med kollegorna & chefen. Vi ska till Villa Lindesnäs och jag tror det blir en supermysig kväll!

Nu blir det en kopp kaffe ute på balkongen innan det är dags att åka. Ha en trevlig fredagskväll allesammans!

RSS 2.0