shopping

Spenderar denna påskdagen i soffan än så länge. Men om en liten stund ska jag göra mig iordning och redo att möta dagen. Idag väntas det kalkonmiddag nere i Lilla Edet. Vattnas redan i munnen.
 
Nu var det faktiskt längesen, men tillslut tog suget efter lite nätshopping över. Klickade nyss hem några plagg från H&M. Minns inte ens när jag handlade därifrån på nätet senast. Så nu unnade jag mig följande plagg:
 

Glad påsk!

Glad påsk på er! Hoppas ni får en mysig dag! Själv ska jag alldeles strax bege mig bort till Friskis&Svettis för att värda på ett pass. Sedan åker jag raka vägen ner till familjen i Lilla Edet!

Först ska jag nog gotta mig med en godisbit eller två, som jag fick i påskägget från Sofia igår:)


Långfredag

Såg nu att gårdagens inlägg postades idag, jaja!

Långfredagen idag startades med att jag vaknade klarvaken 6.30 och hoppade upp ur sängen. Klockan 10 var det schlgerpass på Friskis. Var nog faktiskt fullt idag, alltså typ 130 pers. Riktigt roligt! Efteråt åkte jag och min kära kollega Lotta hem till mig och gottade oss med våfflor.


Tröttare än tröttast

Lååång dag börjar gå mot sitt slut. Jag har tänkt att gå och lägga mig tidigt (typ nu). Kanske somna till "Adam och kompanis" nya pod!

Som sagt, det känns som det varit en lång dag! Klockan ringde 04.30. Full fart på jobbet där vi hade påskfest.
Skådespeleri av oss i personalen. Sedan raka vägen till tandläkarn för att borra ett litet litet hål. Mest i förebyggande syfte. Sedan raka vägen ut i butikerna för att hjälpa mamma hitta klänning och skor till bröllopet vi ska på om ett par veckor!

Nu säger jag godnatt! Fullspäckad dag imorgon med.
Först schlagerjympan, därefter våffelmys och på kvällen middag med
tjejerna på stan!

Jo just det, idag i GP fanns det med ett stort reportage om barnhemmet jag ska jobba på! Nu längtar man ju bara ännu mer. Och ju närmare det kommer, ju mer tjat lär ni få stå ut med från mig;)


Tisdag 26 mars

Inne på tredje dagen med ryggont. Igår var jag mest stel, idag gör det ont bara att sitta, fasen. Att först gå och kånka på en tung bag i ca 5 km och sedan köra ett crossfit-inspirerat pass kanske inte var min grej;) ja ja, det blir väl bättre! Hoppas det blir bättre av att röra på sig, så idag efter jobbet blir det en lätt löptur med lillebror!

Kortvecka nu i alla fall! Kl 13 på torsdag tar jag långhelg! Men nu ska jag göra mig redo för ännu en dag på jobbet! Påsklunch med långbord står på schemat!

Ha en härlig tisdag!


Lite tankar om Thailand

Idag är det exakt fyra veckor sedan jag fick mailet om att jag blivit antagen som volontär till barnhemmet i Thailand. 1 månad sedan. 9 kvar innan det är dags att åka. Ena stunden känns det som om tiden bara kommer rinna iväg, andra stunden känns det som om tiden bara sniglar fram innan jag får åka.

På dessa nio månader är det mycket som ska hinna fixas! Satt igår och letade flygresan ner, för att få den så billig som möjligt. Det enda jag hittade är resor med MINST fyra mellanlandningar. Åh nej, ingen chans!

Jag har fått många frågor om jag inte tycker det är läskigt att åka ner och bo där pga tsunamin som var där. Och det finns bara ett enkelt svar på den frågan. Nej, jag tycker inte det är läskigt. Båda mina resor till Thailand har varit efter tsunamin. För lite mer än ett år sedan kom ännu en tsunamivarning. Och tydligen skötte thailändarna detta perfekt. Hotell evakuerades direkt osv. Och i barnhemmets månadsbrev (som jag prenumererar på) stod det hur de skötte den dagen. All barn och personal evakuerades upp i berget. Sedan resonerar jag som så att detta kan hända var som helst!

Lite olika tankar såhär på morgonen! Nu åker jag och jobbar!


Måndag 18 mars

Snövarning imorgon igen. Nu undrar jag när egentligen våren har tänkt att komma? Nu är jag extremt trött på vintern och längtar verkligen till våren och sommaren!
 
Nog om det. Måndag igen och ännu en helg har passerat. Helgen som var går inte att klaga på. Lördagen spenderades först nere i Ullared med Malin & Julia. Lite shopping blev det, men inte alls så mycket jag hade tänkt. Men det är väl lika bra det kanske. På kvällen blev det 25årsfest för Louise som fyllt år. Riktigt lyckad kväll. Gårdagen spenderades i soffan fram tills det var dags för familje- och juniorjympan.
 
Nu är jag så trött efter veckans första arbetsdag så jag tror att jag snart går och lägger mig. Kanske lika bra det, när jag precis suttit och storlipat framför "Familjen annorlunda", haha!
 
Gonatt!

Fredagstrött

Jag gav upp filmen! Fastnade aldrig i den och ögonen orkade knappt hållas uppe! Känner att det är fredag och att det varit en livlig jobbvecka. Stenslocknade efter jobbet och sov i två timmar! Men inte hjälpte det. Lika trött igen. Lika bra att bädda ner sig i sängen, påbörja en ny bok och sedan sova tidigt!

Imorgon vankas en tur till Ullared, samt 25års-fest. Så sömn kan vara bra;)


Fredagsfilm

Bäddar ner mig i soffan nu. Fredagsfilmen på tv3 står på schemat: "Lyckan, kärleken och meningen med livet". Läste boken på stranden i Thailand för ett år sedan, men aldrig sett filmen. Så det får det bli nu! Ha en härlig fredagskväll!

Måndag 11 Mars

Ja då var det måndag igen och en ny arbetsvecka har startat. Började lite lagom med en 11 timmars dag!

Helgen som var spenderades lite spontant i Stockholm. Lyckades vinna biljetter till mello-finalen via Tassimos Facebooksida. Så jag och syster åkte upp tidigt i lördags. Har hunnit med lite shopping, mello-final i "Friends arena", turistat, kändisspaning och mycket mer! Härliga dagar i Stockholm med andra ord. Nedan bjuder jag på lite bilder från trippen!


Måndag 4 mars

Ska verkligen bli gott att sova nu! Varit två tuffa dagar, av olika anledningar.

Igår åkte jag och Malin till Vänersborg för att delta i vasaloppspinningen där. 3.50 timmar blev det på cykeln. På eftermiddagen körde vi familj- och juniorjympan med. Var helt slutkörd igår kväll. Även idag skulle jag vilja säga. Och kroppen värker. Speciellt i ena knävecket (?).

Idag däremot vankades det ett besök hos tandläkaren. En av mina fobier. Fyyy vad dåligt jag mått hela dagen. Men denna gången gick jag dit utan att avboka tiden sisådär 5 gånger. Bra Jenny! Stolt kände jag mig när jag gick därifrån. Tyvärr ska jag ju tillbaka om ca 3 veckor för att laga ett litet litet hål. Men det tar vi då!

Nu ska det verkligen sovas! Imorgon blir en intensiv dag med endast två personal på jobbet. Jag ler och ser glad ut.


Nostalgi

Rotade igenom ett av skåpen på jobbet och fann denna bok! Känner ni igen den? För mig är den nostalgi till tusen!


Första vårmånaden

Idag känner jag mig så himla glad och pigg. Första mars, vilket innebär att det faktiskt är den första vår-månaden. Och idag har det verkligen känts som vår! Solen sken hela förmiddagen när vi var ute på jobbet. Glad som jag kände mig fick jag för mig att vi skulle göra en promenad med våra få barn vi hade. Sagt och gjort, blev en häääärlig promenad i solen. Gick förbi ett bygge i närheten så barnen fick något spännande att kolla på!

Tillbringade sedan några timmar efter jobbet hemma hos mamma och pappa, där det bjöds på god mat i form av lax. Nu ligger jag hemma och gottar mig i soffan! Imorgon blir det lite förändring. Frisörtid. Tror jag lämnar det blonda livet för en stund. Behöver förändring!


RSS 2.0