Måndag 30:e november

Måndag igen då... tycker verkligen veckorna bara springer iväg. Första advent var igår, vilket betyder att julen är på ingång. Men som sagt, måndag idag. Det var verkligen inte lätt att komma upp imorse, hade väldigt gärna velat ligga kvar och sova ett antal timmar till, men det gick ju inte. Började praktiken kl 07.00. Alltid segt innan man pallrat sig iväg på morgonen, men sedan rinner bara dagen iväg. Imorgon blir det i alla fall lite sovmorgon då jag inte börjar förrän 8.30.

Vi var åtta tjejer som var inbokade på en kryssning nästa fredag till söndagen. Men vi fick besked idag om att det var för få bokade på den kryssningen så vi blev avbokade. Imorgon får vi besked om vi kommer på en annan båt... annars får det helt enkelt vara. Synd att missa, men inte så mycket man kan göra. Jag får väl nöja mig med mina planerade resor till fjällen och Thailand antar jag ;) Men självklart hoppas jag på att vi får plats på den nya båten.

Nu har jag precis pluggat lite. Suttit och skrivit lite på ett arbete till praktiken. Ska fortsätta fixa lite med ett annat arbete en liten stund, får se hur länge jag orkar idag. Ikväll tänkte jag i alla fall bädda ner mig i soffan och kika på faddergalan. Och i år kan jag göra det med väldigt gott samvete, eftersom jag gått och skaffat mig ett fadderbarn. Minns inte när jag gjorde det, men borde varit i början av året. Känns som man skänker pengarna till något väldigt bra. Sedan måste jag säga att det värmer i hjärtat när det kommer ett litet brev ner i brevlådan som hon skrivit till mig. I förra brevet beskrev hon sina framtidsdrömmar, och jag håller alla tummarna i världen för att hon ska nå dem!!!

Nej, dags att återgå till skrivandet.

Lördag 28:e november

Ni anar inte vad gott det var med en sovmorgon idag! För min del är att sova till kl 09, en sovmorgon! När jag vaknade var det bara att sätta igång med städandet och tvättandet. Inte alls kul, men skönt när det är klart. Adventljusstakarna är nu på sin plats i lägenheten. Myspys. Funderar på om det är för tidigt att publicera min favoritjulsång här i bloggen redan nu? Jo, lite tidigt är det nog.

Ikväll beger jag mig hem till Johanna för att dricka lite vin och festa lite. Härligt. Missar Fredriks fest, tyvärr blir det så ibland. Kanske ses ute i vimlet istället. Var faktiskt ett tag sedan jag var ute nu, så det ska bli kul!

Hoppas ni får en bra lördagskväll!!

Onsdag 25:e november

Har inte varit hemma så länge från praktiken. Slutade 13.30 idag. Skönt med tidiga dagar. Regnet öser ner utanför fönstret... vilken tur att jag fick en trevlig sak i brevlådan idag då, nämligen säsong sex av One tree hill! Då har jag att göra i eftermiddag! Myspys!



Till något helt annat... idag är det begravning för Annica som avled i en alldeles för tidig ålder. Hon avled i en arbetsolycka på pappersbruket. Jag sänder alla tankar till dina nära och kära idag!

Måndag 23:e november

Då var det måndag, och den är snart över. Helgen har varit väldigt lugn och skön. I fredags när jag slutade på förskolan åkte jag hem till familjen en sväng och åt mammas goda lax. Mums mums. Sedan var det självklart Idol som gällde resten av kvällen. Nu känns det som det inte spelar så stor roll vem som åker ut, för alla som är kvar är grymt duktiga. Men jag håller tummarna lite extra för Erik & Tove, det gör jag.

På lördagen gick jag upp tidigt. Eller ja, tidigt för att vara en lördag i alla fall. Jag & systeryster åkte ut till Stenungsund och strosade runt lite och sedan lyssnade vi på Martin Stenmarck. Bättre live-artist får man leta efter. Finns nog ingen som har den publik-kontakten som han har. Grymt! Därefter åkte vi vidare mot edet och fick oss lite mat i magen hemma hos mamma  & pappa. Sedan bar det upp till Trollhättan där jag, Mamma & Malin kollade på "Sikta mot stjärnorna". Det är en musiktävling som anordnas för barn & vuxna med olika handikapp... tex. Down syndrom, autism osv. Det var riktigt roligt att få se den tävligen och hur glada dessa barn och vuxna var att få stå i rampljuset för en kväll. Mer sånt här är verkligen välkommet. I alla fall... resten av kvällen agerade jag chafför både åt mamma och åt Malin. Stupade i säng runt tretiden på natten, helt utmattad.

Söndagen då, åkte ut till Åsaka för att träffa Sandra och lille Wille-man. Även Karin & Malin (inte den malin som nämnts tidigare i inlägget) var där! Var så trevligt så... och lille Wille, han växer bara mer och mer för varje gång man ser honom. Och vad han utvecklas. Nu när han låg i min famn så log han en massa åt mej och hade en massa ljud för sig. Sötnosen. Nu flyttar Sandra, Fredrik & Wille upp till Trollhättan till helgen, vilket känns helt underbart kul! Denna helg har jag längtat efter kan jag lova!!!

Men men, idag var det som sagt måndag och det betydde praktik igen:) Jobbade mellan 6-13. Sedan hem för att sova en timma och grejja lite här hemma, innan det var dags att bega mig till högskolan på ett litet meeting:)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bara njuta av kvällen! Imorgon jobbar jag 7.30-16.

Fredag 20:e november

Fredag! Skönt... imorse var jag så pigg igen att jag kom iväg till praktiken. Skulle arbeta mellan 8.30-17.30... men det fanns knappt några barn kvar vid 15, då blev jag hemskickad. Gott på en fredag. Så nu sitter jag hemma hos familjen i edet och ska äta lite gott nu ikväll.

Ha en bra fredagskväll!

Torsdag 19:e november

Phu, äntligen har jag kommit upp ur soffan och sängen. Idag har jag sluppit feber i alla fall... men däremot haft ont i kroppen. Men imorgon ska jag vara på benen igen i alla fall. Då blir det praktiken mellan 8.30-17.30. Har tid till då i alla fall, men ofta går barnen hem tidigare på fredagar.

Jag tog mig en tur till konsum förut och köpte på mig lite gott inför kvällen, så nu bäddar jag ner mig framför tv.n och vilar in i det sista så jag orkar morgondagen utan problem. En lugn helg är i alla fall på igång. Imorgon kanske jag åker hem till familjen när jag slutat, och har lite fredagsmys. Och på lördag ska jag vara chafför både åt Malin och Mamma. Men det gör mig ingenting, rätt skönt att bara ta det lugnt!

Hur beter sig en flygrädd?

Blev lite full i skratt förut. Eftersom jag mått som jag gjort idag utav biverkningarna av vaccinet så har det inte gjorts så mycket. Diskberget är inte så litet, men orken finns inte. Får bli imorgon! Istället har jag tillbringat tiden med att kolla avsnitt efter avsnitt av "Stockholm-Arlanda"... fråga mig inte varför. På något sätt ger det mig ett litet lugn över min kommande flygning. Man får se hur det verkligen går till på en flygplats och hur hög säkerheten är (även om jag skiter i det när jag går på planet).

I alla fall, det jag skrattade åt var när en av de anställda skulle flyga, men som är väldigt flygrädd. Hon berättade hur hon beter sig på planet... att när lamporna slocknar för bältet och man får ta av dem, känns det en lättnad, för då är det som det ska. Men när en av flygvärdinnerna ställer sig framme vid deras telefon och ringer ner till en annan flygvärdinna som är längst bak i planet, och de kollar på varann samtidigt som de pratar... då, då känner man på direkten att man kommer störta. Och att man ständigt sitter och kollar på hur flygvärdinorna beter sig. Slappna av under en flygresa, det finns inte för min del... men men, thailand, här kommer jag! Nästan precis två månader kvar tills jag ska göra en av de järvaste sakerna jag gjort (ja för mig är det det, eftersom jag är så extreeeeemt rädd), nämligen flyga till Thailand. När jag landar kommer jag gå av planet och ut i värmen och vara:

OTROLIGT STOLT ÖVER MIG SJÄLV!

Onsdag 18:e november

Var ju iväg igår eftermiddags och vaccinerade mig mot svininfluensan. Detta gjordes dels för att jag åker till Thailand om två månader, och känner inte för att åka på något där, och dels för att jag anser att det är rätt gentemot människorna i sin omgivning. Speciellt eftersom jag tillbringar hela dagarna tillsammans med en skock barn som är mellan 1-5 år. Vill verkligen inte att dessa småttingar ska åka på svininfluensan för att jag smittar dem.

Igår kväll kände jag inte av något speciellt, förutom en ömmande arm som inte riktigt gick att röra som jag var van vid. Inatt vaknade jag och hade väldigt ont i armen. Fine, det kan jag stå ut med! Imorse när jag vaknade gjorde armen fortfarande väldigt ont, och kände av lite huvudvärk. Åkte till praktiken, vilket fungerade kanon till en början med. Satt och pusslade med ett par barn innan det var dags för frukosten. Vid frukosten fanns inte matlusten alls.... därefter orkade jag mig på lite sockermålning med några barn inne i målarrummet. Då började jag känna hur jag kallsvettades och inte riktigt hängde med på vad barnen pratade om, satt mest och hmm:ade till svar. Skickade ut alla barnen och begav oss upp i personalrummet för att ha planering. Planerade nästa vecka, samt gick igenom lite saker inför stundande utvecklingssamtal med barnen... men i ärlighetens namn så hängde jag inte med för fem öre. Kände bara hur hela kroppen började värka, huvudet sprängde... och jag fick vackert säga att jag nog får ge mig för dagen. Blev hemgång ett par timmar tidigare, men hade inte orkat. När jag väl kom hem slängde jag mig i sängen, och kollade febern med... låg på typ 39. I vanliga fall har jag väldigt låg temperatur så jag mådde väldigt väldigt dåligt. Men efter en treo och en timmas vilande orkade jag mig upp och lägga mig framför tv.n... här har jag legat. Febern är nog borta, känns det som i alla fall, borde kanske kolla? Huvudet spränger, så det får nog bli en treo snart.

Så ja... jag klarade mig inte ifrån biverkningarna av vaccinet, men de flesta är ju på benen dagen efter, så det siktar jag på! Är ju inte något som smittar, utan endast en reaktion på vaccinet.

Tisdag 17:e november

Trodde jag ställt klockan fel när jag den ringde klockan 04.50 imorse. Tillslut kom jag på att jag har öppningen på förskolan idag och även imorgon. Jag är verkligen ingen morgonmänniska och kom upp ur sängen 05.20 typ. Tur jag bara hoppar i kläderna och fixar mig lite snabbt eftersom jag äter frukost där. 05.35 satt jag i bilen och kom i tid gjorde jag med. Sen att jag känner mig som en zoombie fram till att det blir frukost är en annan sak. Det som är skönt med att ha öppning är att barnen med är trötta och det är lite mysigt och lugnt istället för full fart!

När jag kom hem nu så kollade jag på gårdagens avsnitt av Paradise Hotel. Och jag kan i ärlighetens namn säga att jag antagligen kommer följa det, men det är mest för att det är så pinsamt och att folk ställer upp i det.

Nu ska jag bege mig iväg och bli vaccinerad mot svininfluensan!!!


Hittade!

Kan meddela att bilnyckeln som varit borta i flera månader är hittad. Den satt fast bakom hallbyrån... vilket jag upptäckte när jag var tvungen att dra fram byrån för att få loss telefonsladden som jag gjorde sönder. Allt ont har något gott med sig. Eller hur brukar man säga?

Förresten...två månader kvar i skolan, sedan tar jag examen. Sjukt!

Bilnyckel?

Har precis vänt upp och ner på hela lägenheten. Okej, kanske inte hela, men nästan. En bilnyckel är puts väck och har varit det ett bra tag (vilken tur jag har två st)... och något säger mig att det är katterna som ligger bakom det. Förr lade jag alltid bilnyckeln på hallbyrån när jag kom hem. Nu lägger jag de antingen i lådan eller hänger de på en krok. Mina katter ÄLSKAR att slänga ner allt som ligger på hallbyrån nämligen.

Drog fram soffan och letade där under, men nej, inga nycklar där. Däremot fick det bli en damsugning:) försökt dra fram saker under bokhyllan med ett skohorn, men det blev endast ett par pennor. Så ja, vart letar man vidare nu.

Och satsiken... nu ser jag att en sladd till hemtelefonen är av, antagligen eftersom jag dragot och grejat med soffan. Suck!

Söndag 15:e novermber

Jag känner mig fortfarande långt ifrån helt okej. Så även denna dagen kommer att spenderas inomhus, med lite filmer och lite sömn. Imorgon är det ju dags att bege sig ut på den sista praktikperioden på lärarutbildningen. Känns riktigt riktigt gott!

Som sagt, inget speciellt planerat idag. Tänkte sätta mig och sända iväg ett litet brev till mitt fadderbarn i och för sig. Fick ett brev från henne nu i veckan. Känns bra att kunna bidra med pengar till hennes by, samt att ha en kontakt med henne via brev. Känns som om man gör något bra!!

5-kamp + sumobrottning i bilder

Här kommer bilderna från i onsdags!!

1. 2. 3. 4.

1. Fidane, Johanna & Emelie gör sig redo för femkampen
2. Jag & Fidane... någon är mer laddad än någon annan?
3. får instruktioner om en av de fem uppgifterna.
4. Nämligen att förflutta denna bollen i en bana, utan att den tar i backen, och inga händer på bollen
5. 6. 7. 8.

5. Fidane, det var inga händer på bollen som gällde!
6. Inte så lätt som det ser ut att hålla bollen i luften.
7. Hejja hejja
8. En ny gren. Stor slangbella

9. 10. 11. 12.

9. Rita tar i för kung och fosterland;)
10: Johanna har roligt, det var det som var meningen med denna dagen
11. Även jag sköt slangbella.
12. När alla grenarna var avklarade (alla grenar är ej på bild) så fick vi skjuts till nästa aktivitet.

13. 14. 15. 16.

13. Sumobrottning nästa!
14. Så kan det gå!
15. Petra kämpade tappert
16. Så var det min tur

17. 18. 19. 20.

17. Nu jäklar!
18. Jaja, vi kan ju låta det se ut som om jag vann
19. Johanna har krypit ner i sumodräkten!
20. Johanna

Lördag 14:e november

Mår verkligen inte helt okej. Skrev ju igår att det kändes sådär. Idag har jag ont i både huvud och hals... och känner mig seg i hela kroppen. Så hittils har det inte blivit många knop gjorda idag. Börjat kolla ikapp mig på One Tree Hill som jag missat några veckor nu. Jag har att göra med andra ord. Nu däremot måste jag se till att göra mig såpass iordning att jag kan bege mig ut en sväng för att handla. Blir att laga en mumsig köttförsås, men för att den ska bli så mumsig som jag vill ha den behöver det inhandlas lite mer ingredinser. Får bli en promenad till konsum. Den affärn ligger lite off ifrån centrum, vilket blir bra, orkar inte möta massa folk när jag mår lite halvkasst.

Just det, berättade ju att jag skulle iväg med tjejerna på lite äventyr i onsdags. Detta äventyret var 5-kamp + sumobrottning i Vänersborg. Och sedan avslutade vi dagen med music-quiz på Butlers här i Trollhättan. Har lite bilder från denna dagen i kameran, och ska försöka orka lägga upp dessa senare idag.


Fredag 13:e november

Tog mig ledigt ifrån föreläsningen i skolan idag. Kände att jag behövde det. En helg där jag endast tänker på mig själv och inget annat. Tyvärr brukar det ju bli så, att när man väl slappnar av så känner man verkligen att man kankse inte är så frisk som man trott. Idag vaknade jag med huvudvärk och allmänt hängig. Nu vet jag inte om jag har feber.... tror det. Rinner nästan bort just nu, men andra sekunden fryser jag! Yeah yeah, har några dagar på mig att bli frisk.

Om någon timma åker jag & Malin ner till familjen i edet för att hälsa på lite. Bara ta det lugnt och kolla på Idol. Herregud, jag har missat två avsnitt av det nu, det håller inte;)

Innan jag gör något annat ska jag i alla fall traska bort till djuraffären och inhandla lite kattmat, så mina små sötnosar har mat här hemma. Känns inte så lockande att gå ut i och för sig, så grått och trist ute. Har snöat i både Göteborg och Uddevalla idag, så det är väl bara att inse att det även kommer till Trollhättan. Om jag får önska hade jag valt att låta snön vänta några veckor framöver. Dels för att vi ändå aldrig får en riktig vinter här, sedan börjar jag min praktik på måndag och ska ha den i fyra veckor... känner inte för att köra i snöoväder då, när jag ska ner till Lilla Edet varje dag.

Ha en bra fredagskväll!

Torsdag 12:e november

Nyss haft Louise här på lite fika. Var ett bra tag sedan så det var trevligt. Tjötade om allt möjligt.

Har för övrigt varit iväg på lägenhetsvisning idag, och det var kärlek vid första ögonkastet. Kändes som "mitt hem" när jag klev innanför dörren. Men ja.... vi får se. Blir väl antagligen inget ändå..........

Tisdag 10:e november

Usch, känner mig lite off här på bloggen nu för tiden. Men jag lovar er, att så fort att lugnar ner sig lite så kommer jag vara back on track så att säga! Så stå ut!!!

Idag har jag varit ledig. Underbart gott. Läst lite inför seminariet på torsdag, men kan väl inte påstå att jag blev så mycket klokare, så det gav jag upp relativt snabbt. Känns gott att veta att de flesta tycker samma sak som mig om denna bok. Annars har jag inte gjort så mycket. Jag & Malin åkte hem med våra katter till moster för att få hjälp med att klippa klorna, och samtidigt fick katterna springa av sig ordentligt. Alltid kul för dem att komma till nya platser, även om de varit där tidigare så var det längesen nu. Behöver jag säga att jag har två utslagna katter här hemma nu ;)

Imorgon ska jag iväg på äventyr med tejerna. Det bär av till Vänersborg, där det bjuds på lite äventyr. Bilder kommer! Kvällen avslutar vi på Butlers med music-quiz:) Blir nog en toppendag!

Nu ska jag spendera en tid med Andreas Carlsson (boken jag nämnt tidigare) innan det är dags att sova.
Sov gott, det ska jag!

Måndag 9:e november

Sitter och kikar på Fotbollsgalan just nu, på tv4. Den är snart slut och då ska jag bädda ner mig under täcket och läsa Andreas Carlssons "Live to win- låtarna som skrev mitt liv". Jag har bara läst tre kapitel hittils, men kan redan tipsa om den. Det är en bok om hans liv och hans resa att nå sin dröm, där han är idag. Att gå ifrån att leva på existensminimum till att bli miljonär är inte en liten resa.

Det handlar inte enbart om Andreas Carlssons liv, utan även vikten av att tro på sig själv och sträva efter sina mål. Jag kan inte annat än att rekomendera den.

Andreas Carlsson - Live to win-låtarna som skrev mitt liv

Kan säga att jag unnar honom alla hans miljoner. Han av någon har kämpat för att hamna där han är idag. Och det kan jag säga efter bara tre kapitel, herregud!

Söndag 8:e november

Detta inlägget tilldelar jag världens bästa pappa på fars dag!

Lördag 7:e november

Igår var det bowling och mat på "Buddys" med ett gäng klasskamrater. Tror vi blev femton stycken tillslut. Det var i alla fall hur trevligt som helst. Tyvärr gick det väl inget vidare på bowlingen för min del, men vad gör det;) Tanken fanns väl till en början att vi skulle gå vidare efteråt, men jag tror c-uppsatsen har tagit musten ur de flesta, så de flesta gick faktiskt hem, även jag. Halv tolv låg jag i min säng och stensov. Underbart, det behövdes!

I förmiddags blev det att möta upp hela familjen för att äta kinamat på Shangri-La. Riktig go mat, och mätt blev man. Känner mig fortfarande mätt! Men om en liten stund är det dags för att möta upp Sandra och bege oss ut på stan och ta en fika:)

Fredag 6:e november

Hemma från Johanna! Varit en väldigt seg dag, men vi fick gjort det vi skulle.

Nu ska jag passa på att vila lite och ta det lugnt, innan det är dags att förbereda sig inför kvällen. Blir bowling och mat med klasskamraterna, sedan får man se vad som händer... utgång, hemgång, i dont know. Innan det är dags för bowlingen blir det att ta svängen förbi Petra för att börja med ett glas.

Ha en trevlig fredagskväll på er!

Onsdag 4:e oktober

Ligger och kollar på en väldigt dålig film just för tillfället. "Dumpa honom" tror jag den heter... Lagom seg är den i alla fall, men i brist på annat så. Är helt slut efter dagen, suttit hemma hos Johanna och arbetat. Självklart fick det bli en sväng till Ritz (konditori) med och inhandla deras mumsiga krokodiler, den vaniljkrämen är inte att leka med kan jag lova! Mums!

Nu ska jag förbereda mig inför "Bonde söker fru" och äta lite kvällsmat:)

Onsdag 4:e oktober

Ligger och kollar på en väldigt dålig film just för tillfället. "Dumpa honom" tror jag den heter... Lagom seg är den i alla fall, men i brist på annat så. Är helt slut efter dagen, suttit hemma hos Johanna och arbetat. Självklart fick det bli en sväng till Ritz (konditori) med och inhandla deras mumsiga krokodiler, den vaniljkrämen är inte att leka med kan jag lova! Mums!

Nu ska jag förbereda mig inför "Bonde söker fru" och äta lite kvällsmat:)

God natt=)

Sedan jag kom hem ikväll har städtanten krypit fram ur mig. Har städat överallt och ingenstans. Känner mig stolt för det, orken till städningen har inte funnits de senaste veckorna. Men med lite bra musik i bakgrunden så går det som en dans. Undra varför jag alltid städar bäst under kvällarna??

Nu går ögonen snart i kors här, och jag tänkte krypa ner under täcket och fortsätta med "Flickan som lekte med elden". Herregud, har hållt på med den sedan somras tror jag, tid tid tid efterlyses! Men nu är det inte så många sidor kvar. Känner att jag behöver lägga mig och lugna ner mig lite. Har haft ont i magen ett par dagar nu, en speciell magont som jag kopplar till min magkatarr som kommer när jag stressar. Dags att lugna ner sig? Jotack....

Men men, jag klagar inte... bara att köra på=) Med lite tabletter emot magkatarr så orkar man det mesta.

God natt på er!

Hollywood

Hade ingen BRA bild som visar hela utstyrseln på min Hollywoodlook förra helgen. Men hittade denna på Johannas facebook, så den snodde jag!


Tisdag 3:e november

Nu ska jag alldeles strax bege mig ner till Göta för att hälsa på Ninne med familj. Släppa allt som har med skolan att göra resten av dagen:) Skönt. Blir nog en sväng hem till mamma & pappa med efteråt.

Ringde även min praktikplats förut för att göra upp när jag kommer och så. Ska ju ut på praktik mellan vecka 47-50, vilket jag ser fram emot hur mycket som helst. Fick även höra att barnen ser fram emot att jag kommer, unerbart! Har saknat de små liven på förskolan. Har ju inte ens vikarierat på nästan hela terminen. Varit inne en eftermiddag.

Nepp, nu ropar bilen efter mig!

Måndag 3:e november

Dagens del av examensredovisningen, det vill säga, opponering av ett annat examensarbete gick kanon. Examinatiorn tyckte tillochmed vi var värda ett g+, inte illa ;) hihi. Så nu är det klart. Nu är det "bara" morgondagen kvar, då vi ska gå upp med vårat examensarbete. Pust och stön.

Var iväg och hämtade ut lite paket tidigare idag. Det ena från Adlibris, med kursböcker, vilket jag inte ens har orkat öppna än, hehe. Sedan blev det ett paket från bubbelroom med. Klänningen var så fin så, så den får åka med till kryssningen.

Vill avsluta inlägget att tacka min kära mamma! Trots lite väl mycket turbulens på grund av vissa saker idag och att jag ena stunden gick upp i taket. Tack för att du alltid orkar lyssna och stötta! TACK!

Nu ska jag ladda för imorgon!

Söndag 1:e november

Då var helgen över och en ny vecka drar igång. Med dunder och brak med för den delen. Imorgon har jag en redovisning + att vi ska opponera på ett examensarbete på eftermiddagen. Och tisdag går vi upp med vårat examensarbete. Jag är sjukt nervös inför detta, varför vet jag inte, men det är jag. Nerverna är inte där de borde vara men jag försöker bita ihop. Stress har aldrig varit min starka sida, så jag försöker att intala mig själv hur lugn jag borde känna mig. Så ikväll har jag bara varit hemma och myst. Funderar på att köra ett par avsnitt av "One tree hill" innan det är dags att försöka sova lite.

Mitt i all press så loggade jag in för att kolla hur nästa kurs såg ut... Min allra sista kurs på lärarprogrammet;) Och jag måste erkänna att det kändes som en lättnad. Folk har pratat om stooora arbeten hit och dit. Men när jag läste allt som skulle göras kände jag mig lugn. Skönt! Detta klarar jag.

Nog om det. Var iväg och hälsade på mormor och morfar förut. Mormor har fått komma hem från sjukhuset nu och det känns skönt. Nu finns de en promenad på 10min bort!

Woohoo, imorgon ska jag hämta ut paketet från Bubbelroom, ni vet klänningen och armbandet jag lagt ut på bild här? Och så ska jag även hämta ut lite böcker inför den kommande kursen... inte lika kul paket att hämta.

Nu får datan stängas av. Nu blir det "One tree hill" och att slappna av innan det är sovdags. Hörs imorgon, då har jag klarat hälften av veckans jobbiga saker;)

RSS 2.0