Måndag 31:e januari

Phu, måndag kväll, och det känns! Känns som jag har grus i ögonen! Jobbade stängning idag och efter det så åkte jag raka vägen hem till min moster för lite kalas. Hennes tur att fylla år idag. Men nu är jag i alla fall hemma och tänker krypa upp i soffan och grina lite framför "Spårlöst" på fyran. Ja, ibland är jag väldigt känslig, jag erkänner. Den genen har jag fått från min kära mamma! ;)

Nästa vecka

Nu kryper jag till sängs och laddar inför en kommande vecka. Den bjuder på lite allt möjligt!


Armband som betyder mycket för mig!

Sådär, min 25årsdag börjar lida mot sitt slut. Några timmar har jag kvar, och de ska spenderas framför en Wallander-film som går på tv tänkte jag. Det har varit en härlig dag. Har nästan precis kommit hem från edet där jag blivit firad av släkten. Många fina presenter, god smörgåstårta & tårta.

En present som betyder väldigt mycket för mig kom från min farmor. Ett guldarmband. Men inte vilket guldarmband som helst... Nä, det armbandet fick farmor från min farfar, den dagen hon fyllde 25. Och nu fick jag det från farmor, när jag blev 25. Det betydde så mycket. Och jag kommer bära det med stolthet. Oh, farfar, vad jag saknar och älskar dig.



Typ sånt här armband... fast mycket smalare och tunnare!

The Story

Vilken härlig start på födelsedagen jag haft. Jag har ägnat mig åt att göra ingenting. Hur gott är inte det?? Nu däremot ska jag alldeles strax möta upp min syster och sedan brumma ner med bilen till Edet. Där blir det släktkalas lite senare.

Har lyssnat på musik hela förmiddagen och spelat en låt ett antal gånger. Jag vet att jag haft med den här i bloggen innan. Men jag tröttnar aldrig på den. Kan lyssna på den om och om och om igen. Och eftersom det är min födelsedag idag så tänker jag lägga in den här, trots att den redan varit med i bloggen ett antal gånger. Så det så!


Men bara för att jag ville det nu så fungerar det inte.

Spotify:a Brandi Carlile - The story

NJUT!!!









Söndag 30.e januari

Sådär, då var man ännu ett år äldre. 25 år! Känns ändå lite som en milstolpe. Har man kommit dit man vill i livet? Efter att ha funderat fram och tillbaka på den frågan länge (ja, lite åldersnojja har infunnit sig dagarna innan födelsedagen) så har jag nog kommit fram till att jag i stort sett är där jag vill i livet! Jag bor i en stor tvåa mitt i trollhättan. Gångavstånd till det mesta. Jag har även skaffat mig en utbildning och arbetar med det jag älskar. Däremot skulle jag nog önskat i dagsläget att jag väntade ett år med att hoppa på lärarprogrammet och skulle passat på att resa istället. Men i de hela är jag nöjd:) Och det är väl huvudsaken.

Igår hade jag en härlig kväll tillsammans med ett gäng underbara tjejer. Johanna, Petra, Rita, Fidane & Emelie var här och drack lite vin och tjejsnackade! Och sedan begav vi oss ut på stan och shakade loss. Blev ingen jättesen kväll för mig och idag vaknade jag klockan 9, relativt utvilad och pigg. Ingen baksmälla här inte. Härligt.

Kollade in på facebook för en stund sedan, och grattishälsningarna bara ramlar in. Gulligt av er! Nu ska jag se till att njuta av min födelsedag. Mysa lite här hemma i lägenheten innan jag hoppar in i duschen och blir människa. Och i eftermiddag åker jag ner till Lilla Edet. Där blir det släktkalas för både mig och lillebror. Han fyller 9.e februari, så vi slår ihop släktfirandet.

Ha en härlig söndag.

Kaffe!

Efter att ha städat hela förmiddagen, och ändå har lite kvar att göra, tänker jag unna mig en stoor kopp kaffe & ett avsnitt av "Sex and the City" innan jag fortsätter!


Chartermusik, tack!

När jag ändå eftersöker om tips här. Så kan jag likagärna fortsätta.
I mars ska jag och Sandra ha ett temaparty: Charter-tema.
Vilken musik förknippar ni med charter?
Tipsa gärna om detta med.

Visst har man en del låtar som förknippas med resor man gjort.
Jag kan säga några på rak arm!

Daddy Yankee, Gasolina -
Lloret de mar 2005
Dragostea Din Tei, o-zone Rhodos 2004
I know you want me, Pitbull Thailand 2010

Ja ni fattar. Tipsa tipsa tipsa!



Spanien 2010

Kläd-tips, tack!

Jag har faktiskt problem just nu. Stora problem om ni frågar mig! Om 2 helger ska jag vara med i friskis&svettis 24timmars. Det vill säga spinning i 24 timmar. Då går man ihop ett lag och delar upp tiden. För våran del blir det 3 timmar/deltagare. Fick ett meddelande från Malin igår att mitt första pass kan bli mellan 3-4.30, kan bli intressant. Men det är inte det som är problemet. Nej nej! Problemet heter:

Kläder

Temat på årets 24timmars är jubileum. Dvs. fest, glitter & glamour med mera. Och vårat lag heter spinrock. Därför känner jag att mina kläder bör gå både mot glamour, men även snudda lite mot rock. Så ja, tips mottages mer än gärna.


Fredag 28e januari

Känns skönt att gå på helg efter en hektiskt vecka. Nu sitter jag och väntar på Malin som ska komma hit. Det blir tacos framför let´s dance. En helt okej fredagskväll för min del! Bara vara hemma och ta det lugnt!

Annars blir det fullt upp i helgen. Härligt med en sådan helg emellanåt. Fast å andra sidan kollade jag almanackan häromsistens, och den visade att de fyra kommande helgerna är rätt fullbokade. Härligt, det är väl så det ska vara!

Nu däremot ska jag börja förbereda tacosen!

Ha en toppenkväll!

Cougar town

Äntligen är tisdagskvällarna räddade igen!
Kl 22.00 på kanal 5, "Cougar town"




Tisdag 25.e januari

Efter en väldigt hektisk dag på jobbet så åkte jag hem mot trollhättan och begav mig till Strandgatans café. På schemat stod en fika med Sandra, Karin och Malin. Ett liten sån där hejdå-fika eftersom Karin flyttar till Paris imorgon. Kändes gott att bara slå sig ner med en fika och en massa tjejsnack. Dessutom har vi nu planerat en paris-trip i våren! Härligt!

Nu är jag så trött så nu spenderar jag kvällen framför tv.n. Det får man när man är trött!

Givande föreläsning

Föreläsningen som jag var iväg på nu ikväll var verkligen superdupermegabra. Nu sitter jag här hemma i soffan med tusen tankar i huvudet, precis som jag trodde. Man kan väl säga att jag fått en föreläsning av en person som lika gärna kunde ha skrivit "Gömda"-serien. I stort sett i alla fall... under föreläsningen kände man många olika känslor: Aggresivitet, rädsla, frustation, glädje (faktiskt, tänk vad lite saker som kan glädja någon)... ja, denna föreläsningen kommer jag aldrig glömma!

Nu däremot är jag som sagt hemma i soffan. Har på Guldbaggegalan. Men i ärlighetens namn så stänger jag nog snart av det programmet. För jag inser att det inte alls är roligt, när man knappt sett någon av filmerna. Usch. jag är nog dålig på att gå på bio. Kanske borde bli bättre på det:)



I år kan vem som helst få dessa guldbaggar, för jag har ingen aning om vilka filmer som är bra:)

Tror jag återgår till mitt "Sex and the City"-marathon. Bättre!

Måste bara dela med mig av EN sak till innan jag försvinner in i Manhattan-livet. Alla har säkert en del artister som betyder lite extra. Man bara gillar deras låtar, röst osv. Min sån är Andreas Johnson. Fråga mig inte varför... men jag gillar honom på något sätt. Men han är väl inte den som släpper nytt stup i ett. Men nu har han faktiskt släppt en ny singel. And I like it! Så ett tips, lyssna in er på låten "One man Army".

Godnatt!

Måndag 24.e januari

Har varit vaken alldeles för länge redan... klockan ringe 04.30 imorse. Och till råga på allt så sov jag inget vidare alls inatt. Vaknat en gång varannan timma typ. Härligt med sådana nätter. Tyvärr råkar alltid dessa nätter komma när jag ska öppna på jobbet. Vet inte om jag omedvetet är orolig för att försova mig kanske.

Nu är jag däremot hemma en stund. Men ska tillbaka till Uddevalla för en föreläsning sen. Känns som det kommer bli en intressant föreläsning. Den handlar om hur det är att leva med skyddad identitet. Kan nog räkna med många tankar i huvudet ikväll när jag kommer hem!

Nu blir det till att dricka upp kaffet. Plocka in tvätten som hängt på tork sedan i lördags, röja lite här och var, slänga i sig lite thaisoppa & sedan dra sig mot Uddevalla som sagt.

Ha en härlig måndagseftermiddag! åter ikväll!

söndag 23.e januari

Denna söndag har gått i familjens tecken. Jimmy kom upp i förmiddags och var här några timmar. Det blev bland annat att kalasa loss på pizza. Sedan begav vi oss ett kvarter bort till kusinen som fyller 25 år idag. Så där vankades det släktkalas.

Nu är jag hemma och ska gotta ner mig och kolla på veckans avsnitt av "One tree hill".

Lördag 22.e januari

Pff, jag är verkligen inne i en bloggkoma. Kan lätt ta 3-4 dagar innan jag upptaderar igen. Ingen idé jag lovar att bättra mig, men jag kan ju lova att jag ska försöka bättra mig. Men det blir väl lätt så vissa perioder, när man har mycket att göra.

Tänker i vilket fall som helst se till att ha en lugn och skön helg. Bara fixa och dona här hemma. Har även fått tillökning här hemma i en vecka. Malins två katter kommer bo här, eftersom hon är iväg på lite semester i Sälen. Så jag lär ha fullt upp.

Får även passa på att säga grattis till Linda & Christian som förlovade sig igår: GRATTIS!

Nu ska jag göra något så roligt som att sortera tvätt. Härligt lördagsnöje!

Tisdag 18.e januari

Imorse när jag åkte till jobbet så spelade de Ted Gärdestads sång "Sol vind och vatten" på radion.
Då kände jag verkligen en otrolig längtan efter sommaren.


Tisdag 18.e januari

Imorse när jag åkte till jobbet så spelade de Ted Gärdestads sång "Sol vind och vatten" på radion.
Då kände jag verkligen en otrolig längtan efter sommaren.


Ett år har gått...

Den 16.e januari idag. Det innebär att det är exakt ett år sedan min fina farfar lämnade livet på jorden. Redan ett år... Saknar honom lika mycket nu som då. Men idag har jag kommit till en punkt då jag kan hantera saknaden på ett bra sätt. Men det har varit ett tufft år.

Farfar, vi saknar dig!!!

Söndag 16.e januari

Vilken härlig söndag. Jag älskar verkligen söndagar. Det är en dag man bara kan vara!
Jag ska ta och renbädda i sängen. Och efter det ska jag lägga mig i ett
varmt och gott bad. Underbart.

Vad gör ni denna söndag?

Helt ok film

"Änglagård" var helt okej. Hade nog inte så höga förväntningar på den. Mindes knappt de två andra. Men som jag hade hört innan, så behövde man inte ha så stor koll på de andra filmerna. Dessvärre satt jag och Malin och väntade hela filmen på att "LadiesNight"-killarna skulle dyka upp. Båda var helt säker på att de skulle vara med, men nej. Var tvungen att googla när jag kom hem, haha, för inte var vi helt bakom flötet båda två? Nej... det stämde allt att de skulle varit med, om inte Martin Stenmarck drog av hälsenen. Tji fick vi.

Klarade mig rätt så bra utan hostattack med. Skönt.

Snart dags för bio!

Ikväll  blir det bio! Skulle ju egentligen åkt ner till Göteborg med Malin idag för att gå på bio. Men jag tycker det kändes lite onödigt att bege sig ut på vägarna när det snöat som det gjort, och det ska ju tydligen övergå till regn. Vem vet, kanske redan regnar ute. Så det får i vilket fall som helst bli bio här hemma i Trollhättan. Och eftersom vi går redan klockan 18 betyder det ju att jag har hela kvällen ledig sedan. Då ska jag bara gå här hemma och fixa lite saker. Känner mig i fixartagen!

Vad gör ni ikväll?

Lördag 15.e januari

Idag känner jag mig faktiskt nästan helt återställd. Enbart hostan som stör mig lite, men hoppas på att den snart ger med sig.

Igår tog lärarstudenterna här i stan sin examen. Och det innebär att det var exakt ett år sedan jag tog min. Går vi på datum så är det exakt ett år sedan idag. Det känns inte som om det var ett år sedan, samtidigt som det känns som om jag jobbat i all evighet. Konstigt det där. Men jag minns i alla fall min examensdag som om det var igår. Så GRATTIS Louise till din examen:)

Några kort från min egen examenskväll!



Fredag 14.e januari

Phu, vilken bärs det varit. Gissar på att jag åkte på någon influensaliknande sak. Idag känner jag mig i vilket fall lite piggare och är uppe på benen. Skönt. Förutom i måndags (för då jobbade jag med hög feber) så har jag varit soffliggandes hela veckan. Det har inte alls varit kul. Men nu har jag precis kommit ut från ett långt och härligt bad och känner mig som en människa igen. Underbart!

Imorgon tänker jag se till att komma utanför denna lägenhets väggar. Jag & Malin ska nämligen åka ner till Gbg och gå på bio. Vi ska se "Änglagård 3". Vet inte riktigt om jag minns de andra två filmerna så bra, men de som sett trean säger att man inte behöver minnas de andra så bra, så vi kör på det. Bara jag får komma ut en sväng så är jag glad.

Men ja, förhoppningsvis så är jag back on track nu, så att säga!


Torsdag 13.e januari

Anledningen till att bloggandet uteblir beror på att jag är sjuk.
Återkommer när jag har mer ork att sitta vid datorn.

Nytt golv!

TACK PAPPA, FÖR HJÄLPEN MED GOLVET!


Före



Efter

Nu är det bara någon list kvar han skulle fixa. Sedan har jag lite pyssel där inne som ska fixas innan jag är helt nöjd. Någon söt liten tavla eller så? Så har ni tips på fina tavlor i en klädkammare, så tipsa!

Peace

Nu är denna berlock från Thomas Sabo påväg hem till mig.

I nyspris skulle den gått på 498kr om jag inte minns fel.

Jag får den för 145 kr och den är helt ny. Tradera är bra saker det.

Hittils har alla berlocker varit äkta som jag fått hem därifrån, så vists vågar man handla så!


Söndag 9.e januari

Sista lediga dagen. Imorgon är det tillbaka till vardagen igen. I tre veckors tid har jag enbart arbetat tre dagar/vecka. Nu ska man helt plötsligt börja arbeta hela veckor igen, tufft, haha! Nä, det ska faktiskt bli gott att komma igång igen. Har tillochmed hunnit känna att jag har haft lite för mycket fritid.

Nu sitter jag och väntar på min pappa som ska komma hit, för att hjälpa mig med att lägga golv i klädkammaren. Just nu ligger det en ful och sliten plastmatta där.

Annars idag tänker jag inte göra så mycket. Behöver en sista dag att ta igen mig efter min lilla febersjukdom. Nu har förkylningen slagit till med. Härligt. Men men, är ju i vilket fall någorlunda pigg idag, inte fy skam det!

Charter

Precis pratat med min underbara vän Sandra i telefonen. Samtalet handlade om våran kommande 50årsfest. Vi ska fira våra 25årsdagar tillsammans med alla våra härliga vänner! Till veckan ska vi börja planera festen och allt som hör till den. Lokalen är redan fixad. Jag längtar verkligen efter mars nu. Det är då vi ska ha festen. Och temat är ju inget hemligt längre: Charter-tema. Så är det några som har bra låt-tips som passar till temat, så hojta till!

Detta är väl en självklar låt på spelningslistan eller?


Fördriver tiden!

Mår bättre idag än vad jag gjorde igår. Men snorar och nyser konstant, så jag har väl inte gjort allt för mycket idag. Och nu bäddar jag ner mig framför tv.n och kollar lite avsnitt av "Sex and the City". Den serien kan rädda många tråkiga stunder.


Lördag 8.e januari

Ena dagen vräker snön ner, andra dagen vräker regnet ner. Är det konstigt att man längtar till sommaren?








Fredag 7.e januari

Hade en väldigt mysig kväll tillsammans med tjejerna igår. Först blev det några glas hemma hos mig, och sedan vandrade vi vidare bort till Olerays och tog oss några glas där med. Satt och pratade om precis allt möjligt och hade det så trevligt man bara kan ha med dessa tjejer!

Tack för en mysig kväll Sandra, Karin, Lena & Malin. Fler sådana tack!

Idag däremot känner jag mig inte lika glad. Jag vaknade upp med feber och ont i halsen. Känns som febern finns kvar ännu, så jag ska göra mig till en människa så gott jag orkar, och se till att få lagat lite mat. Sedan kör jag soffan resten av dagen.

Grevgatan 22

"Grevgatan 22" - Jenny Leeb

Nu ska jag bara grina klart (Kollar på Spårlöst på tv4) och sedan ska jag bädda ner mig i min varma goa säng och fortsätta läsa boken ovanför. Ja, jag är en bokmal och måste nästan alltid ha något att läsa. En del böcker går snabbt att ta sig igenom, en del andra lite långsammare. Denna är definitivt en som jag snart kommer vara klar med. Älskar man chicklit-böcker så kan jag varmt rekomendera denna!

Så nu stängs datorn av, så jag kommer i säng i tid. Ögonen går redan i kors, och jag kände imorse hur tufft det var att komma upp ur sängen efter fyra dagars ledigt.


Måndag 3.e januari

Sitter och myser framför tv.n, med snön som faller utanför fönstret. Verkligen jättefint när det snöar, men mindre härligt när man ska till jobbet. Men imorgon samåker jag med mamma, så då kan jag sitta bredvid och bara njuta av att slippa köra, haha. Jag gillar inte att köra i vinterväglag och jag har aldrig gillat det! Kommer nog aldrig lära mig gilla det heller. Men men, "bara" några månader kvar och sedan kommer våren, oj som jag längtar!

Det är även väldigt livat här hemma. Alva leker som en kattunge, haha. Alva är en väldigt lugn katt annars, snarare för lugn nästan. Så det är riktigt kul att se att även hon kan flippa ut totalt. Min goding.


Influensan is back

Usch, läste precis att en sjuåring dog pga svininfluensan. Läste även att den influensan är påväg tillbaka... En sak kan jag ju lova er, denna gången kommer jag inte ta något vaccin mot den, för fy vad sjuk jag blev. Fast tydligen ska den vaccinationen hålla ännu! Däremot är man väl rätt utsatt som förskolelärare.

Ja ja, nog om det. Ligger framför tv.n och kollar på "Patrik 1,5". När den är slut blir det allt att sova! Sista sovmorgonen imorgon!

Årsresumé av 2010

Januari

  • Skålade in det nya året tillsammans med en hel drös av vänner hemma hos Fredrik. 3 rätters middag och härligt sällskap. En perfekt nyår helt enkelt. Men en väldigt kall sådan dock.



  • Mitt i all julledighet och början på det nya året så slet jag som ett djur med det som återstod i skolan. Vems idé var det att ha en stor examination på självaste examensdagen? Men det blev en lyckad dag i vilket fall med champagne och tårta med mina kamrater från vår v-grupp, och sedan 3-rätters middag på Swania och sedan fest efteråt. 15 Januari mina vänner, dagen då jag tog min examen... Nåväl, nästan i alla fall.
  • Dagen efter examen var inte lika rolig. Det är den värsta dagen i mitt liv hittils. Det var dagen då farfar lämnade jordenlivet. För hans skull kände jag en stor lättnad. Han skulle slippa plågorna. Men för oss som var kvar var det (eller det är fortfarande) väldigt tufft. Världens snällaste människa fanns inte kvar hos oss. Det gör ont i mig, än idag, att du inte finns hos oss mer. Men de 24 åren jag hade dig i mitt liv, så visade du att du är världens bästa farfar, och minnena som jag har, kommer jag alltid bära med mig.
  • Den 19.e januari går en av mina drömmar i uppfyllelse. Jag går ombord på ett flygplan som ska ta mig till underbara Thailand. Jag klarade den resan, trots den flygrädsla jag har. Det var en underbar resa tillsammans med Mamma & Malin. En resa som jag inte kommer glömma i första taget. Att få fira sin födelsedag ute vid phi phi-öarna var helt underbart. Rena paradiset. I januari 2012 återvänder jag till Thailand och jag längtar redan.





Februari


  • Kom hem från Thailand den 4.e januari och var trött hur länge som helst efter det. Tog tid att komma tillbaka till våran tid här hemma. Och åkte även på världens förkyldning. Blir väl så när man kommer från värmen och anländer till rena vinterkaoset.
  • I februari passade jag även på att kolla på min favoritkomiker när han gästade Trollhättan: Magnus Betnér. Det blev en kväll tillsammans med Petra & Rita. Och komiskt nog så hade min syster och lillebror fått platserna bredvis oss. En rolig kväll i alla fall.
  • Den 11.e februari tog vi ett sista farväl av farfar. Hans begravning var väldigt fin. Och det kom verkligen mycket folk. Det var en fin, men väldigt jobbig dag.
  • Jag fick besked om att jag fick jobb på den förskolan jag är idag. Med start 1.e mars. Vilken lättnad.
  • Vi bokade våra biljetter till Ladies Night. Slutade med att vi var ett gäng på 18 härliga tjejer som drog iväg på det i oktober. Mer om det senare.
  • Februari avslutades hemma hos Rita på hennes födelsedagsfest.





Mars

  • Den största delen av mars gick åt till att komma in i mitt nya yrke som förskolelärare. Jobbade jag inte så var jag hemma och var extremt trött. Sedan slet jag med c-uppsatsen med som vi inte var klara med (och det är en alldeles för lång historia för att dra här). Och om inte det vore nog så skrev jag en omtena för 3.e gången. Men med den lyckades jag äntligen med!

  • Jag och Malin åkte ner till Göteborg för att gå på resemässan. TUR2010. Fastän man nästan precis hade kommit hem från Thailand blev man ordentligt sugen på att resa igen.
April

Har inte stenkoll på April, eftersom min dator gick sönder där ett tag och bloggandet uteblev.

  • Vid påsk blev det i vilket fall lite festande. Såg nu att det blev fest både dagen innan och dagen efter, om jag inte minns fel. Var i vilket fall en mysig påskhelg som tillbringades nere i Lilla edet med familjen. Påskmiddag hemma hos faster med familj.
  • April var även den månaden då jag satte igång att leta ny lägenhet på allvar. Kände mer och mer att bo i en etta inte var aktuellt längre.
  • Hade även en riktigt trevlig kväll i Uddevalla tillsammans med mina arbetskamrater. Blev först bowling och sedan middag på "Kvarterskrogen". Riktig trevlig kväll.
  • Fortsatte att kämpa på med c-uppsatsen. Ville ibland bara ge upp. Men som tur var så hade jag ju Johanna som skrivpartner och vi var duktiga med att puscha varandra när den andra ville ge upp.
  • Valborg firades hemma hos Emelie.
Maj
  • Åkte ner till Göteborg och hade en toppenkväll tillsammans med Linda & Anna. Barndomskamraterna!
  • Fortsatte med den där förbaskade c-uppsatsen. Ja, man får säga så när vi hade det som vi hade.
  • Hade mitt allra första utvecklingssamtal som lärare. Nervöst, men det gick bra!
  • En (dum?) sak jag och lillebror fick för oss var att vi skulle springa göteborgsvarvet 2011.

Juni

  • I början av Juni anmälde vi oss även till Göteborgsvarvet. Nu finns alltså ingen återvändå. Herregud.
  • Min lilla sötnos Alvina fyllde två år.


  • Efter lång väntan så var asklunden på kyrkogården klar, och farfar fick äntligen sin viloplats.
  • Jag som var helt säker på att jag inte skulle se bröllopet mellan Victoria och Daniel, var den som satt fastklistrad framför tv.n hela dagen. Förutom på kvällen då jag körde en utekväll tillsammans med Sandra & Karin på Butlers.
  • Fick äntligen reda på att jag fått en ny lägenhet. I den jag bor nu såklart.
  • Jag och mamma bokade även vår spanienresa till LLoret de mar.


Juli

Juli bjöd på en hel del roliga saker. Precis som det ska vara på sommaren.

  • Petra hade inflyttningsfest i sin nya fina lägenhet.


  • Spenderade soliga kvällar nere vid kanalen med vänner. Lite vin och härligt sällskap!
  • En kväll i Juli hamnade vi på Diggiloo-turnen när den var på Läckö Slott. Från att jag hade tänkt ha en lugn och härlig hemmakväll så befann jag mig någon halvtimma senare i bilen påväg mot underhållningen, med VIP-biljetter tillochmed. En riktigt rolig kväll!
  • Självklart hade vi även Fallens Dagar i stan. Det blev en tvådagars för min del. Det är väl egentligen enda gången på året jag pallar att festa två dagar på raken
  • Alva blev 3 år


  • Sedan tog jag & Karin oss en sväng ut till Sandras sommastuga i Nössemark. Hade ett par härliga dagar där ute.

Augusti

  • Månaden då jag äntligen fick en godkänd c-uppsats. UNDERBART.
  • I Augusti åkte även jag, Sandra, Lena, Karin, Sofia & Malin ner till Göteborg för att ha en härlig start på helgen. Hotellövernattning och utgång blev det. Fler sånna helger tjejer.



September

  • Denna månades startade jag med att befinna mig i Spanien med mamma. Vi hade "turen" att hamna på ett riktigt ungdomshotell med fest dygnet runt. Herregud. Men man fick göra det bästa av situationen, och det blev ju bra!


  • Direkt när vi anlände hem från Spanien var det dags för mig att flytta till denna underbara lägenhet.
  • Denna månad blev jag även tillfrågad att "Blogga för varenda unge" via Unicef. Varit rätt lugnt på denna fronten,men tror det blir mer nu efter årsskiftet.
  • Jag bytte avdelning på jobbet, vilket var en utmaning för min del. Efter att alltid ha arbetat på en avdelning med de största barnen (både på jobbet och praktiken) blev det till att byta och arbeta med de allra minsta barnen. Det visade sig att jag gjorde rätt, jag älskar det.

Oktober

  • I oktober åkte 18 glada tjejer ner till Göteborg, för att gå på årets "Ladies Night". En helt underbar kväll. Blev hotellövernattning med. Ser redan fram emot nästa års "Ladies Night".
  • Passade även på att byta bil. Från att ha kört Polo i några år, så valde jag att gå över till Peugot. Och nu för tiden kör jag en peugot 203, och jag är verkligen supernöjd med den bilen.
  • Blev en del tjejkvällar denna månaden med. Den första var hemma hos Sandra. Vin och prat med de allra goaste, nått mer kan man ju inte begära för en lyckad kväll.
  • Dagen därpå var det bara att ta nya tag, och bege sig hem till Petra på hennes 26årsfest. God middag och trevligt sällskap även där.
  • Även jag valde att ha en liten tjejkväll här hemma. Istället för en stoor inflyttningsfest fick det bli en mysig kväll tillsammans med tjejerna, som avslutades på Butlers, om jag inte minns fel.

November

  • November var den månaden då den mesta av snön kom. Herregud vad mycket snö säger jag bara. Lyckades i vilket fall ta mig till jobbet alla dagar utan en, då vände jag vid Överby!


  • Blev även en födelsedagsfest denna månaden. Nämligen hemma hos Fredrik. En lyckad kväll med utgång!
  • Och äntligen fick man se "Harry Potter och dödsrelikerna". Inte en dag för tidigt. Nu längtar jag till den sista filmen kommer.

December

  • Årets sista månad. Den bestod bland annat av en after work med mina härliga arbetskamrater Camilla & Erica. Härlig kväll i Uddevalla.
  • Passade även på att ta mig en semester tillsammans med mamma & pappa. Vi åkte till Sälen några dagar och hade det gott. Även om vädret var lite sådär. Snän vräkte ner alla dagar utan en. Men den dagen blev det självklart längdskidor, 1 mil klarade jag av. Härligt.
  • Efter mycket velande fick jag äntligen hem mitt examensbevis och nu behöver jag aldrig mer plugga om jag inte vill!

Hoppas ni får ett underbart 2011. Det ska jag försöka ha:)

Lördag 1.e Januari

Redan igår lovade jag mig själv att ha en nyårsdag som innebar att ligga på soffan hela dagen. Jag trodde nog jag skulle vara segare än jag är. Jag vaknade imorse och var relativt pigg! Så jag kan väl säga att jag inte alls har legat på soffan hela dagen. Men tänker göra det resten av kvällen nu!

Hade en supertrevlig nyårsafton igår. God 3-rätters middag, musicquiz och trevligt sällskap. Tyvärr var jag inte allt för aktiv med kameran... så blir snålt med kort. Däremot håller jag på att avsluta årsresumén nu, så den kommer allt ut på bloggen idag.

Funderar även på att promenera bort till affären för att köpa något gott till kvällen, typ chips och dip. Känns som det borde inhandlas inför kvällen. Är riktigt gottesugen. Men samtidigt känns det väldigt långt till affären just nu, hehe.

Ha en fortsatt trevlig nyårsdag idag, och hoppas ni mår lika bra som jag gjort idag!


RSS 2.0