Torsdag 31maj

Bilen inlämnad på verkstad, suck! Spännande detta. Mellanlandning hemma hos mamma & pappa i Edet. Får skjuts till jobbet av lillebror om en liten stund. Under tiden passar jag på att umgås med en underbar liten varelse.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1164740/images/2012/pic_204746727.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1164740/images/2012/pic_204746727.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1164740/images/2012/pic_204746727.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1164740/images/2012/pic_204746727.jpg" class="image">


Onsdag 30e maj

Varför är jag ens vaken? Känner mig rejält trött, sur och grinig. Och jag blir riktigt arg på mig själv när dessa dagar dyker upp. För egentligen är jag ju raka motsatsen. Jag är i stort sett alltid glad och sprallig. Men så kommer en sån här neråtdag lite då och då. Jag vet att alla har sånna dagar, men just när man själv har dem så känns det bara jobbigt och tråkigt.

Inte blev det bättre av en 11timmars lång arbetsdag. Kändes i alla fall skönt att åka och träna direkt efter. Syster körde ju hennes Michael Jackson-jympapass idag. Härligt. Jag behövde det kände jag. Som sagt, lång arbetsdag (som iofs innehöll ett ikeabesök- tyvärr enbart i jobbsyfte), en bil som krånglat på rätt bra nu i ett par dagar. Så imorgon kommer den lämnas in. Frågan är hur länge jag blir bil-lös? Kommer det vara värt att laga den, eller är det dags att börja se sig om efter en ny ordentligt? Nu har jag fått klaga av mig lite.

Nu ska jag invänta kvällens Big Brother-avsnitt, innan det är dags att sova. Det bästa när man haft en sån här dag, är att jag oftast vaknar upp till den vanliga glada personen jag egentligen är, dagen efter. Vi hoppas på det.

Såhär brukar jag känna mig i vanliga fall:

Glad och tokig!


Tisdag 29 maj

Kan inte säga jag fått gjort speciellt mycket sedan jag kom hem. Haft världens huvudvärk hela eftermiddagen, inte ork till något. Vilket kanske inte är så konstigt... Det känns som det är mycket just nu. Många tankar som snurrar i huvudet. Skulle behöva semester känner jag. Men istället jobbar jag 6-13 på nuvarande jobb, 13-16 på kommande jobb... Vila kan man göra när man går i pension;)

När jag vaknade i soffan förut kände jag mig uttittad. Det låg en hårig figur på soffbordet!


Måndag 28 maj

Sitter och äter frukost framför tv.n... Snarare framför rix morgonzoo. Då de pratar om att Eurovision song Contest kommer vara samma dag som
Göteborgsvarvet nästa år... Jag som var riktigt sugen på att försöka få biljetter till ESC. Men nej, då springer vi nog istället:) känns inte som det lättaste att få tag i ESC-biljetter. Sedan hade jag nog mest gått dit för sakens skull. Funkar nog lika bra att se det på tv.

Nu ska jag göra mig redo för att åka till jobbet. Har ännu en 4-dagars vecka framför mig. Semester på fredag.


Firande

Lite firande av mamma!


Tryckfelnisse

Självklart ska det vara SÖNDAG 27 maj i inlägget nedanför!


Lördag 27 maj

Vilken härlig kväll jag hade igår. Spenderade den i färgelanda, med mina goa' uddevallatjejer! Vi var hemma hos Frida där vi först startade med god mat och massa prat! Därefter blev det ju självklart ESC! Och vad mer kan man säga än att Loreen gjorde ett kanonjobb! Vinst till Sverige... Wohoo!

Ny dag idag. Mors dag. Vi får fira mamma dubbelt upp, för hon fyller även år idag! Grattis världens bästa mamma.

Bild från Thailand. Jag, mamma & syster.


Lördag 26e maj

Startade lördagen med lite shopping, tillsammans med syster. Fick faktiskt shoppat en del som jag var ute efter. Lite sommarkläder! Kändes verkligen tomt i garderoben med sommarkläder, nu känns det lite bättre.

Har även lyckats få mina första myggbett för denna sommar. Fattar inte varför alla myggor ska dras till mig?? Men som tur är så har jag min mirakelsalva som jag köpte på apoteket i Thailand. Bra grejer det. Får nog snart leta fram den i medicinskåpet.

Om ett par timmar ska jag bege mig mot Färgelanda, för att kolla Eurovision tillsammans med Frida, Camilla & Erica. Ska bli trevligt. Håller tummarna för att Loreen ska ta hem hela vinsten. Vad tror ni?

Heja heja heja!

Fredag 25e maj

Idag har jag utbildning inomhus hela dagen. Känns sådär roligt när man kollar vädret utomhus... Å andra sidan är jag bortskämd med att kunna vara ute hela dagarna när det är sånt här väder, så ska väl inte klaga när det bara gäller en dag sådär. Så nu beger jag mig bort till högskolan väst, pigg och glad!


24e maj, Förskolans dag!

Hemma efter en sisådär 12,5 timmars jobbardag. Så är det när det faktiskt är Förskolans dag. Då ska det firas, och det har vi gjort. Avslutade kvällen med lite grillning tillsammans med alla barn och föräldrar. Men nu är jag hemma, lagom solbränd och trött. Tror det gör gott för min hud att jag har utbildning inomhus hela dagen imorgon.


Måndag 21e maj

Dagar som denna älskar jag mitt jobb. Solen har verkligen varit framme hela dagen, och vi har i stort sett spenderat hela dagen utomhus, underbart. Nu stramar det gött i ansiktet. Måste komma ihåg att köpa solkräm imorgon!

Slutade 16.00. Hann hem en kort stund innan jag rullade bort till Friskis, där det först blev ett gött jympapass, och sedan ett möte med "funkisarna". Lämnade inte friskishuset förrän 21.30. Nu borde jag redan sova, då klockan ringer om 5 timmar. ZzZZZzz

God natt!


Dagen efter kvällen före!

Haft en helt underbar helg. Efter jobbet i fredags tog jag bussen ner till Göteborg. Möttes upp av Linda och begav oss hem till henne. En lugn fredagskväll där vi kom i säng tidigt. Och det var nästan ett måste eftersom klockan ringde 06:00 på lördagsmorgonen. Det var nämligen dags att ha möhippa för Anna som ska gifta sig. Man kan väl lugnt säga att hon blev överraskad när vi klampade in på hennes jobb klockan 8.

Vi startade dagen med Hotellfrukost på hennes arbete. Självklart blev det lite bubbel med! Därefter blev det chokladprovning inne i stan. Vad mycket vi kan om choklad nu. Det är helt klart skillnad på choklad och choklad. Många av oss gick därifrån med en liten påse med god choklad.

Därefter åkte allesammans hem till Linda. Där blev det lite plockmat, drinkar, vin, spabehandling för Anna, lekar med mera. Även en makeup-artist kom och sminkade Anna inför kvällen. Så fin hon blev!

Avslutade dagen med middag på stan, och sedan utgång. Idag känns det att jag knappt sovit 5 timmar inatt. Men roligt hade vi. Det kändes som Anna blev nöjd med, och det är det viktigaste!




Fredag 18e maj

Kändes att det tog emot att gå upp ur sängen för att åka och arbeta, denna klämdagen. Sedan att det varit otroligt lugnt på jobbet, gjorde ju inte det hela bättre. Ett tag kändes det som grus i ögonen. Men men, strax innan fyra slutade jag. Och då kändes det gott att ha arbetat och sparat den semesterdagen!

Sitter hemma hos mamma & pappa en sväng nu, innan jag ska vidare på en "liten utflykt". Mer om det efter helgen.

Måste passa på att tipsa om en riktigt god choklad. Var väldigt skeptisk till när jag såg den i affären igår, men kunde inte motstå. Den var faktiskt riktigt riktigt god. "Plopp Kärlek".


Run!

Vad händer? Igår på jobbet pratade vi om att vi skulle börja springa ihop lite, haha. Det hela slutade med att vi nu är anmälda till Midnattsloppet i Göteborg, 25e augusti. 10 km, bara att sätta igång.


midnattsloppet.com

onsdag 16e maj

Vilken härlig eftermiddag det blev. Direkt när jag slutade kl 16 idag, satte jag mig i bilen och rullade vidare mot Uddevalla. Mötte upp Erica & Frida för en "liten" fika. Den fikastunden varade i 3 timmar på "Waynes coffee". Man kan väl säga att kvällen bjöd på många härliga skratt och roliga samtalsämnen. En vardagskväll när den är som bäst helt enkelt.

Dagen efter 21km

Jag är riktigt stolt över mig själv som tog mig igenom göteborgsvarvet igår... Lika otränad som sist. Efter 12km ville jag bara bryta. Hela kroppen värkte, varje steg gjorde ont. Men har man en vilja av stål så går det. Nästan precis samma tid som förra året, attans. Men runt kom jag! Idag har jag ont i hela kroppen, men det är det värt. Ska jag anmäla mig till nästa lopp redan idag kanske?


Fredag 11e maj

Japp, imorgon är det dags igen, att ta sig igenom dessa 21 km. Känns verkligen inte som om det redan är ett år sedan jag gjorde det! Kan helt ärligt säga att jag är näst intill lika dåligt tränad denna gång. Men däremot har jag varit aktiv nästan hela året på friskis&svettis, så lite mer kondition än förra året kanske finns! Även om det är skillnad på löpning och jympa.

Tänker i alla fall starta med inställningen att ha kul, att komma runt, och inte ta ut mig för mycket. Har en taktik för mig själv, som förhoppningsvis gör att jag får en bättre tid än förra året! Tyvärr har jag en rygg som inte alls är på min sida. Den krånglar och värker lite emellanåt sådär. Men jag vet ju vad det beror på. Jag MÅSTE börja tänka på hur jag belastar kroppen när jag bär runt på barnen på jobbet. Men det brukar gå över efter att ha sovit en natt... Det kommer i vilket fall som helst inte stoppa mig imorgon.

 


onsdag 9e maj

Halva veckan klar, och det känns väldigt skönt. I utvecklingssamtalstider på jobbet så är man trött, och det är mycket som snurrar i huvudet. Så är det bara. Behöver jag säga att det känns väldigt skönt att ha mitt sista samtal nu på fredag? Då har jag avverkat mina 11 ansvarsbarn... härligt. Idag när jag kom hem från jobbet (lite senare än vanligt pga utvecklignssamtal) så stensomnade jag verkligen i sängen. Skönt med sovmorgon imorgon. Börjar inte förrän klockan nio... eller ja, ska in tidigare för samtal igen, haha!

Minns ni att jag tipsade om ett body butter som jag testade från Body Shop häromdagen? Idag öppnade jag en ny förpackning som jag köpte för ett bra tag sedan, med doften "Ping grapefrukt".... även den är supergod. Ser redan fram emot nästa gång jag får gå loss i Body Shop-butiken. Nån mer än jag som är såld på deras produkter?


Ljuvlig

Jag gillar verkligen Body Shops produkter. Har inte alls använt dem speciellt länge, men jag räknar med att fylla upp förrådet kan jag väl säga. Favoriterna är deras Body Butter, som oftast kan ha en fräsch doft. Tyvärr tycker jag många av dem kan ha alldeles för stark doft.

I alla fall, när jag blev medlem i deras kundklubb fick jag med en liten testförpackning av denna som jag har bild på. Har redan nu bestämt vilken det blir nästa gång. Denna hade en lite mer mildare doft. Helt underbar! Vad den luktar? Jag har ingen aning om vad Shea betyder... haha. men av bilden att döma borde det vara hasselnötter eller nått va?


Söndag 6e maj

Känns som om även denna helgen bara försvunnit. Men jag har i vilket fall som helst haft en härlig helg som bjudit på lite av varje. Igår hamnade jag hemma hos Malin & Victor där kvällen spenderades. Några glas vin blev det med. Gott!

Idag däremot har jag inte gjort allt för mycket än. Bara njutit av att det är söndag. Tänkte koka mig en kopp kaffe och slå mig ner ute på balkongen. Ser skönt ut där ute i alla fall. Kan ju hoppas det inte blåser allt för kallt. Vill få lite härlig färg nu nämligen. Och efter det, då är det nog dags att göra sig redo inför eftermiddagens familjejympa!

Vilken fest!

Hade roligaste kvällen på länge igår tillsammans med mina kollegor och andra kommunanställda i Lilla Edet! Det var middag och dans som gällde. "Night flight" gänget körde på ordentligt och bjöd på en underbar show.


Tisdag 1.e maj

Det blev en härlig extra ledig dag. Började dagen med en långpromenad tillsammans med Malin borta på Slätthult. Allt var verkligen superhärligt, ända tills det låg en orm mitt i vägen. Ja där gick pulsen upp kan man säga. Sen var det lugnt igen, ända tills det står ett rådjur mitt i vägen... hmm, då vände vi om igen. Men blev i alla fall en promenad på 7 km. Som avslutades med fika ute i naturen.

Därefter blev det en tur ut till överby med mamma & Jimmy. Blev ett baslinne och en jeansskjorta rikare.

Nu däremot kanske man borde sätta sig en liten stund ute på balkongen och njuta det sista av denna dagen. Klockan 20 bänkar jag mig framför tv.n och kollar på Unicefs "Humorgalan".

När vi ändå pratar om UNICEF så passade jag på att köpa en nyckelring som är "För varenda unge" idag när jag var inne på H&M. Pengarna går till vaccin till barn som har det mycket svårare än vad vi har.


RSS 2.0