En helg i Helsingborg!

Ännu en helg till ända. Denna har spenderats nere i Helsingborg och hos lillebror. Jag & Malin åkte ner i fredags efter jobbet. En riktigt syskonhelg blev det. Hoppas på att kanske hinna ner en gång till innan han kommer hem på lite julledigt och jag åker till Thailand. Nedan kommer några kort från vår stadsvandring igår:)
 
 
 
 
 
 
 

bullbak

Slängde ihop lite bullar nu i eftermiddag. Blev både vanliga kanelbullar och sedan en sats med nötkrämsfyllning.  Måste erkänna att detta nästan är första gången jag lyckas med vanliga bullar ;) och bara för jag gjorde detta har jag nu fått för mig att jag vill ha en köksassistent. Nej jag är inte alls impulsiv. Men fått för mig att jag skulle baka mycket mera! Sedan kan man såklart göra mer än att baka. Kitchenaid är sjukt snygga, men borde kanske satsa på en billigare variant. Kollade nyss på en från obh nordica. Men ni som kan sånt här, vad ska man tänka på?
Denna år från obh nordica. Ca 1500kr.
 
ja ja, får ta en sak i taget. Inköp av en sådan här får kog vänta. 
 
Men dagena bullar blev iaf goda även utan en köksmaskin. 
 
 

Torsdag 3 oktober

I måndags fick jag göra något jag bävat för ett tag. Jag fick ta beslutet att låta en av mina älskade katter somna in. I slutändan måste man tänka på djurets bästa och jag vet att jag tog rätt beslut. Men fy vad jobbigt sådant är.
 
Men veterinären som träffade Alva är helt underbar och en av mina favoriter på den djurkliniken. Idag dök det ner ett vykort från henne (och djurkliniken) som ett litet bevis på att de tänker på en. Visst är det gulligt.
 
Sov gott älskade Alva.
 
 

RSS 2.0