Dagen efter kvällen före!

Haft en helt underbar helg. Efter jobbet i fredags tog jag bussen ner till Göteborg. Möttes upp av Linda och begav oss hem till henne. En lugn fredagskväll där vi kom i säng tidigt. Och det var nästan ett måste eftersom klockan ringde 06:00 på lördagsmorgonen. Det var nämligen dags att ha möhippa för Anna som ska gifta sig. Man kan väl lugnt säga att hon blev överraskad när vi klampade in på hennes jobb klockan 8.

Vi startade dagen med Hotellfrukost på hennes arbete. Självklart blev det lite bubbel med! Därefter blev det chokladprovning inne i stan. Vad mycket vi kan om choklad nu. Det är helt klart skillnad på choklad och choklad. Många av oss gick därifrån med en liten påse med god choklad.

Därefter åkte allesammans hem till Linda. Där blev det lite plockmat, drinkar, vin, spabehandling för Anna, lekar med mera. Även en makeup-artist kom och sminkade Anna inför kvällen. Så fin hon blev!

Avslutade dagen med middag på stan, och sedan utgång. Idag känns det att jag knappt sovit 5 timmar inatt. Men roligt hade vi. Det kändes som Anna blev nöjd med, och det är det viktigaste!





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0