Lite tankar om Thailand

Idag är det exakt fyra veckor sedan jag fick mailet om att jag blivit antagen som volontär till barnhemmet i Thailand. 1 månad sedan. 9 kvar innan det är dags att åka. Ena stunden känns det som om tiden bara kommer rinna iväg, andra stunden känns det som om tiden bara sniglar fram innan jag får åka.

På dessa nio månader är det mycket som ska hinna fixas! Satt igår och letade flygresan ner, för att få den så billig som möjligt. Det enda jag hittade är resor med MINST fyra mellanlandningar. Åh nej, ingen chans!

Jag har fått många frågor om jag inte tycker det är läskigt att åka ner och bo där pga tsunamin som var där. Och det finns bara ett enkelt svar på den frågan. Nej, jag tycker inte det är läskigt. Båda mina resor till Thailand har varit efter tsunamin. För lite mer än ett år sedan kom ännu en tsunamivarning. Och tydligen skötte thailändarna detta perfekt. Hotell evakuerades direkt osv. Och i barnhemmets månadsbrev (som jag prenumererar på) stod det hur de skötte den dagen. All barn och personal evakuerades upp i berget. Sedan resonerar jag som så att detta kan hända var som helst!

Lite olika tankar såhär på morgonen! Nu åker jag och jobbar!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0