Torsdag 4:e januari

Nu är jag tillbaka hemma i kalla sverige. Kom hem hit till lägenheten runt halv åtta imorse. Aningens försenade med flyget, som vanligt när jag är ute och reser. Vi blev sittandes på flygplatsen i Phuket ett bra tag innan vi kunde stiga på planet.

Jag kan säga att jag har haft två helt underbara veckor i paradiset. thailand går verkligen inte att jämföra med något annat land jag tidigare varit i. Omgivningen är underbart vacker, men man har även fått se vissa delar av Phuket där folk bor i nästan små hyddor. Men det är ju deras livsstil och det är nog nyttigt att se det. Och en del hus såg så lyxiga ut att hälften vore nog. Folket i thailand var helt underbart. Har aldrig tidigare träffat så vänligt folk, och fler borde bete sig som Thailändarna. Man kände sig verkligen välkommen av dem. Och jag har nog aldrig blivit så uppassad heller för den delen. Handdukarna fick vi inte ens lägga ut på solstolarna själva, och hela tiden sprang de och fixade med parasoller och borstade av sanden från våra fötter.

Dagarna har mest bestått av sol och bad. Vi besökte lite olika stränder. Favoriten blev nog Freedom Beach, väldigt mysigt ställe där fiskarna simmade precis inpå oss. Dit tog vi oss med longtail-båten, vilket jag inte gillade! Det kändes som den kunde kantra när som helst, haha. Jag är en fegis, i know! På min födelsedag hade vi bokat in oss på en tur till PhiPhi-öarna. Vilket underbar tur. Vilket paradis man fick se. Aldrig sett något finare. Höjdpunkten på resan var för min del MonkeyBeach... jag älskar apor och skulle gärna haft en egen liten apa;) Tyvärr kom inte aporna allt för nära denna gång... men lite senare på semestern fick jag allt hålla en liten apa i famnen, och min lycka var gjord!

Jag skulle kunna babbla på om min thailandsresa i all oändlighet, men det har jag inte orken till nu. Har varit vaken i ca 36 timmar, med enbart någon timmas sömn på flyget hem och någon timmas sömn när jag kom hem. Vet inte varför jag inte kunde sova längre imorse, antagligen för tidsomställning. Kommer säkerligen komma ut en massa bilder här från resan vid ett senare tillfälle!

Och jag kan redan nu säga att det finns planer på ett återbesök till thailand;) Den ni...


Postat av: Sofia

Ååå visst är det underbart! Jättevälkommen hem iaf! Ser fram emot bilder. Hur gick flygresorna då? Massa pussar och kramar!! :)

2010-02-04 @ 21:29:43
URL: http://missofie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0