Kattproblem

Vill ni veta en sak? Jag har en väldigt enveten katt! VARENDA morgon när hon börjar bli hungrig börjar hon välta ner filmer & skivor jag har i min bokhylla här i rummet. Hon ger sig verkligen inte förrän jag går upp och ger katterna mat. Ibland, när jag tycker det är alldeles för tidigt försöker jag ignorera henne. Man behöver liksom inte äta frukost halv fyra på morgonen. Men tidigt imorse flög jag verkligen upp... då var det inte filmer eller skivor hon välte ner, nej nej! Nu gav hon sig på en prydnadsgrej som stod i hyllan istället, som gick i tusen bitar!

Ingen som har ett tips på hur man ska få henne att sluta med detta???

 
Alvina & Alva.
Alva (den stora på bilden) är problemet i fråga:)


Postat av: Malin

ge henne mat o gå o lägg dig! Känner igen det där med fyratiden, har hon börjat med den tiden efter att mina herrar bodde med de en vecka?

2009-07-22 @ 16:53:14
URL: http://malleas.blogg.se/
Postat av: Emelie

HAHAHA!! det roliga är att jag var med om samma sak när jag bodde ensam med katterna i Grästorp.. Men då gav jag dem BARA torrfoder tillslut och så att de fick äta när de ville.. alltid tillgängligt.. då slutade min misse hålla på :)

2009-07-22 @ 18:47:53
URL: http://tenshii.blogg.se/
Postat av: Carro

Känner igen problemet! :) Jag brukar fylla på torrfoder i Tims skål precis innan jag ska sova! Då får både jag och Tim sovmorgon! :)

2009-07-22 @ 23:11:50
URL: http://www.carros-tankar.se
Postat av: CaTTis

Nemen, FY på Alva! Så får man la inte väcka matte!

2009-07-28 @ 16:23:57
URL: http://cataztrof.blogg.se/
Postat av: Jenny

Haha =) Har 3 katter och dom höll också på så ett tag. Ta ut dom från sovrummet, stäng dörren och ignorera dom bara. Om du ger dom mat när dom tigger så lär dom sig att det hjälper att tigga och då fortsätter dom med det ;)

Lycka till =)

2009-08-01 @ 11:41:40
URL: http://jeennypersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0